*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (4)*******

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Va ofer si ! Azi nazdravanul David face 5 ani!

Am vorbit cu el la telefon si i-am zis ce cadou ii duc. Mi-a zis sa vin la el cu cadou, gratarel si tort!
Fetele sunt pe FB!
Liviana faina gradina! Cel mare a pictat frumos pietrele! Ce scenete interesante fac! E bine ca il dai la un sport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumim si la Multi Ani pt David, Alynta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Liviana, e in statiunea noastra de suflet, Eforie Nord. A plecat cu bunicii iar cu noi merge in august tot acolo. Ei merg la Hotel Union, noi la o vila.
Voi tot in Eforie mergeti? Chiar ma gandeam la voi ca de obicei mergeti in perioada asta pe acolo.
Eliza maine ajunge acasa, mi/a zis ca s/a plictisit putin, e normal pentru ca bunicii sunt putin mai stricti cu ea si simte repede.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Alynta, La multi ani nazdravanului!!!!!!!!
Sincer pe FB nu tin pasul, e prea alambicat totul acolo!!!!
Eu discut cu livi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vas, anul asta mergem cu fratele sotului si familia lui intr-o locatie testata de ei anul trecut. E vorba de un complex verde intre Venus si Jupiter parca. Ramane sa vedem daca ne place, e ceva mai sump decat la pensiunea de la Ef Nord dar are spatiu verde mult.
Distractie placuta la mare! Vremea e blanda sapt viitoare ceea ce e f bine caci n-am facut nici o pregatire a pielii pana acum.

Si eu raman fidela DC - aici sunt mai multe topicuri de interes pt mine si nici nu consider o amenintare ceea ce postez. Nu ma dau in vant dupa fbk, dar mai trag cate un ochi pe acolo ca sa citesc doar.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liviana, cred ca e vorba de hotelul Dana, nu? Asta este cu o curte mare cu verdeata. Arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc frumos de urari! Ne pregatim sa plecam la ai mei. Matei e nerabdator. S-a trezit de la 7. La ora 8 eu eram in parc cu el si Maria! Am trecut si pe la Biserica si i-am impartasit. Acum fac bagaje cu pauze lungi si dese! :)
Mi-am facut timp sa va arat si cateva poze recente de aici!
Vreau si eu info despre cazare la mare. La ce vila mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Salutare fetelor,

si eu citesc pe DC mai usor si ma uit din obisnuinta...
daca aveti idei de mic dejun ar fi minunat sa ma inspir ... eu nu pot sa le dau cereale, nici salam - sunca si nici iaurt cu fructe din cauza alexandrei si imi este f greu. Si dupa ce ca nu ii pot da multe lucruri, nu-i place nici laptele, branza ... Eu tot cu ou fiert, paine cu unt si gem cu ceai/lapte, banana si iaurt simplu, cascaval pane cu rosii, le mai fac si snitel dimineata... seara eu le fac mancare normala, felul 2, ori ce este la pranz ca de obicei mananca la gradi si cand vin mai vor ciorba/supa, fructe cand ajung sa apuc sa pregatesc ceva sau ce am deja facut. De regula ceva carnita de pui sau peste, numai asta vor cu ceva legume. Andreea mananca mai divers, alexandra ar manca numai carne cu cartofi, noroc ca ii plac f tare ciorbitele si salate de legume crude.

Am facut o prostie cu alexandra, i-am intrerupt in concediu singulair-ul si acum iar imi tuseste nonstop, nici la aerosoli nu sta, daca spun la dr ma cearta ... vai ca vine noaptea si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

OFFF, Betty cu mancarea te inteleg pentru ca Eliza a fost genul care nu manca mai nimic, doar ciorbe si tocanite, chiar si acum ea nu mananca decat mancare gatita, eu daca plec la drum nu pot sa iau un fast food sau un corn cu ceva, ea vrea mancare, adica ciorba tocanita sau snitele, asa ca eu gatesc mai tot timpul. Andrei e ok, el nu prea vrea carne, dar dimineata ne rezumam la Eliza o cacao cu lapte cu paine cu miere, iar Andrei fructe, cereale, iaurt, sau lapte. In rest ma bazez pe cele doua mese care urmeaza. Ai mei nu mananca paine deloc, asa ca tot ce tine cu paine cu pateu, dulceata, altele e exclus. Eliza mananca paine doar cu miere. Noi mezeluri nu consumam deloc, asa ca si astea ies din meniu. Pot spune ca avem meniu foarte sanatos, (macar cu atat sa ma consolez)daca nu sunt copii mancaciosi.

Si ai mei au muci de o luna si tusa care e productiva dar nu se rupe din gat nicicum, imi vine sa tusesc eu in locul lor. Am fost cu ei si nu mi/a dat nimic. A zis sa /i las ca/si vor reveni mai bine fara siropuri. La Andrei vad ca se amelioreaza sa vad la Eliza daca functioneza faza cu Nimic.

Alynta, eu am luat cazare la Casa Ayan, Eforie nord, e foarte aproape de plaja si din cate am citit recenziile sunt ok. Eu am cautat in primul rand spatiu mare si distanta mica de plaja. E 150 lei pe noapte .
DAca ai timp intra pe turistinfo.ro si gasesti foarte multe vile din toate statiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, e tare enervant cu tusea ... eu i-am facut aerosoli si i s-a oprit, dar la alexandra cred ca e de natura alergica mai degraba, si i-am dat mai departe tratamentul. Azi e mult mai bine, de tusit nu mai tuseste deloc. Ii curg muci apa din nas. Asa bine a fost in concediu, nu au avut nimic, si toata ziua in apa si inghetata si aer conditionat in camera, nu-l lasam mereu, dar il porneam cat eram iesiti si cand intram il opream sau il dadeam mai incet. Sincer nu stiu si cu siropurile astea mai ales cele de tuse, nu mi se pare ca au cine stie ce efect. Daca mergeti la mare ar trebui sa le treaca. Si cred ca e mai bine sa le treaca de la sine, daca le trece.

Cu mancarea, eu sunt tare satula de facut zilnic si nu vad nici o alta solutie. Am vrut sa platesc o tanti sa-mi faca de cateva ori pe saptamana, dar nu a fost de acord sotul. De comandat degeaba comand ca nu mananca, alexandra cel putin nu prea se atinge, dar in concediu chit ca a fost in spania a mancat si nu am avut treaba, dar tot ce ii place ei, si a fost bine ca am avut de unde alege.

Mergi la inceput