PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara hai sa dau si eu raportul pe ziua de azi.
Am lalait-o in casa - pe la amiaza arbitru intre astia mici care se certau pe puzzle - si abia la ora 17 am plecat la bazin.
Macar am avut parte de nocturna luminile stinse si lasate doar luminile din apa Plus muzica ... ce mai atmosfera de relax.M-am distrat de Laura ca initial uitasera astia sa dea drumul la muzica si s-a luat si s-a dus sa le zica alora de la receptie sa dea drumul . S-a executat rapid tipul de la bar.
Fetele s-au mai balacit pe-acolo,dar parca cu mai putin avant azi - chiar i-am zis Laurei ca macar ne relaxam noi .
Merita sa ma vedeti ca mi-am cumparat si io casca si ochelari de inot de ziceai ca-s profesionista si am inceput sa ma rup in figuri facand pluta si inotand pe spate (ma rog mai mult incercand) De bagat capul sub apa nu inca
Azi se anuntase concert Cotabita+ VH2 la ora 21 la mallul de langa noi si ne-am luat toata gasca si am aterizat de la bazin direct acolo,am mancat bine pui "crispy" cu sos de usturoi si cartofi prajiti,salata greceasca ... si inghetata italiana ca Diana nu mai taca neam ca vrea - asa ca am mancat toate.Asta in conditiile in care Diana tuseste ca naiba,deci nu destul ca am dus-o la bazin,dar am mai pus capac si cu inghetata
Greta fata mai mare a prietenei cand a auzit cine concerteaza a intrebat,"cine-i asta,unul de pe vremea voastra?" Ea maine implineste 11 ani,deci pazea ce ne asteapta Plus toata seara l-a denumit "Coditza"
Tudor a ramas acasa cu taica-su,n-a m ai avut chef sa iasa acum seara cu el pana la mall - cica daca era singur venea Nici Alex n-a mai avut chef (el a fost si la lucru azi),asa ca ramase iesire "intre fete".
La ora asta Tudor si Diana inca se joaca in dormitor (zicea Diana ca de-a spionii),dar le dau pace ca poate macar doarme si Tudor mai mult maine dimineata
MIRA cum a fost la balaceala?
CRISTINA iar asa de scurta?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara fetelor!!!

Suntem toti raciti, eu sunt ultima prinsa in hora si imi curge nasul ca la robinet demult n-am mai patit asa ceva. Bineinteles ca si Ioana a luat viroza de la Rares. Am scapat deocamdata fara antibiotic dar le fac copiilor aerosoli si le dau diverse siropele, osccilo, vitamina c, tantum...etc Din pacate afara avem zapada si noi stam cumintei in casa! Nu mai spun ca la noi este un ger de crapa pietrele asa ca ar fi fost cam greu de jucat dar ar fi mers de-o saniuta..cautam si noi un derdelus ceva:)!!
Bee tu ai patit-o. Sa ramai departe de copii atata timp, bine totusi ca erau acasa cu mama ta si nu pe la vreun afterschol!!
Moni ce sa zic..ma bucur ca ramai totusi in program, si eu sper ca-ti face bine acel tratament!!
Eu m-am pus sa-mi construiesc un blog cu de-ale gurii!! Nu stiu foarte clar la ce-mi foloseste dar ma chinuie rau de tot talentul:))





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Lili, sa-ti traiasca feciorasul! La multi ani, puiului!!

Noi abia am incheiat doua zile de petreceri, suntem franti, sambata l-am serbat pe sotz, iar azi pe Diana. Cheful lui a tinut pana la 4 dimineata, a doua zi pune-te si rearanjeaza tot pentru fetita, musafirii ei veneau la 16. Am avut pizza pentru ea, tort, saleuri, sucuri...o animatoare imbracata in Alba-ca-Zapada care a distrat copiii timp de 2 ore. Apoi au inceput si invitatii ei sa plece, ultimii au facut-o pe la ora 20. Diana a fost foarte fericita si a spus: mami, a fost cea mai frumoasa zi de nastere a mea!
Cred si eu. Practic subsolul mi-a oferit spatiu cu gramada, muzica super..ca la un loc de joaca, numai ca gratis.
A primit multe jucarii si haine si mai multe.
Sotul la randul lui, si-a alcatuit o noua garderoba de primavara-vara, l-au coplesit cu tricouri si pulovare subtiri.

Bee, am urmarit consternata traseul tau, am povestit seara la chef cum ai stat departe de copii din cauza viscolului, s-au minunat si ei. Stii cum e, vezi la tv, dar cand cunosti pe cineva implicat, totul devine brusc mai real.
Felicitari pentru efortul mental pe care il faci, intradevar e foarte greu sa fii 3 in 1, de multe ori te frustreaza lipsa timpului, vrei sa te ocupi de copii, de tine...complicat, iar rezultatele tale la invatat sunt cu atat mai remarcabile.
Cum de n-a cazut curentul? a tinut Dumnezeu cu voi,asa cred. Daca vi se oprea centrala, aveati o alta sursa de caldura, pe lemne? Aici daca se duce curentul, vai si amar, avem semineu dar n-a fost folosit niciodata, poate e infundat...chiar nu stiu ce ne-am face. Totul e pe curent.
Lili si voi la lupta cu nametii, aici se preconizeaza pe vineri zapada si de maine o racire brusca si masiva a vremii, temperaturi de pana la -8 grade ziua, ceea ce e mult pentru Banat.
Acum s-a mai domolit pe acolo situatia, nu? Ce fac copiii, la sanius toata ziua?
Cum a fost la petrecerea micutului?
Mira, de ce are traume fetita legate de ski? Ce putea sa viseze asa urat incat sa se sperie? Intreab-o.
Deci ai ajuns la zumba, sper ca n-ai avut febra musculara. Cica se recomanda aspirina in caz de efort sustinut, nu stiu cata baza sa pun pe aceasta informatie. Eu n-am avut ocazia sa o testez. Statul in pat cu o carte in mana, nu iti cauzeaza nimic dureros.
Distractie placuta la ski pe luni. Cu inotul cum merge, ii place la Seline?
Denisa, distractie va urez si voua si sa aveti zapada sperata, ca sa vezi ce probleme sunt anul acesta chiar in regiuni unde nici nu te-ai gandi ca n-ar fi zapada.
Multumim de urari, te asteptam cand te intorci sa ne povestesti cum a fost si cu poze mai ales.
Daniela, sanatate in primul rand, baga si tu niste usturoi frecat pe paine sau si gol daca suporti, iti va face bine. Daca nu esti adepta naturistelor, Fervex m-a scos de multe ori din inceputuri de boala. Fervex si Nurofen pentru raceala si gripa. Cu manuta mi-a luat boala.
Sanatate si copiilor, sa nu ia antibiotic. Saracii, cand a zapada ei sunt blocati in casa. Chiar daca era ger, de-un om de zapada sau un tras cu sania, tot isi faceau timp.
Sa ai noroc si timp sa te ocupi de blog. Am sa-ti citesc retetele cu interes, esti preocupata si le faci din suflet.
N-am facut tortul, n-am mai avut timp. Dar o sa-l fac si vom compara pozele cu sectiuni din el.
Moni, ce veste buna cu ungurii! daca te mai tin in trial inseamna ca sunt pasi inainte.
Excelent, i-am spus si mamei care mereu intreaba de tine, mai ca nu i-au dat lacrimile de bucurie. Asa e ea, mai emotiva.
Cum a fost concertul? de unde sa stie bre astia micii de personaje de pe vremea bunicilor, cum le considera ei? Bine ca n-a spus ca e din epoca bronzului....
Foarte bine ca faci miscare. Zici ca ai casca? Nu te strange? Eu numai cand o vad pe capul cuiva, imi imaginez neuroni care tipa strangulati..
Si Diana a reinceput sa aiba nasul infundat. Uf. Dar daca cere inghetata ii dau. Cui pe cui se scoate, draga.
Cristina, tu cum si unde ii tii petrecerea lui Razvi? Am citit ca ai fost la patinaj, singura sau cu el? Stie sa patineze?
Ma duc la culcare, m-am intins prea mult. Si pic de somn. Noapte buna fetelor!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara, la ceas tarziu!

citesc dar tot mai greu cu scrisul, ce sa-i fac ?

Deci, noi am avut petrecerea vineri, acasa, cu inca 3 copii: Teodora, Sorin si Mario,prieteni vechi. Tortul l-am facut eu, gustos dar moaaaaale ca naiba .
Am facut poze "dupa"... dezastru, nu altceva! au intosr casa cu fundul in sus, dar s-au distrat. Razvan are niste zile mai ciudate si dificile , deci nu a fost in mare forma, eu cu nervii sunt sub pamant , ma gandesc s amerg la doctor sa ma vada, ca nu-i a buna.
A primit patine d ela fratele meu, si azi (de fapt ieri) le-am inaugurat, bucurie maaaaaare! Si pt. mine care n-am mai patinat de f multa vreme (am mai avut in 2009 sau 2010 o tentativa, dar... slabut).
In fine, petrecerea am organizat-o la repezeala, iar pt. marti il avem doar pt. sufletul nostru.
Inca un an de realizari majore cu el!!!
Eu sunt foarte fericita, va puteti imagina, cred, mai ales cele care ne cunoasteti live .

Moni , ma bucur enorm ca esti pastrata in trial, Doamne ajuta sa invingi! Mereu am spus ca esti un exemplu de curaj, vointa si optimism!
Ingrid la multi ani sotiorului tau! Pe fata ti-o urez marti, ca asa e modelul, da? Cand povestesti chestii d ela voi de acasa, imediat imi imaginez, tare frumos si bine stati acolo.
Bee, pe mine m-ai socat ce-ai povestit, fereasca Cel de sus, bine ca sunteti ok. Am facut atac de panica dupa ce am citit cele scrise de tine si am rumegat totul...
De o vreme am devenit, apropos, mare specialista in atacuri de-astea de panica . E oribil, nu spun mai mult.
Denisa te asteptam cu poze si vesti, sper ca sunteti bine si voi!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Lili, La multi ani, puiului cel mic!!..........sa ne povestesti cum a fost la petrecere.

Buna dimineata intr-o mica pauza.
Fetele au dormit pana aproape de 9. Minune, mai ales ca au dormit impreuna. Le mai apuca dorul din cand in cand.
In rest ne pregatim sa plecam cateva zile. Dar mi-e asa lene sa fac bagaje. al meu inca lucreza cateva ore, si apoi vedem cand ne terminam atunci plecam.
In rest am reusit performanta sa ne racim toti in acelasi timp. Ne tragem nasurile, stranutam. am terminat deja un pachet mareee de servetele. David e cel mai fit dintre noi. De fapt el nu are timp nici sa se imbolnaveasca ca e ocupat cu colegii, prietenii. A stat Lars colegul de clasa de sambata de pe la 10 pana ieri la 5 dupa masa la noi. A mancat , a dormit, a fost cu noi la balaceala..........L-am dus acasa si pe David l-am descarcat la celalat prieten. Nici acu nu e acasa. A dormit acolo.

Daaaa, sambata am ajuns la balaceala. E un aquapark, cu tot felul de bazine, tobogane, valuri, etc..... Singura cu 4 copii. Sa le fie lor de bine, eu am stat ca politaiu pe margine. al meu barbat a dormit 2 zile!!!!!!!!! Dupa ce abia l-am convins sa mearga cu noi, l-am gasit sforaind cand era vremea de plecat de se scutura toata casa. Unde sa-l mai iau??? La fel ieri, a dormit omu toata ziua cu scurte puaze de masa. Si da, a dormit si noptile. Eu una as inabuni de atata somn.

Ingrid, daaa, am fost la zumba. m-am inscris, nu mai pot da inapoi. Nu e asa complicat. eu am mai avut o tentativa anul trecut. E mai mult un dans. Fac cat pot. As mai vrea sa merg inca o zi, luni de la ora 8 seara, la aerobic. Sa vad......... Ma doare spatele, umerii imi pocnesc la fiecare miscare, scot limba numai ce urc pana la etaj in casa. Musai sa fac ceva, altfel intepenesc de tot. Chiar sa-mi caut niste carti, macar zilele astea poate voi apuca sa citesc vreo pagina.
Nu stiu ce are Daria, in principiu nimic, doar ca ea e mai fricoasa din fire,poate isi face tot felul de ganduri. ei ii plece sa skieze, si sigur cand se pune pe ele uita de toata frica. daca nu vrea i-am pormis ca nu-i musai, facem oameni de zapada, poate mergem la patinoar, sau stam la rastaurant si-i asteptam pe ceilalti

V-am pupat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si-o cafea.
Eu am fost azi la ginecolog.La eco nu se mai vede nici un chist (folicul) la niciun ovar,deci e clar ca fusese doar un "chist functional" si cel mai probabil el a fost cauza dereglarii ciclului. In rest sunt ok in zona,astept rezultatul de la pap.A venit vorba despre menopauza si i-am zis ca pe maica-mea a apucat-o devreme,adica la 45 de ani si a zis ca asta e chiar foarte bine,ca menopauza precoce e un semn de ... viata lunga.Cica are ceva probleme? Intradevar n-are ...
LILI cum fu cheful,mai?
DANIELA imi pare rau ca aveti asa ghinion sa nu va puteti bucura din plin de zapada,dar avand in vedere ca e ger pe la voi nu cred sa se topeasca prea repede si poate va reveniti intre timp ,ca sa va faceti si de cap.M-am distrat de ce ziceai ca radea Ioana ca seamana Tudor cu Rares Eu am zis asta mai demult - si nu doar la freza ci si la mutre.I-am zis Dianei ce-a zis Ioana ca are Tudor gene de fete si a foat indignata a zis ca nu-i adevarat Dar Ioana are dreptate ca si Tudor are gene lungi ca Diana (mostenire de la mine ,dar ale mele au mai expirat pe parcurs ) si are si spirit de observatie
Blog cu de-ale gurii zici Ioaii decat sa pierd timpul cu asa ceva,mai bine mananc in timpul ala Azi dupa ce am iesit de la doctor am parcat la Kaufland si am facut cumparaturi in principal legume de toate felurile ca acolo au din plin ... si acasa mi-am trantit direct un fel de salata greceasca cu telemea de oaie ,masline, rosii, castraveti ,ardei, gogosari, ceapa verde si ... niste frunze de ridichi (stiti ca au ff multe vitamine si nu trebuie aruncate? )
INGRID la multi ani lui Genu,ma bucur ca ati petrecut asa fain .S ubsolul ala merita toti banii
ma intrebai de concert ... pai a fost varza,rageau ca naiba,sonorizare ca de mall,oricum noi stateam la masa si papam,fetele mai mult s-au zbenguit pe te miri unde. Concertele se tin acolo langa locul ala de joaca unde au fost Dianele.Lume era,dar ff multe famili cu copii mici - multi mai si papau in zona . Mie imi placea Cotabita,dar imi plac melodiile lui vechi de dinainte de '89 (Noapte albastra,Prima iubire si ultima,Domnisoara nu pleca ... avea gramada faine) ,astea cu VH2 nu ma omor dupa ele,prea multe instrumente si galagioase,mai putina linie melodica,dealtfel abia intelegi versurile .Clar nu de aia ne-am dus in zona,era doar un pretext sa "iesim".Aaa si el neschimbat,inca transpira la greu cica " transpir ca e tare cald aici " dar radea si el haz de necaz
Zici ca vine frigul?? dar zapada nimic?
CRISTINA ce-ti veni mai cu atacurile de panica??? Ioai ce fain ca ati fost la patinaj,vad ca la voi e si acoperit ,suuper ... la noi e in aer liber.Cu cheful,ce sa zic,dar daca aveai macar doi acasa sa iti faca incontinuu asa taraboi? Ai mei tot we s-au certat intruna,numai de smiorcaieli am avut parte,unul mai incapatanat decat altul,n-ar lasa de la el sa ii pici cu ceara
MIRA si chiar asa ai stat daor de paza? Nu te-ai balacit si tu niciun pic? Imi faci pofta si cu zumba ala,eu ca Diana m-as duce la toate alea,numai sa am ortac ... ca de una singura nu-mi prea vine.Nu ca n-as fi sociabila,dar tot mai bine ma distrez daca ma duc cu vreo prietena.

Vaai aseara la inot sa crapam de ras nu alta ... v-am zis cum se mai prosteau fetele ca "calareau/inotau" pe "macaroanele alea" ,saltau ca niste ratuste . E un fel de cilindru lung de cca un m,cu diametru e vreo 7 cm,din material ca plutele.Ei bine aseara numai ce-l vad pe un nene ce venise cu baietelul si nevasta - calarind pe asa ceva I l-am aratat Laurei si au urmat nistre rasete isterice de nu ne mai opream.Plus ca sambata seara la mall si-au luat si ele casti de inot si toate cinci ziceai ca suntem mari profesioniste - partea proasta era ca eram mai greu de identificat de la distanta,mai ales in nocturna.Atat ca Diana e tot mai dezghetata,aseara a bagat mai mult de trei bazine fara oprire,e clar ca e capabila poate si de un traseu mai lung,dar mai distractiv e sa se prosteasca cu fetele.Asta e,oricum face ea efort,ca in apa nu ajunge cu picioarele jos inca.
Fetele iar voiau sa manance la mall,dar am zis pas,ca era trecut de ora 21 zi azi era zi de lucru/scoala/gradinita.Diana mea oricum a adormit in masina! Si la dus si la intors ! Asa ii trebuie daca n-a vrut sa doarma la amiaza!
Eu am inceput de ieri sa ii dau antibiotic,amoxicilina,cel pe care i-l prescrisese pediatra data trecuta cand a tusit,dar nu i l-am dat atunci.Ca vad ca tot naturiste,siropuri si tot nu scapa de secretiile alea haraitoare - a scapat vreo saptamana si iar a apucat-o,mai bine asa pana nu il potcoveste si pe Tudor.
Azi la 17 mergem la dentista,sa vedem ce ii mai face si Dianei pe-acolo.N-o mai duc azi la germana,oricum nu-i mare pierdere la ce fac (mai mult cantece,poezii ...)

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La MULTI ANI Cosmin! Sa fii sanatos si norocos.
Si io urez anticipat pt maine La MULTI ANI DIANA! Si LA MULTI ANI Razvan! Vad ca anticipat i-ati sarbatoriti si voi.
Moni, da petrecti nu gluma intre fete, maxima admiratie din partea mea pt asta! Mama mea a intrat la menopauza "precoce" la 47 de ani. Ea a avut mari probleme imediat.
Ingrid, noi n-avem alta sursa de caldura, in afara de centrala. Da si noi voiam semineu sau macar un generator zdravan, dar finantele ne-au cam impiedicat. A fost cam rau cu ceea ce s-a intamplat. Muream daca pica curentul. Si asa am facu o criza de hipertensiune joi si vineri, de la nervi evident. Nu dormisem nopti dupa nopti si joi la munca ma durea capul. Si durea si durea. Iau nurofen, ca poate e o migrena. Nu cedeaza, imi zic si io ca-i vremea. Abia pe seara tarziu la socrii cand imi tiuie urechile si-mi vajaie capul imi vine ideea ca poate-i tensiunea. 160 cu 115. Si a tinut-o asa pana cand am ajuns la mine acasa.
Mira, cu 4 copii la balaceala, pare destul de dificil. Ufff, cand ma gandesc ca mai am mult pana o fi si Tavi cat e Ana acum......
Daniela, sanatate multa. Blog da, afaceri nu? Io-s creierul unor afaceri minunate, bani de-as avea. Desi momentan, nici cu timpul nu stau mai bine, insa ma lansez eu.....Anul asta putin, la anul inca putin.........
Astery, patineeeeeeee. Razvan nu vrea si el? Sper sa rezolvi cu atacurile de panica. Cred ca e oribil.
Denisa si Liliana !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA aoleu si tu cu hipertensiune acum? Ia-o mai moale ... daca poti! Bine ca ai ajuns acasa.Copiii sunt ok? S-au distrat la zapada?

La noi si azi a fost soare ,iar temperatura e in jur de 0 grade,cu minus noaptea,cu plus ziua.Daar cum zicea si Ingrid vad ca la noapte si maine se prevad pana la -8 grade! Daca era si zapada mai mergea,mai avea aer de iarna,dar asa doar ger "pe sec" nu-mi place defel.

Diana a plecat la dentista cu speranta ca vine zana Maseluta,ca zicea ea - i se misca trei dinti/masele sau ce-or fi fost.Cand colo nu i se misca nimic sau cel putin nu suficient incat sa incerce sa ii scoata.S-a ales doar cu o plombita de calciu la o masea cariata,dar i-a si picat rapid ca a lovit-o foamea . Si asta fix ca mine,tot cand nu trebuie ii e foame

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello
Am revenit de la cabana unde am primit 30cm cadou si a fost de vis-mai ales pt kids dar si noi ne-am dat cu snowmobilele impreuna cu amindoi-le place de numa' si Emma si-a revenit cu ski-ul la forma maxima care trebuie ca se plingea tasu-poze nu am multe, sper ca maine sa pun ceva.
Moni-ma bucur mult de rezultate si ca ai fost aprobata sa continui si ca esti ok ginecologic si ca nu e menopauza si mama a intrat tot pe la 45-bravos pt seara fetelor, si ce fain ca DIa nu a pierdut nic un dinte-noi avem 4 ,2 inca nu au crescut si sunt amindoi cei de sus si se misca si al 5-lea
Ingrid-sa va fie de bine petrecerea si sa va bucurati de cadouri.
Cristina-vedem ceva poze, si voua sa va fie de bine,lasa ca e ok doar cu 3 kids,nu vrei sa stii ce inseamna mai mult
Mira-vacanta faina si sutn sigura ca ai facut fata la 4 kids, ca sunt toti peste 5 ani, am avut si eu 4 in casa,dar toti sub 6
Bee-ma bucur ca ti-ai revenit,trimite si la mine niste energie de invatat please
Lili-nu ne dai detalii si poze,please

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

DIANA!
RAZVAN!
Sa cresteti mari si sanatosi copii frumosi!

Ingrid si Astery sa va traiasca copiii si numai bucurii sa va aduca!

Mergi la inceput