PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Sa te fereasca sfantul de ce-i la noi! Nu mai poti circula in oras nici cu saniuta pe trotuare, ai doar un spatiu mic intre nameti si e cam greu cu directia la sanie.
Am fost ieri cu Diana in centru la un loc de joaca, cu sania, sunt zone pana acolo unde trotuarele sunt curatate (adica nu-i zapada de 1 metru) si unde poti sa tragi frumos si altele... Pe strazi clar nu ma bag, mai circula masini (f. putine) si patineaza la greu asa ca nu-mi risc eu viata si pe a Dianei.
Azi ma duc iar in centru cu saniuta, vrea o jucarie ponei de la McDonalds, sa si-o ia cu tata-su, iar eu stau la catedrala la slujba.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, a da, o sa iau aparatul sa fac poze pentru ca e feerie... si sunt fericita la maxim.
Sotul mai putin ca toata ziua curata zapada si cand spun toata ziua, asta si inteleg.
Saracul.
Daca mai tine cateva zile, scapa de surplusul de pe burta. O sa am un sotz suplu.
Moni, sanatate la amica, eu tusesc acum si-mi ise ceva din plamani (reziduuri), sper ca Diana sa nu o ia de la mine.
Cristina, supermega ieftine patinele. Ioi, vreau si eu. Voi cauta pe okazii. Am spus ca mi-am facut cont la ei, dar mi-am uitat parola. Distrata.
Foarte tare ca Razvan patineaza asa bine, un filmulet nu ne faci si noua? Sora-mea spunea de faza cu mainile, daca ai cazut pe gheata sa-ti ascunzi mainile sa nu vina careva sa ti le taie cu patinele. M-a luat cu greata la propriu cand mi-a spus, eu habar n-am avut de asta si patinez de multi ani.
Acum mi-e si frica s-o mai las pe Diana la patinaj.
Mira, cum e sotiorul? Daca deja a vorbit, inseamna ca isi va reveni iute. Te rog sa ne dai vesti? Mama ta cand ai spus ca ajunge?
Lili, inzapeziti si voi ca si Cristina si Bee, nu? Spor la distractie in casa sau la sanius afara, altceva...doar daca nu te apuci de crosetat in balansoar si le spui povestea Craiesei Zapezii...acum ar fi nimerit.
Bee, felicitari pentru notele mari. Zici ca sotiorul e gelos pe ele?
Aveti musafiri, macar nu va plictisiti. Spor la bucatareala, stiu ca iti place sa gatesti.
Danielaaa, te-ai pierdut printre nameti? sau printre retete? si sanatate sa aveti toti!
Fug la imbracat. Pe mai tarziu.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata de la -12 grade.Atat ca s-a oprit ninsoarea,dar se pare ca maine iar porneste.
CRISTINA super patinele,le-am vazut pe FB si am vazut si cum patinezi Super fain ca n-a fost lume! Cred ca acum nici la noi nu-i nimeni pe frigul asta,in plus cum nu-i acoperit o fi plin de zapada ... Si la noi tot asa-s seriile, de 90 de minute.
INGRID mama mia ce trasee pe tine cu sania! Io abia am tras-o pe Diana pana la mami,dar e drept ca avem sanie din 1900 toamna ,e din aia din fier+lemn,asta era a lui frate-meu deci tot e mai noua cu vreo 5 ani decat a mea (care cred ca zace prin pivnita la ai mei) Pentru maxim 5 zile de zapada pe an - media de zapada de la noi - nu m-am stresat sa le cumpar d-aia din plastic.Oricum de obicei ii tragea taica-su,ieri am nimerit io numai pentru ca era el indisponibil.Lui Genu spor la lopatat ... ce-o fi si la noi la casa,cine mai stie ... la strada or fi dat vecinii zapada de pe trotuar,dar in curte o fi beton

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata dragelor.
Ma ingrozesc cand citesc cat de inzapeziti sunteti si mama trebuie cumva sa porneasca pe vremea asta de acasa. Trebuia sa ajunga azi, dar vienri cand s-a dus taica-meu sa-i ia bilet nu i-au garantat ca busul va ajunge pana la tm ce mai pana in elvetia?? Asa ca il i-a pe urmatorul miercuri. sper sa se opreasca si la voi ninsorilele sa poata veni.
Ieri am fost la el e putin mai bine, a reusit ieri si sa manance, s-a ridicat putin, nu vorbeste prea multe, unele lucruri le stie tine minte, altele le uita de la un min la altul. s-a amanat plecarea lui din spital pe mirrcuri sau chiar vineri si si "vacanta" lui in clinica de recuperare s-a lungit de la 1-2 sapt acum zic de 3-4 sapt.
acum am pus de o supa cu galuste si apoi plecam iar la el. Asa a vrut sa venim inca odata.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA cam aiurea cu apada asta si am inteles ca si in Ungaria era cod rosu ,acum pana miercuri sper sa se mai calmeze situatia.
Ce-am uitat azi: LA MULTI ANI IOANA!
DANIELA am vazut pe FB pozele de la balet ,suuuper faine ! Si tortul Ioanei e beton!

Ru am dormit tun la amiaza cu Tudor ... acum trebuie sa apara acasa si Diana.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, IOANA!!
LA MULTI ANI, CARLA!! SA CRESTETI MARI, SANATOASE, NOROCOASE, IAR PARINTII SA FIE MANDRI DE VOI!

Mi-am culcat fata, azi am fost in centru, spre seara am iesit iar cu sania in parc, se vede ca e frig pentru ca am topit o punguta de migdale zaharisite. Si vreau doar prajituri, din astea. A, si paine cu untura si boia. Clasicul sindrom al iernii.
Danielo, sa-ti traiasca fata 100 de ani. Auzi, da tu numai pe Facebook stii sa pui poze? O sa iau parola de la cumnatica si ma bag sa vad tortul fetitei si baletul. Cu ocazia asta intru si la Cristina, de nu stau eu sa va vad pi tati...lasa numa' ca va arat eu voua maine!
Mira, in timp o sa-si revina Heinz, iar episoadele cu memoria slabita se vor reduce. Acum e si socul...saracul de el.
La noi de maine iar ninge pana pe miercuri parca, in Ungaria insa am citit ca e cod rosu. Pe autostrada sufla vantul foarte tare, prietena mea a mers mai demult in Austria si pe autostrada maghiara nu a putut deschide usa masinii ajunsi la o benzinarie...vroia la wc si n-a putut iesi. Atat de tare sufla viscolul. Bafta sa vina mami!
Moni, mai are febra Dia? si sanatate. Da bre, lopateaza G si isi deszapezeste masina si o incalzeste si din astea. Activitate. Nu ca eu duc lipsa, dar nici asa. Eu ma laud cu trasul Dianei la sanie. Am facut poze, musai sa le scot. Din pacate cu telefonul, ca mi-am uitat aparatul pe masa.
Nu mi se arata mai, sa fac poze. Nu stiu, undeva am lipsa la chestia asta. Iti dai seama ca la ziua Dianei m-a interpelat una din mamici, ca unde mi-e aparatul? Mi-a fost jena si fuguta pe scari sa-l iau. Altfel, ii faceam o poza cand urlam toti in cor LMA si suficient.
Mira, asta-i pentru tine, sa vezi draga centrul:
http://www.opiniatimisoarei.ro/foto-timisoara-sub-zapada-pe-strazi-se-circula-foarte-greu-iar-centrul-orasului-s-a-transformat-intr-un-morman-de-omat/05/02/2012
Am plecat la nani. O noapte buna sa aveti!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID nu ,n-a mai facut defel febra Diana,de fapt aia era doar stare subfebrile 37-37,5 ,nu? . Dar de tusit inca mai tuseste si tot asa harcait rau (=tuse incarcata).E drept ca nu foarte des si deloc noaptea - atat ca o tine asa de vreo cateva saptamani (poate nu intamplator ... cam de cand am inceput inotul ). Si cum a dormit aseara la mami am intrerupt si augumentinul,ca am uitat sa il duc,dar oricum a luat vreo 3 zile cred.Oricum fix pix,ca dupa el n-am vazut nici urma de ameliorare.Nici n-am mai sunat-o pe pediatra,iar maine-poimaine nu ma vad ajungand la ea la cum arata orasul (cam cum e la voi asa e si aici),dar nici nu e f.urgent ca Diana e tot in (mare) forma si mananca binisor.
Si o trimit si la gradi,sa isi consume acolo energia ca e de groaza.
Acum seara i-am si spalat pe cap pe amandoi ca la mami cum e mai frig a evitat sa o faca si cam era cazul.In dormitor e inca plin de jucarii imprastiate.Le-am zis ca daca nu strang urgent de pe-acolo nu le mai citesc defel!


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani Ioana

Ingrid, acum numai ma ingrozesc pozele astea. Eu o vreau pe mama aici, dupa aceea poate sa ninga inca odata pe atat la TM -.
Caut niste poze din klosters, sa vedeti ce-i acolo!!!.
toate strazile trotuarele poti sa le lingi cat de curate sunt, dar pe langa sunt munti de zapada de metri intregi.
H e fericit in uitarea lui. E bine dispus, dar tareeee somnoros. Azi nu ne-am putut abtine sa nu radem la ce aiureli a debitat. copii au inceput sa-l testeze, David l-a intrabt dca stie cine e cindy, si a stiut. E pisica nostra, Selin l-a intrabat cat fac 1100+ 1100 si a zis 3000. E afectata memoria de scurta durata, sper doar temporar
Maine am organizat cu copii, ma pot duce la el linistita si vorbii cu medicii si cu asistenta sociala care organizeaza treba cu clinica de recuperare, platile si toate chestiile administrative.

Ma duc sa ma apuc de ceva. A venit o vecina la mine si m-a tinut pana acum de povesti. O colega de partid de-a lui H, care a auzit de el de la nevasta unui coleg de munca, a anuntat tot orasul. La mine suna telefoanele ca la hotline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Noi pe-aici.. asa intr-o lene si o plictiseala maxima de-atatea zile de zacut mai mult prin barlog.
Nu l-am dus pe N nici azi la gradi. R a plecat cu masina mea la serviciu da' a ajuns in 2 ore. A zis ca daca va mai ninge... nu se mai duce la birou. Eu ma gandesc ca daca se calmeaza poleiul asta macar sa-i duc pe mama si pe N in "civilizatie" la apt mamei si sa isi vada copilul de gradi si restul activitatilor..

Nici macar nu putem zburda fericiti la sanius pt ca bate vantul . So... am o leeeeneee...

Ingrid nu ma apuc de crosetat pt ca nu ma pricem. Eu la astea cu "lucru manual" am fost codasa decand ma stiu..le-aveam cu sportu' doar.
Am uitat sa iti zic.. ca tare frumu' e la tine la subsol acolo. Diana este o frumoasa.

MONI - sper ca-i mai bine Diana. Naspa ca n-ai putut sa te ti de tratament si nici ea nu si-a revenit fara.
Apropos de pediatra si eu trebuie sa o sun sa ii zic de vaccinul lui Cosmin de la 2 ani. Nah da' pe vremea asta nu m-am grabit..ca sa nu mai zic ca oricum cele de anul trecut le-am facut cam varza.. cel de la 1 an abia la 1 an si 3 luni iar cel de la 13 luni abia pe la 1 an jumate. Daca era mereu ba racit/mucit/rosu in gat.Acum n-am mai dat pe la ea de prin sept.. o fi crezand ca am renuntat la ea.. trebe musai sa o bag in seama cat de curand.

CRISTINA - bine ca v-ati gasit activitate de week-end cu patinajul. Mai ales ca nici nu-i inghesuiala .
L-ai mai dus pe Razvan azi la gradi?

MIRA - te-ai mai linistit cat de cat... pe moment. Recuperare rapida lui H . Daca coopereaza deja cu voi asta-i un semn f. bun, parerea mea de nespecialista. Multa putere sa rezisti "drumurilor" ce trebuiesc parcurse. Poate reuseste mama ta sa ajunga cat mai curand la voi si cu siguranta te vei simti mai ocrotita.

BEE - felicitari pentru note! Copilasilor! Macar de data asta esti alaturi de ei, chiar daca vremea-i neprietenoasa. Cat despre Tavi.. tu stii de ce zici ca-i mai "raut" da' eu de Cosmin nu pot sa ma plang ca-i rau. Ba din contra reactioneaza mai bine la "interdictii" imi zice : " Bine" si isi vede de ale lui. Ce "ma omoara" e ca-i f. atent la orice ma aude ca fac si imediat isi face aparitia in preajma mea si "isi ofera serviciile"... sa ia el ceva de undeva, sa il duca el . Pai ma lasa nervii ca toate-s mai pe sus iar eu trebuie sa-l ridic in brate ca sa poata sa faca ceea ce doreste el. Desi nici la capitolul asta n-ar trebui sa ma plang pt ca frate-su la varsta lui cerea frecvent sa-l iau in brate..DEGEABA. Macar el are "treaba", Domne...

DANIELA,J.G, CANDA - sa va traiasca puiutii pe care i-ati serbat ieri! Sa va bucurati de ei si o viata frumoasa si plina de impliniri spiridusilor!.

DENISA?!


Keep in touch!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello
Ma incumet si eu sa scriu,si chiar am pus cateva poze din weekend,pacat ca nu s-a salvat fimul cel mai fain cu Emma de la ski de pe o partie f. grea,pt care era sa imi rup gatul-stiti voi,de ce nu iti e frica nu scapi-da am cazut si acum am gatul cam intepenit dar e bine ca il pot misca,chiar dc in laterale doare,dar mi-a mai facut Dragos masaj si aseara cu diclofenac si parca sunt putin mai bine.
Am vrut sa ii fac un film copilului adevarat si am uitat ca eram prima data pe schiuri anul asta si ca suntem la sf, zilei de schiat si ca sunt portiuni cu ceva gheata,ca dc nu a nins astia au facut aritificiala dar se mai dusesese din ea si pe partiile solicitate ,mai erau si petece de ceva gehata- si cu bete,camera si sa ma uit dupa copil se pare ca baba de mine nu mai face fata-oricum multumesc ca sunt intreaga,si era un instructor pe acolo care m-a vazut si asteptat sa imi revin si copilul care ma astepta jos(ca eu m-am dus pe o parti emai usoara care spre final se intersecta cu cea neagra a ei si am covenit ca ne intalnim la sosire) si se tot intreba de ce apar asa de greu
Ca sa fie tacimul complet duminica am mai tras o cazatura pe scari cu cosul de rufe care il duceam in basement la spalat,noroc ca nu mi-am rupt noada,sunt k totusi.
Mira-sanatate multa si sa vin cu vesti bune de la medici legate de recuperare si tot si sa ajunga mama ta cu bine.
Moni si Ingrid-am vauzt poze faine si zapada din belsug la voi.
Lili-e ok dc esti acasa si ai provizii si sa speram ca trece gerul, la noi e soare si 7C ieir am tras 2 ture in parc cu bicicleta -zici ca e primavara
Bee-felicitari,trimite-mi si mie cum spuneam niste vointa s ama apuc de citit sa pot merge sa dau examenul ala odata
Hai ca trimit acuma si sper sa mai apuc,treb sa fac niste peste prins de sot la copca..
www.dropshots.com/markalex

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si-o cafea!
LA MULTI ANI SELIN!
Revin ... cand apuc.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput