Mamici inimoase de Constanta(158)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

deci nu m-ati uitat
Angi ce sampanie..pana una alta pila la primarie scrie pe meine..pt a-mi da si mie acertifcat de urbanism si pentru a putea depune pt autorizatie de construire..niste scari exterioare nu nu stiu ce palat..apoi toti ma dezarmeaza..ca in veci nu voi putea aveam nr minim de pacienti ..ca nu voi putea avea contract cu Casa de Asigurari..etc..deci numai de bine
Georgi parca ma intreba..scuze de intarziere..HB= 18% este mult in fct de varsta..ce varsta are copilul ..ca sa pot sa-mi spun parerea..
Cornelia face tratament cu Metoclopramid si un antiacid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Kim, eu intrebasem. Copilul are 3 ani si 5 luni. avusese febra mare in ultimele 24 ore (intre 38.1 si 40.1) si diaganosticul pe care ni l-a pus a fost bronsiolita. Doc mi-e zis ca nu-i chiar de speriat dar eu apucasem sa ma sperii deja...



Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cred ca ajung la nebuni. Nu mananca nimic copilul asta. Dimineata a mancat un ou fiert si apoi paine prajita. Nu vrea nimic. M-am minunat acum vreo luna cand mi-au spus la gradi ca a mancat supa crema si chiar el mi-a spus ca ii place. I-am facut. A luat cu chiu cu vai o lingura si a facut ca toate alea, ca ii vine sa verse. Inebunesc. Nu mananca nici o mancare gatita. Nici macar cartofi piure (doar prajitii bineinteles ). Nu mai mananca nici carne la gratar. Branza nici un fel, paste deloc, compoturi nu.. Dati-mi va rog idei.

Boti, nu stiu mai nimic despre ouale de prepelita, dar crezi ca il pot convinge sa le inghita? Cu chiu cu vai mananca deocamdata oul fiert (ca tot prajit in vroia ).

Kim, face treatment cu Debridat si Nexium. M-am cam speriat citind prospectul la Nexium. Bine, ca la halul in care mananca era normal sa il apuce stomacul. De ceva timp, se trezeste noapte, plange ca il doare "burta" si "inima" si ii vine voma in gat.

Mi-a spus sa ii fac si testul pentru Helicobacter pylori. Stau cu inima cat un purice. Nu am reusit sa ii duc "proba" azi. I-am facut insa alte analize, ca sa ma linistesc (sper ): hemograma, glucoza, ASLO, VSH, IgE, Calciu, TGO, TGP, urocultura. Acum putin timp i-am facut Elisa pt. giardia si a iesit negativ. Urmeaza sa ii fac coproparazitologicul (pana acum mereu i-a iesit negativ) si pt. Helicobacter pylori.

Happy, am gasit costumul. Eu zic sa le iei pe amandoua (de la mine si Gio) si sa i-l pui pe cel care ii vine mai bine . Am rascolit toata casa, ca aveam si o "zgarda" - margelute, dar nu le gasesc. Mai caut.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Eu prin zona, ma chinui sa pun cate ceva la bazar.

Kim: mult succes cu deschiderea cabinetului, sa mearga cat mai repede!
Ne inscriem si noi pe lista de pacienti cand e gata 3

o seara frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cornelia, georgi , m-ati scos din mare belea!
Cornelia te sun maine si daca nu te deranjeaza trag o fuga pina la tine. Nu stiu ce idei sa-ti dau pentru Stefan, trebuie sa fie tare greu sa nu manince mai nimic, nici nu vreau sa-mi inchipui.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 29+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cornelia este normal sa nu-ti pape..nu-i da cartofi prajiti..please..De ce s-a ajuns la concluzia ca este reflux? Pentru reflux nu stiu daca este suficient doar Nexium.. Ai facut si un eco abdominal? Debridatul trebuie facut un tratament mai indelungat..dar nu vad legatura cu refluxul gastric..Succe si tinem pumnii sa nu fie nici un H.P...acum l-am facut si eu pt ca si eu am o gastrita..amplificata de clasa I

Simnoa am retinut!!! 3 sa fie!

Boticela , nu-mi place HB de 18. Poate fi crescuta datorita deshidratariii...dar..pt linistea ta repet-o!.Repet-o si vorbim dupa..Mergi la Synevo si nu o recolta din degetel!..si daca tot o intepi fa o hemoleucograma completa inclusiv cu numaratoare de trombocite si frotiu periferic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cornelia, multam tare pentru costum , ii vine Aylei.
Georgi, si tie multumiri pentru intentie, daca nu ne venea cel de la Cornelia, as fi apelat la tine.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 29+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor!

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

rox am vazut la alt subiect ca vreti sa luati calendar de advent. Am vazut calendare de advent de la Lego, in care in loc de ciocolata descoperi jucarii lego. In duty free la poarta I. 20 de euro, mult, da mi-au placut tare.


auch . mult rau, frumoasa ideea..dar o lasam pe alt an. acum pe cele cu ciocolata le apreciaza mult merci de pont.
Simona, bine ai revenit! imi pare bine ca esti ok acum.
Cornelia, uufff . sper sa isi revina incet incet Stefan. imi pare tare rau de problema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimi! ce bine ca e soare

rox, calendar de advent am luat tot din duty free, cu cioco si o casuta de craciun care trebuie asamblata, 4.75 euro.

cornelia, sper sa nu uit in seara asta cand venim de la inot sa scot pantalonii, ca sa ti-i las maine. imi pare rau de problemele cu stefan, la grigore alexandrescu au medici exceptionali pe gastro, aici cum i-au stabilit diagnosticul de reflux? din experienta pe care am avut-o cu vlad acolo, stiu ca voiau sa ii faca endoscopie pt asa ceva, dar n-a mai fost cazul. si noi am avut o data nexium recomandat si m-a speriat prospectul, am mers la specialist pediatru si s-a rezolvat cu alt tratament.

simo, sanatate naspa faza cu spartul pe vremea asta!

kim, la noi toate trebuie sa fie cu multa alergatura, ca sa simti ca realizezi ceva io zic sa nu te demoralizezi cu nr pacienti, o sa vezi tu pe parcurs. bafta in toate cele

eu am fost in we la metro si am luat toate jucariile de craciun cu oferta de -40%, era redus inclusiv catelusul bobby pe care il luasem deja din cora, asta e! am dat si o tura de H&M, nu m-a dat pe spate, am asteptat sa se deschida in speranta ca ii gasesc o geaca lui vlad, tot din C&A i-am luat pana la urma, mi se par mult mai frumoase lucrusoarele.

o saptamana frumoasa!


mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David



www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ola doamnelor...

A trecut si ziua asta cam aglomerata si agitata.. dar se fini...

Happy ma bucur ca ai rezolvat

Simo trec pe la tine azi... in control...

In rest.. v-am citit mai de dimineata si acum nu mai stiu sa va raspund... Poate maine voi avea o zi mai usoara





Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput