Prietene fara titlu (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost si noi la pediatra si dupa ce l-a controlat inclusiv cu palpat la burtica,"gimnastica" indoit de gat (cred ca asta pt. meningita),apasat pe la urechi nu cred ca stie clar nici ea ce-are de-i asa marait.Si azi a tras niste ture de plans de nu-i adevarat - se supara rau din orice si nu mai vrea nimic pana nu-si face numarul 15-20 minute cel putin de plans/marait.
Faza e ca desi vorbeste ff bine , nu ne zice ce-l doare daca-l doare ceva - si azi si ieri plangea cu mainile varate-n gura
Poate or fi doar niste dureri vagi de la inceput de otita daca a avut si muci? O sa vedem ca iar i-a dat niste augumentin.In toamna cand a mai avut muci si s-a plans de ureche i-a trecut cu asta.Poate o mostenete pe mami ca ea a fost in copilarie "specialista" in otite A controlat-o si pe Diana daca tot am dus-o si ea e ok (chit ca uneori mai trage cate o tuse asa ... sa nu strice linia ).

Apropo de el se vede ca-i baiat ca pare mai atras de PC decat e Diana: de cand i-am aratat poissonrouge,nu mai scap de el,de cate ori ma vede la PC imi cere sa-l las.Deja nu mai stiu ce sa-i dau si lui interesant de facut - si azi le-a luat la rand pe toate,dar mai mult de 5 minute nu se joaca cu ceva,vrea tot altceva si altceva.Ieri i-am dat in premiera foarfeca (de plastic) si l-am invatat sa taie hartie - a fost incantat de noutate asa ca azi-dimineata am gasit o gramada de hartiute mici cica "mami ti-am facut bani". N-ar strica Da' tot de la foarfeca aseara a iesit circ de circ ca a vazut-o pe Diana cu foarfeca adevarata,o voia si el pe-aia,Diana nu l-a lasat,m-a strigat sa mi-l parasca (ca Tudor se pregatea s-o ia totusi) asa ca pana la urma am certat-o pe Diana ca doar i-am zis de mii de ori sa nu mai umble in prezenta lui cu lucruri de care stie ca el n-are inca voie! Da' cine sa ma asculte? Cam asa ne distram noi,din circ in circ
Dar a venit mami acum seara de l-a luat pe Tudor la ei,asa ca maine-s libera sa mai ocup si de treburi.


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA unde-a fost Emma in excursie? Sanatate lui Alex! Super la voi cu probele luate din gat,la noi cred ca numai eventual la spital se procedeaza asa.In rest consultatie ochiometrica
BRANDUSA ai tai cum mai sunt? Sper ca mai bine.Sa ne mai dai vesti cand apuci!
INGRID ca tot ziceai de zapada netopita, la noi am mai vazut d-aia inclusiv azi Gramajoare ramase in zone unde nu bate soarele cred.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-Ma bucur ca sunt ok copiii,vezi dc nu cumva la Tudor e de la masele starea asta,in rest nu te mai stresa,va trece,ei sunt f. mamosi oricum...
Emma a fost la Ontario Science Centre-a venit super incantata de ce a invatat si la prinz le-a povestit putin despre Isus si D-zeu.
Azi raportam si dintele nr 5 picat si cel de-al 6-lea se misca rau de tot,5 si 6 sunt de jos,vad ca si cei doi de sus au inceput sa creasca,sper pina la vara sa fie ok cu ei
Maine are pauza de trip,va veni insa la prinz pt 4h o prietena cu mama ei -noi stam la cafea si povesti si ele se vor juca, miercuri o duc la mall sa se si picteze pe fata si e un spectacol gratuit,joi are iarasi excursie si doarme peste noapte la fetita care a fost ieri la noi si cu care a fost azi in trip..
Alex e mai bine, sper sa isi revina de tot sa vad maine cand are liber medicul ala celebru de brain-creier sa il duc si la el sa isi dea cu parerea...el cica lucreaza complementar la ABA,chiar sunt curioasa dc va avea vreo contributie...
Ingrid-ai vazut pozele in drop cu cartile,mai vrei-stii ca azi a apucat-o pe Emma desenatul dupa model,a inceput cu chestii banale-vaca,iepure,etc,dar se pricepe bine,eu una nu pot sa fac asa bine ca ea-sunt curioasa dc o va tine mult,mai ales ca maine are si tenis,i-am luat o ora privata cu profesorul,sa vedem el ce spune...
Am fugit sa ii culc,va pup,maine nu stiu dc apuc ca avem de mers cu Alex la tuns...
Cristina-am sunat azi la tine si ieri de cateva ori pe mobil in jur de 7.30-8 si 8.30 si nu a raspuns nimeni,mai incerc miercuri cred

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni, sanatate la amandoi copiii! De ce a primit Tudor antibiotic? Daca era suspect de otita, trebuia sa-l trimita la un ORL-ist si el decidea. Cam prea multe antibiotice prescrie pediatra voastra, nu te supara pe mine ca-ti zic.
Nepotul meu a avut tot asa o pediatra care una-doua ii dadea antibiotic. Copilul si asa avea o predispozitie genetica la alergii, in timp i s-a agravat. Si racea foarte des si cu febra si iar antibiotic....pana la 7 ani cand si-a schimbat optiunile si a inceput sa mearga cu copilul la doctorul care a tratat-o pe Diana in spital, Craciun. Care e anti-antibiotic. Si copilul e mai bine.
Si Diana ta dupa 4 ani de mers la gradinita trebuia sa aiba imunitatea formata, nu complet, dar totusi.
Eu ma mir ca Diana rezista atat de mult inotand, pai cunosc copii mai mari care nu pot face performantele ei. Nu mai are instructoare sa mearga mai departe? Eu m-as axa pe un sport la care are abilitati (ca inotul) si as insista pe el.
Si la Diana mea ii placea poissonrouge, dar il primea cu portia. Sa stii ca desi am un cui privind computerul la copii, recunosc ca la jocurile de pe site-ul asta o lasam, a invatat cate ceva.
Pleca in Grecia pe Kassandra, am gasit o pensiune acceptabila. Aveam de mult rezervarea facuta, din decembrie. Insa se ivise o oportunitate sa mergem in Tenerife doua saptamani...am sperat si am sperat, dar nu se mai face, pentru ca tipul cu care imparteam excursia s-a razgandit si merge cu noi in Grecia. Of, visam plajele albe si palmierii si culoarea aceea a apei inegalabila. Comparativ cu Tenerife, Grecia e ca o gravura de Dore fatza de un Rembrandt.
Denisa, am vazut ca ai pus, multumesc. A avansat destul de mult Emma. Se tine de treaba, ii place? Stii ca musai zilnic sa exerseze minim 30 de minute (cam atat e pentru varsta lor)? Diana in zilele cand nu exerseaza la pian, imi terorizeaza urechile cu vioara. Cum sa-ti explic, parca cineva zgarie cu unghia pe tabla. Un deliciu. Numai asa pot sa fac depresie.
Ce fain program are Emma, doarme la prietene, excursii, mers la centre de stiinta... Aveti multe posibilitati pentru copii. Aici toata educatia o dai tu. Mai greu sa gasesti programe adecvate unde sa-ti lasi copilul si sa-l iei gata invatat.
Sa pui poze cu desenele Emmei. Cred ca sunt minunate. Diana adora sa se uite la ceilalti cm deseneaza.
Sanatate lui Alex, i-a iesit ceva la exudat? Sper ca nu.
Cum e cu postul la care ai fost chemata?
Gata, am plecat la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai s-o iau de la capat, sa vedem ce-mi amintesc.
In primul rand sanatate la bolnaviori (Alex, Tudor). Sa se faca bine iute, iute!
Apoi, Denisa, bafta cu Job-ul. Ma gandesc la tine si sper sa gasesti ceva satisfacator curand. Si putere multa cu Alex, sa-i dezlegati limbuta si sa rezolvati toate problemele. De Emma, nu mai spun, ca-s in admiratie cat e ea de constiincioasa.
Astery, sa va bucurati de casuta in care va mutati. Cred ca va fi minunat pentru toti si mai ales pentru Razvan.
Mira, nu ma indoiam ca Seline e mereu pe urmele fratilor ei cand vine vorba de orice, deci cum sa nu mearga mai iute la scoala. Cat despre ski, inchisera oamenii trambulina cu pricina. Mai bine.
Moni, am citit despre serbarea voastra! Foarte reusita cred. Pai la vara cand termina cu gradi, ce-or sa mai faca? Cred ca mai tb sa citesc, cu nodulul tau de pe plaman, cum ramane? Mai cauti chirurg, sau mai asteptati sa vedeti cum evolueaza? Oricum, sanatate.
Ingrid si vioara si pian si desene, am vazut ce talentata e Diana. Cu Razvi si cu bolile lui..... Nici nu stiu. Anul asta vom face ceva, dar nu stiu exact ce. O sa o iau din doctor in doctor. La noi e complicat. Cred ca voi studia si eu prin articole stiintifice sa stiu ce sa fac. El este hiperreactiv. Deci orice chestie-i agreseaza lui sistemul imunitar, raspunsul organismului sau este disproportionat si de aici febra aia fff mare si persistenta si obstructia bronsica. Unii spun ca si polipii+ amigdalele hipertrofiate sunt tot de la hiperreactivitatea asta a lui. Deci......? Ce sistem imunitar sa-i stimulez, ca-i deja foarte reactiv? Daca-l umflu cu medicamente de fond, cine stie ce teren alergic activez (fiindca e clar si un teren alergic). Azi merg cu el si cu Tavi la eco-cardiac. Sa vedem.
Liliana, am inteles ca Nicolas o sa ramana la grupa pregatitoare.
Daniela, voi cum v-ati decis pana la urma? te invidiez pentru gatit. Artista, nu gluma.
Daca sunt mai bine copii? Baieti-s pe aerosoli, ambii. Deci nici Tavi nu e bine. Razvi nu mai face febra. Toti sunt extrem de epuizati dupa boala asta. Ana a primit cercei (de metal) cu pisicuta de la un baiat. Nici nu stiu cum sa reactionez. Mi se pare cam deplasat si cam devreme. Aaa si mai primise cu alte ocazii ba o cordelutza, ba o papusa. Ce ma fac?
Si avem o familie de gashte! De lasata secului, venira finii cu o gasca superba. Si in loc sa o taiem am luat si un gascan. Akka si Martin (din Nils Holgerson) si acum facura si un ou, deci tb sa facem pui! Copiii-s fascinati.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si-o cafea ca tot s-a mai adunat lumea.
BRANDUSA va sa zica asa cu Anuta a ajuns si la cercei Pai ce te miri la cat e de frumoasa ? Sunt tare dezghetati copiii din ziua de azi: is si declarativi si actioneaza urgent (cadouri ,sarutari ).Pai i-am mvazut eu si la Diana la gradi,plus mai aflu ce mai povesteste ea.
Cu gastele ... super
De Razvi dar inteleg faza cu imunitatea reactiva.Aiurea rau,nu stiu cum se poate rezolva dar mai butoneaza poate dai de ceva.
Cu nodulul meu habar nu am,astept zilele astea sa vad cat a crescut.Dupa calculele mele,dar se mentine rata de dublare de pana acum ar fi cam de 3 cm acum (am calculat-o si era la ultimele doua cresteri de fix 21 de zile) Faza e ca am citit ca de la 3,2 cm in sus apar si simptome deja.Deocamdata n-am d-alea ,dar clar ar cam trebui facut ceva.
INGRID pai ai dreptate cu pediatra mea ca nu e din cele moderne cu homeopatie sau/si indarjita impotriva antibioticelor.Pe de alta parte pana acum n-a dat gres - de cate ori au luat antibioticele prescrise de ea le-a trecut imediat, asa ca eu continui sa am incredere in ea.Cu trimis la ORL-ist sincer nici nu prea-mi vine ca am inteles ca-s cam trei de-un leu cei din Arad (daca ti minte mami si Cristi s-au operat la Szeged la deviatie de sept,respectiv timpanoplastie) si nici n-a zis concret ca-l doare cand il apasa la ureche.Pe de alta parte,coincidenta sau nu,azi pana la ora asta mi-a zis mami ca Tudor a fost ff linistit ... si sper sa o tina asa
Cu Diana la fel,a toot tusit si am tinut-o saptamani in sir in siropuri si am tooot lalait-o si cand i-a dat Klacid-ul ala in 2 zile i-a trecut tusea ! Zici de imunitatea pe care trebuia sa si-o fi facut deja.Pai uite ca de exemplu iarna asta n-a mai facut boala ei obisnuita cu puroi la amigdale - febra mare 39 cateva zile la rand.A facut doar zilele trecute ceva asemanator ,dar doar o zi a tinut febra.In schimb cu tusea nu stiu ce sa zic,ca abia din primavara trecuta s-a abonat si la asa ceva: a tusit o tura in primavara,o tura in toamna si acum iarna o tura.
Pai cum rezista cu inotatul,iti zic eu: duminica dintr-o ora jumate,cam jumate de ora mai mult s-a prostit gen scufundari,sarituri si un pic a calarit si "banana" adica a inotat calare pe ea . Cand stam o ora tot cam asa,adica sa zicem 40 de minute inoata,restul se prosteste - dar la o adica si astea cu scufundatul,saritul in apa necesita efort,asa a ce sa zic decat ca asa e ea cam super energizata cum o stii
M-a chemat fratelo sa vorbim ceva,asa ca o tulesc,dar mai revin.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Na hai ca m-am intors.Ioai ce ma enerveaza,ca voi avea gramada de munca in plus Cica au fost trimisi politisti sa fotografieze rafturile cu bauturi alcoolice de prin magazine si acum cer sa li se aduca facturile de la bauturi.Deci fratelo o sa rascoleasca dosarele sa le gaseasca,urmeaza sa le facem copii xerox pe urma pune-le frate si la loc Is cretini
Dar apropo de alcool ,mi-am dus aminte o faza citita ieri parca: cercetatorii au dat unui soi de viermi o anumita cantitate minima de alcool si spre surprinderea lor viermii cu pricina au trait dublu Asa ca de-acum in loc de invitatie la cafea va invit la
BRANDUSA intrebai de serbarea din vara: pai la ei in fiecare vara e serbare doar asa la comun toata gradinita pe scena din curte,fiecare grupa prezinta doar un singur dans.Si celor de la pregatitoare li se inmaneaza coronite,isi iau ramas bun etc.Dar sper sa facem si un chef de final cum zicea educatoarea ca au facut anii trecuti cei din grupa ei,adica sa mergem la un loc de joaca cu gonflabile cu totii parinti si copii ,sa se distreze din plin vreo 2-3 ore plus papica
INGRID asa e ,poissonrouge asta e excelent! Eu si pe Diana pana acum numai pe asta am lasat-o si pe CD-urile cu Piticlic.In rest doar ce-a mai vizionat filme/poze in dropshots sau pe yotube.Deci chiar e habarnista la alt fel de jocuri pe PC,dar nu ma supar chiar defel
Mai sa stii ca mi-ar placea sa faca inot de performanta,acum sa vedem.Despre talent nu stiu ce sa zic,atat tin minte ca prima instructoare la care am incercat sa o dau cand avea cam 3,5 ani mi-a zis ca e foarte flexibila ,pe un ton cum ca e o calitate pentru inot, asa ca ma gandesc ca are ceva sanse sa fie "buna" in domeniu
DENISA pai Tudor are toti dintii si maselele iesite deja ca altfel ma gandeam eu si la asta clar.Sper sa nu fie vreo carie ... dar el ne cam zicea cand il dureau dintii ...
Diana a ramas cu doar cei doi dinti de jos din fata cazuti plus crescuti cei noi in loc.Altii pauza inca,desi ea tot spera sa mai vina Zana maseluta
LILI tu nu mai zici nimic?


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am fost la pasapoarte cu Diana, am depus cererea si in doua saptamani iese. Noutatea e ca dupa 6 ani impliniti valabilitatea lui creste pana la 5 ani, noi credeam ca tot 3 va tine. A si amprentat-o la ambele aratatoare si asta e tot.
Moni, eu ma rog sa nu mai creasca DELOC nodulul. Tin pumnii ca peste o saptamana sa iti vina un rezultat foarte bun.

Citat:
Cu Diana la fel,a toot tusit si am tinut-o saptamani in sir in siropuri si am tooot lalait-o si cand i-a dat Klacid-ul ala in 2 zile i-a trecut tusea !

Stiu draga, am patit si eu cu fiica-mea la fel si i-a trecut dupa prednison (o data) si a doua oara dupa eu mai stiu ce sirop. Ideea e ca lor le trece greu tusea dupa o boala...dar trece. Poate sa tina pana la o luna. Daca nu face febra si nu se aude la plamani ceva suspect, n-ai de ce sa-i dai antibiotic. Singuri se regleaza.
Dar gata discutia ca nu vreau sa te necajesc.
E foarte ok cat face la inot, are rezistenta orice ai spune. Si pentru tine e excelent.
Bee, am citit ca frumoasa ta primeste cadouri. Niciodata nu-i devreme pentru cadouri. Frumos ca are asa admiratori...micuti ei, dar hotarati.
Cu boala copilului m-ai lamurit. Hiperreactivitate. Mostenire? De ce nu ii scoti amigdalele si polipii? Nu crezi ca s-ar reduce astfel raspunsul imunitar? Fratele meu a avut scoase amigdalele de mic si nu a facut pneumonii sau bronsite, contrar "amenintarilor" primite de la cunoscuti de catre maica-mea: sa vezi ce o sa se imbolnaveasca de acum. Nici vorba. Facea episoade urate cu puroi..mai bine ca a scapat.
Asta vroiam sa-i recomand Monicai: polipii scosi la Diana, pentru ca ii obstructioneaza caile nazale. Se aude cum vorbeste. Nepoata-mea si-a scos anul trecut in vara, polipii. La 17 ani. Ii iesisera din nas!! Atat de mult i-au crescut. Ca sa nu mai spun ca mereu racea si face febra...ai zice ca un adolescent are altfel de imunitate ca un copilas.
Ma rog, povestea e ca dupa scoaterea polipilor vorbeste normal si n-a mai racit deloc iarna asta.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie si sa ne spui cum a decurs consultul la cardiologie. Nu cred ca au nimic niciunul.
Ma duc sa-mi fac un ou cu zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ingrid, nu stiu exact pe cine mosteneste si nici cu ce anume! De cand era mic intrebau doctorii: "Alergii in familie"? Soacra-mea are o rinita alergica, dar acum la batranete. Eu eram cu amigdalitele in copilarie. Si de cand le-am scos (aveam 8-9 ani)a fost ok. Dar niciodata nu am avut probleme pulmonare care sa aduca a "astm". Si la noi antibioticele pe care le-a bagat bietul copil au fost mereu ultima solutie si nici asta suficienta, dovada streptoccocul rebel. Pai joi la spital, tanti doctor a vrut sa-i faca iar radiografie la plamani, dar i-am zis ca facuse cu 2 luni in urma si era doar "inflamatia" adica bronsiolita si mucusul ala din plamani. Asa ca n-am mai facut si acum. Dar se auzeau clar chestii suspecte+ febra 39 dupa 6 zile de raceala sub antibiotic. E clar ca-s dusa........Trebuie sa fiu mai concentrata pe ei, iar eu sunt in cosmos cu scoala, facultate, alte alea.......
Mai fetelor, voua chiar nu vi se pare ciudat ca un copil de 6 ani sa primeasca mici cadouri? Azi a primit ghiocei....... La noi, ca la tzara. Om fi "somitati" locale si o curteaza lumea buna a satului, ca o asa "partida" tb cultivata de mica. Adevarul e ca la scoala pana-n clasa a VIII-a va fi tot cu colegii ei de la gradi+ cativa in plus din satele invecinate. Mi-ar fi placut si mie asa ceva! Io-i mai stiu pe oameni (parinti) de la serbari, dar ce m-or stii ei pe mine si m-or forfeca (ca in sat adica). Sanatosi sa fim, ca astea trec. Fii-mea pare oricum foarte in largul ei in general, ceea ce nu puteam spune despre mine la varsta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'!


Io-s pe-aici.. proaspat intoarsa de la munte. Aseara pe la 18:00 am ajuns acasa.
Foarte interesant.. am plecat vineri si era curtea plina de zapada si am venit luni si ciuciu zapada... in schimb e plin de ghiocei infloriti.

Copilu' cel mare si tacxu' au skiat cate 4 ore pe zi sambata si duminica iar vineri si ieri doar cate 2 ore. Vremea a fost suuuuperba. Soare, frumos.. de vineri pana duminica iar duminica seara a inceput sa ninga. Ningea si ieri. Suuuperb. Nicolas mai ca nu s-a pus pe plans pentru ca plecam acasa. Cosmin s-a bronzat pe fatuca cu modelul de la caciula. A stat si el tot pe-afara si s-a zbenguit in zapada. Doaaamne cat ii place. Trebuia sa ma tin fuga dupa el pt ca nu vroia sa-l tin de mana , in schimb doar alerga. Mi-era frica sa nu cada sa se duca tavalug la vale. Duminica seara am fost si la snow-park de la Trei Brazi si ne-am dat pe niste colace la vale ceva cam in genul colacelor cu care te dai vara pe toboganele cu apa. am zis ne-am dat pt ca m-am dat si eu. Sa lesin de ras pe-acolo... Nicolas .. fricos cum vi l-am descris mereu... nu a vrut cu colacele. S-a dat doar odata asa... amenintat ca daca nu se da nu-l lasam cu snow-mobilul pentru copii. In schimb la ski coboara fara teama si din ce in ce mai repede. S-a vazut clar ca au facut progrese si el si prietenul lui Eduard. De data asta au fost doar ei doi si fiind la acelasi nivel a mers totul foarte repede. Practic ce faceau in ianuarie intr-o ora acum faceau dublu.
Eu m-am simtit super... nu am mai avut senzatia aia de ametita vesnic... Acum odata intoarsa acasa ma simt sporadic ametita... Probabil aerul net ozonat de la munte mi-a facut f. bine. Am inceput sa iau si Tanakan si poate si asta ajuta.La fier am renuntat... am incercat sa mai reiau joi si ma simteam aiurea iar a doua zi iarasi am avut reactie adversa si m-am deranjat la stomac din cauza lui.

N-am apucat sa aprofundez ce ati tot scris voi... inteleg ca unii dintre copilasi au ceva probleme de sanatate. Brandusa imi pare rau de Razvi ca-i asa sensibil si sufera atat de mult . Sa stapaniti sanatosi gastele si sa le inmultiti in primavara aceasta.

MONI multa sanatate lui Tudor. Imi pare rau sa aud ca si el sufera din pricina unor dureri "nelocalizate".

Eu sunt multumita de cum s-au comportat copii in iarna asta. Doar Nicolas a avut ceva episod de amigdale cu puroi fix de ziua lui insa in rest totul a fost OK.Cosmin s-a comportat ireprosabil toata iarna eu ma impulsionez ca mersul la Marea Neagra de anul trecut a fost de mare ajutor pentru ei... in special episodul de la jumatatea lui septembrie. Pana anul trecut nu i-am dus niciodata la marea Neagra iar eu chiar simt altfel briza marii noastre fata de cea a turcilor care nu se simte din cauza ca nu adie vantul si este si fff cald. Asa ca eu am votat deja... cat mai multe episoade de mers la Marea Neagra in vara aceasta.

INGRID abia astept sa intru sa vad ce poze ai pus.

DENISA - o gramada de activitati intersante pentru Emma, cum spunea si INGRID.

CRISS - bine ca ai scapat de socra-tu' bre! Asa ca sa te bucuri de cuticica ta. Daca vrei sa iti amenajezi ceva gradina ..."Cheama o "pretena" gradinareasa"

Pupici tuturor!

Pe curand...





LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput