PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Urari restante.
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI SELINE!
Noi aproximativ sinistrati. a fost durere. Asa viscol eu n-am vazut never. A picat si curentul. Eu acum zac de la aventura de ieri. Am fost la "vecin" dupa lapte. Cred ca vreun km in ger maxim, cu vant de 100km/h si troiene. Dupa 50 m am vrut sa ma intorc, ca mi-era ca nu ajung nicaieri, dar am razbit. O ora mi-a luat drumul si azi trag ponoasele, fiindca am racit rau.
Copiii-s ok, nu ne plangem. Dar atata plictiseala, n-am mai vazut nici unii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:


Bee ai grija de tine, .........eu imi amintesc cu placere de copilarie, de serile lungi de iarna cand aveam curent cu portia. Ne grabeam sa ne terminam temele si apoi zaceam. Eram cu totii intr-o camera, deschideam usa de la teracota, aprindeam o lumanare si tata ne povestea cate-n luna si-n stele. Mama ne aducea cina in camera, si apoi jucam remi, sau scrable, sau mikado. Iar afara era frig, zapada si vantul suiera prin obloanele ferestrei.

.......acum imi suiera calculatorul. asa ca mai bine il sting pana nu explodeaza. ma duc sa calc. Maine ajunge mama, iar camera de oaspeti e plina de rufe si lucruri care nu-si gasesc locul. Nu poate nici sa paseasca in camera, dar-mite sa se mai intinda in pat.....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Helau si de la noi... si o raza de soare cu "colti" de -18gr.

brrr... aoleu ca groaznic a mai fost.

neiculitaaaa pai vantu' ala am zis ca ne zboara cu tot cu cosmelie si de propteste in Bucuresti direct. Veneau rafalele de nu va spun cum imi tremura mie toata casa mai ceva ca la cutremurele anterioare. Mi-era o fricaaa.. si cu fiecare rafala parca asteptam ceva sa ne izbeasca asa de "scarry" fu. Intr-o noapte s-a oprit curentul de pe la 3 la 6:30. M-am trezit ca aveam omoplatii cam reci. Noroc ca s-a repornit la timp cat sa nu ne fie frig. Drumul de pana la centura- acei doar 800m se troienea continuu din cauza vantului. Marti R nu s-a dus la birou. El poate iesi cu masina mea insa se inzapezeau pe drum masinile mici-autoturism si nu mai avea cum sa iasa de-aici. Abia pe la 15:30 ne-am dus la stomatolog pt N si pt mine iar la 18:00 cand ne-am intors deja se troienise iarasi drumul spre casa .
Bine ca de ieri s-a pototit toata nebunia.

Mai de duminica Cosmin nu isi mai suge degetul. Avea el o mica zgarietura si nu ii convenea cand si-l baga la supt. Acu' asta e... vad ca rezista cu stoicism sau a mai uitat de el da' e greeeu la somn. Seara se foieste cate o ora chiar si doua pana adoarme. Ieri , desi fusese scos si pe-afara si trezit de la 9 dimineata NU A PUTUT sa se culce la pranz. L-am tinut cu forta, se ridica in fund si se juca, eu ma prefaceam ca dorm.. el nimic nici macar la orizontala nu vroia sa stea. Dupa vreo ora de chin m-am dat batuta si l-am lasat in pace. Adormit abia la 20:15 fix inainte sa-l bag la dush. S-a trezit abia azi dimi la 8:10.
Pe Nicolas l-am trimis impreuna cu mama in "civilizatie". L-a dus la gradi ca avea si inspectie educatoarea iar dupa amiaza sa faca engleza pt ca luni am ratat. Raman acolo pana maine dupa amiaza.
Eu sunt captiva.. pt ca Robert nu poate circula cu masina lui..deh daca a vrut limuzina si cu tractiune spate. Da' nu-i bai ca eu oricum n-aveam chef sa mai conduc pe ghetusul asta. In oras pe marile bulevarde s-a eliberat o cale de acces in rest e plin de masini inzapezite si de parcati aiurea. Pe stradute poti sa te impusti ca nu s-a facut nimic. Acolo-i baiul... Sa vedem sapt viitoare ce mai facem... mai as avea diverse treburi de rezolvat. Chiar si azi trebuia sa merg la ANAF sa ridic un document.

INGRID - vad ca tu tot vrei sa ma pui sa citesc povesti in balansoar. Da' nu am zis mai mereu ca astia ai mei n-au "timp" sa asculte povesti. N-am cui sa citesc... nu le pasa. Cosmin nici atat da' ma gandeam ca poate Nicolas e mai curios... acum ca a mai crescut... ERONAT... chiar alaltaieri i-am le-am citit o poveste scurta dupa care cand m-am oferit sa le mai citesc una m-au refuzat CATEGORIC.
E foarte tare Diana ta.. auzi isi "face temele" .. pai al meu abia il cooptez la ceva recapitulari de engleza, uneori. Da' odata ce incepem apoi imi zice ..'Imi place cand facem engleza'. Isi mai ia si el din proprie initiativa ceva caiete de activitati si face...da' sa nu-l pui sa coloreze. Este grozava Diana ca a facut sistemul solar pt Gradi . Cred ca esti atat de mandra de ea...

MONI - e mortal Tudor cu E.U. Si pentru ca vorbeai de caposi.. ti-l trimit si pe Cosmin o tura sa vezi caposenie.. mai ales ieri cand nu vroia sa doarma trebuia sa il ai. Si zici ca a fost disputa mare cu iesitul afara? Pai sa-l vezi pe Cosmin cum face.. DOAR afara ar sta. Nu stiu bai nene cum vrea ca frate-su era de-a dreptul oripilat de zapada. Nicolas abia de anul trecut a vrut sa stea la zapada sau la sanius. Asta micu' numai la zapada sa-l tin.. "Ninge".. asa imi zice continuu (ninge si cu sensul de zapada).Ieri isi gasise un carucior d-ala de jucarie sa il impinga.. prin zapada. Nu mergea ca avea si rotile inghetate si zapada pe alei si el nervos tare.
O faza tare.. a inceput si C sa numere.. Numara singur pana la 5 . Isi ia ceva jucarii si incepe sa le insire numarandu-le.

BEE - da' stiu ca ai avut treaba sa mergi dupa lapte pe viscol. Bine ca ai ajuns in siguranta acasa. Ce sa mai zic... acu' baga ceaiuri si remedii anti-raceala. Stiu cum e cu plictiseala daca vrei mai facem schimb
Imi zicea o prietena ca ce ma plang.. sa stau sa citesc... Pai da..da' daca n-am stare si dispozitie si ma simt constransa de situatie... normal ca nu pot sa gasesc o preocupare sa-mi convina, nah.

MIRA - bine ca ti-l aduce pe sot mai aproape cu recuperarea. Cam neplacut ca dureaza atat de mult da' macar sa fii fericita ca nu s-a intamplat Doamne Fereste ceva si mai grav.. ca nu si-a rupt si ceva... Acu' eu stiu cand si-a rupt mama acum 3 ani piciorul, pe gheata.. 6 luni a stat imobilizata. Stiu ca nu-i aceeasi situatie.. da' din cate inteleg sunt indicii ca H e pe drumul cel bun cu recuperarea. Inghesuie si tu lucrurile alea intr-un colt in camera de oaspeti..cu siguranta mama ta le va gasi locul tuturor... macar mai scapi de unele griji odata cu venirea ei la tine .

Gata.. ca am asternut ditamai foiletonu' ...

Merg sa vad cum ma organizez pt astazi. Deocamdata am pus o masina de rufe la spalat...asa de 'incalzire'
Trebuie sa mai gandesc si ceva de mancare...

Toate bune tuturor!







LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Liliana, deci a fost si la voi de vis (urat). Ai mei cu zapada, n-au suportat-o pana pe la 2-3 ani. Tavi inca nu-i incantat, dar astia mari n-ar mai intra in casa. Si Tavi al meu numara pana la 11 (ii zice el intr-un anume fel special). Iar la povesti, daca as avea gura sa le citesc in continuu, nu s-ar satura nici unul. Citim acum Nils Holgerson si e luuuunga.
Moni, m-a distrat mititelul cu EU. Bestial! Ce creierash simpatic are el. Si cu scutecul, nu mai spun! E eroul meu. Mica mea bestie nici nu se gandeste. M-am rugat de el in fel si chip, nimic nu-l impresioneaza. El vrea in scutec. Si cum a crescut nu mai sta nimic in scutecul lui, e vesnic ud. Schimb la el si de 3-4 ori pe zi.
Ingrid, sanatate si sa vezi ce si cum cu RMN-ul ala. Poate n-o fi nimic. De Diana ce sa mai spun cu desenul, talent nu gluma.
Mira, sper sa ajunga rapid mama ta la voi. Si inca odata recuperare usoara sotului tau.
Denisa, am bagat si eu un ochi la partiile voastre. E foarte tare Emma. Pe Alex cand il puneti pe skiuri?
Astery, cum s-a vazut viscolul de la Buzau?
Eu sunt absolut daramata. Si maine-i musai sa fiu ca noua ca la scoala mea e un frig infiorator. Nu merge centrala cum tb si-n clase sigur nu trece de 0 grade. Cosmar. Saptamana trecuta am facut si o criza de rinichi de la frigul ala. Si sambata suntem invitati la o petrecere de copii! Yuppy fericire. Tb gasit un cadou potrivit.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
BRANDUSA aoleu ce povestesti pe-acolo ... casa la tara ti-a trebuit Sper sa nu te fi racit prea rau si sa iti revi repede.
LILI si la tine la fel ... casa in camp si din lemn ti-a trebuit sa te zagaltaie la greu.Tot e bine ca nu ati zburat ca Dorothy cu casa cu tot
Toate ca toate dar cu plictiseala vostra chiar m-ati dat gata si pe mine !!! Hai mai ca macar aveti mai multe camere la casa,erati toti acasa,erau si copiii ... Aveati ce face din plin,sau cel putin io aveam: jucat cu copiii sau cu husbandu' ,citit ,uitat la TV,bantuit pe net,gatit,facut ordine si curatenie ... aoleu muica eu atatea lucruri am in plan si tot n-am timp de ele .In plus la casa aveti si mai multe camere,mai schimbati peisajul ... daca erati sechestrati la 2-3 camere la bloc cum era?

LILI felicitari pentru Cosmin ca s-a apcaut de numarat! Si ca ii place la zapada
Dar chiar ca ce pacat ca nu le plac copiiilor sa le citesti povesti.Dar daca le povestesti ceva tu le place? La ai mei le place foarte mult si asa ... daca ati auzi ce tampenii de "povesti" mai inventez eu si ... mai ales taica-meu ,ca doar de la el mostenesc "talentele" El oricand ii calma/ii adormea pe copii cu povesti de-astea aiuritoare (fara cap,fara coada si fara logica ) ,de stateau astia mici cu gura cascata.
Tudor deja vad ca tine minte povestile citite si chiar cartea in care erau.Aseara ca era singur,am luat o culegere (aia cu "52 de povesti") sa ii citesc si a sarit cu gura sa ii citesc povestea cu "plajitula" .Am cautat de m-am spart,eram cat p-aci sa ii zic ca nu-i in culegerea aia ci in alta,dar pana la urma am dat de ea - e vorba de "Omuletul din turta dulce".Azi m-a intrebat unde e ... "TIKKI TIKKI TEMBO" ? Asta e o poveste amuzanta ce-i placea Dianei ,e din alta carte si din cate tin minte o singura data mai demuuult am citit-o si in prezenta lui Tudor! La fel e deja expert si in desene animate si personajele aferente si nu doar cele de pe DVD ce le avem si i le-am mai pus - Veronica,Cartea junglei,Alba ca zapada,Heidi etc. ci si din alea de la TV.Adica vreau sa zic ca stie si o gramada de personaje de care eu n-am habar ,fiindca se mai uita impreuna cu Diana.Diana la varsta lui clar nu le stia ca nu era interesata,ea doar de vreaun an incoace a devenit mai pasionata de posturile de desene animate.In schimb Tudor se uita cu placere si la Duck TV (BOBO-TEVE cum il denumim noi) - atat ca nu il tine mult,dar totusi 15-30 de minute de vizionare e mult,fata de 5-10 minute cat statea Diana maxim la vizionare la varsta lui.

Aseara a aparut taica-meu trimis de mami sa il ia pe Tudor la ei.Doar ca el nu a vrut sa mearga nicicum,Diana voia sa mearga ea,dar nu prea voiam eu sa o las ... in final am lasat-o sa mearga.Rezultat,Tudor s-a jucat frumos toata seara,daar din secunda in secunda tot cu "maaaami" sa imi arate una alta Si taman aseara m-a apucat si o durere de burta,se pare ca imi cam porneste CM,am vazut si ceva urme vagi.Pana la urma am tras pe la miezul noptii o baie fierbinte sa ma incazesc + calmez.Macar se pare ca de data asta imi vine CM la timp ... azi sunt 25 de zile si mine imi venea cam la 26-28 zile.Partea proasta e ca daca se porneste en gros maine,pica inotul de we ... dar cum sambata la noi se anunta iar ninsoare,tot nu prea cred ca as fi condus pana acolo.
Apropo de zapada,la noi dupa ce au curatat strazile,de vreo 2 zile au inceput sa vina cu camioanele+excavatoarele si sa ridice troienele de zapada de la marginea strazilor,sa le duca pe camp.

Ei sa vedem acum cum il scot eu pe Tudor din casa,ca iar a zis ca nu vrea afara ,el vrea sa vina Diana acasa,nu sa mergem noi la ea Si io daca nu scot nasul azi,daca imi porneste en gros CM-ul nici atat nu mai scot nasul daca nu-i musai

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA nasol cu scoala,la noi in oras-judet s-au inchis vreo 6 scoli doar pe motiv ca e stricata centrala termica ! La voi nu se poate?
Cu Tavi ce sa zic,e cam nasol ca intradevar ei fac muult odata acum,il vad io pe Tudor la wc ca nu se mai termina
La mine pot zice ca-s la egalitate fratii - adica la 2,5 ani au scapat ambii definitiv de pampers,chit ca Diana de cel de zi scapase mai devreme - la 2 ani.Dar pe cel de noapte doar la 2,5 ani i l-am scos.

Am uitat sa va zic.Diana ieri a dormit doar o ora,dupa care s-a apucat sa deseneze dupa model.A avut vreme ca Tudor a dormit 3 ore! A facut papagalul asta http://www.dropshots.com/diatud2012#date/2012-02-08/17:13:19 pe care l-a si colorat.Al doilea desen n-a mai avut chef sa il coloreze defel.Daca il va finaliza vreodata il pun si pe ala ... daca il mai gasesc,ca nu mai stie nimeni ce-i p-aci

Apropo de wc,eu am o problema,am nevoie de ceva scarita/suport pe care sa se urce Tudor ca sa ajunga la wc ,ca el vrea sa faca doar din picioare "ca baietii" si momentan il tinem noi suspendat Exista ceva special (adica doar scara nu si colac wc,ca din ala avem)? Deci nu are cum fi independent,mai ales ca e si pitic (89 cm are acum).Diana a devenit repede independenta,ca se catara ea rapid si fara nicio scara pe colacul ei de pe wc.Dar la el si de s-ar catara asa ,e aiurea ca ii mai sare "instrumentul" si stropeste pe-acolo . Sper ca pana la toamna cand va merge la gradi sa il invatam sa il stapaneasca

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Bee, parca te vad, curat Ana lui Manole! Sufla viscolul, dar mergi mai departe. Pentru copii si eu as face identic. Chiar ca nasol sa ramai fara provizii.
Ce fain ca cititi Nils...si eu vreau. Mi-e dor de povesti clasice, Diana citeste acum Indianul din dulap, o carte dintr-o serie (sunt 3 cu indianul), aventura unui baietas care descopera un dulapior fermecat, orice figurina de plastic introdusa acolo capata viata.
Le-am citit si eu.
Si aici s-au inchis scoli, au inghetat ceva tevi si nu merg wc-urile (la figurat). Sa stai la 0 grade ca eschimosii... Doamne fereste! Nu te mai du fata, vrei sa mai ai probleme cu rinichii? Petrecere placuta sa aveti la ziua copilasului!
Lili, extraordinar, sa sufle vantul asa de tare? Imi imaginez ca nu v-a fost totuna, mai ales cand s-a oprit curentul...faceam cu nervii, vorba ta bine ca a fost noaptea.
Dar sunteti chiar expusi, nici un vecin pe langa? In pozele puse de tine, parca erau si garduri si case alaturea....nu e asa de periculos viscolul daca intalneste si altele in cale.
De aceea pe drumurile patriei e rau de tot, n-are perdea de copaci si sufla la liber. Si la noi s-au taiat la greu copacii, te ia pe sus daca e furtuna.
Tare Cosmin daca se lasa de obiceiul de supt degetelul sa adoarma. Baiat hotarat. Cu cititul baga macar o poveste seara. Bine si atat. Cica noi sa fim un ex. pentru copii. Ei sa ne vada cu cartile in mana si atunci ne vor imita..blah, blah. Pai toti copiii generatiei actuale nu citesc, indiferent daca si-au vazut parintii facand asta.
Eu i-am spus Dianei: "draga, daca iti faci temele la engleza, te las sa citesti!" I-am indus ideea ca ar fi o rasplata. Si functioneaza. Hahahaha. Seara e timpul in care se odihneste si citeste ce vrea ea.
Mira, te apucasi de calcat? Si la mine s-ar aduna mormane, dar eu devin nelinistita de la 5 rufe in sus, nelinistita si stresata. Daca nu le calc, nu ma simt bine. Am eu piticul asta.
A sosit mami, nu?

Citat:
ai grija de tine, .........eu imi amintesc cu placere de copilarie, de serile lungi de iarna cand aveam curent cu portia. Ne grabeam sa ne terminam temele si apoi zaceam. Eram cu totii intr-o camera, deschideam usa de la teracota, aprindeam o lumanare si tata ne povestea cate-n luna si-n stele. Mama ne aducea cina in camera, si apoi jucam remi, sau scrable, sau mikado. Iar afara era frig, zapada si vantul suiera prin obloanele ferestrei.

Am dat quote la mesajul asta deoarece reflecta tot ceea ce-mi doresc eu de la iarna. Si ce am si avut. Cateodata nostalgia e atat de puternica incat doare.
Moni, scarite se gasesc de cumparat, vezi la Dedeman sau alte magazine de profil. Sunt de plastic si foarte utile, le poti folosi si la chiuveta pentru ca nu ajunge sa se spele. Prietena mea are, o intreb de unde si-ti spun.
Foarte frumos papagalul fetitei. Are un stil delicios de a desena.
Noi nu ne plictisim ca nu avem cand. Mereu e ceva de facut la casa. Acum vreau sa ies cu Diana si cu o vecina din Parcul Botanic, sunt derdelusuri acolo, sa se dea cu saniutele. Macar o ora. Apoi acasa, papam, citim, ea canta la pian...eu vreau sa spal pe jos si sa sterg praful.
Denisa, Cristina, Daniela, nimic?

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Noi tocmai ne-am intors de-afara.. Eu si Cosmin . Am stat mai bine de 2 ore. Moamaaa e asa un soare frumos si placuuut... si NU bate vantul. In rest...e o splendoare.. toata curtea + casa inundate de razele soarelui.

INGRID - pai sa vezi ca la noi a batut vantul dinspre partea unde-s case.Ma si uitam azi dimineata gardul are o pojghita de geata pe el...casa la fel. Aici nu bate soarele decat pana pe la ora 11:00...e partea de rasarit a casei. Noi cum stam la mansarda...mandarda-i pe partea cu "rasaritul"... am auzit vantul suierand ..in toata splendoarea lui.Da' si daca batea vantul dinspre camp=vale... nu era o fericire...ca parca bate si mai tare cand vine dinspre camp..cel putin vara e belea ca se mai formeaza si vartejuri. Nu de putine ori ne-a zburatacit vantul de toate pentru toti prin curte.
Tu zici ca Diana deja citeste singura... ce-o sa faca la scoala cand vor invata copii literele. Chiar asa... nu se pot da ceva teste de evaluare sa o dai la o clasa mai "sus'. Acu' zic si eu.. nu dati cu rosii... ca oricum nu stiu la ce nivel e printesa. Si din putinele date pe care le mai strecori pe-aici bag de seama ca-i f. avansata... comparativ cu copii de varsta ei.
Eu o sa incerc..si o sa insist sa-i lamuresc pe-astia sa stea la "povesti".Deja ma simt o mama iresponsabila si mi-e ciuda pe voi (in sensul bun) cand vad ca ai vostri stau sa le cititi.
Ingrid eu le dau exemplu.. si citesc. Nu mai zic ca oricum daca iau cartea in mana Cosmin e calare pe mine sa o ia el sa o ciufuleasca. Da' eu am vaga impresie ca ai mei baieti sunt fix pe tiparul lui R... el nu suporta sa citeasca. I-am luat si lui ceva carti de afaceri... doar ...doar o citi si el..Nici macar mesajul de "dedicatie" din partea mea nu l-a citit.

MONI - ce zici tu mai sa fac curat/mancare ... lasa-ma breee ca sunt satula. Asa mi-e lehamite de toate ca nu le-as mai face nici macar cand trebuie.
Eu pentru Cosmin am un scaunel dreptunghiular pe care mi l-a luat verisoara-mea de la Carefour. E si pliant. Pe-asta se urca si se spala pe dinti iar astazi l-am urcat pe WC... Nu a facut treaba mare desi se straduia da' a reusit sa faca pipi (asa ca fetele, nah) da' l-am laudat. Cred ca trebuie sa aduc iarasi olita la interval sa il pun sa faca in ea. Data trecuta a fost esec total... nici acum nu-s convinsa ca va sta pe ea . Tind sa cred ca-i mai interesant pe WC direct pt ca asa ne vede pe toti..inclusiv pe frate-su. Nicolas nu a putut sa faca niciodata cu colac pt copil adaptat pe WC. El facea direct la WC..apoi a avut o perioada in care nu stiu ce l-a apucat cu olita si nu facea daca nu avea olita. Culmea la 2 ani jumate cand am fost la turci facea la WC iar la 3 ani jumate m-am carat cu olita dupa mine , in troler...pe avion.

BEE - pe cuvant ca ma gandeam la tine ca stiam de-ai tai ca stau la nesfarsit sa le citesti povesti... Nu vrei sa ti-i trimit si pe-ai mei vreo 2 zile. Daca nu poate ii vrea Moni ca si ea e maestra.. numa bine vede si cum stau lucrurile cu caposenia

Piua... merg sa il conving pe pitic sa-l culc. Vad ca-i foarte rezistent. Refuz sa cred ca nu mai vrea somn dupa amiaza de la varsta asta.
Oricum dupa 2 ore de stat afara...ar cam fi cazul sa si doarma. A si mancat de-a rupt.. si eu pe langa el.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello ,eu iar acasa dupa ce am tras o tura pe la mami.Am plecat cu Tudor si m-am intors cu Diana
Tudor si zapada ... pai cred ca avea dreptate mami ca de-aia nu voia saracul afara de teama sa nu alunece.Pai la noi la bloc in fata intrarii, tampitul de fost administrator ,acum 8 ani a pus pe jos GRESIE! Va puteti imagina ce patinoar e ca nu te poti tine efectiv pe picioare iar zilele trecute a picat si Tudor acolo si s-a speriat.Cand am iesit m-a tot intrebat ca daca pica? I-am promis ca il tin de mana Oricum clar inca e cam antizapada,ca n-a vrut sa se bage prin zapada,ci sa circule doar pe trotuar,pe unde era curatat Diana nu prea voia sa vina acasa,dar am convins-o pana la urma.Totusi a fost ok, ca la mami se juca cu papusile de-a invatatoarea,a mai facut tot felul de chestii din piesele alea de asamblat,deci s-a tinut de cuvant ca nu va sta la desene la TV.Acum face ceva puzzle 3D din lemn - un dinozaur,ceva tampenie pe care i-a luat-o taica-su cu ziarul.I-am zis sa se descurce singura,sa ma scuteasca.
INGRID vai ce fain ca mergeti la derdelus! Si noi avem cam pe Malul Muresului ,dar n-am fost niciodata - prea complicat cu o soferita care nu circula pe zapada/gheata,cu sania in portbagaj,cu copiii frigurosi si mofturosi,nu mai zic ca si io-s friguroasa cat cuprinde.Si cand ma gandesc ca la tara stateam zi lumina pe-afara la sanius,dadeam buzna in casa periodic sa mai bagam ceva la ghiozdan si sa ne incalzim ... si nu va ganditi ca pe vremea aia am fi avut asa echipament cum au copiii azi - incaltaminte si salopete impermeabile si calduroase.Zilele trecute m-a sunat vara-mea sa imi faca ciuda ca se da cu sania V-am mai zis ca acolo - unde e casa parinteasca a lui mami- , exact din drept cu casa ulita o ia la deal ceva mai abrupt,si gradina/livada lor (teleacul cum se spune acolo) se termina sus de tot.Si cand porneam de-acolo de sus cu saniile,ne opream doar fix in curte Asta cand nu ne propteam in vreun pom ca am mai patit-o .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID mersi de info,sper sa gasesc si aici scara de-aia.Eu cu spalatul nu am avut nevoie ca ai mei pana au fost mici s-au spalat pe maini/pe dinti ... la bideu.Chiar m-am distrat de Tudor ca mai noi vine si el la spalat pe dinti,dar el mai mult se joaca cu paharul cu apa la robinet Ziceam ca m-am distrat fiindca de fiecare data fuge si isi aduce si ... scaunelul sa stea jos Probabil spera ca va dura mai multa vreme distractia cu apa,doar ca nu prea are cu cine
LILI voi chiar sunteti beton,doua ore pe-afara ? Wow !!! Inseamna ca s-a mai incalzit pe la voi?

Noi ne-am programat intr-un final la tuns ,azi la ora 18 ,deci imediat ne echipam eu si Diana ,pe urma trimit dupa Tudor,daca s-a trezit,ca acum 15 minute inca dormea.Sper sa stea ca e dezastru la ce freza are (nu a fost tuns niciodata ,doar "ciupilit" oleaca de o matusa),de fapt si a mea e la fel parul lung si cret tare,arat ceva de speriat.Daca imi intind bretonul mi-e pana in varful nasului Pacat ca nu mi-am luat si sampon colorant,dar daca merg la inot tot ar cam iesi,ca ma cam ud si cu casca.
Faza e ca Diana se vrea tunsa scurt si fara breton,model din ala CARE sau cum ii zice,deci drept cam pana la ureche.Sa vedem ce zice si coafeza ,eu as tunde-o asa cum vrea ea dar un pic mai lung si cu breton ca e mereu cu parul in ochi
Deci mintenas vom aparea cu alte look-uri ... tineti aproape

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput