La multi ani, gemanutze!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata fetelor!

Poate o cafeluta si o racoritoare va aduce pe aici.
Eu m-am trezit de dimneata , am mancarea aproape gata caci acus vine caldura mare si nu vreau sa dau fata in fata cu ea
Ia sa vedem ce ne spune si horoscopul de azi:


Deplasarile si calatoriile pe care le faci astazi iti aduc o gura de aer proaspat si corespund gusturilor tale, mai ales ca simti nevoia sa evadezi. Te simti bine intr-un mediu nou, cu care nu esti obisnuit. Daca stii sa-ti gestionezi bine bugetul, ai sansa sa-l maresti.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu sunt bine. Rasfatata de sot : saptamana aceasta a gatit el si vine la pranz acasa sa mancam in doi! Copilul este bine, acumuleaza noi si noi lovituri/julituri/cazaturi. Eu la munca cu bataile de cap din reforma sanatatii , o totala nebuloasa.
Este cald si la noi, insa dimineata este bine, racoare, mai adie un vant. Daca ar si ploua noaptea ar fi pus si simplu perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Balck,la noi sunt calduri mari...nu ca in anii trecuti ar fi fost altfel..Astazi pe la ora 20 era aerul irespirabil afara. Am stat de la ora 14.30 in casa unde e AC-ul pana pe la 19.Nu ca as fi avut ceva de facut dar totusi ma enerveaza sa stau asa in casa...Pe la ora 21 am bagat aspiratorul, mopul, carpa de praf peste tot. Pe maine am mancare facuta, dimineata voi face ceva dulce ca poftim mai toti la ceva bun. Voi fetelor cum va impacati cu caldurile astea? am urmarit prognoza si pana duminica va fi la fel de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

As spune simplu: veniti la munte!

Azi:

Sistemul tau de sprijin este puternic, asa ca foloseste-l la maximum. Familia si prietenii vor sa te ajute sa depasesti o situatie dificila. Accepta-le oferta. Tine cont ca fiecare persoana are o perspectiva diferita asupra lucrurilor sau evenimentelor. Invata sa apreciezi si parerile celorlalti, ba chiar invata sa te si foloseste de ele

si

Inca de dimineata te vei trezi intr-o stare foarte buna, vei avea o zi plina de situatii favorabile si vei dori sa faci cat mai multe lucruri. Persoanele din jurul tau te vor invidia pentru energia pe care o ai, insa nu trebuie sa le dai atentie. In ceea ce priveste situatia financiara va fi necesar sa incerci sa economisesti cativa bani, altfel vei ajunge sa faci cateva imprumuturi.

Are perfecta dreptate horoscopul: am de spalat/gatit/curatat casa pana in pranz, si deja traim din imprumut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Deplasarile si calatoriile pe care le faci astazi iti aduc o gura de aer proaspat si corespund gusturilor tale, mai ales ca simti nevoia sa evadezi.

[


Asta a fost valabil pentru ieri stiu. Am fost cu Bia la TM am iesit din codul portocaliu si am intrat tot acolo deci fara aer proaspatdin pacate. Am fost la un festival concurs de balet dans de al domnisoarei, am ajus inapoi azi noapte... inca e in pat terminata...
A capatat diploma, medalie e in apele ei deci sigur e geamana.

black-m as duce sigur la munte mai ales ca aveam programat concediul de ieri pana la finalul saptamanii viitoare numa ca... tot timpul tb sa fie ceva ... i a aparut niste pete suspecte in timpulconcursului...care dau spre varicela.Om vedea sigur daca tb sa ne izolam pt urmatoarele saptamani sau o fi altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mercedes, nu va izolati dc are varicela!!!

Noi am fost in Antalya cu varicela, remember? Si l-am scos zilnic in soare/apa, nu l-am izolat absolut deloc. Dc nu face febra (si aia doar la inceput 2-3 zile) si bubele sunt intr-un nr decent, puteti sa faceti orice. Oricum este contagios strict cat sunt veziculele (cateva zile la inceput), dupa aceea numai conteaza. Altceva... poate doar o alergodermie la detergent/aliment/textura hainelor. Cu claritin sirop si mixtura mentolata tratezi ambele posibilitati. In viroze ajuta f mult si isoprinosin. Tania, fetita cu care am mers noi, nu a facut deloc varicela, mama dandu-i isoprinosin inca de la contact.

Felicitari Biei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

black-mersi mult stiu ce spui dar cum trebuia sa ne intalnim in concediu cu un sugar(nepotica) daca se confirma renuntam sa mergem. Om vedea diseara cand v-om primi verdictul de la doctorita noastra( traiasca DC-ul).
Avand si pielea foarte sensibila ma gandesc ca poate fi si de la costumatia de la balet, om vedea... n avem ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna de dimineata la mine ...sa-mi tai si eu doua vene pe subiectul asta ...va aduceti aminte ca cocosh eram cateva pagini mai in spate cand spuneam cum trimit eu copiii in Romania si ce bine ne este la toti ?
Ei bine, nu ne e bine ... au plecat ieri ...si ai mei si copiii mei si tare imi e greu fara ei.
Dupa ce i-am dus la aeroport, am fost cu barbatul la dinner si ne-am uitat in telefoane dupa pozele cu copiii, apoi acasa ne-a intampinat o linisteeeee ... am intrat in casa si am gasit niste jucarii in mijlocul casei si va spun, asa cu inima stransa, le-am pus la loc, imi venea sa le las acolo ...apoi dimineata, nimeni nu a mai trantit usile, nimeni nu s-a mai sacait cu nimeni, nimeni nu m-a mai trezit, nimeni nu mi-a pus lunch pt serviciu si rufele puse pe sarma ieri de mama erau tot acolo ...
Am vorbit cu ei la tel si au ajuns cu bine in Romania, erau in masina de la aeroport spre casa, le place in Romania dar de ce sunt atat de multe masini pe strada si de ce e asa de CALD ? Oricum ai mei au aer conditionat asa ca am facut o afacere - i-am trimis de la curtea mea de aici unde aveau si o mica piscina in care se balaceau, intr-un bloc din Bucuresti din care nu pot iesi de caldura ...macar invata romaneste ca pana si la tel ne-au vorbit in engleza.

Eh ! O sa-mi revin si taman cand o sa ma obisnuiesc cu viata fara copii o sa trebuiasca sa plec in Romania dupa ei . Pana una alta trebuie sa scap de saptamana asta - am treaba la serviciu si am si doua colege de liceu in vacanta, pe care trebuie sa le plimb in fiecare seara ... sambata ma duc cu ele la SPA-ul corean, ala unde te relaxezi si imbaiezi la tufanica goala - nu stiu daca v-am povestit, daca nu si va intereseaza va dau eu amanunte sapt viitoare.
Va mai tin la curent, dar ca sa concluzionez, daca n-ati inteles inca pana acum, mi-e cam greu cu casa goala, Nici acum nu inteleg cum am putut sa stau 8 ani maritata pana sa am copiii, cum naiba nu m-am plictisit de atata liniste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Nu te mai implici la fel de mult in activitatile casnice. Incearca sa remediezi cat mai repede posibil aceasta situatie. Familiei tale ii lipseste energia ta. Dupa-amiaza iti va fi greu sa conduci un grup sau o echipa. Incearca sa-ti ajuti un prieten aflat in dificultate si care are nevoie de sprijinul tau.

si

Iti faci foarte multe griji din cauza unui document in posesia caruia nu ai reusit sa intri si este foarte important pentru tine sa rezolvi aceasta problema cat mai repede. In loc sa stai si sa te gandesti cu ce anume ai gresit, incearca sa iei legatura cu acele persoane care te pot ajuta, vei vedea ca totul se va rezolva mult mai repede

Eu sunt deja la munca, ma oftic ca-i vreme frumoasa si io-s la munci "benevole", caci iaar sunt neplatita de 2 luni. Urasc horoscoapele din ultima vreme, barbat'miu iar este cu capsa pusa, eu si mai si! , iar cel mic a facut ieri 2 scaune cu sange. Documentul care-mi lipseste este certificatul de nastere al unui nou-nascut vizitat la domiciliu, certificat pe care tuta de ma'sa tergiverseaza sa mi-l dea. Prostia ei: fara certificat nu am cum sa includ copilul in planul de vaccinari, programe de profilaxie etc. etc.

Buflea, iti doresc sa treaca cat mai repede timpul fara copii si intr-un mod cat mai placut. Chiar: cum ai putut sta 8 ani fara copii? Eu nu stiu cum am reusit 3.6 ani, deja mi-e dor de Dragos si ma oftic ca numai sta la pupacit ca altadata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Cam liniste pe la noi...
La noi ca si mai peste tot canicula este "sefa".Dupa atatea zile de caldura nici macar seara nu este aerul mai respirabil.Ia sa vedem ce spun astele azi:

Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii va avea efecte importante asupra planurilor pe care le-ai inceput. Poate ti se promite un ajutor oficial sau primesti exact sfatul de care aveai nevoie pentru a duce la capat ce ai pornit. Vei considera aceasta discutie drept o lectie de viata de la cineva cu mai multa experienta catre un novice, semn ca iti recunosti limitele in anumite domenii in care mai e intotdeauna loc de aflat ceva nou. Candva vei transmite si tu mai departe invataturile primite acum.


Mergi la inceput