Prietene fara titlu (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID suuper desenele Dianei i-au placut cel mai mult poneii,ce credeai? Dar a bagat o gramada de "woaaa-uri"
Io nici nu stiu ce sa aleg,ca toate-s faine: pasarile, lupul, ingerul, cateii ... apropo de ei i-am explicat Dianei ca acum a ta e cam pasionata de chiuaua aia,cum era inainte de sconcsi si cica " da' de ce-i plac ei urateniile? "
Mie cel mai mult imi plac la ea ... subiectele alese! O orhidee ... wow!
A mea a mai desenat zilele astea dupa model ... de exemplu niste indivizi imbracati in costum popular,de fapt e acelasi dar a facut doua variante pe o pagina ... asta e mare progres la ea! Ca ei daca nu-i place ce-a iesit ,harst rupe instant foaia si la gunoi cu ea.Ce atata guma de sters,corectat bla bla ... Ori ii iese din prima ... ori la gunoi Pe urma a mai desenat o veverita si naiba mai stie ce,oricum mai multe am si uitat ca nu le-am mai vazut la fatza dupa - cum ziceam fff rar mai are chef si sa le coloreze si atunci le mai infasc si eu de le postez. Si "portretul meu" din profil tot in creion a ramas bine mersi ...


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denisa, mersi.
Cateva pagini de cantece la mijlocul cartilor si copertile. Doua-trei, nu mai mult. Si nu uita de parul rosu.
Moni, mi-am amintit ce vroiam sa zic: cum sa nu stie Diana ta sa scrie literele, cand citeste din abecedar? Adica le vede si trebuie sa le stie macar pe alea de tipar. Tu nu i-ai dat dictare? Adica nu-i musai, doar intrebam.
Ma duc la nani. Noapte buna, fetelor, sper ca ati avut toate o zi superba si copilasii v-au sarbatorit..ca si sotii, normal. Al meu mi-a adus un buchet de lalele alb-crem. O incantare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
cum sa nu stie Diana ta sa scrie literele, cand citeste din abecedar? Adica le vede si trebuie sa le stie macar pe alea de tipar. Tu nu i-ai dat dictare? Adica nu-i musai, doar intrebam.



Bre cred ca ma intelesesi gresit,n-am zis ca nu le stie Diana scrie ci ca nu i-au pus (inca) sa le scrie defel la gradi! La lectie au operat cu litere/cifre magneti ,iar pe hartie au scris doar cifrele la mate.
De scris scrie Diana mea demuuult cu litere mari ... pe desenul cu portretul mi-a scris inghesuit intr-un colt: "MAMI TE IUBESC DE OVT MARTE" mai bine ii iesea daca scria direct "8" dar nu i-a dat prin cap.Si intradevar eu nu i-am dat dictari poate asa odata de doua ori de proba 2-3 cuvinte. A scris mereu de una singura - explicatii la desene,"felicitari","retete" ... si altele de gen.

Mmmm lalele? Io am prin zona zambile si ghiocei (si inca doua feluri ... neidentificabile )
Noapte buna! Ne auzim maine seara,ca maine am iar drumuri ...
PS ba ca am uitat ... am si lalele da-s ofilite,ramase de la 1 martie,am uitat de ele

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si de la noi!
Noi suntem in tren, spre Bucuresti, am reintrat in normal cu terapia.
De data asta mi-am luat laptopul cu mine, ca sa treaca timpul mai usor, Razvan areun joc nou pe telefon, asa ca suntem fericiti.

Ingrid, sunt speechless in fata picturilor Dianei, cat si a scrisului de mana. Aici pot spune ca venim si noi tare din urma , avem o mostra de scris pe FB.

Doamne, abia astept sa ma vad mutata la curtea mea inchiriata! Sa stau la aer, mult aer, la soare, sa nu aud mare lucru (e un cartier de case tare linistit, nici masini nu prea trec, si daca o fac - viteza este mult redusa).
Deocamdata mutam lucruri, incet-incet.

Aseara am facut mucenici copti la cuptor, au iesit o minunatie, am pus o poza tot pe FB. Trebuie sa spun ca mi-au iesit buni, merg cu lapte caldut de minune.

Mai revin, o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cristina, ma bucru pentru voi ca va mutati la casuta. sigur o safie tare fain. E minunat ca s-au aranjat asa lucrurile si cu chiria pe apart platiti chiria casei.
Ingrid, eu nu am putut decat sa exprim "ooooaw" foarte faine picturile.

noi pe aici, e frumos azi, dar destul de rece. Acum ne pregatim sa colindam pe la magazine, mai imi trebuiesc niste bete pentru perdele. As prefera sa ma duc in curte dar nu am timp si pace. Maine sunt la farmacie. Dar luni sunt libera.

am fost marti la sedinta cu parintii la Seline. Numai eu cu educatoarea. Asa e pentru fiecare parinte in parte. Seline e super ok, tip, top cum mia- zis educatoarea. Stie literele, cifrele, chair si citeste, stie sa decupeze exact, sa deseneze la linie, canta frumos. E foarte ascultatoare, strange dupa ea, saritoare la nevoie!!!!!!..........dom`le sigur e copilu meu?? eu nu-l recunosc!!!!!
....clar pentru clasa I

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mira, inteleg ca te mira descrierea facuta de educatoare? Wow, zic si io. Am mai auzit depspre diferente majore intre copilul acasa si acelasi copil la gradi/scoala. Ceea ce nu poate decat se te bucure. FELICITARI pentru asa fetita cuminte si inteligenta, e opera ta si numai a ta!
Pentru mine mutarea asta la casa e visul meu de multi ani. La bloc ma sufoc, pur si simplu. Iar Razvan este in culmea fericirii si tot face planuri despre cum isi va face propria lui cazemata si cum va ascunde si va gasi el comori . E mortal de-a dreptul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la mine,greu mai este uneori cu atatea pe cap,abia astept 23 august sa vina mama la noi
Cristina-bravo voua ca va mutati si ma bucur ca Razvan e asa de matur
Ingrid-acum pun pozele cu cartile si un filmulet cu Alex,nu am poze cu Emma cu parul rosu,poate alta data, cum nu i-am facut nici azi in pijama cand s-a dus la scoala-eu incerc sa o rasplatesc cand mi-o lauda profesorii,aseara de ex i-am luat pizza,noi rar cumparam ceva de la magazien gata gatit,caci a laudat-o profesoara,azi i-am promis muffins pt ca stiu ca la scoala e exemplara si pt ca asculta,spre deosebire de acasa, si i-am promis ca in cele 10 zile de vacanta care le are va avea cateva zile libere de relas,adica stiu clar ca va citi,ca va face tenis,si pian si inot,dar lectii-scris de mina,matematica si altele,va face strict doar 5 zile-vreau sa o duc si la un film,dc este cuminte insa
Mira-bravo si tie pt mobilizarea cu perdelele si ca ai asa fetita model.
Eu sunt socata de Alex insa ca i-am luat un joc, sa invete saracul sa spell cuvintele ca mi se pare aiurea sa inveti in engleza sa spun de exemplu- masina este CAR si fonetic este CI-EI-AR...si vad ca se descurca surprinzator,l-a incercat azi si merge f.bine...de ce nu i se dezleaga si limbuta,asta nu stiu insa
Am o groaza de programari cu el in urmatoarele 7 zile,sper sa obtin ceva,am mai obtinut ceva si la scoala,adica la gradi din cadrul scolii, pe linga asistenta care o are doar pt el, din 19 o sa aiba saptaminal si o logopeda,care le va inavata pe cele 2 educatoare cum sa ii ceara mai mult si sa il motiveze,sper sa ajute-prevad insa o alta batalie pt el,cea de a obtine un ipad la scoala...dar asta e,m-am obisnuit...
Azi m-au sunat unii sa merg sapt viitoare joi la un interviu,nu e firma de guvern,ma voi duce pt experienta,nu sunt f.entuziasmata,dar mai stii..va pup,merg sa imi fac o cafea si apoi sa o iau pe Emma.
La noi azi am vazut cativa fulgi accidental,maine e inca frigutz,adca 3C dar se pare ca de duminica vom avea constant intre 12-15C,abia astept.

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- cum esti,astept vesti bune
Lulu- cum te simti?
Bee- Mai da-ne vesti si tu

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Daca tot m-am trezit si azi la 6 (), desi imi propusesem sa dorm cat pot, am citit si pe-aici. N-am intrat pe net de cate am pe cap+ copiii bolnavi. Ca-s si eu gripata, nu cred ca se pune. Am sarbatorit 8 martie prin munca si mers la spital cu Razvi. Acolo evident ca nu m-au intrebat de ce-am venit, ci de ce am venit asa tarziu! Mama denaturata. Sangele meu rece nu e buuuuun. Ar trebui sa ma panichez mai repede. Oricum, iar am semnat pentru "refuz internarea". A cata oara chiar sezonul asta? Cred ca a 3-a oara cu Razvi. Pneumonie peste gripa/viroza ce-o fi fost si peste streptoccocia care inca-i la cote mirifice. Insuficienta respiratorie........Schimbat tratament cu antibiotic, sa acopere si streptococul si ce-i in plamani. Luat iar sange (si asa-i anemic, ca sange-i mai iau astia?).....Luni la control cu ambii baieti. Am dat de o doctorita care-mi place la "infectioase" si o sa ma trimita undeva sa-i fac teste de respiratie lui Razvi. Si pana la urma sunt putine sanse sa scapam de tratamentul pe termen lung, fiindca face crize urate si dese.
Asa ca ieri am plans toata ziua (dupa servici). Ce sa mai discutam, sunt depasita de situatie pe toate planurile.
Azi vreau sa merg cu Ana in orash ca fetele. Cred ca o sa-mi faca bine. Iar cu baietii mergem la socrii sa mai schimbe mediul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si eu prin zona.
Ieri a fost ca de obicei cand am programate toate alea: luat sange,EKG,CT si eco la inima.Bonus eram si la CM ca abia ieri s-a pornit mai en gros , macar e iar regulat la cca 27 zile.
Noaptea am dormit cam doua ore doar,am stat sa citesc ca nu puteam adormi,de fapt nici nu m-am fortat ca deasupra era chef (probabil ca de 8 martie) - fara muzica doar rasete chiuituri si la ora 2 ,scrasnituri amarnice ca abia atunci desfaceau - in sfarsit patul Nu-s mai italienii,au inchiriat altora vad si astia au obicei sa deschida patul ala tot dupa miezul noptii .Noroc ca am mai atipit pe drum si la dus si la intors.

DENISA m-am bucurat fff mult cand am citit de ce bine se descurca Alex Cu interviul du-te ca nu stii de unde sare iepurele!
MIRA felicitari pentru Seln Io chiar nu ma mir ca si Diana mea e ascultatoare si silitoare la gradi,pe cand acasaaaa ... nu mai zic
BRANDUSA sanatate si copiiilor si tie,imi pare tare rau.Sa stii ca la fel ma acuza mami si pe mine ca ii las pana se agraveaza si numai dupa aia ma duc la pediatra bla bla ... dupa ea la prima febra ar trebui sa fiu deja prezenta la usa la pediatra.Nici ai mei nu-s perfect ok inca si azi am auzit-o pe Diana iar cu ceva tuse d-aia artistica.Dar tot mergem la inot si we asta.Probabil luni ar cam trebui sa il duc macar pe Tudor la pediatra.

CRISTINA deci circulati! Am vazut pe FB cum scrie Razvan literele de mana sincer n-o vad nici pe Diana mea sa aiba un scris atat de frumos si de ordonat! I-am aratat si ei azi si fiindca ieri tocmai ne certasem oleaca pe tema asta - ca vrea musai sa scrie si ea de mana ,azi am lasat-o sa scrie (am sacrificat o carte unde-s litere de mana si niste randuri - loc de exersat),dar face exact cum ma gandisem.Vrea sa le scrie pe toate - ce sa inceapa ea cu A si M cum e in abecedar? In plus ce sa asculte si sa urmeze sagetile/indicatiile mele - ea vrea sa scrie doar cum ii tuna ei prin cap Sunt litere care i-au iesit perfect din prima si altele la care nu i-a iesit chestia asta (chestie normala ) - si deja se miorlaie ca nu stie ... Asadar iar ne-am certat: daca nu vrea sa scrie corect - sa zicem ca trebuie inceputa o linie de jos in sus si ea vrea invers - iar zice ca io nu stiu,numai ea stie Nu mai zic ca m-am uitat ca vitelul de exemplu la P mare de mana,eu una m-as fi contrazis pana in panzele albe ca nu asa se scrie - am verificat si in abecedar si in doua caiete de scris si in toate e la fel - adica nu cum il stiam eu Valabil si la alte litere mari de mana Partea buna e ca dupa ce a incercat sa scrie mai multe litere,deja s-a plictisit de ele si s-a apucat de altceva.O cunosc doar - ea se apuca cu entuziasm de absolut tot ce i se pare nou/interesant,vrea sa le faca/incerce pe toate,dar se si plictiseste repede.De-aia voiam eu sa le las pentru la scoala.Acum i-am promis ca ii cumpar si ei sa aiba acasa caiet cu linii din ala de clasa intai si stilou,sa vad cand ajung pe la vreo librarie.

Merg sa mancam ceva si revin pe urma in zona.


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput