PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi ani SELIN!!!!!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!!!
Mira- Cum se simte Hanz, ce zic medicii?

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, SELIN! LA MULTI ANI, ROXANA! SA AVETI PARTE DE TOT CE-I MAI FRUMOS SI MAI BUN IN VIATA!

O sa am musafiri in scurt timp, mai vreau pana atunci sa isi scrie Diana tema la engleza, asa ca mai mult ca sigur deseara dau raportul, mai ales ca am avut o zi plina. Toate bune, dragelor! Mira, iti doresc sa va simtiti bine de ziua frumoasei si sa lasati putin grijile deoparte.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

LA MULTI ANI SELIN! Mira sa va bucurati de toti copilasii vostri si sa fiti cu totii sanatosi!

LA MULTI ANI si pentru ROXANA , Danei Ene dar si pentru Andrew al Danei ST.


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Si io-s prin zona doar ca de doua zile lucrez ca orbetele zi lumina,nu de alta dar rar am asa chef si spor,asa ca trebuie sa profit cand m-apuca
Pe Diana am oprit-o acasa azi,ca iar a facut "febra" 37 si oricum ieri erau doar 11 copii in grupa (din vreo 27).O sa o tin toata saptamana poate isi revine.Am vorbit si cu pediatra la telefon si mi-a recomandat un sirop de tuse din plante,pe urma mi-am amintit ca mai luase odata din ala si i-a facut ff bine,dar uitasem cum il cheama (Prospan) Totusi parca e mai bine,adica ii curge nasul acum si tuseste fff rar.
In plus cum e si Tudor acasa,macar se joaca amandoi - aseara ff frumos,azi cam marait si sabotor Tudor,dar si Diana face cu el ca si cu negrii
Aseara in pat am ras cu Diana ca disperatele de Tudor,nu ne mai opream La un moment dat taica-su ca sa il sperie si sa il faca sa taca si sa doarma a inceput sa bata in usi/pereti in camera de zi,vezi doamne sa il sperie ca vine lupul Da' Tudor imperturbabil la prima bataie deja imi zisese : "MAMI VEZI CA TATA BATE!" De fapt am ras cu Diana la greu si la cina ...
De iesit afara ieri dupa-amiaza au iesit juma' de ora cu sania si s-au intors bocna Azi s-au dus tot cca juma' de ora fara sanie ,dar tot bocna s-au intors ... clar imi seamana,circulatia periferica cam in plop,deci sunt frigurosi rau,oricat de bine imbracati ar fi.Poate daca s-ar fugari mai mult ar fi altfel.Pe Diana nici nu voiam sa o las,dar a inceput sa se smiorcaie si am lasat dupa ea.Credeam ca se mai imoaie gerul,cand colo cica pe joi noapte or fi pana la -20 de grade la noi.
Na ca am trimis fara vreme ...
Am vazut pozele de la ziua Ioanei si mai ales tortul o frumusete
Am vazut si filmele cu Emma la schi, ce faine partii au acolo !!!
INGRID ce s-a intamplat azi?

MIRA ce vesti mai ai? Mama ta a pornit?
LILI vazui ca voi sunteti sechestrati si plictisiti.Eu cred ca e totusi fain la casa iarna ... odata scoti nasul in curte.Azi a fost G la casa sa curete zapada - la strada s-au ocupat vecinii - iar in curte a curatat doar trotuarele.Zice ca arata super fain cu atata zapada - tare m-as duce cu copiii sa facem un om de zapada ca lumea (ca acolo aveam matura,oale etc),dar cam greu cu condusul.De exemplu pe-acolo n-au trecut utilajele si zapada batatorita pe strada. Oricum e inca f.frig,poate avem noroc sa se inmoaie gerul si sa nu se topeasca zapad intre timp.
Ma duc sa pap ceva ...

Aaaa am uitat sa il laud pe Tudor,sau mai bine zis pe mine ... ca deja am avut curajul sa il duc pe-afara fara pampers si sa nu i-l mai pun nici noaptea.Si deocamdata e super ok.

Am convins-o pe Diana sa coloreze desenul facut dupa model (o imagine din cartea cu Degetica) ,dar a acceptat abia dupa ce i-am sugerat sa o picteze.Chiar si asa a durat vreo 3 zile ca tot s-a intrerupt - ba a plecat la mami,ba la gradi,ba se juca cu Tudor ... http://www.dropshots.com/diatud2012#date/2012-02-07/18:41:14

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Multumim de urari. si voi sa fiti sanatosi si sa va traisca copilasii.
A mea sarbatorita cum a deschis ochii " unde sunt cadourile mele??"..... a fost ea putin dezamagita dar i-am facut surpriza cand s-a intors de dupa masa de la gradinita.

In rest si eu prin casa azi, doar rapid dupa cate ceva la cumparaturi. nici nu aveam cum sa plec, a sunat telefonul parca as fi centrala telefonica. Sper sa se fi calmat cu totii, si sa fi aflat ce vor si sa ma lase in pace.
Joi merg dupa Heinz, i-au gasit loc in clinica. Va fi mai bine ca e la 15 min de casa nu la o ora. Doctorii sunt optimisti, azi l-au consultat, ii trebuie jumatate de an sa-si revina complet. asa mi-a zis ieri o doctorita. vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Mira, jumatate de an? Dupa o asemenea cazatura presupun ca au dat limita normala de timp. Faptul ca vorbeste si se misca...apoi multam' lui Dumnezeu ca n-a fost mai rau. Foarte bine ca il aduc aproape de tine, super!
S-a bucurat Selin zici? Draga de ea. Prin ce a trecut in ultima saptamana, merita si ea (si voi) sa se destinda.
Aici e foarte foarte frig, dar e un frig uscat. In traducere, suportabil. -16, la computer aratau -22. Mama ta a plecat? Ninsori nu mai sunt, teoretic n-ar avea de ce sa amane.
Denisa, mi-au placut partiile voastre de la ski. Aveau inclinatie mare, erau de categorie mai grea? Foarte draguti copilasii cum se tineau dupa instructor, iar Emma are o siguranta ....Tu vrei sa mearga mai departe sau doar in stadiul de "practic ski-ul sa nu uit"?
Sanatate si mai incet cu miscarile bruste, macar o perioada. Eu cred ca nu l-ai sucit pe partie..te-ai uitat dupa vreun Fat-Frumos
Sa-ti faci masajul seara inainte de culcare. Si cu spatele la fel. Ai avut norma la cazaturi probabil. Si eu mai patesc asa.
Moni, am fost ieri la reumatoloaga de dimineata, cu o tona de analize si filme, nu-i ajunge draga. Acum vrea RMN. Nu-i place ei ceva. Nici mie. Programeaza-te la RMN, plateste diferenta (ca nu-i asigurat tot), ce mai, distractie.
Asta era vestea si nu una buna.
Diana e cuminte si nu-mi da batai de cap, isi face temele, canta la pian, deseneaza. Din proprie initiativa a desenat toate planetele si le-a dus la gradinita, pentru ca aveau tema "Spatiul". Si-a dus si o carte f. frumoasa sa le explice copiilor de toate, inclusiv despre navetele spatiale si sateliti si ce vor ei. Era presedinta pe ziua respectiva si na, dadea exemplu. Dar am admirat faptul ca s-a preocupat sa faca un "proiect".
Acum nu-i mai place Saturn. Acum are boala pe Neptun. Il deseneaza din toate pozitiile. Ar trebui sa va pun odata un film, se uita fix in foaie si creioneaza foarte repede, nu mai aude nimic din jurul ei, hahaha. Poti sa tragi cu pistolul.

Felicitari pentru Tudor si faptul ca a scapat de pampers! Mai, asta da stire.
Diana tot asa tuseste? Tuse haraita? Nu o duci la un ORL-ist bun odata sa o consulte, poate ar trebui polipii extirpati. Pe la varsta asta se poate, nu se refac inapoi.
Deseneaza grozav fetita. Pestele ala mare e bestial.
Tu cum esti?
Lili, pe la voi cum mai e? Am citit ca s-au mai deschis unele drumuri. Noroc ca aici nu bate vantul, altfel stateam si noi in casa la cat de frig e. In fiecare zi iesim cu sania obligatoriu. O ora cel putin. Pai la +10 grade, vom sta in tricou, mai. Ca iarna asta demult n-a mai fost.
Multumesc de complimentele pentru Diana
Si nu vrei tu sa crosetezi si sa spui povesti in balansoar? Ah..
Nici eu n-am habar de lucrul manual, abia de stiu sa cos. Dar citesc foarte bine. Singurul meu talent.
Ba nu, si educatia. Nepotul meu Alex a trecut pe la mine taman cand isi facea Diana lectiile. Auzi la el, cand va avea un copil, la mine o sa-l aduca. Dhaaa....vezi de nu. Atunci o sa fiu eu pe un vas de croaziera prin Marile Sudului cu un coctail in mana si un steward chipes care sa-mi potriveasca spatarul sezlongului...

Ma duc la cumparaturi, maica-mea e racita si nu poate iesi.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
INGRID aha deci asta era.Si cand esti programata la RMN? Sper sa-ti iasa ok.Ala nu strica sa-l faci,se vede mai bine ce si cum pe-acolo.Poate ai niscaiva depuneri de calciu si tu.Inca te mai doare spatele si-acum? Pe mine nu ma doare,dar de multe ori abia ma indrept,raman cam "carna" dupa atata stat pe scaun la birou /sau in pat la citit .Clar ar trebui sa fac niscaiva gimnastica.In plus acum am facut pauza si cu inotul ...
Diana vad ca sta bine cu tusitul,adica azi n-am mai prea auzit-o decat de vreo doua ori,in schimb cum ziceam ieri,ii mai curge nasul.Deci eu zic ca secretiile alea incapatanate au "urcat" si acum ies ... poate scapa odata de ele.Cat despre ORL,lasa-ma ca aveam bilet de trimitere pentru Tudor si nu m-am dus ca n-am avut vreme,dar drept e ca nici nu prea mai aveam de ce,ca el e super ok.Parca pentru ureche voiam,ca in decembrie (sau noiembrie?) l-a durut urechea cateva zile.
Super Diana cu pictatul planetelor si cu prezentarea in fata copiilor A mea e cu prezentatul numai in fata lui Tudor - de l-ati vedea insirat langa papusi - toti fiind copiii si ea educatoarea evident Ziceai de pestele ala? Normal trebuia sa fie un pic mai incovoiat ca sarea din apa,iar la celalalt de jos i se vede doar capul iesit din apa.Se vedea mai clar desenul inainte de a fi pictat ... Ideea e ca nu mai are timp/chef de asa ceva cand e acasa si Tudor.In schimb se joaca la greu,cu papusile,vasele de jucarie,cu lego, cuburi ,puzzle ,jocul cu bratari,sau mai stiu eu ce.Plus se joaca de-a ascunselea,fac casute facute sub tobogan sau masuta de plastic acoperite cu paturi ... ma rog,toata casa e un dezastru
Asa ca la ea nici poveste de teme Mami a zis sa il duc pe unul la ei ca aseara au inaugurat (in sfarsit!) noul lift,dar parca nu-mi vine cand ii vad ce fain se joaca (exceptand conflictele frecvente ) Pe Diana daca o trimit in afara de desene la TV,nu prea mai face altceva acolo (doar daca e si Tudor se mai joaca cu altceva) Daca il trimit pe Tudor ,Diana ramane "plictisita" acasa si se tot intreaba ce sa faca - ar avea ff multe de facut,dar ea vrea doar cu partener si asistata deci n-as mai avea nici un moment de respiro,decat daca as punea-o la TV sau PC! Zau ca mai nou parca mai repede se joaca Tudor singur,decat ea! Ieri am lucrat cu super spor ca mi-a venit ideea sa le pun DVD-uri la TV cu Diana de cand era mica - au stat ca sfintii pe pereti cu gura cascata la vizionare
Trebuie sa imi fac timp sa mai umplu DVD-uri cu filmulete,ca m-am cam blocat cu salvarile la Diana pe la 1,5 ani
Am uitat e mortal nepotul tau,dar are dreptate,esti buna de profesoara

La noi e soare cu dinti (ce dinti ... colti de-a dreptul ) dar am in plan sa iesim un pic la zapada totusi (mi-e mai groaza mie de frig )

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Poanta zilei: ridica Tudor o papusica din aia minuscula de-a Dianei - o zanitza de la Tinkerbell si-o intreaba pe Diana "ASTA-I ELENA UDLEA?" L-am intrebat cine-i aia ??? si-mi zice "PAI AIA DE LA TELEVIZOL" .Se vede ca a stat cam mult la ai mei ,unde taica-mu e cam lipit de stirile de la TV

Am vrut sa ies acum afara cu ei,mai ales ca s-au trezit tarziu (dupa 9,30) ,dar m-am enervat si nu mai mergem nicaieri.Pai Tudor zice ca nu vrea sa mearga,nu se lasa imbracat,iar Diana voia sa se imbrace, dar fara salopeta ca "e cald afara" (a vazut soarele stralucitor pe geam ) si nu voia nicicum nici sa vina la balcon sa vada cat e de "cald" afara ... asa m-am saturat de caposenia asta a lor.Cred ca nu are nimeni copii mai caposi si neascultatori decat astia

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hehe, Moni, inseaman ca nu-i cunosti pe ai mei. si mai ales pe Seline!!!!!!!!!!

mama vine maine, sper sa se imbarce azi pe la 5, asa e programul.
Acum e soare si la noi dar e frig. Azi m-am avantat sa spsl masina. Era plina de sare de la atatea drumuri, si ma murdaream pe haine, pune copii in masina, leaga-i, dezleaga-i. cum stropea apa pe masina ingheta instantaneu. Nu am putut pleca de la spalatorie pana nu am ras toate gramurile si se prinsese o gheaza mai.......... nu stiu cum de mi-a venit asa idee stralucita.
Ma duc sa o duc pe piticot la o zi a unui coleg nascut intr-o zi cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, eu nu cunosc copii asa caposi cum spui tu si doar te lauzi, ca nu-s nici pe jumatate asa de incapatanati cum ii descrii. Stai sa mai creasca si vorbim dupa.
Tare poanta cu Udrea , a disparut fitzoasa din peisaj pentru o perioada, acu' Tudor musai sa-si caute alta diva.
Cand m-am dus s-o iau pe Diana de la gradi, la 12, ma durea nasul, jur. Nu puteam trage aer pe nas, ma ustura ca si cand respiram hrean proaspat curatat.
Poate mai bine ca n-au avut copiii chef de iesit. I-ai scos au ba?
Lasa ca-i bine ca se joaca impreuna. Asa invata fiecare, prin joc. Eu o aud uneori pe Diana in camera cum vorbeste cu papusile, asa mila mi-e de ea. Dar imi trece repede. Mai vin colegi de la gradi sa se joace, nu chiar saptamanal, dar vin.
Mira, normal ca ingheata tot. A mea e garnisita bine cu turturi, in fata, pe laterale...zilnic o pornea sotul cateva minute sa se dezmorteasca. Ce spalat...a bagat-o in parcare cand a inceput ninsoarea si nici ca a mutat-o de acolo vreun cm.
Distractie Selinei la ziua colegului.
Drum bun mamei tale!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput