Mamici din Grecia (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Ana e foarte serioasa treaba, si incredibil. dar ma simt foarte bine...imi vad de viata mea inainte, si simt ca totul va fii bine. Imi cer scuze la fete, dar nu as vrea sa discut despre ce s-a intamplat... Va pupacesc pe toaaate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Ma bucur ca te simti impacata, Oana!
Nu-ti cere nimeni sa povestesti ce s-a intamplat, doar am vrut sa stiu daca esti bine.
Ne vedem la o cafea cand vin in Constanta dupa Paste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna mandrele...eu cu greata cum ma stiti cand asa cand pe dincolo:)Azi am fost la doctor hihi:D vazut manute,picioruse...inima batea la greu si avea acolo si saculetul unde-si face nevoile:)))totul bine iar medicul mi-a zis ca pt ei medicii e veste buna se bucura dc mi-e rau :)
Mamitza-Alex ma bucur mult ca-i bine Bia...si ma gandesc cu groaza prin ce ati trecut...ce sa zic...si noi care la batranete voiam sa ne retragem acolo...si ai mei acolo se vor retrage in ceva ani...bine ca ati dat de medici buni in Buc...
Anouk ma bucur c-ai rezolvat cu pasaportul si cu Nick cel atomic sa mai iasa din casa...nu de alta da asta macar e partea frumoasa in statul pe o insula...desi pe de o parte iti doresc sa convingi familia cu ceva State
Mamica11 si eu is cam alergica...rinita alergica...sper sa-i treaca repede si sa se bucure iar de inot:)
Ioannoula si Anouk...puneti de intalnire fara mine ha?! eu probabil peste vreun an juma...voi reusi sa ajung acasa in Cta...deci dc reusiti astept poze:)
Esthera ,Carmaw pe unde sunteti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Miha rezista:)
Eu sunt pe aici Esthera probabil cum a zis o data..;pe alte forumuri
Anoukule oana (suna ma te rog)fetelor multumesc de urari...nu mai scriu ca sa va incarc cu necazurile de aici
Va pupsi va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica11 spune:

Carmen, povesteste, nici vorba sa ne incarci abia ne trece de venit
Chiar cred si eu ca e frumos acum pe insula sigur o sa se obisnuiasca si Nick cu activitatile astea daca il iei cu tine mereu si o sa inceapa sa-i placa.
Cat despre randunele, da se pare ca in ultimii ani este din ce in ce mai mare problema lor cu cuiburile in orase pentru ca trebuie sa aduca de foarte departe paiele si laspi pentru cuib asa ca cei de la asociatia asta pun de multe ori cuiburi in care ele intra fiind gata facute.Le fac din pilo si niste paie pe care le aduc ei deci seamana si miros la fel. Noi l-am dus la gradi acum pe al nostru , ne-a rugat doamna insa alti copii le-au pus anii trecuti si au venit au spus.
Pe Alexandru il las sa aiba ce viata vrea el si merge si afara normal ca de obicei insa actiunea asta a fost organizata intr-o zona foarte foarte inverzita si cu lac in mijloc, acolo mergem noi si dam mancare la ratuste uneori insa acum a tinut si mult asa ca fiind imediat a doua zi dupa ce s-a manifestat alergia am preferat sa-l feresc.
Cu inotul, Anouk nu stiu si eu ce sa zic pentru ca toata lumea din jur (in urma plangerilor copilului bineinteles) asta spune: ce ai cu el de nu-l mai duci la inot? Insa, eu sambata am intrebat la urgente ce anume poate provoca criza de stramtorare a orificiilor aeriene la copuilul alergic si mi-au spus: virusii (luati de la scoala de ex. si care se poate sa nici nu se fi manifestat in alt fel), stresul, poluarea si exercitiul fizic .Bine ei au zis ca daca isi ia tratamentul dat (adica sprayul si pastila aia seara) nu exista pericol insa mie tot mi-e teama. L-am programat la paidopneumolog insa pentru a-i masura orificiile aeriene, plamanii, circulatia, etc. Asta doar un medic specialist in pneumologie copii o face aici nici pediatrul nici pneumologul de adulti, asa ca i-am promis ca daca Tsanakas in urma consultatiei si a rezultatelor imi spune ca nu exista risc la inot, eu de a doua zi il reinscriu.Pana atunci insa, prefer sa nu risc indiferent cat ma bombane la cap zilnic . Sper sa fie asa cum a spus pediatrul nostru o manifestare des intalnita la copiii cu rinita alergica si care trece cu cresterea si nu prezinta pericol tinuta sub tratament primavara, dar trebuie sa stiu sigur asta.
Ioannoula, pupici Fanulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua!
Noi cu treburi prin curte. Am niste maini.. numai de femeie nu sunt.. Pic seara asa de rupta, dar e o oboseala placuta, pentru ca e fizica, nu de nervi sau stres. Astept cu nerabdare sa plec in Ro, deja numar zilele (a ramas mai putin de o luna!). Mi-e putin teama (ca sa nu zic groaza) ca o sa inceapa N cu fricile de locuri si oameni noi si o sa-mi traga tipete prin avioane, dar am inceput deja pregatirea psihica: povestim despre avioanele care trec pe cer, cum se duc la aeroport bla bla.
Ieri am fost cu N prin oras de dimineata si dupa ceva joaca a vrut sa mergem la cafea (chiar a ales cafeneaua pe care a dorit-o ). A fost asa de relaxant.. Am stat la o masuta afara, la soare, eu imi beam frappe-ul, el se juca cu trenurile.. Se vede ca a crescut puiul meu.

Morokule, deci ati vazut picioruse si manute. Cred ca a fost asa de emotionant.. Sigur e de bine daca ti-e rau (nu exagerat, normal), inseamna ca-si fac hormonii de cap. Ai gasit leac pentru greturi?
Iti dai seama ca mi-ar placea sa ne vedem prin Constanta, ca prin Salonic slabe sperante sa ajung!
Mamica, am inteles acum legatura rinitei cu inotul si foarte bine faci ca-l protejezi. Cum ii masoara caile aeriene? Cu substanta de contrast? Alergiile astea au aparut de cand era micut sau mai tarziu?
Carmaw, chiar te rog sa ne povestesti daca simti nevoia. Mai injuram si noi o data cu tine coafeza care ti-a stricat parul sau chiriasii care te-au lasat cu datorii si poate depasesti mai usor
Parca in curand revii prin Grecia, nu?

Va pupic cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Pupici la fete!!! Ana normal ca ne intalnim!!! Miha asa-mi ziceau si mie doctorii. Ziceau ca e bebe activ. Carmaw pupici si tie, si lu Alex, cum mai e Bia? Teo pup nazdravanului, pup si lu Lukas Nikolas. Si lu Andrea pupi, si Estherei... Sunt bine, mai bine decat cu grecul. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica11 spune:

Buna dimineata tuturor.
Anouk, nu stiu exact, sper insa din tot sufletul sa nu fie ceva invaziv.Volumul de aer la urgenta i l-au masurat foarte simplu cu un aparat digital ce afisa cifrele pe un ecran.Insa pediatra a spus ca la laborator in spital i se vor "masura caile aeriene" insa nu am intrebat mai mult.Mi-a explicat ca in principiu toata lumea inhaleaza mai ales primavara tot felul de impuritati pe care insa bronhiile normale le elimina de la sine.Ei bine, la el fiind alergic bronhiile in loc sa le elimine se contracta.Contractia asta insa poate deveni la un moment dat periculoasa nu numai daca se ajunge la crize rele ceea ce e putin probabil a spus ea insa si daca se repeta des pentru ca poate duce si la o secretie pe bronhii ce ingreuneaza respiratia.De aceea trebuie tratament dat insa numai dupa investigatii.V-am ametit cred.
Insa nu, la el nu s-a manifestat de micut avem cam 3 ani de cand avem problemele astea respiratorii alergice.Am inteles ca probabil exista o predispozitie (sotul meu a fost asa pana in adolescenta)insa se putea sa nu se manifeste. De ce totusi s-a manifestat, tot nu stiu..O sa intreb joia viitoare cand merg la paidopneumolog.
PS. CarmaW tu deja ai o "predispozitie " la a gasi coafeze pricepute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

BUna ziua si de la noi!

Am inteles, Mamica, ce-i cu alergia asta si sper ca la un moment dat sa scapati de ea. Am intrebat daca o avea de mic pentru ca si A a avut astm si mai are si acum ceva alergii in perioada asta si poate mosteneste si N ceva. Pana acum (sa bat in lemn), n-am avut nici o problema.
Sanatate multa va doresc!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Buna fetelor, a venit primavara si la Constanta...de cateva zile fetele mele( acum am 2 :D) sunt afara la joaca fericite...
In rest totul bine...as putea spune... trebuie sa ai rabdare si nervi de otel..astea mici se bat tot timpul... tata tipa...la ele:)))) iar sotul, suna in fiecare zi si implora sa ne intoarcem acasa..zice ca si-a gasit de munca si regereta ce-a facut... imi promite ca o sa munceasca mereu, si o sa stau eu sa am grija de magazin(care oricum o faceam) si o sa iau eu banii care ies de-acolo eu nu vedeam nici un leu nici din croitorie...lua el tot :D. imi este greu sa-l iert, a dat in noi si ...nu pot trece peste momentul ala.. pe de alta parte mama ma innebuneste ca daca pleca si ea la primul Dumnezeu...acum nu mai avea familie... De luni incep cursul de contabilitate..d-abia astept..:D si astept sa se faca grupa de doritori sa invete limba greaca sa incep sa predau... Cam atat. Am 2 luni la dispozitie sa ma hotarasc ce am de facut..Va pupacesc pe toate si va urez o zi buna si frumoasa!!!

Mergi la inceput