Nasterea la Arcadia - Iasi (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Multumesc de coffe Cori, buna tare ca-s treaza de la 4 ,la 7.20 eram in parc cu D

Lena
din ce stiu eu se dau 2 nax 3 galbenusuri /sapt,asta dupa ce ajungi la un galbenus/masa.Eu in 1 sapt am dat de 2 ori un sfert, a2-a sapt jumate/2 ori si tot asa, si nu am ajuns decat la jumate ca ne-am oprit iarasi

Biscuitii i-am facut din mei,ovaz si orez boabe proaspat rasnite si facute faina, cu ulei vegetal si ptr savoare am adaugat chimen si la altele scortisoara.
De ce nu dai gluten pana la 1 an, din ce am citit eu e mai bine sa dai, eu aku pe la 9 luni jumate am dat cu gluten,dar se da dupa 6 luni normal, personal mi se pare ca ma complic prea tare si fac ca lucrurile simple sa para f complicate.

Ieri i-am dat lui D lapte de migdale si i-a placut avea niste mustacioare,asa ca maine ii llas lapte de migdale,nu am luat praf deloc

Vin iarasi caldurile , va doresc wk placut,racoros!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

clau, super ca nu a trebuit sa iei lp
f bine k ii place lapte de migdale
ieri in parc o mamica cu bb cam cat a mea..oricum dupa 10 luni ..mergea sustinut de mama,vroia sa sa lase jos sa se intinda dupa pietricelele de pe jos care sunt prin parcurile de copii,ea- 'nu, nu e voie,sunt murdare.... te murdaresti' A mea era cu mainile bagate in pietre sau le mai rascolea cu o furca de aia de plastic.
o fi copil sau bibelou?
eu una nu-s de acord cu treaba asta ,printre altele,de aia am vrut sa alaptez-imunitate marita.nu cocolosesc copilul si nu-i rapesc placerile astea.nu-s toata ziua cu spalatul pe maini,si grija sa nu puna mana pe jos, pe usa magazinului,pe etc.am si catel,spalat/vaccinat/deparazitat si tuns si de cate ori vrea ea pune mana p el, incearca sa ii bage degetelul in oki sau sa ii apese pe nas,(dar bellei nu prea ii place si fuge) eu o las .
daca pica pe afara pe jos nu ma reped cu servetelul la manute,ma uit sa vad unde a cazut si daca e doar praf ii sterg mainile de mine.prin casa imi mai ia papucii in mana si ii plimba..si ce?tre' sa ma alarmez toata? ii iau si ii zic ca nu-i voie si atat. ...eii si mai sunt multe.. nu mi-e teama de praful de pe jos, sau alte suprafete,sa nu fie altceva,sau sa bage in gura sa inghita.
cu siguranta bunica la tara pe mine ma punea pe-o patura cand era la camp si isi vedea de treaba ,in curte mergeam si cine stie pe ce puneam mana sau bagam in gura ,ea nu avea timp sa fie cu okii pe mine k pe aur si nu am avut nimic.nici macar alaptata nu am fost.
nici de skimbat de haine toata ziua nu ma tin dak are vreo 2 picaturi de mancare sau altceva pe haine,
sora mea e mai mik,mi-o amintesc si acum cu un alt copil cum isi turnau in cap nisip un altuia si eu si mama ne-am amuzat, apoi a luat-o ,a scuturat-o si a lasat-o inapoi la joak dar fara sa se repete faza cu nisipul. dupa vreo 30 min am mers acasa sa o imbaieze.
asa ca dak vedeti o mama si un copil care face lucrurile astea,sa stiti k nu-i nimic gresit!
e copilaria lui si relaxarea mamei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

neata cu o cafeluta si o dimi f placuta (de la amiaza urca gradele)
fetelor,a folosit cineva scutece toujours de la lidl?am vazut odata promotii faine si sunt nehotarata.noi folosim pampers.

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011


Cori si eu am luat atunci la promotie. Tudor e inca la marimea 3, dar alea de la pampers sunt cam mici 3 iar 4 prea mari inca. M-am impacat foarte bine cu Toujours 3. Absorb parca un pic mai putin ca Pampers, dar eu oricum il schimb foarte des ca urla imediat cum face un pipi, nu stiu cu cine seamana asa sensibil. Imi rest sunt ok, se muleaza mai frumos decat Pampers zi ceu... si sunt un pic mai ieftine chiar si in afara promotiei. M-am impacat foarte bine si cu servetele umede Toujours sensitive - pachetul e mai mare ca la Pampers.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Gata, ma duc sa ma pregatesc de plecare. Maine seara mergem la o nunta la Bicaz, dar plecam de azi ca sa trecem sa o luam si pe mama de la tara, pe post de bona. Sa speram ca va fi o calatorie fara peripetii.

Weeeknd frumos tuturor va doresc!

Clau, distractie placuta ca nasa si nu te mai stresa, va fi totul ok.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Cori, multumim de cafea
Eu sunt total de acord cu tine.
Eu pe Maia am duso in parculete din astea cu pietricele si am lasato pe jos, sa vezi cum grebla cu manutele, eram privita ca o ciudata... dar cui ii pasa cand ea era cu gura pana la urechi. Cand am puso prima data cu piciorusele goale pe pietricele a fost atat de incantata

Claudia, i-am mai dat cate o bucata mica de biscuiti cu gluten, dar oricum eu inca ma gandesc dar cred k nici cereale nu o sa dau pana la 2 ani.. sau cand apar maselele
am gasit deja 2 surse care spun ca consumul de cereale poate da lipsa de fier si magneziu.
Eventual o sa ii dau foarte rar si doar integrale.

Cam ce gramaj ai pus de fiecare? si de care rasnita ai?


MElise distractie placuta la nunta !!!

Noi mancam deja bine. Azi i-am facut cam putina mancare k s-a terminat si plangea k mai vroiam... i-am spalat farfuria si i-am dat sa se joace si s-a linistit. Data viitoare fac mai mult.



La multi ani, Iulia !!!
Sa fii sanatoasa, plina de viata si mereu cu suflet de copil !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Lena cum ai facut untul?
Colacelul l-am cumparat de pe Okazii.Sunt o multime aici:
http://www.okazii.ro/cautare/colac/accesorii-baie-copii.html?sort=pret_asc
Cori iti dau perfecta dreptate la ceea ce ai scris despre copii.Nici eu nu sar una doua cu servetelele si o las sa-si faca de cap insa la noi e problema ca baga chiar totul in gura.Zilele trecute am tras o spaima ca bagase in gurita plasticul de la stropitoare si mai,mai era sa-l inghita.Nu il mai putea nici scoate nici inghiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Uite reteta Dada http://jurnaldenutritie.ro/2012/06/26/unt-crud-din-smantana-adevarata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Multumesc Lena!Maine iau si eu smantana de la baba mea din piata si facO duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Neatza, ftl!
Am o intrebare...noi nu am facut vaccinul de 4 luni pt k ink nu l-au primit la dispensar si dr a spus sa-l facem pe cel de 6 luni cand implinim cele 6 luni si apoi pe cel de 4 luni k cik nu ar fi nici o pb. Asta in caz k nu il primesc pana ce face bb 6 luni. Oare e bn? S-a mai confruntat cineva cu pb asta? Nico sau Melise care aveti bb cam cu aceeasi varsta?
O zi frumoasa k dupa cum se vede e racoare afara!

Ps: Dariusik E un pik agitat pt k i-au spart dintisorii cei 2 de jos. Este barbatel mare de acum

Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

nu vreau sa par carcotasa ( ok, sunt) dar asat parca trebuia sa fie subiectul cu Nasterea la Arcadia - nu prea am mai vazut pe nimeni care sa intre si sa povesteasca cum a decurs nasterea sau ce a fost inainte. Sau despre alaptarea imediat dupa nastere - am ineteles ca la arcadia ar fi specialisti in asa ceva . Nu va suparati dar subiecte despre diversificare si alimentatia bebelusilor sunt o puzderie.

Mergi la inceput