Weekend In Thassos :)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mai sunt. Ziua nu. Seara, in zonele verzi si nu prea locuite sunt multi. In zonele cu case si taverne probabil ca dau cu ceva pt ca nu stateam sa ne ferim de tantari. Daca nu bantuiti noaptea prin tufisuri un fenistil e suficient. Pt camera un aparat cu pastila pt tantarul ala, unul, care bazaie...iar e suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Anya
Poti sa imi spui de ce nu ti-a placut Potos?
Avem o oferta pentru aceasta ... statiune (?) si tare m-ar interesa motivele pentru care nu ti-a placut.

Merci fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ti-am raspuns pe pm inainte sa vad ca ai postat si aici. Potos-ul e un fel de Eforie pe care sa il compar cu o Vama Veche de pe vremuri (nu ma refer la partea cu nudismul). Eu prefer cazare la vile, plaja aerisita si "verdeata". Potosul ofera hoteluri, plaja mai ingusta si animata, probabil locuri de distrat noaptea... E chestie de gust. Spre exemplu, unei cunostinte iubitoare de hotel cu piscina i-am recomandat Potosul sau la Tripity (BlueBay). Eu nu m-as duce in Thassos sa stau in hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Anya, voi ati fost in mai multe perioade ale verii si ati decis cand ar fi mai potrivit? imi inchipui eu ca in august e cald dar e imposibil de cald?(barbata-miu ia conc numai in august, asa e la ei la serv, anul asta la inceputul lui august)
Apoi, mai am o intrebare (din categoria stupizenii:D): serpentine sunt pe drumul spre vama Xanthi dar exista, cel putin, o banda completa pe sens?
Pe noi ne-au demoralizat unii ca Solenza ne-ar lasa in drum...
asa ca eu nu pot sa ajung in Thassos din cauza de logistica si visez de vreo 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Drumul e bun pe serpentine. Tocmai ce a fost facut acum doi ani. Benzile sunt inguste in portiunea serpentinelor, dar sunt doua si exista si loc de tras pe dreapta (parcare e mult spus, dar noi ne-am oprit la tufisuri sau pt un mic dejun rapid cu "joc de glezne" pt dezmortire. Prietenii nostri au mers anul trecut cu un cielo "batran si bolnav" si nu au avut peripetii. Daca Solenza ta e functionala, drumul nu are importanta.
In august am ajuns doar spre sfarsit. La noi e invers, sotul meu nu poate niciodata sa-si ia concediul in august. Presupun ca e putin mai cald ca in septembrie, dar singura parte proasta e ca preturile sunt mai mari, ca peste tot dealtfel.
Eu zic sa mergeti linistiti. Pana atunci faceti o revizie la masina ca sa nu aveti necazuri functionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Revin cu o alta intrebare si multumesc pentru raspunsuri:

Pe feribot, te lasa cu motorul pornit? Asta pentru aer conditionat. Ma gandesc ca ne sufocam in miezul zilei pe barca cand soarele bate tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Din ce am citit in masina nu poate ramane decat o singura persoana (sau niciuna :)). Restul sunt sus pe punte si hranesc pescarusii. Eu o sa imi iau biscuti special pentru asta . Nu te lasa cu motorul pornit.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Masinile stau in cala, o zona fara geamuri. Pasagerii se dau jos inainte de urcarea pe ferry. Soferul parcheaza masina si iese si el. Nici nu mi-as imagina sa stau 45 minute in masian cand deasupra e superb. Sa va luati paine (ultima data am avut doua franzele) ca sa va distrati cu pescarusii. Afara e aer curat, briza, marea soarele si un peisaj....Daca totusi nu vreti sa ramaneti pe punti, exista si salon interior unde puteti sta.
Nu iti imagina ferryboatul ca bacul nostru de la Calarasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Fix la bacul de la Calarasi ma gandeam. Nu am vazut niciodata altceva.

Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Anya, sper totusi ca Potos-ul sa nu fie chiar un Eforie cu manele si seminte pe jos.
Noi l-am ales ca aici a vazut sotul ca e centru de scuba si vrea neaparat sa faca scufundari. Eu vroiam Skala Potamia...oricum sper ca nu se compara cu litoralul RO.
A venit si timpul vacantei. Luni dimi, pe la 5 speram sa pornim. O sa fie greu ca se anunta canicula mare. AC nu avem, asa ca o sa facem destule opriri. Sper sa nu se plicitiseasca prea tare picii in masina si sa faca balamuc.
Revin cu impresii peste 2 sapt.
Vacanta frumoasa tuturor celor care pleaca zilele astea.

Mergi la inceput