Prietene fara titlu (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA in sfarsit mai bagi si tu o postare mai lunga Pana nu uit bafta cu postul ala,poate pica ceva.Vad ca tot activitati si drumuri,pe capul vostru.Bine ca mai puteti!
INGRID razi tu razi,dar daca se pune madmoiselle sa puna punct si invatoarei la scoala?
LILI cum stai cu lopatatul? Mai poti?
BRANDUSA voi? Tot in nameti? Ti-a trecut raceala?
Nu mai stiu ce voiam sa zic ... inka asta nu contine cofeina ca sa imi tresesc neuronii .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana are ora de engleza si eu am timp liber o ora. Am primit o carte "Universul intr-o coaja de nuca" de Hawking si dupa ce culc fata pe la 20, incep lectura.
Mai bine scriu acum, ca vreo doua-trei zile poate dispar....in Univers.
Moni, interesant ce zici de Deea. Am vizionat blogul ei in urma cu doua saptamani. Intotdeauna mi s-a parut o fire foarte originala si ma bucur ca are ocazia de a-si indeplini visurile, alaturi de sotz. Putini sunt cei care sa se potriveasca perfect in idealuri.
Am vazut si cateva desene ale fetitei, ce am zis ca are talent? am avut gura aurita.
Mai neobisnuit mi se pare inscrierea la scoala prin corespondenta, dar cred ca ea va face fata cu succes educatiei Dariei. Fiind nonconformista de la inceput, pe undeva ma asteptam sa nu se plieze pe sistemul clasic de educatie.
In fine, daca citeste pe aici, eu ii urez succes si sa-si termine casa verde cat mai repede.
Moni, Diana ta va fi foarte cuminte la scoala. Ca tine. Nu iti fa griji ca ii "va pune punct" invatatoarei.
Fa-ti o cafea strong draga, eu am baut 4 pana acum. Nici mie nu-mi vine sa cred.
Ma duc sa-l termin pe Russo. In ultimul timp am luat obiceiul sa alternez cartile in imp ce le citesc si cred ca renunt la el.
Dar va spun ca Alecu ista fu o revelatie. Un dragutz si un iubitor de "limba romaneasca neprifacuta si neadaugita", obiceiuri strabune, cantice si locuri de-ale noastre...deh, cum era pe vremuri, pe la 1800 si ceva.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID da imi facui si eu o cafea strong ,ca nu se mai putea.Cu vremea asta numai as dormi!
Mi-a scris doctorita mail sa ma intrebe daca pot merge incolo joi in loc de vineri,ca au nu stiu ce intrunire.Si de data asta fara CT -vad ca se respecta programarea,ca asa vazui in tabel data trecuta.Deci abia peste 3 saptamani urmatorul CT,asta inseamna ca oi vedea cum mai stau abia colo peste vreo luna.
Diana a plecat cu taica-su la desen,cand colo profesoara e in concediu medical ,nu putea trimite si ea un sms ca "frau" de la germana? Asa ca acum se invart prin oras.Tudor nici azi n-a vrut sa iasa din casa! Seamana pe mine ,ca pe asa frig si io numai daca e musai scot nasul.
De Diana si eu cred ca va fi cuminte si ascultatoare la scoala,cum a fost si la gradi si cum am fost si eu si frate-meu ... conformisti ,ce mai Noi ne pastram nonconformismul pentru familie
Ziceai de Deea - chiar are noroc ca o intelege si o sustine Silviu - pai al meu cred ca m-ar fi dus direct la azilul de bolunzi de aveam asemenea idei - la alea cu casa ma refer ! Nu mai zic ca el e si fan oras-aglomeratie Mie imi place muuult de tot viata la tara,dar teoria ca teoria,ca la ce comoda-s pana si la oras prefer zona mai "centrala" sa le am pe toate sub nas,decat un cartier marginas si linistit Adica-s un fel de visatoare ... extrem de practica

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:


Ningeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Ingrid o sa pun cateva poze, ieri le-a facut mama la pupaze in curte la zapada. Ieri dimineata asa cum au prognozat a nins, asa vreo 5 cm peste cei 5 deja existenti de prin 1 februarie. Am plecat totusi cu masina. Autostrada era luna de o puteai linge, chiar si straduta nostra mica si pierduta era curatata. De, elvetieni in exces de zel………..Dar nu mai am apa de spalat parbrizul. Nu stiu a inghetat , s-a termiat habar n-am si nu sunt curioasa sa vad ca –mi prind urechile. Maine dupamasa cand ma duc la H il pun pe el sa se uite……..
Asa ca cei 65 km a fost criminal, nu aveam cum sa-mi curat parbrizul, degeaba am mai oprit eu prin parcari ca se murdarea instantaleu cum porneam de la atata sare cat au aruncat astia pe strada. Dar………daca ieri diminaata erau numai -4gr la 5 cand am plecat de la servici erau deja +2-3. Iuhuuuuu!!!!!!!!

Azi ninge, si ninge si iar ninge dar sunt 1gr.
Colega mea din cluj tocmai mi-a spus ca ai ei parinti azi dimineata in cluj nu au mai reusit sa-si deschida usa de la casa de cat ninsese peste noapte!!!!!
Asa ca eu nu ma plang. Cel putin copii sunt fericiti.

……….n-am chef de lucru. Mi-as dorii sa fiu acasa, la caldura, sa n-am nici o treaba, sa ma joc cu copii, sau sa iesim afara sa ne batem cu zapada……..





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello!
La noi bate un vant de te ia pe sus ... si s-a mutat codul galben de ninsoare si viscol in zona.Si noi avem maine drum,exact prin zona "calamitata"
Azi e programata Diana si la pediatra,oricum trebuia mers sa ii dea motivarea.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI - drum bun astazi! Sper ca ati putut pleca si sa te intorci cu vesti bune.

MIRA - zici ca la tine lingi pe jos... si la noi "lingi inghetata"
Sper ca esti bine si tu si H si copilasii si ca ai gasit bidonul in care se pune lichidul de parbriz.

Ingrid este deja in "Univers".

Noi n-am dus copii la gradi. Saptamana asta ii tin acasa.
In schimb am reusit performanta sa stea Nicolas la citit de povesti.. i-am citit 7 povesti (alaltaseara) iar ieri , peste zi, vreo 5. Evident ca primele pe care le-a vrut au fost cu "lup".
Astazi nu prea este soare dar pe la 12 ma gandesc sa-i scot pe pitici la zapada. Ieri am facut un "express" din 3 sanii si i-am tras o tura de sat. Apoi m-a bagat Cosmin prin toti troienii de la poarta de-am intrat in zapada pana la brau aproape. Mi-a intrat zapada pe sub pantalon si am crezut ca-mi vor paraliza picioarele instantaneu.

Toate bune tuturor si pe curand!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Nu am disparut chiar asa, de tot.., ieri am fost cu Diana sa-i inramez tabloul cu fluturele pe care l-a pictat cu cateva zile in urma. Pai vreau sa zic ca rama lui costa mai mult decat el insusi...40 Ron la un tablouas 20x20 cm! Cand am vazut asta, ne-am reprofilat urgent pe o rama de plastic, la jumatate de pret.
Pai in ritmul in care picteaza fiica-mea, daca le inramez profesional, dau faliment.
Am trecut si pe langa un anticar si n-am rezistat sa nu-i cumpar Nils Holgersson la 15 Ron..ba anticarul bucuros de vanzare mi-a oferit gratis un volum din 1001 de nopti la alegere. Doamne, s-a ajuns la bonusuri la carti...saracii de ei, stau in frig si nu vand nimic.
I-am cumparat si un volum de la libraria Adevarul, cu legende despre pasari.
Azi mergem la pizza, i-am promis. Tuseste rar, febra nu face, dar inca n-am dus-o la gradinita deoarece s-a anuntat scarlatina. I-am facut exudatul, astept sa vad ce-i iese si pana atunci sta acasa.
A nins pe la 8-9, acum se topeste incet.
Lili, nici tu n-ai dus copiii la gradinita. I-ai scos la zapada? Se topeste si pe la voi? Sau se topeste doar sub pantalonii tai? Brr..eu iarna asta mi-am purtat pantalonii de ski exagerat de mult.
Fain ca sta copilul la povesti, vezi ca ii plac?
Moni, cum esti? Ce vesti ne dai?
Mira, in fine te vad si pe tine bucuroasa de ninsoare. Ti-ai luat apa de parbriz? Heinz cum se simte?
Sa pui poze.
Fug la rufe, le-am uitat in masina.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ingrid super ca i-ai inramat opera fetei. La noi au fost cam 0 grade astazi. Se topeste si aici.. da' zapada fu' numai buna de facut bulgari pentru oameni de zapada. I-am pus pe copii sa presteze. Asa de misto era ca se lipea zapada de bulgar si au iesit niste bulgaroaieee. I-am tras si astazi o tura de sat..tot in formula de "expres". Vai de oscioarele mele..
Si au am folosit un fel de pantaloni de fas care sunt dublati cu flece si nu mi-am mai pus colanti pt ca-s destul de grosi dar mi-am luat ghetele iar pantalonii astia nu au elastic jos sa nu se ridice si mi-a intrat zapada.Azi mi-am pus cizme . Oricum clar n-am mai putut umbla prin troiene pentru ca zapada-i deja apoasa si se afundau si copii darami-te elefanta de mine.

Cat despre povesti.. minunea a durat doar o zi, ieri a vrut sa ii citesc dupa care nu a mai vrut .. si nici azi. I-am citit doar Mariei si mi-au venit dracii pe "tezaurul asta cu povesti".. numai mame care mor si vine mama vitrega si ii zgorneste pe copii, ba "Barba albastra" ala de si-a omorat nevestele, ba "Fetita cu chibrituri" care a murit de frig.. puii mei la un moment dat am zis bine ca nu a mai vrut N sa asiste la astea 2 de care am spus aici. Am luat in schimb si le-am citit Dl. Goe si In vizita si am in plan sa scot "Aventurile lui Habarnam"

Acum ma duc sa il conving pe Cosmin sa doarma si el un pic pt ca vad ca i s-a pus pata pe niste puzzle pe care le-a primit sambata de la finii nostri Se straduieste sa faca singur la 6 si 9 piese.

Bye!


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La noi s-a oprit ninsoarea, s-a si topit zapada, asa ca nu mai am nevoie de apa sa spal parbrizul. Da-l pun pe H la treaba cat vine in weekend acasa. doar n-o sa stea degeaba 2 zile.
In rest vreau sa ma apuc de croitorie. Mi-am cumparat niste perdele, si trebuiesc taiate si cusute. Draperii la dormitor, perdelele le-am agatat imediat sunt din cele care se pun pe geam. Mai am un rand si pentru sufragerie, cele de draperii, acum sunt in cautarea celuilat rand alb.
copii trag de mine cum pot ei mai bine.eu alerg de colo colo, David imi probeaza nervii cum stie el mai bine in fiecare seara, si pe cuvant............isi da toata silinta. Daria ea, e cumintica, Seline e catastrofa la masa. O terorizeaza pe bunica-sa care nu mai stie ce sa le puna pe masa ca nimic nu-i bun. Mama cu urticaria ei aparuta dupa 15 ani, nu e nici ea prea fit, se culca odata cu copii.
Iar eu seara cand in sfarsit e liniste si pace si vad cat de intoarsa pe dos e toata casa, ma inchid in birou si pierd vremea la computer

nopate buna si somn usor............si Seline ar adauga "7 pureci pe-un picior, purecii sa te sarute ca sa ai vise placute"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

tot eu, , ampus cateva poze de la ziua piticoatei pana-n coace.

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/70212SelinLa6Ani#

hai sa va povestec in doua vorbe cum au sarbatorit-o la gradinita. A fost vineri, si cum am fost si eu invitata, si s-a nimerit cum s-a nimerit sa fiu acasa m-am dus binenteles.
Cum a ajuns au luat-o in primire si i-au pus palaria si pelerina pe ea, si au declarat-o "Regina colorilor". apoi a trebuit sa astepta un moment in garderoba, nu ma intrebati ce au facut inauntru. ajunsi in clasa, s-au asezat in cerc pe scaunele, iar Seline pe tronul rezervat sarbatoritului. a avut voie sa-si aprinda lumanarile si sa traga cate o cutiuza colorata....... cele din spatele lumanarilor. Acolo era cate un biletel cu cate un joc. se pare ca fiecare isi stia stia bine rolul...........asa s-au distrat vreo ora si jumatate.A rpimti si un cadou un creion coloratcare coloreaza in multe colori, fiecare copil a trecut pe la ea, si-si ura cate ceva Odata cu urarea mai adaugau cate o margea pe snurul care il tinea Seline. Apoi educatoarea a impartit alte roluri, cine cum pregateste gustarea. Intr-o asa ocazie fiecare copil nu vine cu pachetelul de mancare de acasa ci aduce cate un fruct. Se face salata de fructe. Sa-i fi vazut cum taiau, pregateau. Ce bine ar fi de ar fi asa de harnici si acasa. Chair si "sucul special" l-au pregatit tot ei............hihi, era doar apa colorata cu cateva pic de colorant. Dar era portocaliu, deci era suc si pe deasupra si special........
Cand au terminat de impartit farfurioarele i-au asteptat pret de vreo 10-15 min si pe colegii care erau la ora de germana ( copii care nu vorbesc bine limba), apoi au cantat un cantecel cat de mari si de tari sunt ei daca mananca, si apoi s-au asezat in genunchi sau pe jos avand scaunelul pe post de masuta si si-au mancat portia de salata de fructe.
........apoi am plecat si eu acasa. Ca numai atat am fost invitata.

Gata, ma duc sa-mi adun macar hartiile ca nu le pot nici macar arunca daca nu sunt legate cu snur si fundita

Mergi la inceput