Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

fetele intru si eu pe fuga sa va multumesc, credeam ca ati uitat, sau ca nu stiti, e o surpiza ca m-ati trecut in listuta, va pe toate si urez si eu la multi ani sarbatoritilor de azi:
Ioan de racusor, Ioana de Ochidut si mami, Ionut de Paula, Ioana de bratafel, Ioana de shoshika, Oana, va doresc muulta sanatate si va servim cu berica, vin, campari, strudel, si tortulet cu tot dragul... va pup inca o data si multumesc!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Craciun Binecuvantat celor ce sarbatoresc astazi Nasterea Domnului!

La multi ani cu fericire, noroc is impliniri tuturor ce-si serbeaza azi ziua numelui!

Scuze de intarziere, acum ne-am repliat.

Multumesc pentru raspunsuri cu limba straina si altele, sper sa intru maine sa zic mai multe.

Sanatate bolnaviorilor!

Coteasca,la biserica Sf Andrei mergem. Acolo mergeti si voi? Poate ne vedem. Eu maine daca o sa vin o sa stau putin, la 11 am treaba. Daca veniti acolo si nu ne vedem maine, ramane pe una din datile in care stam mai mult si stabilim din timp si cum sa ne reperam.

Crispro, deci in seara asta dormiti, da? La fel si noi, sper.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hai ca daca pana acum a fost maicamea la mine, azi a venit soacramea. Luni pleaca mami, o sa inceapa si marius sa mearga la birou ( sau poate nu, mai vedem), oricum trebuie sa ma inarmez cu muuulta rabdare.
E foarte obositoare si vbeste tare, repeta aceleasi lucruri de o mie de ori, trage de mara in toate partile, o ia pe sus, e smucita. Sa vedeti faza azi, s-a dus la un mom dat la baie si mara a fugit dupa ea ( ca nu te lasa curioasa sa pleci pana nu ii explici ei unde si cum), eu cu radu la san strigam la copil ca bunicasa e la baie sa vina la mine, si ea (soacramea) ce face? Deschide usa si o baga in baie Noroc ca a trevut maicamea atunci si a apucat-o pe mara de-o aripa si a dat-p afara. Ca sa va fie tabloul complet, ea deja era pe wc in timpul asta..

Ma culc ca sa vad lucrurile mai frumoase maine.

Sper sa aveti nopti linistite!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Adriana o pupam duuulce pe Rebe sa ii treaca repede!!!! vit C de la Childlife si Colostrum Prime life pt imunitate au facut minuni la noi!

Crissy da am incercat sa elimin ou,supa de carne ca cica contine ceva toxine,e-uri le am incercat sa le elimin de muuult deja,dar toate alimentele sunt "imbogatite"cu asa ceva, cosmetice doar pt DA,folosesc manusi cand spal cu cif,domestos,etc... detergent sensitive,fara balsam, rosii,vinete,peste mananc ca mie cam doar astea imi plac,plus inca catvea legume. animale nu am, praf-aspir zilnic,sterg etc... dar cum am zis si pe FB,sunt momente si momente,cateodata fac alergie la un lucru,alteori nu....cred ca fac acel test cu 9000 si ceva de alergeni,macar sa vad cam pe unde ma invart

PS: ma dispera reclama de la Poiana din josul paginii!!!!!!!!!



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice niste poze cu Radu ne mai arati??oricum din ce am vazut pana acum e clar,ti-am zis,seamana pe Mara!deci ai intrat si tu in sistem cu soacra,mama,o gasca de varsta a 3-a alaturi de care nu poti fi tocmai zen!eu chiar acum 2 sapt am eliminat factorul de stres din ecuatie,si ne e muuuuult mai bine!tu inca nu ai de ales cu bebe super mic plus una mica atomica,dar esti o fata tare echilibrata,stii tu sa le impaci pe toate!
ps: ti-am mai spus?asa imi place de tine ca nu te stresezi!!!!!



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, ce sa zic? Ca e de rasu-plansu... Bine ca estu tu asa cu capul pe umeri si nu disperi!

Crissteo, as dormi eu, cum nu... Dar piticul iar nu vrea... Adica, asa e ritmul lui.in noaptea dintre ani a dormit neintors. De atunci nu a avut in nici o noapte cateva ore legate. Tot ma gandesc cum sa fac, ca nu prea mai rezist in ritmul asta... Deja cand aud ca scoate primul cuvant noaptea, e clar ca 2 ore sta treaz. No, in momentul ala imi vine sa ma duc in lume! Tb sa vad cum fac, exlus somnifere. Ma gandesc sa incerc sa vb cu vlad, sa ii spun ca noaptea tb sa doarma, ca avem nevoie amandoi dr nopti linistite. Nu stiu...



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata! sper sa fie buna.
Cu intarziere felicit si eu pe cei cu numele Ion.

Suntem fff ocupati umblam dupa materiale, ca ne amenajam apartamentul cu 3 camere pe care l-am cumparat cand s-a nascut Ducu, si n-am facut nimic pana acum. Trebuie sa tragem tare, ca e destul de dificil in 2 camere, deja ne calcam pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Coteasca,la biserica Sf Andrei mergem. Acolo mergeti si voi? Poate ne vedem. Eu maine daca o sa vin o sa stau putin, la 11 am treaba. Daca veniti acolo si nu ne vedem maine, ramane pe una din datile in care stam mai mult si stabilim din timp si cum sa ne reperam.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)


acolo mergem si noi, doar ca nu stam la toata slujba cap coada ca se plicti tudor, alearga de colo colo, il impartasim si plecam, azi am sarit de, lene, poate duminica viit mergem, o sa te anunt si noi mergem in jur de 10:30 - 11:00.

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:



carla, cand am fost cu Elise la ctrl ne-a zis sa-i schimbam perna (daca e din pene), plapuma (daca e cu lana), sa-i luam din astea cu umplutura speciala pt cei cu alergii. Sa renuntam la flori, sa-i schimbam produsele de ingrijire personala, detergentul cu care-i spalam hainele.
Despre alimentatie ne-a scris asa:
NU (puternic/posibil alergene): peste, icre, ou, citrice, alune, nuci, banane, ciuperci, soia, mezeluri, porc, vegeta, miel, alimente conservate, miere de albine, kiwi, fructe de padure, ceai din flori.
DA: 2-3 zile: orez, paine prajita, ceai (nu din flori), compot mere, legume (morcov, cartof, ceapa, patrunjel); 2-3 zile iaurt, branza de vaci; 2-3 zile carne pui; vita fiarta/gratar; mere, pere.
Pt ingrijire pesonala i s-a recomandat:
- pt corp - ulei dermatologic de dus (deci nu sampon sau gel de dus, cica e un ulei special, eu nu am gasit) sau sapun dermatologic baby.
- pt fata - doar ulei dermatologic
Apoi hidratare speciala cu Atoderm PP Anti-recidive (pt fata de 2-3 ori pe zi).
Ca tratament: crema Atoderm PP A-R si picaturi Protectic (care trebuie luate 3 luni, 10 zile pe luna, 5 pic/zi). Explicatia a fost ca imunitatea porneste din intestine , prin urmare tb sa ne asiguram ca si acolo functioneaza lucrurile.
Regimul de viata al pacientului atopic:
- evitarea expunerii la frig, vant, caldura excesiva;
- imbracaminte lejera, confectionata din bumbac (se evita lana, fibrele sintetice);
- baile prea frecvente accentueaza uscaciunea pielii;
- spalarea hainelor cu detergenti blanzi (cu sigla SENSITIVE), se vor realiza 2 clatiri, se va evita folosirea balsamului de rufe;
- aerisirea frecventa a camerei
- evitarea statului in fum de tigara
- se va limita expunerea la praf de casa, polen, par de animale, pene de pasari;
- climat familial echilibrat.
Am scris tot ce am gasit in hartzoagele care ni le-a dat dr. Probabil stiai si tu astea, dar daca tot le-am gasit...
La tine numai pe maini apare? Ai masina de spalat vase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:


La multi ani, bamboletta!

Mergi la inceput