Strigator la cer!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Histamina, pai nu i-au dat in judecata pe dr care era de garda si pe rezidentul care era cu ea? Ca eu asa am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si moasele nu? Ca stiu ca si ele au fost vinovate, pe langa dr-ul care a asistat la nastere. Era schimb de tura si nu au asigurat continuitatea. Prima a plecat cu 20 min mai devreme si a doua a venit cu vreo 25 de min mai tarziu. Deci in total s-au adunat 45 min de "vid" pe tura moaselor...



Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Si eu am inteles la fel ca tine, Xio. Si da, si moasele au fost date in judecata, sau reclamate la organismele profesionale care ar trebui sa le sanctioneze.

Cazurile de genul asta sunt dovada (TRISTA) ca intr-adevar viata bate filmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu, l-a dat in judecata pe dr Badiu,care nu are nicio culpa.omul era in concediu.
i-a intentat vreo 5 procese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Asta este o prostie nemarginita, oricum omul era in concediu, presupun ca nu a fost cumparat pe post de sclav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

repet, cunosc f bine situatia.

omul iti spune de la bun inceput ca e atunci in concediu dintr-un motiv simplu si de neinlocuit:atunci e ziua lui de nastere.

eram o data in sptal, cu branula mea si cu strumf in burtica si omul acesta, in lipsa unui suport sa imi tina perfuzia, mi-a tinut-o dansul!
nu mi-a luat un leut toata sarcina.

cum a venit din concediu a venit direct la mine si asa zilnic, o luna cat am fost in spital,desi nu nascusem cu dansul.dar,sincer, eu am nascut la 6 luni si 3 saptamani,fusesem anunatata ca nu va fi acolo.

da, e de neimaginat cate procese i-au putut deschide si cat il invinuiesc.ceilalti,adevaratii vinovati, doar un proces, dansul, cred ca vreo 3 sau 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asta ce faci tu aici, histamina, e o chestie de barfa. Barfa de joasa spetza. Asta pe motivul arogant ca tu stii lucruri "de culise". Ei uite, ca eu si altii stim exact cat am citit aici sau pe Facebook si nu stim nimic de niciun doctor Badiu de care spui tu ci doar ce scria in articol, de moasele, doctorii si asistentele mentionati acolo.
Si chiar de l-ar fi dat in judecata pe doctorul respectiv, care era in concediu, de unde stii tu ce au avut sa-i impute, ai avut acces la dosare? Daca acuzatiile sunt nefondate, justitia va decide, nu tu de pe margine, cata vreme nici nu stii ce anume i s-a reprosat, ca sa poti combate. Familia aceea a trecut si trece prin chinurile iadului, eu in locul acelei mame cred ca l-as fi dat in judecata si pe Dumnezeu, intelegi? N-ai tu de unde sa stii daca si ce anume ii reproseaza doctorului care i-a supravegheat sarcina.
Daca avem vreun cuvant empatic pentru mama, bine, daca nu...de ce-i deschidem aici procese?! Mai ales ca precis ea nici nu are timp sa intre pe aici si sa citeasca, poate nici nu stie ca i-a fost postata povestea aici, si vii tu si faci judecati de valoare asupra demersurilor ei si aduci informatii neverificabile, numai ca stii tu mai bine, daca doctorul ti-a tinut tie perfuzia, esti la curent cu tot ce tine de acest caz nefericit, nu? Si mai vine si XIO si pune stampila "asta e prostie nemarginita" numai pornind de la afirmatiile tale, de parca acea mama incercata a innebunit sa dea dr in judecata ca si-a luat concediu. Sau poate chiar a innebunit de durere, uite asa, e de mirare? Eu doar vazand filmuletul am plans de n-am mai putut respecta si simt si acum o durere ingrozitoare, desi am citit despre caz cu zile in urma.
Despre asta e topicul, sa judecam noi demersurile mamei?! Repet, de chestia asta se ocupa justitia, nu faceti voi pe speriatele si indignatele ca vai, ce-a pati bietul doctor doar fiindca a fost in concediu...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Ilinca,
am avut cuvinte de incurajare pentru familie si de compasiune.citeste ce am postat.

te rog sa folosesti un limbaj adecvat.

nu am scris nimic nelalocul lui, nimic ce nu este adevarat.
ce spun se poate dovedi dand cautare pe protalul judecatoriilor, nu iti trebuie studii juridice pentru asta.
repet, stiu situatia din interior, doctorul care a fost in concediu nu a avut nicio vina.

si eu am fost lasata 21 de ore cu contractii ritmice, pana strumful nu a mai miscat .am avut suferinta fetala cronica din cauza anaestezistului care nu a vrut sa imi faca anestezie si sa nasc prin cezariana,din cauza problemelor mele medicale.am nascut a doua zi, prin cezariana.am tras enorm sa recuperez copilul.
nu m-am gandit niciodata sa dau in judecata pe cineva.
la aceeasi situatie, oamenii reactioneaza diferit.
daca as fi dat in judecata,as fi recuperat ceva din suferinta mea si a copilului?

repet, nimeni nu are vreo culpa daca pleaca in concediu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si eu repet ca vorbesti vorbe, ca sa spun asa. Ce nu e adecvat la limbajul meu?! Mai degraba atitudinea ta nu e adecvata: vii la acest topic si acuzi familia ca vai, ce a hartuit bietul doctor, prin procese. Nu ma intereseaza sa caut pe niciun portal; crezi ca dovedesti ceva daca pe acel portal apare proces impotriva acelui doctor? Apare cumva publicului larg si continutul dosarului? Daca esti avocatul apararii si ai cunostinte clare despre ce contine dosarul, e altceva, dar nu cred ca e cazul sa dezbati dosarul aici (ceea ce nici nu faci, numai te minunezi cu mana la gura ca vai, cate procese a deschis acea familie! Si?! Esti chibitz?)
Si de ce raportezi toate lucrurile la tine?! In primul rand ca nu cred ca se compara copilasul vazut in filmulet cu copilul tau (slava Domnului pentru tine!)
Si in al doilea rand e treaba familiei cum isi gestioneaza tragedia. Si treaba justitiei sa lumineze lucrurile.
Ce faci tu este ceva lipsit de bun-simt si respect, mai ales cata vreme nu esti implicata direct si nici nu le stii tu pe toate, oricat ai incerca sa dai senzatia asta.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Ilinca,
nu iti inteleg agresivitatea tonului.

nu iti voi mai raspunde.

este un principiu in drept care spune sa audiezi ambele parti.

nu am cu tine nimic,iar drama familiei este imensa.

este insa dreptul meu de a-mi exprima opnia,nu pentru a leza familia, ci pentru a nuanta situatia.
da,cei care au asistat la nastere poarta vina si instanta a decis asta, la fel cum a decis si nevinovatia celuilalt doctor,de care vorbeam.
sunt sentinte ale instantei, nu vorbe de ale mele.

nu vreau sa ma intelegi gresit, nu minimalizez drama familiei, insa imi exprimam si solidaritatea cu medicul plecat in concediu.
este dreptul meu sa am o opinie.

este tragic ce s-a intamplat si, in situatii de genul acesta, nu toti pot sa reactioneze cerebral.sunt perfect de acord cu tine.

faptul ca il stimez pe doctorul de care vorbeam si ca il apreciez profesional, tine de experienta mea directa cu dansul.

Mergi la inceput