PRIETENE FARA TITLU (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

LA MULTI ANI 2012!!!


LA MULTI ANI DIANA!


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata cu "focu' de artificii".

Cam ceata... asa ca nu prea s-au vazut f. bine focurile din oras.
Nicolas e fericit nevoie mare ca deja si-a scos un dinte. (Al doilea incisiv de jos). Decand tot astepta el.. numa de dragu' lu' Zana Maseluta.(adica al banilor)

Copii ne-au sorcovit... de dragu' banilor

Asa ca anu' a inceput cu fericire...

Distractie placuta !

Noi mai dansam dupa programu' tv al lu' PRO (eh... unele le mai sarim ca nu ne plac chiar toate genurile muzicale).


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Multumim de urari.
Eu tocmai l-am pus la nani pe Tudor.Diana e inca pe baricade.Tudor a fost taare incantat de petarde si focurile de artificii,nu se mai satura,tot de la o fereastra la alta,tot spera si dupa aia ca vor continua.Plus am avut bonus - am aprins si in casa dupa aia niste artifiicii din alea mici cum erau pe vremuri,le primise frate-meu cand a fost in Spania.
De mancat friptura ... abia acum se mananca,nici vorba cum fusese planificat,inainte de 12.Merg si io imediat sa nu zic ca n-am gustat ...
Si la noi a sorcovit Diana dar au primit bani amandoi.Mami chiar a remarcat ca Diana invata la poezii cand era ca Tudor,dar el nu vrea nicicum,stie f. putine si cam partiale,asa prinse din zbor mai mult.
Mai nou de cate ori se culca ma pune sa ii povestesc iar si iar de greierele cel lenes si cantaret si de furnicile harnice.Buna idee mi-a venit,ca dupa ce toot lungesc si infloresc povestea,adoarme destul de rapid.

Io as dansa - mai ales ca au plecat musafirii inainte de 12 si suntem iar noi intre noi - dar nu prea am cu cine,ca in afara de Diana nu prea mai vad amatori

Na ma duc sa pap,trimit husbandu' aici la TV sa fie pe faza in caz ca se trezeste Tudor ,desi la ce rapid a adormit sper sa il tina
Sa vedem cum reusim sa o punem la orizontala si pe Diana,ca ea e rezistenta rau - si nici nu mai doarme defel la amiaza cand e acasa.Zilele trecute a stat in pat cu mine si Tudor la amiaza vreo ora si tot n-a adormit!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragi prietene, LA MULTI ANI ! Sa fim sanatoase, ca restul se fac ele, nu?

Gata, Razvan doarme,eu ma mai bag la un joculet cu bule pe FB, apoi trec la nani (daca s-o lipi de mine).
Am fost la "spectacol", multa lume, galagie, pocnitori, artificii, alcool ... muzica si galagie . Foarte greu de suportat pt. Razvan la ce acuitate auditiva are... in fine.

Am mancat ceva, am baut sampanie, desert o praji cu mere facuta de manutele mele cele harnice si acum sunt in at.
Ce bine e!

Hai ca mai vorbim si maine.
Va pup si va doresc petrecere frumoasa in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI pai nici noi nu prea ne-am mai omorat pe friptura. Mama a mancat putin, eu niste resturi de la Cosmin iar Robert ..ioc. La 12 noaptea am pus tortul pe masa, niste struguri si niste fructe confiate cu migdale, stafide...

Tortu-i foaaarte bun... si dulceeee. Noroc cu visinele si murele ca-s acre si mai atenueaza din dulce. Oricum eu n-am prea putut manca ... cred ca le-am amestecat destul pe maioneze/branze..etc.. ziceam eu ca-i "soft" da' parca ficatul meu nu cred ca mai suporta. Asa ca am bagat un ceai digestiv si gata am incheiat festinul.

Copii s-au bagat la nani. Cosmin a cazut cam lat... ba de-atata dans,ba l-om fi deocheat ca ne-am mirat de el ce piruete facea. Nicolas s-a culcat si el rapid de focul "Zanei Maseluta". I-am zis eu ca nu vine prea repede ca-i prima zi din an si o fi si ea la petrecere da' copilu' s-a culcat. Abia l-am convins sa nu puna dintele sub perna ci pe noptiera ca sa pot face si eu trocu' mai usor. Io-te cum ma scutur eu de bani din prima zi a anului. Pai daca tot am inceput cu Sorcova...

Nici Cosmin nu canta cu "vorbe" pe-ntelesul nostru da' macar ne-a sorcovit de-odata cu frate-su. Nicolas canta iar cel mic zicea si el pe limba lui si "da-i" cu sorcova in capul nostru.
Apoi lua banii si fugea dupa frate-su. I-am aratat ca are si el pusculita si isi punea si el banii acolo. Tare haios era...

Cred ca ma retrag si eu .. am de terminat o carte si inca una de inceput...





LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA iti multumim si tie de urari!
LILI felicitari lui Nicolas pentru inca un dintisor cazut

Acum abia a mers Diana la culcare.Ne-am retras si noi acasa - mami si tati au plecat de vreo juma' de ora.Ghita sigur mai sta la Tv,eu nu stiu inca ... deocamdata stau aci si ascultam concertul lui Ovidiu Lipan Tandarica cu muzica balcanica - e pe Antena3.Asta imi place.

Noi nici vorba sa incepem tortul,o asteptam pe nasa dupaamiaza si atunci il inauguram.Oricum n-ar mai fi putut baga nimeni si asa ceva in el.Eu am gustat doar o felie de chec facut de mami,inainte de sampanie.Mai erau pe-acolo niste cornulete facute de mami si sarate si dulci - cu rahat,am vazut ca a mancat Tudor unul,ca eu nu m-am prins.
Acum beau niste ceai

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA multi ani Diana!! moni sa-ti trasca fetita cea mare!

La multi ani tuturor, sa ne aduca anul tot ce e mai bun!!

eu cu David ne-am trezit (seamana pe mine nu poate dormi mult) ceilalti inca dorm. Noi am petrecut bine, linistit, asa ca elvetienii!! ........pe la 12.30 am ajuns acasa.
Acum astept sa se treaza toata trupa sa o pornim din loc. Mergem la socrii. sper doar sa nu ne inzapezim pe undeva. Ieri a plouat toaaaaata ziua iar sus pe munte a nins. Cat s-o mai fi adunat peste metrul deja existent???

Mancare?? am stiut eu ce fac, elvetietii au venit cu crenvusti, salate si salata de cartofi, si niste checuri si prajituri uscate. Asa stiu ei sa se sarbatoreasca. Doar inca o romanca a venit cu un tort. Asa ca noi ne-am ospatat din meniul nostru. H a vrut sa luam si sarmalele cu noi, si le-am luat si pe alea..... normal ca au lins toate farfuriile doar ca ei nu se complica sa faca..........





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI 2012!!!!

Sa va bucurati de ceea ce vreti , sa fiti fericiti cat voiti , sa realizati ce v-ati propus , sa iubiti cat de mult , totul combinat cu o sanatate din beton armat ! La multi ani frumosi , tuturor!!!!

LA MULTI ANI DIANA!!!

Sa cresti mare si sa fii sanatoasa mica papusica!!!

Am vazutca s-a produs ceva activitate in trecerea dintre ani!! Citesc si eu si revin...am liber, ma odihnesc si nu-mi pasa daca ai copii mei sunt la tv!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee pe mine ma ia cu fiori cand aud valori le aleala analize..si eu as spera din tot sufletul sa fie false Streptococul cu siguranta este de la gradi, de fapt acea scarlatina tot un streptococ este parca...
O luna antibiotic mi se pare enooorm pentru stomacelele lor si pentru sistemul lor digestiv!!! TREBUIE musai sa le dai pansamente gastrice, unul foarte bun iti pot recomanda eu si anume JARRO-DOPHILUS, costa vreo 100 ron dar sunt 200 capsule asa ca va ajung mult si bine la toti!!
Ati avut un meniu de excceptie de revelion...m-ai facut curioasa cu bucatele din bucataria mexicana si internationala, poate detaliezi un pic:) Tortul Alcazar si mie imi place!!!!
Mira chiar ca ai gatit in mare viteza!! Nu prea pricep eu cum este cu petrecerea la biserica....
Lili, deci petreceti Revelionul in familie...asta este, frumos si asa. Bucurati-va ca sunteti sanatosi!!! Ati mancat toata salata?? Ce super este ca plecati la munte!!!! Vacanta frumoasa va doresc!! Tare mult as vrea si eu niste zapada...Din pacate..sau din fericire la noi este o zi insorita, avem un soare stralucitor de se vede orice degetel pus pe geam si orice fir de praf de pe mobila
Cristina, tu ca de obicei o bucatareasa desavarsita cu o lista cuprinzatoare a meniului. Sper ca v-ati desfatat cu bunatatile facute de tine si ati avut o seara reusita!!
Moni, em si uitat cum este cu copil asa mic...care nu stie ce are si nu zice ce il doare si care plange, plange...si nu poti face nimic de el...Pai eu pe la bucatarie lucruri mai elaborate fac doar de un an incoace. pana la 3 ani a fost soc si groaza. Rares se trezea imediat ce plecam de langa el, asta fie noapte fie zi asa ca doarmeam si eu ca u bebelush asa ca nu puteam face nimic atunci cand dormeau.
Ca sa nu mai spun ca nu puteam sa merg nici la wc de el..venea si mi se aseza in brate, daca inchideam usa ar fi fost in stare sa sparga geamul..cand faceam baie la fel...O sa scapi de asta pe la 4 ani. Cu ei trezi nici atat asa ca o lasam balta!! Nici acum nu-i usor ca atunci cand sunt lasati de capul lor ori se refugiaza la tv ori imi demoleaza casa, intr-o ora doua nimic nu mai este la locul lui, au mania de a face bagaje, de a strange gramada lucruri, isi construiesc tot felul de case si le umplu cu tot ce gasesc la indemana de-mi ia apoi o zi sa le descurc si sa le pun la loc
Parca si pe la noi era ceva superstitie cu carnea de pasare...am pregatit si noi un curcan dar nu l-am mai bagat in cuptor ca ar fi fost pacat de el ca nu l-ar fi mancat nimeni asa ca l-am pastrat pentru o zi in care ne va fi foame Asa ca...daca stau sa ma gandesc nici noi nu am avt pasare deloc pe masa de Revelion!! sau poate o fi avut soacra-mea ca noi acolo am facut revelionul, cu cumnata/cumnatul si cu soacra/socrul, tatal meu, matusa care sta cu noi si bineinteles copii. Am fost gasca destul de mare. N-am fact mare lucru...s-au jucat copii si am stat dupa ei, am dat cu artificii la miez de noapte, am mancat si pe la ora 1 am plecat acasa. La 2 cred ca eram in pat!!! Copii habar nu au ce-i aia revelion sau ma rog...are un pic Ioana. rares ma intreba aseara cui ii cantam la multi ani si de ce nu avem tort cu lumanari!!! lasa ca le pun eu lumanari in tortul de acasa!! Am facut unul de ciocolata suuuuper bun!!!!
Revin, ma duc sa-i dau haine Ioanei sa se imbrace ca le-am oprit televizorul...s-a trezit si petrecaretul de taica-meu. Aseara el avea chef de muzica si beute de unul singur. Se apucase sa dea telefoane la toata lista lui!!!!

Mergi la inceput