M-am hotarat.............adoptie(77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Dana ,contacteaza-i tu , ceva nu este in regula. Pana acum ar fi trebuit sa fi terminat deja si vizitele si cursurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

MYHnu pot sa-ti trimit nimic ca nu ai PM activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadana spune:

Am sunat astazi si ne-au spus ca tocmai vroiau sa ne sune ei.Luni se tine primul curs si trebuie sa ne ducem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malex spune:

MYH....copiii sunt minunati.Am ramas socata cand am vazut ca fetita iti seamana leit.
Nici acum nu-mi revin...... DD face minuni.....Sa inteleg ca cei de la DPC chiar iau in calcul si aspectul fizic????????
FELICITARI!!!!!!!!!Sa va traiasca acesti minunati copii si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYH spune:

Multumesc frumos pentru complimente. Nu au cum sa ia in calcul aspectul fizic pentru ca noi nu am trimis fotografii cand am trimis cererea in tara. Copiii nostri sunt din alt judet si cei care ne-au contactat nu stiau cum aratam, nu ii contactasera pe cei din Iasi inainte de a merge noi la ei. Este doar mana lui Dumnezeu. Sa stiti ca absolut toti oamenii care ne vad se minuneaza de asemanarea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Potrivirea fizica o face DD, la noi fiimea seamana perfect cu sotul pana si la mers, la noi nu au facut potrivirea cei de la adoptie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

V-am lasat ceva pozici pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckarmen spune:

buna,
astazi ne-au chemat la dpc sa ne prezinte un copil . am vazut o poza, binenteles, care nu spune prea multe, ce m-a socat insa a fost faptul ca mi s-a parut foarte trist...ne-am decis sa mergem sa-l vedem, el fiind in alt judet.
ce m-a speriat oarecum este faptul ca la mama scria ca are "retard usor"??!! le-am rugat pe doamnele de acolo sa ne explice ce ar insemna asta si cum s-a pus un astfel de diagnostic/calificativ? ne-au spus sa nu ne speriem deoarece este concluzia la care au ajuns cei care au discutat cu mama cand au chemat-o pentru a-si da consimtamantul pentru adoptie, ca nu este ceva medical si ca nu poate afecta copilul.acum, sincer este oarecum normal ca sa zic asa, femeia avand "2clase".s-ar putea sa spun o prostie, dar gandesc ca educatia cu tot ce-nseamna ea de la ce "7ani de-acasa" pana la scoala intr-un grad ceva mai inalt decat 2 clase ajuta mult mentalul unui om si probabil de aici concluzia/diagnosticul...
am decis totusi sa-l vedem deoarece este dragut si simt ca trebuie sa-l vad si sa aflu mai multe despre el.recunsosc insa ca suntem usor speriati, ne-am propus insa sa mergm cu inima deschisa si sa vedem cum stau lucrurile.
va pup si va tin la curent cu noutatile,cand le voi avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malex spune:

Carmen, sa stii ca sunt intru totul de acord cu ce ai spus.
Mergeti sa il vedeti! Asteptam sa ne mai povestesti.......si nu ne-ai spus cati ani are copilul
O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analias spune:

ckarmen, te inteleg ca te gandesti la 1001 de posibilitati. Dar e tare bine ca ati hotarat sa mergeti cu inima deschisa sa vedeti copilul. Am mai scris de fetita mea: am cunoscut-o la aproape 5 ani, in alt judet, prima poza o arata cumva 'pierduta' (vreau sa zic ca privirea nu evidentia un IQ extrem ridicat), dar mie mi s-a parut ca era un copil curios, dornic sa afle, dar captiv intr-un univers prea mic (si nu m-am inselat), actele medicale ziceau ca are probleme cu limbajul si tahicardie usoara, mama era absolventa de 2 clase primare, dar relativ ne-alfabetizata, tata cam nomad, cu domiciliul intr-o satra de la marginea satului. La prima intalnire fetita nu mai prezenta nici o problema de limbaj, pronuntie sau dictie (asa cum scria in fisa medicala), dar nici nu prea stia mare lucru. Se apropia de 5 ani si ea nu stia nici macar culorile, ca sa nu mai zic de numere, animale, etc. Au trecut cativa ani de atunci si pustoaica a fost 'diagnosticata' de 3 specialisti ca fiind supradotata, are inclinatii clare spre tot ce tine de arta, e o mica scriitoare si nu are probleme cardiace. E drept ca am fost din cand la medic, dar cu 'necazurile' unui copil obisnuit: mai un dentist, mai un oftalmolog etc.
Daca aveti posibilitatea sa mergeti in alt judet si sufletul iti spune ca e bine sa vedeti copilul, profita de oportunitate. Poate copilasul chiar era trist in ziua cand a fost fotografiat. Chiar daca tristetea lui e mai adanca, nu ezita sa il cunosti.

Mergi la inceput