Prietene fara titlu (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti ,mai haideti si p-aci la cate o cafea!
INGRID cum a fost de Dragobete ? Cu RMN cum e? Diana mea s-a trezit azi-dimineata si primul lucru mi-a zis sa te sun sa iti zic sa o aduci pe Diana la noi
DENISA tu stiu ca esti tot full Mai dar de ce n-o lasi pe Emma macar in vacanta libera ca pasarea cerului,sa "respire" si ea.Chiar crezi ca se va plictisi acasa? Mai ales ca stati la casa si vine vremea buna,mai scoate nasul si pe-afara .Mai are timp sa se joace si ea cu fratelo.Eu in locul tau n-as trimite-o nicaieri si in plus nici nu i-as da sa faca nici urma de lectii! Macar un pic sa vada si ea cum e sa lenevesti pe-acasa,ca in rest tot intr-un program o tine de dimineata pana seara.Sau macar trimite-o doar intr-o singura excursie ,nu in doua Cat timp au vacanta,o saptamana ,doua?
La vara veniti incoace toti,sau trimiti doar copiii?
Bafta cu interviul maine

Noi ieri am avut un pic de activitate,cum ziceam.Cu Diana am fost la inot pe la amiaza ,cat a dormit Tudor.De la 19 am fost la o onomastica cum va ziceam.Harmalaie,distractie.Eu nu m-am prea relaxat ca am stat tot pe-acolo dupa Tudor,dar cam de pomana.Era aiurea ca aici nu lasau parintii sa intre in labirint , fetele au zis ca merg ele cu Tudor.Ce sa zic ca asta nici vorba, sa colaboreze,asa ca l-am trimis cu Diana.Dupa vreo doua ture cu Diana,fix pix,ca o tulea deja singur,degeqba strigam dupa el ca nu ma asculta Ateriza ba pe toboganul mare gonflabil (si in fund si pe burta ),ba pe celalalt ingust in care pica in bile ... nici nu mai stiam unde sa ma uit dupa el In plus nici nu se prea vede in interiorul labirintului "la etaj", asa ca numai el stie ce facea pe-acolo.Mie nu mi-era ca nu se descurca,mi-era teama doar ca dau baietii mai mari peste el - ca urlau si sareau ca hienele pe-acolo Dar in loc sa o pateasca in labirint/pe tobogane din pricina lor,s-a accidentat pe locul limpede, pe jos: a cazut cu cracii in sus pe mocheta,cand fugea si s-a ciocnit cu o fetita de 2 ani si 2 luni care fugea si ea.E drept si ca era dubla in latime decat el,chiar daca aveau aceeasi inaltime,asa ca l-a izbit cu simt de raspundere Au plans amandoi oleaca si gata ...
Diana si ea in elementul ei si abia i-am luat de-acolo pe la 21,30.Acum fug si zbiara pe-aici in colaborare cu G. care face pe ursul/lupul sau ce-o mai fi
La inot plecam tot asa, dupa ce mancam si il culc pe Tudor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Moni-venim toti 4 in Romania ca treb sa botez si nepotica-dar dc bagi o tura la mare in iunie sunt sanse sa ne vedem.
Dar cum sa nu ii dau nimic de lucru timp de 2 saptamini,mi se pare asa pierdere de timp-oricum in fiecare zi in afara de excursia care si-o doreste ea ca ca e fun cu o prietena, o sa aiba in fiecare zi cate o fetita invitata juma de zi-deci baga si joaca,nu ramane ea fara joaca.
Ingrid- cum esti,te simti bine?
Noi plecam sa donam niste hainute si jucarii de ale lui A, apoi sa tragem o tura cu bicicleta, si sa fac o mincare chinezeasa pt cand vine E cu tati-va pup!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA aha deci veniti la botez.Ti-am vazut pe FB nepotica Cat o sa stati?
Mai in legatura cu datul de lucru,aoleu pai Diana mea a pierdut atunci timpul la greu,de exemplu asta vara Nu mai zic ce "pierdeam eu timpul" in vacante si cand eram mai mare.Doar joaca ,desenat si citit (de placere,ca nu ma punea nimeni) Acum vad ca s-a intors lumea cu fundul in sus,de-au ajuns sa le dea teme de casa si de la gradinite (la Diana n-a fost cazul,dar am auzit la altii) Io am zis ca macar pana nu-i la scoala si are teme adevarate,sa o pun sa faca doar cand si daca are ea chef.De exemplu de 10 minute s-a apucat singura de mate - dupa ce de ore in sir numai harmalaie a fost p-aci S-au jucat si ciondanit amandoi intr-o veselie.Io am venit de la inot ko , asa as fi dormit,in schimb Diana era si e si acum fresh Si azi m-a lasat cu gura cascata cu inotul.A bagat vreo 14 ture de bazin fara oprire (ca din alea cu cateva secunde pauza pe la mijlocul bazinului a bagat mai multe) ,dar faza e ca a bagat turele cu pricina nu doar in stilul mai usor,"feminin" adica bras ,cel pe care o invatasem eu,ci si in celelalte.Intai a bagat doua ture bras cu capul pe sub apa ,apoi inca doua ture acelasi stil dar cu capul daor afara din apa,dupa care m-am trezit ca o porneste inotand pe spate si a bagat si asa vreo doua ture! Am intrebat-o de proba ca nu baga o tura si d-ala greu,crawl si ... surpriza a bagat si doua ture d-alea - si e chiar greu ca eu dupa o tura de bazin stilul ala gafaiam in ultimul hal.Dupa ce am bagat mai multe m-am mai obisnuit oarecum.In schimb pe spate-s dezastru ,dar ea inainta cu mare viteza si naiba stie cum, ca a inotat pe spate si ajutata de maini cum e normal,dar si ... fara,adica doar cu mainile pe langa corp si dadea doar din picioare Dupa ce-a vazut ca ma uitam la ea ca la felul paispe ,s-a ambitionat si a tot bagat alte si alte ture in toate stilurile.La stilul crawl,ala greu,inota cam urat ,ziceai ca acum-acum se ineaca,dar a bagat bine-mersi ture intregi de bazin una dupa alta - adica nici un minut nu facea pauza la capat.Io-s multumita,mai ales ca a facut toate astea fara sa fi avut instructor.
Ieri a parut mai plictisita si cam suparata ca n-au venit fetele (Laura prietena-mea a zis ca vor veni doar de saptamana viitoare) ,dar azi chiar mi-a convenit ca nu au venit,ca altfel poate mai mult se balaceau si prosteau impreuna decat sa inoate asa "intins". La un moment dat tot imi arata si incerca sa inoate in nu stiu ce stil vazuse ea pe la TV,ceva pe sub apa - cred ca stil fluture era si a bagat niste ture si "stilul" cu pricina - desi-s convinsa ca nu prea semana Da' important e ca a parcurs bazinul fara oprire si asa.Faza e ca ma asteptam sa fie si ea obosita,dar nici poveste.Nu stiu de unde are atata energie - ca io cum va ziceam eram lesinata deja si cred ca si din cauza ca m-a apucat si pe mine sa bag ture de crawl, in loc sa aleg doar relaxantul si usorul bras
Am uitat sa va zic ca a scapat complet de tusea aia sacaitoare cu antibioticul ala - Klacid.


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.....si eu pe aici, cu ale nostre. Mai inaite m-am intors l-am dus pe Heinz iar in vacanta lui. Cel putin in weekend poate veni acasa. e mai bine, incepe sa se dezmeticeasca tot mai mult, si sa vrea cat mai repede acasa. Acum sigur va mai sta 2 sapt acolo, poate si mai mult daca e nevoie. Asta e!¨
in rest obisnuit. eu cu toate, sau cu atat cat pot.
abia astept sa se incalzeasca vremea sa iesim pe afara. Ce lectii, mai cu ai mei????????? televizor, computer si mai nou cand e tata-su acasa, i-phonul lui. Certuri si scandaluri pe aceeasi tema.

Bee, ai grija de tine cu tensiunea aia. Ce crezi ca va fi mai bine cand te vei trezi cu un accident vascular sau cu un infarct. Stiu cum e cu stresul. Stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar tu esti prima care trebuie sa te ajuti.......si de barbat nu mai imi spune. Am si eu un asemenea exemplar.
Denisa zic si eu ca Moni, mai lasa fata sa respire. Fain ca mergeti toti acasa. Si eu caut bilete de avion. si nu ma hotarasc inca sa le cumpar. Deja cred ca am pierdut legaturile cele mai bine. e cu schimbare in münchen, si va trebui probabil sa astept mai mult acolo.
Ingrid, ai rezultatul deja de la RMN?.
Daniela??????? tu nu mai zici nimic? ne faci toata ziua numai pofte cu torturile tale, haaa???

........eu m-am apucat in sfarsit de cusut perdelele. Mai am de cumparat un rand la sufragerie si betele pe care trebuiesc puse si am terminat cu ele. Apoi ma apuc de gradina. Vineri am taiat zmeura, saptamana care vine o mutam, pun rasadurile, si pregatesc terenul..............se anunta 15-16 gr pe miercuri, joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA deci te apuci deja de gradinarit ? Io ma intreb daca la noi mai merita,ca la ce seceta a fost anul trecut nu a iesit mare lucru.Oricum ceva-ceva tot sa sadim,in primul rand cele ce-au iesit anul trecut.

BRANDUSA chiar asa,are dreptate Mira.Fa bine si mai ai grija si de tine.Iti recomand si un "tratament" super fain - ZERUL.Mie imi si place f. mult si il beau ca pe apa.Am rugat-o pe mami sa vorbeasca cu tanti de la care cumparam lapte,sa imi aduca si zer si imi aduce cate o sticla de 2,5 l cam odata la 2 zile.Daca as avea as bea si mai mult,cred ca o prostesc sa mai ia de la cineva,ca mai are un nene furnizor de lapte.Eu mi-am facut si singura (branza rezultata i-am facut-o Dianei cu ou si zahar),dar ei cum vand branza,au mai mult zer ramas.
Zerul contine niste proteine speciale,grasimi mai defel.E indicat si la stres,anemie,scade tensiunea , cure de slabire deci nu ti-ar fi bun??? Daca tot ai furnizor de lapte acolo cere si zerul! Si la copii tare le place,cum ma vad ca beau,hop si ei.Eu il iau pentru imunitate - si ceva cercetatori canadieni cica au descoperit ca proteinele alea au efecte antitumorale.
http://www.doctor.info.ro/zerul_pagina-10.html
Am inteles ca exista si ceva proteine din zer concentrate prin farmacii,dar tot mai bun e zerul proaspat.Eu il beam cu placere si cand eram in vacante la tara - cum vedeam un borcan cu lapte acru pus la prins,cum hop pe el .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- stam 17 zile si vrem vreo 4-5 la mare:)
Ingrid- esti bine?
Bee-tu cum esti?
Emma a facut ieri 39 February dar nap tea si acum e k, sper sa ramana Asa sa mergem la activitati- va pup!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello.
Razvan e cu bronsita si laringita, ambele urate. Azi noapte a fost de cosmar, mai mult n-am dormit, la ora 1.30 ii faceam aerosoli cu dexametazona. Acum face sedinta de aerosoli de seara si i-am facut un cocktail: dexametazona, adrenalina, ACC si ser. Sper sa poata dormi si el ca omul, ca numai a tusit si s-a sufocat noaptea trecuta.
Macar am fentat mersul la spital & branula, si tot e ceva.
Dr. i-a dat antibiotic pt. bronsita (Augmentin ES), desi eu banuiesc ceva viral, dar cum nu avem de unde sa stim...
In fine, ne facem noi bine.
Mai revin, mai tarziu sau maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Io .. pe-aici abia acum si foarte pe fuga.. doar va relatez ultima mea patanie.
Dupa o saptamana de alergatura ziua si somn f putin noaptea duminica dimineata cand m-am dus sa-i fac bibe lui Cosmin am lesinat... odata... m-am ridicat de jos.. i-am dat laptele si am lesinat.. a doua oara. Ieri m-a luat verisoara-mea "pe sus" si m-am dus la spital.. echo abdomen, pelvis, tiroida.. OK .. niste nisip pe la rinichi. Shit! Asta in conditiile in care joi dimineata pe la 6 urla Robert de partea drepta.. a fost la spital .. piatra la rinichiul drept. Taman ce-i tineam prelegere sa bea ceaiuri, apa.. ca mi-au zis si mie ca am nisip .. tot la dreptu'. Las' ca-i bine ne cinstim impreuna cu ceai. La anlizele de sange mi-au iesit ceva valori sub limita inferioara.. la sideremie, hematii.. so.. ANEMIE. Da' acu' ce facem cu "sincopele" ca cica nu fu' de la anemie. Am bagat electrocardiograma, electroencefalograma... in cele din urma m-au programat pentru 7 martie la Testul Tilt... cica o chestie pe care ma tine in plan inclinat la 60-70 grade vreo 20-45 min. Haoleu bre.. pai chiar ca ma ia cu lesin doar ce ma gandesc...
En fin... ramane de vazut.
Gata ..fug sa ma odihnesc.. poate reusesc sa mai intru sa vad ce-ati scris.. zilele urmatoare ca eu tot in viteza sunt de vreo .. 10 zile.
Parca Brandusa lesinase acum vreo luna la facultate si zicea de anemie...

Toate buneee...


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.La noi s-a cam intors iarna:ninge viscolit.Si azi noapte fu la fel,noroc ca nu-i mai asa frig ziua si se topeste.
DENISA ma darami ... zici ca a facut Emma 39 february?
Abia acum ma prinsei ca e vorba de febra.Bine ca e ok.
Ce faceti mai toate,cu vesti d-astea apareti?
CRISTINA sanatate lui Razvan.Ati gasit caa de inchiriat si chiriasi la apartament? Si ingrijitoae noua socrului? Ai si tu gramada pe cap
LILI valeleu ,da cu tine ce mai e??? Cu nisipul nu te agita,ca ala e varza.Si eu ba aveam ba n-aveam,n-am avut nici simptome.Bea mai multe lichide.Si G are piatra la rinichi si o tine in ceaiuri,ca apa nu bea neam Pe ce s-au bazat aia ca nu de la anemie a fost lesinul? Am citit acum de testul ala,ca pana acum n-am auzit de-asa ceva.Pai si pe mine ar trebui sa ma testeze ca si eu ametesc frecvent - mai ales cand ma ridic brusc de jos si inainte de ciclu.La mine credeam ca e de la tenisunea mica 90/60 ,deci acum ca ma ingrasai mi-a mai crescut si-aia ,adica am si 110-120 cu 70-80.Dar de ametit tot mai ametesc si vad negru.Poate o fi si de la ochi,ca eu cu anemia n-am avut probleme niciodata (exceptand cele cateva luni cand am luat porcaria aia de interferon).Probabil de la oboseala e la tine.Io o singura data am lesinat la viata mea,aveam 19 ani si a fost in principal de la oboseala.Mami insistase sa iau niste calciu injectabil sa ma mai intremez si atunci s-a intamplat,chiar cand mi-l administra.Tipa (o vecina) a zis ca din cauza ca am vazut sange dar eu eram tocmai sosita de la tara unde fusesem de Paste: o noapte la inviere,a doua noapte la bal si a treia noapte la discoteca .Bonus circulat dus si intors cu trenul, dar de fiecare data cu trei schimbari si asteptat prin gari,ca se lucra la linii.Eram efectiv zombie de oboseala ... vaai parca ma vad la intoarcere cum mi se inchideau ochii in tren si ma fortam sa ii tin deschisi sa nu adorm - eram si singura si era si f. aglomerat plus aveam de schimbat trenul
INGRID na cum fu azi,ai rezolvat ceva cu evaluarea aia?


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

De noi ce sa va mai zic.Am programat-o pe Diana la oftalmologie,mergem joi.Desi mi-a zis aia data trecuta ca n-are si nu va avea miopie,sunt cam stresata ca tot cu nasul in TV e sau cu capul aplecat pe foaie cand scrie Acum mergem la alta.
Azi Diana a fost la cursul de desen.La gradi va avea serbare in 7 martie,dar nu serbare clasica ci "lectie deschisa interdisciplinara" - au in premiera asa ceva,deci chiar sunt curioasa ce inventeaza.
Tudor e la mami de ieri,asa ca m-am mai invartit si eu prin zona cu ordine prin dulapuri mai ales.Nu prea am chef de nimic ... naiba stie de la vremea asta sucita sau de la astenia de primavara?


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput