*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (4)*******

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Salut! Am intrat sa vad ce mai e pe DC si am vazut comentariul lui Vas. Intrucat grupul de pe Fb eu l-am creat, as vrea sa clarific lucrurile. Eu aveam multe mamici in lista pe Fb si, intrucat vroiam sa impartasesc anumite informatii mai degraba cu ele, decat cu toata lista mea de prieteni, am facut un grup separat. Un alt motiv este faptul ca majoritatea intra mai mult pe FB si vezi mesaje sau solicitari de informatii mai repede (lucru util, mai ales cand de ex copilul e bolnav si ai nevoie de o parere). Cu timpul, fiecare a invitat in grup mamicile pe care le avea in lista de prieteni. Intentia mea nu a fost sa mut grupul de pe DC, ci sa comunic mai repede. Unor mamici le vine mai la indemana, altora nu. Dar nu mi se pare un aspect de blamat aceasta alegere si, in consecinta, comentariul tau, Vas, mi se pare deplasat. Iar motivul pe care l-ai retinut tu (cu cititul de catre soacra) l-a invocat o singura mamica si este treaba ei cine vrea sa o citeasca. Imi pare rau ca a trebuit sa scriu asta, dar lucrurile trebuie clarificate, mie nu-mi place vorbitul "pe la spate". Grupul de pe FB este deschis tuturor mamicilor de aici. Oricum, multe dintre mamici mai intra si pe DC. Oricum, subiectul devenise destul de putin activ si aici, dinainte de a fi creat grupul pe FB. Deci nu asta a fost motivul, ci faptul ca, acum, copiii au crescut (ma refer la capsunei) si nu mai sunt atatea lucruri de impartasit/intrebat etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Alma draga, stiu de unde a pornit problema: tu ai citit doar raspunsul pe care l/am dat eu lui Chris. Daca citesti mesajele mele mai vechi ai sa/ti dai seama ca nu vorbesc de noi, de capsunei. Eu vorbeam de grupul buburuzelor, adica grupul lui Andrei, nicidecum despre capsunei.Avusesem o problema cu Andrei si nu aveam pe cine sa intreb iar atunci am adus in discutie problema de la buburuze...iar cand vorbeam de intimitate nu ma refeream strict la FB, fetele de la buburuze au facut ceva pe un site privat, trebuia parole, chestii, mie mi s/a parut destul de greu de tinut pasul cu ele si am pierdut legatura.
Cu noi(grupul capsuneilor) e totul ok, cum am spus si pe FB chiar imi place ca suntem acolo.
Imi cer scuze daca te/am suparat, si sper sa intelegi care era de fapt problema mea.
Te pup!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Nu am mai reusit sa scriu de ceva timp.
Va povesteam prin septembrie ca avem probleme cu baiatul mijlociu la gradi, ca educatoarele ii pun diagnostice. Am fost pe la cativa specialisti si am dat de o d-na psihoterapeut care ne-a aratat de unde au pornit probl si care e rezolvarea. Am reusit sa ne linistim atat noi, cat si copilul. Se pare ca la 2 ani cand l-am dat la cresa el s-a simtit abandonat de mama- atunci a refuzat sa mai vb. sS-a inchis in el, si-a dezvoltat strereotipii. Mi-a confirmat ce simteam si eu:nu are probleme in a intelege ce i se spune! Lunar mergem la ea. Ne-a spus sa-l retragem de la gradi anul asta si sa stea cu o bunica. Sa-l responsabilizam, sa nu-l "servim" mereu pentru a invata sa ceara si sa se descurce singur.
I-am avut pe rand raciti tare, cu tratament complex. Acum e Matei pe antibiotic, dupa ce a fost Maria!
Numai bine si sanatate-ca e sezonul racelilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alynta, imi pare tare rau sa aud ca ati avut probleme cu Matei. Bine macar ca ati identificat corect cauza si ca o puteti corecta. Multa sanatate copiilor. Noi luam catina cu miere pentru imunizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liv si eu am catina congelata dar inca nu am reusit sa o prepar. Ce cantitati folosesti?Catina ai curatat-o de coji si seminte? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vanzatoarea de la piata mi-a zis ca dupa decongelare catina se separa singura de crengyte si fruze. Din pacate la noi nu a functionat metoda, asa ca am ales-o manual. Pe urma am pus bobitele intr-un borcan de sticla pe straturi intercalate cu miere. A iesit buna asa. Mierea trebuie sa fie cam o treime din borcan, nici prea multa nu-i buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Liv! Eu stiam ca se pune si un pic de alcool pentru macerare. A mea e deja boabe. Credeam ca ai scos semintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Exista motive care pot sa tina oamenii la distanta!Si...exista motive care pot sa ii lege!Ca noi ne-am intalnit nu-i intamplator!...
Indiferent cati ani fericiti v-as ura de-acum incolo,nu as vrea ca ei sa se aseze intre noi!Mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani!
Sa aveti parte de un an bun, alaturi de copiii vostri!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani! La multi ani celor ce se serbeaza azi!
Chris ce fumos ai scris... SI eu cred ca in viata nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput