PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Primiti cu sinistratii? Io-s blocata-n Bucuresti de 3 zile cu aceleasi haine. .
Insa copii-s blocati acasa la noi in Giurgiu. Nu i-am mai vazut de miercuri dimineata. Vestea buna e ca nu a picat curentul! Uraaaaa. N-am dormit noptile de grija curentului.......Daca pica, nimeni nu mai ajungea sa-l faca. SI la noi pica la primul vanticel, iar acum fu urgie si calamitate.
Ce-am patit? Am avut examen miercuri seara. Si m-am lungit 4 ceasuri acolo, am plecat spre casa pe la 7.30. Ok, in Adunati unde i-au gasit pe aia in masina era jale si dezastru. N vedeai absolut nimic pe drum, insa noi facand naveta stim traseul, tot. Acolo-i sant pe marginile drumului si drumul e in camp si viscol. Am ajuns noi la blocaj, , ne-am intors si am incercat contrasensul (cum spuneam: shant stanga, shantz dreapta). Am inaintat pe contrasens cam 1 km, pana ne-am proptit in utilajele de dezapezire.Radu s-a dat jos si a mers sa vada ce se intampla. I-au spus ca-s 2 tir-uri de-a curmezisul drumului. OK, desi mai aveam 10 km pana acasa, practic eram inainte de satul nostru cu 4 km, eu am zis sa ne intoarcem in Bucuresti si asta rapid pana nu ramanem acolo. Cand ne intorceam noi in Bucuresti, Politia bloca centura si iesirile din orash. Trebuiau sa o faca muuult mai devreme (era ora 9.30). Asa n-am ramas noi in zapada. Ma batuse gandul sa lasam masina in benzinarie si sa mergem pe jos pana acasa (10 km), dar mi-a fost frica pt laptop! Toata "averea" mea e in el, fara el sunt terminata. Asa ca decat sa-l iau cu mine in viscol sau sa-l las in masina, mai bine l-am dus in siguranta la socrii.
Copii-s ok, ce stiu ei ca-s izolati? Sper sa se deschida DN5-ul sa ajung diseara acasa. Oricum o sa avem de mers si pe jos cam 1 km prin zapada mare, dar macar sa fie drumul mare deschis.
Am mai vazut eu viscol acum 2 ani, dar acum a fost mult mai rau.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Iar la noi, aia 650m pana la DN, nu cred sa se curete pana saptamana viitoare. Foarte dificil. Eu stiu ce-i acolo si-mi plange sufletul pentru oamenii aia in masini. La ce a fost, nu stiu ce se putea face. Ca mine sunt multi multi oameni care fac naveta si de asta au ramas blocati peste tot. Veneau de la munca spre casele lor si au ramas in zapada. Acum 2 ani visolul a pornit vinerea asa ca nu a fost nenorocire. In Calugareni ieri reusisera sa-i duca pe oamenii din masinile alea de le vazusem la Han, la scoala (cred ca la Liceul meu, de fapt) si la Biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BEE - horor ce povestesti tu acolo. Defapt nu ma mir ca doar am vazut la TV. Eu nu inteleg si inconstienta oamenilor care se incapataneaza sa ramana in nameti cu masinile. Chiar am vazut la TV cum povestea un nene care a fost pe A2 si se ruga de oameni sa-i ia de-acolo si marea lor majoritate n=au vrut sa plece. Eu ii inteleg ca-s disperati si nu vor sa isi paraseasca masinile dar sa isi riste viata ?

Ai dreptate.. acum 2 ani a fost tot cam la fel desi imi aduc aminte ca era zapada si mai mare. Eram gravi cu Cosmin si mi-era frica sa nu ma apuce ziua sa nasc pt ca nu avea cine sa ma duca la spital. Sunam la salvarea particulara si la BGS sa ii intreb daca pot interveni in caz de urgenta. Am avut noroc ca s-a linistit un pic cand m-au luat durerile si era si noaptea cand m-a dus Robert. Apoi cand am venit acasa era zapada f. mare

BEE - bine ca ati fost inspirati si v-ati intors in Bucuresti si bine ca n-au mai fost probleme cu electrica la voi.
Copii sunt bine, sanatosi?
Felicitari pentru examen! S-a finalizat asa cum iti doreai tu?



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Da, Liliana, imi amintesc si de tine cu Cosmin. Parca fix atunci ai avut o perioada de butonat intens ca nu puteai dormi? Ne tineai la curent cu problema. Copii-s bine.
Examenul meu? Unul din 5. La examen am stiut, cred ca as lua o nota rezonabila. Insa nu se pune nota fara proiectul facut. Am 5 examene cu 3 proiecte. 2 din proiecte (inclusiv la examenul de miercuri) nu le-am rezolvat cum as fi vrut. Unul avea si proiectare mecanica, iar eu cu soft-uri de desen + calculele preliminare, n-am prea mai avut legatura si mi-a fost cam sila. Si stiu ca-s maniaca si intru prea mult in amanunte, asa ca pierd muuult timp. Oricum, ma macina o ambitie de nici nu stiam ca o am. In facultate nu eram asa. Acum mor de rusinea profesorilor mei si invat ca o disperata. Iar colegii mei cred ca nu ma iubesc prea tare ca am notele mari si lucrari bune si automat prin comparatie, altii iau note mai mici, pierd burse de merit, etc. Ce modesta sunt........ A fost nasol vineri la alt examen, cand proful a zis de proiect, i-am spus ca nu-i gata si eu nu pot sa i-l dau asa, mai bine sa ma lase cu restanta. A insistat sa i-l dau in forma in care era si cand am mers in biroul lui sa i-l duc, m-a vazut altcineva cu care dadusem un examen de doctorat "Vai Brindusa, tu care esti fata harnica, n-ai terminat? Pai ce faci? Lucrezi undeva? Nu esti eficient". Cine sa ma stie ca fac zilnic naveta, mai lucrez si la scoala, am un program oribil si in primul rand am copiii de care nu mai reusesc sa ma ocup? dar pe cine ar interesa? M-am inhamat la treaba, merg inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Brandusa - sper sa reusesti sa treci cu bine peste toate examenele si proiectele si daca reusesti sa le "sufli" bursele pustilor.... Sunt convinsa ca de copii tai nu mai ai timp.. m-as fi mirat daca ai fi zis ca te ocupi si de ei in toata aceasta 'nebunie'. Si stiu si cum e sa pleci dimineata si sa te intorci seara tarziu acasa, nemancata (poate), obosita si cu vreo durere de cap.. iar copii sa astepte sa fi fresh si sa le acorzi atentia cuvenita.

Evident ca multi nu stiu ce implica tot ceea ce facem noi zi de zi, fiecare dintre noi si-atunci este foarte simplu sa arate cu degetul. Asa i-as invita si eu pe cate unii sa ii las in locul meu vreo sapt (de ex. pe socra-miu... stiti vechea mea "iubire")... Da' desi ii zic chestia asta cateodata... cand ma calca PREA mult pe bataturi.. imediat schimba vorba.

MONI - ai ajuns acasa?

Daniela, Cristina... cum stati cu viscolul/zapada?

Ingrid nu mai zici nimic?

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee e de groaza ce povesteti tu. sper sa fi ajuns asta seara la copilasii tai.
si aici e jale dar numai in munti. La noi la cei 400m nu am vazut un fulg de zapada de muuuult. La socrii e 1.5 m si noi mergem luni acolo. Dar sunt si 2,3 chiar 4 m. e cald si e peste tot anunta pericol de avalanse.
duminica trecuta am plecat la sanius. am cautat mult si bine zapada, ne-am tot dus, mai sus si mai sus. La primul deal acoperit cu zapada ,ne-am oprit am scos saniile din masina si am pornit-o voiniceste la deal. Dar....dezamagire mare. Zapada era fleasca si se puse si un vant de trecea prin tine. Ne-am dat de 2-3 ori la vale si am fugit repede acasa inghetati si uzi pana in chiloti.
in rest.............avem Vacanta!!!!!!!!!!! . Ura. O saptamana. e buna si asta.
copii lenevesc la tv, eu numai ce m-am intors de la zumba si lenevesc si eu. Maine mergem la balaceala. Daria nu mai tace vrea la bazin. altfel ea nu vrea la ski. De 2 nopti viseaza urat, se trezeste pe la vreo 10-10.30 plangand si tremurand si cand o intreb imi spune ca s-a visat urat la ski. Chiar si peste zi mi-a spus ca se gandeste tot timpul la ceva urat legat de skiat. Nu stiu ce apucat-o. Ei ii place mult sa skieze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Am intrat sa vad ce a facut Moni (sper ca esti bine,poate apuci sa scrii in urmatoarele 2h) si Bee dc a scris-tin pumnii sa nu mai patiti inzapeziri si sa iti vezi copii zilnic -si jos palaria la cat studiezi
Daniela-cum sunt copiii,sanatate multa si bafta cu torturile
Lili-LA multi cu sanatate si noroc pt Cosmin! Spor la pregatiri!
INGRID SI CRISTINA-LA MULTI ANI PT DIANA SI RAZVAN-sa fie sanatosi,norocoso si sa va bcuure in continuare
Noi plecam la cabana si stiu ca luni am o zi aglomerata,sper totusi sa mai intru si sper sa primim si noi cei 5 cm de zapada promisi in WE acolo si sa se poata schia 100% pe zapada naturala in curand..
Va pup, sa petreceti frumos si sa fiti safe.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Vestile-s ca deocamdata comisia a aprobat sa mai continui tratamentul asta,ca au ajuns la concluzia ca imi face bine.Am vazut in "program" ca data viitoare (peste 3 sapt) nu e programata tomografie,dar mi-au zis ca se poate face la cererea medicului si probabil o sa ceara doctorita sa o fac,sa vedem cum mai evolueaza nodulul la plaman.

Brandusa aoleu ,deci n-am ghicit ...

Revin.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am edificat si cu ciclul dereglat, cami-a venit ideea sa o intreb pe doctorita daca a mai avut cazuri si surpriza: a zis ca in protocol nu se aminteste de asta (adica nu au de investigat) ,dar toate femeile ce au facut tratamentul asta (la ea) s-au plans de problema.Deci clar de-acolo mi se trage,fiindca la mine a fost mereu f. regulat.Eu ma progrmasem pe luni la ginecolog,macar imi fac pap-ul cu ocazia asta.Si probabil fac si eco,dupa cat am calculat iar ma scutesc de cca 200 lei cu ocazia asta

MIRA aiurea rau cu visul Dariei . Sper sa va distrati bine la zapada ,dar daca e asa mai "pe avalansa" ... aveti mare grija!
DENISA si distractie la cabana!
LILI cum stai cu prgatelile de chef? I-ai chemat si pe aia ? Si pana nu uit,LA MULTI ANI LUI COSMIN!
BRANDUSA sper ca ai ajuns acasa! Spor la invatat si bafta la examene! Cred ca si de la varsta ti se trage,nici eu la faculta nu ma agitam defel la capitolul note,in schimb la examenele pt. expert contabil am invatat de mi-au sarit capacele,cred ca as fi crapat de jena sa nu le iau

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, COSMIN !
Lili , petrecere frumoasa, sa va bucurati si sa fiti sanatosi!


Mergi la inceput