Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, Vlad face mari figuri la orice ii dau din lingura, dar nu refuza nimic la mana. Asa ca ii scot si din ciorba carnita, legumele, i le pun pe masa, si le ia cu drag si le mananca. Si eu mai incerc sa ii mai indes cate o lingura de zeama. Raducu are voie paine? Uneori ii mai pun mancarea pe paine si asa vrea. Sau il alerg prin casa, se mai uite pe geam si mai ia 2 lingurite...



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Matusa de obicei si eu insist pana mananca cat de cat (de cele mai multe ori papa tot sau 90%), dar azi dupa ce a luat cateva lingurite+cateva bucatele de carne a refuzat categoric (probabil si urmarea faptului ca i-am inchis TV-ul).
Totusi, nici cereale cu lapte nu a papat in seara asta, cu tot cu TV pornit.

Ma intreb daca nu cumva a facut o indigestie de la mancarea de aseara. A papat si mult si cam tarziu, pe la 19.30. Adica de la asta sa fi fost si mataiala de asta-noapte si lipsa poftei de mancare de azi

Plus ca are in eruptie 3 maselute odata . Pediatra "l-a intrebat" cum mai rezista. Plus un incisiv lateral de jos (Acum asta a iesit bine de tot, dar maselele inca nu).

Crispro bucatele nu-i pot da decat carnea, ca morcovii si telina nu le inghite, ia vreo 2-3 feliute si pe urma nu mai vrea. Asa ca le pasez si le amestec cu orezul. Paine tb. sa pape prajita si nu o adora f. tare .

Mai vedem maine cum se prezinta...sper la mai bine!

Bumble

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!

pana citesc eu tot din urma trec si zilele si noptile
a venit primavara in sfarsit asa ca ieri si azi am stat mai mult pe afara. in weekend vom avea 20 de grade astazi au fost 15 dar mie mi s-au parut mai multe , ardea f tare soarele
deja ma visez acasa, in curte, pe sezlong si stand la soare iar Andruta cu bunicii, lasandu-ma sa ma bronzez

Ilinca eu ma uit pe 990.ro si pe dvideo.ro. depinde de ce filme gasesc. scuze de intarziere

Ramona parca abia o cumparasei pe actuala sau ma insel? oricum felicitari! bebelina , tu cum sunteti?

Puiutz nici Andra mea nu e mai presus cu mancatul. uneori mananca 2-3 lingurite dupa care ma fugareste la tv sa ii pun lala

ca tot vb de lala, m-a innebunit cu muzica de dimineata pana seara numai lala spune, si daca nu o bag in seama imi si danseaza sa vad ce anume vrea nu scap cu una cu doua, se lasa cu urlete daca o ignor si afara cand iesim ma duce la masina si cere lala
nu cere orice muzica, cea pt copii nici sa nu o auda. are melodiile ei preferate iar daca ii pun una nepotrivita( ca doar nu le stiu eu din memorie) tipa - Niuuu!!! Ata, Ata!!!

am uitat sa intreb....Ananas ati dat la copii?

am cumparat pentru mine ( sa nu ma mai tenteze dulciurile) si la vazut Andra pe masa, bineinteles ca a inceput - Tu?! Tu?! ( traducere, Eu, Eu)....nu stiu de ce si intreaba asa ca i-am taiat si ei o mica bucatica sa ii treaca pofta dar nu am scapat usor ...a mancat destul de multisor. nici nu stiu de la ce varsta se poate da.

Crissteo cat ma bucur de rezultate !! nici nu ma asteptam la altele de altfel!

Roxana sanatate multa in continuare

Baby si celelalte gravidute , cand vedem poze cu burticile ?

Adriana cum te mai simti? ce fac mandrele?

Alice abia astept sa vad poze de la cumetrie si botez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, ananasul stiu ca de la 2-3 ani parca. Dar acum is maricei copiii, cred ca le putem da. Si mai stiu ca e f sanatos ( daca il tolereaza si e ok). Cu muzica exact la fel e si v- zice alta, alta, daca nu ii convine. De ieri zice "nu" frumos, perfect. Inainte zicea "nnnn". Dar ii place cum suna "nu" si noua ne-a placut, l-am tot pus sa repete-asa ca sa nu ma mir ca il ia pe nu in brate.

Ilinca, nu mai zic nimic de somnul lui vlad. Am avut cateva nopti bune. Asta nu e printre ele.



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:


bumble, pe 23 martie la ora 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ma iertati, alergologul de serviciu anunta: ananasul are multa histamina si e si f acid, adica nu va fi f prietenos cu stomacelul strumfilor!mai amnati un pic.

aseara nu am mai ajuns la dr pt ca strumf a fost marait.
am papat somon.
am luat pumnul de pastile si am gustat si eu.acum am macrame,dar,pe cinstite, iti cam vine sa iti bagi picioarele in atatea restirctii!

si-a bagat strumf manutele in somon,a luat vreo 3 dumicati si a plecat.
nu ii place pestele.nu are insa nicio treaba cu alergiile, slava lui Dumnezeu!

sotul zice ca nu am auzit copilul ca palgea azi -nopate, si i-a dat el papa, peste mine,ca cica eu eram de serviciu si ma postasem strategic langa patul strumfului.

tot week-endul sotul va munci pana seara si multumim lui Dumnezeu ca e asa.
deci voi sta eu cu strumf.nu cred ca voi putea iesi in parc cu el.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Vreau si eu sa vad niste burtici frumoase!

Crissy, !

Azi pregatesc o PRAJI CRUDA. Sanatoasa, gustoasa, usor de preparat, de post si asa rezolv si bananele mele innegrite. Am mai facut-o, e super super super, am folosit roscove in loc de cacao si nu am folosit doar curmale ci mai tot ce aveam deshidratat (caise, smochine &co) si a papat si puiul.
Sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza si multumesc de urari.
Intr-adevar, anul trecut in februarie ne-am mutat la casa, insa are doar 2 camere. Ca sa ne extindem cum vrem noi, trebuia sa cumparam casa vecina doar ca sa o demolam. Era mai complicat si mult mai scump, asa ca am cumparat alta si o facem exact cum vrem, plus ca e curtea mult mai mare.

Sunt de la 7.15 la salon, mi-am vopsit parul, la 8 am avut clienta, acum stau la casca cu parul pe bigudiuri si la 13 mergem la cresa dupa Raisa si plecam la Oradea.

Bebe din burtica e foarte activ, Raisa ii da sa manance de cate ori mananca si ea, ii da sa bea apa, ba chiar si suzeta. Abia astept sa nasc, sa vad daca va fi la fel.
Raisa e foarte bine, asteapta sa mearga la strabunica ei, stie multe, face multe, ne intelegem cu ea chiar si din vorbe. Adica chiar imi spune ce vrea, doar ca nu face fraze. Avem copii mari! Si bine ca sunt sanatosi!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiutz, Vlad face mari figuri la orice ii dau din lingura, dar nu refuza nimic la mana. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex


same here
nu tot timpul dar mai sunt momente din astea...si de obicei daca e posibil ii ung pe paine felul II si ii dau soldatei ca asa ii mananca tare bine
la ciorba nu face figuri niciodata
dar de exemplu gris cu lapte nu i-am mai facut de multttt ca nu vrea frate cu lingurita deloc


1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor


Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nu mai stiu daca v-am povestit, l-am trimis pe Marius la gradinita unde intentionez sa il inscriu pe Matei si unde directoare este o cunostinta de-a noastra care e si fost educatoare a fratelui meu
mi-a spus clar ca il ia pe Matei daca asta imi doresc DAR mi-a expus exact toate aspectele negative pe care le-ai mentionat si tu - Crissteo mai sus...si RECOMANDAREA ei pentru noi a fost bona pana la 2 ani si apoi cresa pana la varsta de 3 ani
la gradinita respectiva nu se vor face grupe de 2 ani pentru ca au si asa prea multi copii, explicatiile erau valabile pentru grupa mica de 3 ani

Ramo deci pana la urma plecati...sa aveti drum bun si organizam o iesire la platou weekendul viitor


1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor


Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput