Strigator la cer!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

daca as fi dat in judecata,as fi recuperat ceva din suferinta mea si a copilului?


asta nu e o mentalitate sanatoasa. daca doctorii care gresesc ar fi dati in judecata (si ideal sa si piarda procesul) poate s-ar face mai putine greseli in viitor si ar avea mai putina lume de suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

prefer sa iert.

asa sunt eu.
sunt de acord insa, ca sunt situatii in care vinovatii trebuie sa plateasca,pt a nu li se mai da posibilitatea sa greseasca din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asta ce faci tu aici, histamina, e o chestie de barfa. Barfa de joasa spetza. Asta pe motivul arogant ca tu stii lucruri "de culise". Ei uite, ca eu si altii stim exact cat am citit aici sau pe Facebook si nu stim nimic de niciun doctor Badiu de care spui tu ci doar ce scria in articol, de moasele, doctorii si asistentele mentionati acolo.
Si chiar de l-ar fi dat in judecata pe doctorul respectiv, care era in concediu, de unde stii tu ce au avut sa-i impute, ai avut acces la dosare? Daca acuzatiile sunt nefondate, justitia va decide, nu tu de pe margine, cata vreme nici nu stii ce anume i s-a reprosat, ca sa poti combate. Familia aceea a trecut si trece prin chinurile iadului, eu in locul acelei mame cred ca l-as fi dat in judecata si pe Dumnezeu, intelegi? N-ai tu de unde sa stii daca si ce anume ii reproseaza doctorului care i-a supravegheat sarcina.
Daca avem vreun cuvant empatic pentru mama, bine, daca nu...de ce-i deschidem aici procese?! Mai ales ca precis ea nici nu are timp sa intre pe aici si sa citeasca, poate nici nu stie ca i-a fost postata povestea aici, si vii tu si faci judecati de valoare asupra demersurilor ei si aduci informatii neverificabile, numai ca stii tu mai bine, daca doctorul ti-a tinut tie perfuzia, esti la curent cu tot ce tine de acest caz nefericit, nu? Si mai vine si XIO si pune stampila "asta e prostie nemarginita" numai pornind de la afirmatiile tale, de parca acea mama incercata a innebunit sa dea dr in judecata ca si-a luat concediu. Sau poate chiar a innebunit de durere, uite asa, e de mirare? Eu doar vazand filmuletul am plans de n-am mai putut respecta si simt si acum o durere ingrozitoare, desi am citit despre caz cu zile in urma.
Despre asta e topicul, sa judecam noi demersurile mamei?! Repet, de chestia asta se ocupa justitia, nu faceti voi pe speriatele si indignatele ca vai, ce-a pati bietul doctor doar fiindca a fost in concediu...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.


tu esti vesnic cu cutitul la brau? ai asa un stil agresivo-razboinic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ilinca, da' tu pe ce baza iti pui stampila?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

kariguld, xio.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

histamina...nu e vb de a ierta ori nu, ca nu numai fata de tine s-a gresit (ma raportez la cazul prezentat dar fac asa o paralele, intelegi tu ce vreau sa zic), a gresit ca si "profesionist",a incalcat un juramant, etc....tu il ierti, ok, pe ce principiu??? las ca ma descurtc eu cu copilul, tu sa fii sanatos, dar copilul care va trage toata viata il iarta?....si uite asa, lasi drum liber spre alte cazuri. vezi, de asta nu e sanatoas acest principiu, nu e sanatos pt societate.
medicul se va descurca cu procesele, daca nu e vinovat, nu e cazul sa ne facem griji pt asta, ideal ar fi ca cei ce au gresit sa plateasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

da emanuela, ai dreptate,insa , in cazul meu sigur nu e vinovat dr ce mi-a supravegheat sarcina.
omul avea dreptul al concediu.
ar fi culmea sa ii interzic eu sa plece.

in cazul anestezistului, ei da, acolo el a gresit. mi-a spus in fata ca nu vrea sa crap in garda lui.

eu ce sa spun? ca dac ama duc la dr, sunt data jos de pe scaun la stomatolog, mi se refuza consultatia la majoritatea dr, din cauza bolii si nu E SIDA sua ceva contagios, e ceva autoimun.
replica e vesnica:oricum muriti.da, toti murim.e cert!
am auzit-o de atatea ori, incat m-am obisnuit.
mai izbucnesc in plans cateodata,dar numai dupa ce sunt refuzata "politicos" si ies din cabinet.

cate procese ar trebui sa deschid?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kariguld, nu inteleg de ce ma imaginezi tu cu cutitul la brau dar e perceptia ta. Nu cred ca trebuie sa-mi schimb eu "stilul" fiindca nu ti-e tie pe plac. Eu descriam cum vad eu lucrurile: s-a deschis acest subiect, despre un caz tragic. Si la un moment dat vine histamina si spune ca da, ce caz trist, da' de ce familia a dat doctoru' care a urmarit sarcina in judecata, ca doar el era in concediu?!
Ei, era vorba despre asa ceva in articolul initial sau ulterior pe topic? A vorbit cineva despre acel doctor? Doar histamina a simtit nevoia sa-l aduca in discutie si sa-i ia apararea- desi nimeni nu l-a acuzat (aici sau pe FB sau pe blog- dar ea stie de pe portalul justitiei).
Asta e cel mai impresionant la acest caz, asta e marele mister si marea durere, ca de ce familia asta a intentat proces blandului doctor?! Mai ales ca histamina ne dezvaluie ca justitia l-a declarat nevinovat. No, q.e.d! Doctorul e nevinovat! Mai intereseaza ce motivatii au facut-o pe sarmana femeie sa-l actioneze si pe el in judecata? Merita sa despicam firul in 4 pe tema asta, daca totul e lamurit si doctorul cu concediul (care, repet, nu fusese pomenit pe nicaieri) nu sufera pe nedrept?
Atat am avut de zis la acest subiect si gata. Nu sunt implicata in mod direct. M-a durut ca o femeie care a suferit si sufera alaturi de copilul ei nenorocit e luata la intrebari (ca figura de stil, da' cu atat mai urat cu cat nu e aici sa poata raspunde!) cu privire la deciziile ei. Si mai e acuzata si de "prostie nemarginita".
Cat despre intrebarea ta, XIO, eu nu am inteles-o, nu-mi dau seama ce ai vrut sa spui, dar nu conteaza, nu doresc explicatii suplimentare

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Din pacate nenorociri de genul asta se intampla si mi se pare absolut normal ca vinovatii sa plateasca si sa plateasca cat mai scump.
Fetita de care am grija la gradinita 1to1 si o zi acasa a fost perfect sanatoasa pe toata durata sarcinii, mama a luat tot ce a trebuit sa ia si a facut tot ce a trebuit sa faca inainte de a ramane insarcinata si pe toata durata sarcinii, toate testele din naintea nasterii au iesit perfect normale, parintii abia asteptau sa-si stranga in brate copila perfect sanatoasa si sigur frumoasa asa cum sunt toti copiii. Din pacate, cand a venit momentul cei care ar fi trebuit sa aiba grija de sanatatea si siguranta mamei si copilei nu si-au facut datoria, nu numai ca au lasat-o sa se chinuie cu o jumatate de ora mai mult ba si, cand au folosit forcepsul sa scoata copilul, au apasat atat de tare incat partea stanga a creierului copilei a fost grav afectata.
Fetita va implini 3 ani in mai. Pana anul trecut in septembrie nu putea sta in fundulet fara suportul cuiva( am reusit s-o fac acum sa stea in picioare 2-3 minute, cu mana mea pe mijlocul ei si exersat zilnic exercitii fizice), nu vorbeste(in ultimile luni a spus mama, water, noooo), nu mananca singura(o hranesc cu lingurita sau lapte cu biberonul si am reusit s-o fac sa-si tina sticluta singura acum), vede nici macar 15%(pe mine ma recunoaste dupa voce, parfum si textura(am invatat-o sa-si puna manuta pe obrazul meu si ma atinge mereu cu manutele, vede umbre, nu isi poate focaliza privirea, se uita cateva secunde la obiecte foarte colorate sau stralucitoare), isi foloseste ffffff putin bratul si mana dreapta, nu are stabilitate in piciorul drept. Fizic e chiar inalta pentru varsta ei dar mental e in jurul a 6 luni de viata. Are crize de epilepsie pe care acum le tinem in frau cu dieta speciala(fara carbo si fara zahar, uin fel de Atkins) dar care aveau loc si de 10 ori pe zi(acum are in jur de 2-3 zilnic si chiar zile in care nu are nici o criza) pana acum 4 luni si care o epuizau total si o loveau cu atata violenta incat dupa tremurat si zvarcolit, arata ca o papusa de carpa si apoi adormea instantaneu.
Isi musca mana pe care nu o poate folosi si devine frustrata cand nu reuseste sa faca ceva si plange sau se musca sau plange si se musca sau ma musca pe mine.
Si totusi copilul asta rade, gagureste, bebeluseste cu toate probleme ei, e o fetita superba si parintii o adora si fac mai mult decat imposibilul s-o vada macar capabila sa se hraneasca sau toaleteze singura. Toti banii obtinuti din beneficii si salariile lor merg pe terapeuti si tratamente medicale.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Datorita confidentialitatii, nu am voie sa postez pozele ei pe internet si nici sa-i dau numele real.

Mergi la inceput