PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, RAZVAN!! SA FII FERICIT PUI MIC SI SA FIE MAMICA MANDRA DE TINE!

Am dus azi sucuri si bomboane de ciocolata la gradinita, -9 grade afara si mi-am spus ca e cazul de masina. Si acum e cumplit de frig.
Deseara, daca sora-mea merge la patinoar, il inauguram si noi. Nu-i spun asta, in caz ca se intampla ceva sa nu fie dezamagita.
E un pic racita.
Revin, am de dat niste telefoane.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI , frumoasa DIANA ! Sa cresti mare, sanatoasa sa fii si sa aduci numai bucurii in sufletele parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

LA MULTI ANI ! INGRID
Sa cresti sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!


Ingrid sa-ti traiasca micuta domnisoara si sa va bucurati de ea!
Distractie placuta la patinoar!

LA MULTI ANI! RAZVAN!
Sa cresti voinic, sanatos si voios!
Cristina sa-ti traiasca flacaul si sa ti se implineasca toate dorintele pe care le ai pentru el. Petrecere frumoasa !


Multumim tuturor pentru urarile pe care ni le-ati adresat de ziua lui Cosmin!



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu' si de la noi..

Mai mari,mai neinzapeziti dar cu un ger cruuuunt!Brrr...

MONI - ma bucur ca te pastreaza in programul de tratament. O veste f. buna si de la gineco.Iti doresc sa ramai la fel de optimista ca si pana acum. .
Am vazut ca te-ai distrat ... Cotabita, bazin....

MIRA- distractie placuta la ski. Te invidiezDa' sper sa se mai domoleasca gerul si sa mai dam si noi o fuga cat de curand. Daca nu.. timp va mai fi... cu ultimele reprize de zapada si cu gerul e clar ca partia va mai dura multa vreme de-acum .
Si zici ca David desi e racit e activ. E bine ca l-au primit in vizita asa.. Oricum la voi probabil ca nu se strezeaza lumea de niste muci precum o facem noi aici. Recunosc io-s d-aia de intreb omu' la tel cum sta cu mucii.
Eu zic ca va va prinde bine sa mergeti la ski..O sa va refaceti rapid acolo.

INGRID - sa-ti traiasca si sotul draga mea! Am vazut ca ati chefuit maxim. Bine ca ai rezistat.. cu tot cu subsolul tau care te scapa de "dureri de cap"... eu cred ca o luam razna daca o tineam intr-un asemenea "sut" ca tine. Bine macar ca a fost toata lumea fericita.

CRISS - zici ca ti-au devastat casa cei 3 copii? Eu nu m-am mai gandit... ca au fost 6 baieti si o fata. Am avut grija acu' vreo sapt sa mai donez vreo 3 sacosi de jucarii si parca n-au mai insirat atat de multe ca de-obicei. Sau.. au mai crescut si au altfel de jocuri... Sa stapanesti sanatoasa patinele si sa le utilizezi la maximum!

DENISA - bine ca ati avut zapada la cabana!Foarte misto trebuie sa fi fost.

La noi petrecerea a fost ok.. de la 16:00 si pana pe la 22:30. Cosmin a fost in forma maxima pentru ca a tras un pui de somn de vreo 3 ore inainte.
Eu am stat toata dimineata sa "montez"/ornez platouri. Deja cand am terminat imi venea direct sa lesin atat de tare m-au epuizat. Asa patesc mereu.. ma concentrez sa le aranjez.. cum sa le asez, pe ce si la final sunt K.O. Mi-am luat un "bulin" si am fost functionala cat de cat...
Cumparaturile am apucat sa le facem vineri seara pe la 22:00. Am gasit ce mi-a trebuit si chiar si-a doua zi cand am pregatit m-am incadrat f. bine in timp.
Dupa ce mi-au dat aia la casa bonul cat o rola de fax si am mai vazut si totalul , zau ca imi venea sa ma impusc. Pai mai bine dadeam banii aia la un loc de joaca cum am facut si pt. N si macar scuteam balamucul si munca de-acasa. Sa-mi fie invatatura de minte, nah. Sau vorba lu' Robert.. "e mai bine vara ca scapi ieftin cu un gratar" Ma rog.. nu mai conteaza.. important este ca s-a simtit toata lumea bine si multumita.

MONI - ca ma intrebai ... pe "AIA" nu i-am chemat. Oricum avusese copila otita ... nu stiu ce mai avea... deci nu erau in forma. M-a sunat doar fina-mea sa-mi zica LMA. Oricum ultima data cand vorbisem o sunasem eu prin decembrie pe la jumatate. Cand a vazut ca nu-i invit la noi de Revel.. nici nu m-a mai sunat pana sambata. D-aia nu mai pot... altii la rand ...

Am incarcat si ceva poze prin drop asa ca... enjoy...
Merg sa bag o tura la spalat si revin cu ...continuarea

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Asa..
Copii s-au zbenguit maxim. Tortul a fost spectaculos.. Cupa Piston feat. Cici (din Roary) ca asta-i "gagica" lu' Cosmin. Nu stiu daca v-am zis da' el e fun Emily (de la Thomas) si Cici (de la Roary) iar frate-su era cu Gordon si cu Maxi.. Deci nu tuturor le plac eroii principali.

Cosmin a fost foaaarte emotionat si rusinat cand i s-a cantat LMA. Si culmea dupa ce am terminat de cantat a stiut singur ca trebuia sa sufle in lumanari pe care le-a stins singur. Apoi fiecare a dat iama in cate o masinuta. Cosmin si l-a luat pe Fulger Mc Queen. Cred ca nu s-a indurat sa o deranjeze pe Cici de la locul ei. Cum era o singura fetita la petrecere i-am dat-o Mariei. Culmea ca erau pe tort figurine pentru fiecare copil. Doar Philip care era cel mai mic(in afara de C) a ramas cu garajul si nu l-a vrut. Cei mari.. s-au infipt mai repede in masini.
Cum spuneam Cosmin a fost in forma maxima. M-a impresionat ca a inteles ca-i ziua lui si cand vedea ca veneau invitatii ii intampina si la repede cadoul si se ducea cu el la Maria (C e umbra Mariei cand este ea aici). A primit hainute, lotiuni de baie, un avion de bebe si noi i-am luat si o tricicleta fara pedale. O plimba pe-asta pe-aici non-stop.

Duminica am scos copii la derdelus (C, N, M). Cosmin refuza sa mearga pe sanie. El merge pe langa sanie pana la derdelus. Nu cere sa il luam in brate NICIODATA. M-am dat eu cu el cu sania si era f incantat de viteza. Dealul il urca singur..nu vroia nici de mana sa-l tin. Cred ca a facut vreo 15 ture. Apoi a mai stat si prin curte si l-am bagat cu chiu cu vai in casa. Evident ca dupa derdelus cade rapus, nu-i mai trebuie mancare ci il ia somnul instantaneu. Baga cate 3 ore de somn dupa care e apt sa ne sclavageasca pe noi pe-aici.

Ieri l-am dus pe N la dentist. O masea il durea asa ca i-a scos plomba (ce mai ramasese din ea) si i-a desfacut pulpa dintelui, i-a pus solutie sa ii omoare nervul si calmant si gata. L-am dus "urgent" pentru ca m-a rugat INSISTENT si duminica noaptea si ieri dimineata sa il duc la dentist. E fantastic copilul asta..cate probleme are cu toti dintii de lapte, cat de des mergem pe-acolo si cat il racaie cu toate aparatele alea si el nu are NICI UN FEL DE TEAMA.
Eu o sa merg de sapt. viitoare sa imi faca niste injectii in gingie pentru ca am probleme pe partea de jos a maxilarului pt ca se retrage gingia din ce in ce mai mult. Nu va spun ca am oroare de operatiunea detartraj si ca trebuie sa fac cam la 2-3 luni desi acord o atentie deosebita si produse speciale pt afectiunea in cauza.

P i u a!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI DIANA!!! SANATATE, FERICIRE SI MULTA INSPIRATIE CA TALENT AI CU CARUL!!! INGRID, SA VA TRAIASCA FETITA FRUMOASA!!

LA MULT ANI RAZVAN!! SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC!! CRISTINA SA-TI TRAIASCA MADRUL FECIOR S SA VA BUCURATI DE EL!!

LA MULTI ANI SI PENTRU GENU CA TOT A FOST SI ZIUA LUI.

Eu tot racita...nas infundat(oribil, bixtonim ma ajuta) copii sunt mult mai bine decat mine. Azi chiar i-am scos o ora afara. A trebuit sa duc cainele la veterinar ca avea un rush, am gresit cand i-am cumparat mancarea si i-am luat pt caine adult si are un surplus de carbo acum ia pastile 10 zile, asa ca am luat si copii cu mine ca nu mai iesisera bietii de ei de vreo 3-4 zile, si mai bine ca nu mai tin minte...De la vet am revenit repede asa ca ai mei nu mai via in casa asa ca am pus saniuta in portbagaj si am fugit la Agigea la derdelus. S-au distrat acolo pana au inghetat desi erau imbracati maxi. Asa ca am avut parte de sanius pe derdelus
Sa vedeti faza...l-am intrebat pe Rares daca ii place la sanius sau daca i se pare ca este distractiv la sanius, e a stat un pic s-a gandit si mi-a spus ca asa i-a spus si dosamna, mi-am dat seama ca au mai vb de sanius/derdelus la gradi, ca el le stia ca si concept dar habar nu avea ce insemna de fapt. A aflat azi!!!
Acum fug..am ceva treaba sper sa apuc sa citesc, ati scris o gramada...si eu ma pregatesc pentru ziua Ioanei, am cumparat deja cercelusii Ioanei, sunt frumosi dar cam micuti...Si vrea tort cu hallo kitty asa ca ma documentez!!
Moni, eu mai bine scriu pe blog decat sa mananc:)) Am mancat destul, te las pe tne acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI DIANA!
LA MULTI ANI RAZVAN!


Eu am fost plecata azi la doctorita,apoi la Casa de sanatate sa imi reinoiesc cardul european de sanatate care a expirat si acum ma pregatesc sa il culc pe Tudor - dar nu vrea nicicum sa de dezlipeasca de lego Dar il trombonesc eu imediat cu povestea cu greierele si furnica
Revin pe urma.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetele, multumesc mult de urari!
Mi-au mers la suflet, dar banuiti deja asta .

Dimineata am dus printisorul la gradi, si dupa micul dejun i-au cantat la multi ani, Razvan a servit cu bomboane, au baut sampanie (pt. copii, ofcourse) am tras niste poze pe acolo cu colegii, cu doamnele... a fost dragut.
As fi vrut tort, dar anul asta nu s-a putut, din pacate. Razvan sa fie sanatos, nu?
Azi i-am mai cumparat 2 enciclopedii din Lidl, super faine.
Cam asa a decurs ziua, in mare.
Aici e foarte ger, am ceva emotii pt. ziua de maine, cand merg la Bucuresti, la terapie cu el. O sa fie frig rau, ca este cod portocaliiu .
Moni, faza cu dezastrul... pai mie mi-e ciuda rau pt. ca ei tipa si alearga, nu se joaca defel cu vreun joc sau jucarii! Eu doar ce-am reusit cumva sa-i mai linistesc cu "Mesterul Manole", dar prea putin.

Ingrid, cum ati petrecut azi? Sau n-ati mai marcat ziua in vreun fel?

Eu am fost destul de emotionata, si inca sunt, nah... poate pentru ca am inca proaspete amintirile din 2006, a fost frumos, n-am suferit...
Gata, mai revin mai incolo, la noapte, sa vedem daca doarme cu mine razvan sau vrea tot cu taxu .




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

HAPPY B-DAY DIANA!
HAPPY B-DAY RAZVAN!
Sa cresteti mari si sanatosi si norocosi!

Daniela-bine ca sunteti ok si bravo pt blog.
Moni-bine ca ai rezolvat si tu cu actele.

Sper sa mai revin,am vauzt poze faine, o astept si pe Cristina si pe Ingrid sa puna ceva si eu am adaugat unele cu zapada din We-acum avem 7C si soare si s-a dus cea de 4cm din oras:)
Merg sa termin ciulamaua si apoi sa iau pe Emma si pe Alex de la lectii.Va

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Io-s la a doua cafea azi, strong ca sunt somnoroasa, nici macar lapte nu mi-am pus ca sa nu-i iau taria.
Si tot nu ma simt in forma.
Multumesc tare-tare mult de urari, va pe toate. Ieri n-am scris ca am petrecut cu fii-mea, am fost la patinoar in premiera pentru ea, a cazut de nenumarate ori dar cum era imbracata ca un ursulet n-a simtit foarte rau; se ridica imediat si pornea la vale..iar cadea...muream de ras; eu trebuia sa fiu atenta la mine, de aprox 5 ani n-am patinat si avand in vedere ultimele probleme cu spatele nu-mi convenea sa intepenesc pe gheata in vazul tuturor. Ca norocul, patinele mi-au facut o buba la picior asa ca nu m-am avantat pe gheata cum vroiam si natural, am exclus cazaturile. Oricum, cu patine inchiriate nu mai merg, imi cumpar din alea de piele, astea de plastic sunt naspa rau.
Dupa patinoar am urcat la Mall sa-i iau KFC si acolo am vazut ca aveam 11 apeluri pierdute pe tel, il lasasem la garderoba si taman atunci ne-au sunat o gramada.
Una peste alta fetita s-a simtit super si eu langa ea.

Cristina ce frumos, sampanie! Sa ne pui pozele de la gradi. Ce fel de enciclopedii i-ai luat? Multe cadouri a primit Razvan, sa se bucure de ele, dragul baietel!
Tin pumnii pentru azi sa nu intampinati probleme la mers. La noi au fost -10 grade de dimineata, tot cu masina am dus-o.
Lili, wow, super tort a avut Cosmin. Cu multe masinute pe laturi pentru fiecare. Frumoasa idee. Din descriere, inca nu m-am uitat la poze.
Si el a primit multe cadouri, tricicleta aia o sa-l antreneze bine la primavara...prin casa nu e mult de mers. Ai dreptate cu jucatul afara, sanius sau altceva, Diana cand a venit acasa doar un dush a mai facut si a adormit instant. Rupta a fost.
Nicolas are carie la molar deja? Asa stiu ca la 6 ani le ies primii molari, dentistul ne-a spus sa avem mare grija, eu vreau sa ii sigilez in cateva luni.
E baiat curajos. Rar vezi asa copii.
Daniela, Bixtonim sa iei cateva zile, nu mai mult de 5...am citit ca da dependenta. Mie nu-mi place sa imi dau cu spray nazal, fac urat. (mi-e frica, na). Fain ca este atata zapada cat sa te avanti cu saniuta. Cu frigul cum stati?
Copiii mereu isi revin mai repede daca e viroza, duc mai bine boala pe picioare ca adultii. Super ca sunt ok amandoi.
Ce e cu Hallo Kitty asta, o adevarata nebunie! Diana a vrut, fina-mea la fel, o prietena din vecini tot cu pisicuta...tare le place.
Il comanzi sau il faci tu? Apropo, sa ne arati cerceii cumparati.
Denisa, 7 grade? Stati bine, acusica vine primavara. Aici n-au fost de mult asa temperaturi scazute, si nu doar la noi, ci in toata tara.
O sa ma uit la pozele voastre deseara, acum am treaba. Spor la lectii, povesteste si tu ce mai invata copiii.
Mira, acolo nu se agita lumea de la secretii. Pai eu ma certam cu prietena din Germania ca o auzeam pe fetita ei (5 ani) ca tusea urat si o intrebam daca i-a dat ceva sau a mers la medic. Ea era linistita...n-are copilul nimic, e doar o tuse reziduala. Apoi multe reziduuri erau, ca de cateva saptamani bune tot asa o tinea. A mers la medic sacaita de mine, i-a dat ala un sirop de plante si dupa inca doua saptamani tusea s-a oprit. Dar ea de 3 ani nu le-a dat antibotic copiilor...cica nu e cazul.
Si nu se streseaza la febre mari.
Voi sunteti la ski acum...sa aveti muuulta zapada si sa nu se mai sperie Daria.
Moni draga, multam de telefon. Tare s-a bucurat Diana ieri cand a vorbit cu fiica-ta. Ti-ai rezolvat cu cardul? Ce a mai desenat Diana, la cursurile acelea se face intensiv de zici ca a stat 2 ore?
Ioi cat e ceasul, scriu de 10 min si ma asteapta lucrul.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput