Praline belgiene (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

dia ce face bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Cleo, dia are dreptate. Mihai acum umbla in patru labe si mai nou se catara peste tot si incearca sa se ridice si cade. A dat de n ori cu capul de gresie si sa nu mai zic ca a alunecat si cu fata de gresie Nu pot sa-l tot adun de pe jos si sa-i zic nu, nu. De aceea trebuie sa fiu eu cea care gaseste o solutie ca sa-i fie lui bine si sa se dezvolte si sa exploareze in voie.
Am trecut peste faza in care ma plangeam ca e gresia rece. Desi gresia asta chiar e rece; sotul meu umbla cu papuci de casa fiindca i se pare si lui rece si el chiar e foarte calduros.

Dia, tu nu ai covoare/mocheta? Ce o sa faci dupa ce vine bebe2 si incepe sa umble in patru labe? Stiu ca mai e pana atunci dar totusi, te-ai gandit la o solutie?
Si multumesc pentru site, e perfect pentru mine fiindca noi urmeaza sa-i aranjam camera la Mihai

Oare exita ceva "specialist" care sa vina sa puna mocheta la perfectie si sa acopere toata suprafata? Stiu ca am vazut in emisiunea Jon&Kate+8 ca venise cineva si le-a pus mocheta in camera unde se jucau copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

de cazaturi, noi am scapat si am si uitat.
Despre montat mochete, cred ca trebuie sa intrebi la magazin unde vind. Cred ca stiu deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Bluenight, si noi practicam papuci de casa - spre disperarea Adrianei, care tot uita si noi o tot certam din cauza asta; mama i-a facut (de fapt ne-a facut la toti 3) sosete groase de lana...superbe! doar ca pe gresie aluneca intr-un hal ...incat nu le putem folosi.

Ei, avem si noi ceva covorasse, cateva, micute...mai mult de decor decat cu scop practic. Dar pana sa umble bebe in patru labe mai e timp ; si cum cel mai probabil pana atunci va trebui oricum sa ne mutam, o sa cautam o locuinta cu parchet .

Adri e tare incantata ca va avea cu cine sa mearga in patru labe ...si eu ma chinui sa o linistesc explicandu-i ca pentru asta va trebui sa mai aiba rabdare vreun an...

Ma bucur ca v-a placut site-ul ...pentru noi a fost o decoperire extraordinara dupa cautat fara succes mobilier vesel si colorat pentru un copil; avem de la ei tot mobilierul din camera Adrianei - pana acum nici o problema; in plus e roz (asa ca ea e incantata) si nu are colturi drepte/ascutite (asa ca sunt si eu multumita, fiindca era un detaliu la care tineam destul de mult). Acum trebui sa-i vizitam din nou, de data asta la sectiunea bebe.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Dia sincer si mie imi vine sa ma mut, iar!
Am gasit o casa foarte frumoasa, are curte, gradina, terasa, pretul e accesibil, are semineu, e luminoasa, are parchet adica tot ce-mi doresc Numai trebuie sa-l conving pe sot sa mergem sa o vedem insa el n-are chef de mutat mai ales ca implica si mobila. Aici cum se procedeaza cand te muti? Este ceva firma care sa-ti mute mobila fara sa te implice si pe tine? fiindca sotul meu nu cred ca mai are chef de carat. Ma refer, sa vina, sa vada, sa-ti zica cat te costa si ei sa se descurce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

da, sunt firme pt demenagement. Adica sunt si pers. fizice, au masina lor, si vin si te muta. Tu te ambalezi in cutii, demontezi mobila nu stiu daca ei si transporta in/din casa. Sunt si cu lift, la blocuri de ex. nu aiv oie sa supraincarci liftul de pers. asa ca sunt mici lifturi cu care ti le ridica in balcon.


http://www.demenageursbelgique.be/

sa te uiti la izolatie, frig, charges mensuelles etc. Cred ca sunt mai ieftine acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

aaatttzziii inghetzaat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

(inca) nu
Dar ce-i drept frigul asta iti cam taie avantul de a face mare lucru si te invita la hibernare...

Fetelor, as avea atatea intrebari ... (dezavantajul de a fi in concediu acasa...)
Constat ca belgienii nu prea practica discutiile pe forumuri; tare greu de gasit pe net parerile oamenilor despre una, despre alta...

M-ar interesa despre asigurari auto - ce firme sunt ok? care ar trebui evitate? ...cum se practica cu bonus malus pentru cei care vin din alte tari (ce hartoage trebuie ca sa te creada ca n-ai avut probleme / accidente in ultimii ani si cum si de unde se pot obtine)?

Scoli in Bruxelles (si comune invecinate) - personal ma intereseaza cele in franceza; de unde pot sa aflu cum sunt scolile, care sunt ok, care sunt asa-numitele "ecoles pubelles"?
Mi s-a spus sa merg sa le vizitez... da, doar ca intr-o comuna sunt peste 20 de scoli, si as putea studia vreo 3-4 comune din apropier si-atunci ajung la un numar ingrozitor de mare de scoli; o sa si vizitez din ele, dar cum fac macar o prima triere?

Crese ...alt subiect minunat ... aceeasi problema ca si cu scolile - de unde aflu ceva pareri ale parintilor despre crese, care sunt ok, care nu, etc. ?



Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti scumpe pralinutee,
no ca mai reveni pe aici,s-a incalzit si cred ca de aceea am prins un avant de a mai citi pe forum si scrie.......noi suntem bine,nimic nou sub soare ,asteptam caldura si iesirile cat mai dese
asa vrea foarte mult sa ne zarim in gasca mare in primavara care sper sa vina cat mai rapid,tot asa la loc frumos cum au mai fost si anul trecut,nu stiu numele dar Nina si multe fete stiu,in sud partea franceza,cu parc de distractii si gratar!!!!!!sau si in alte locatii..
cred ca am sa incep sa confectionez niste martisoare,sa le dau la colegii mei de scoala si la Stefi la scoala,prieteni si sa-mi formulez in flamanda explicatia martisorului(la scoala e ok cand vb in clasa dar in rest ,mi se stalceste limba dar tot scot ceva)...oricum tot e grele flamanda daaar a inceput sa imi placa cum se vb in Olanda,serioos,chiar daca inteleg si mai greu ,imi placeeee..
va imbratisez dragele mele,Bluenigt spor la mutat,cum scrie si Cleo sunt firmee care te pot ajuta la tot si cum scrii la o asa casa mumoasa trebuiee sa te muti,Diana ce face burtica??,la intrebarile tale nu prea am raspunsuri,soryy...
pupici la toata lumeaaaaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Carmen, bine ai revenit pe aici!
Suna bine o intalnire mai mare, cu lume multa ...pe unde am mai fost (la Bois des Reves) ...sau in alta parte (orice propuneri sunt binevenite).
Ce-i drept momentan e mai dificil...mai usor mai la primavara cand e un pic mai cald si mai placut de stat afara

Felicitari pt mzrtisoare! buna idee.
Apropo de martisoare si inceput de martie...am si eu un pitic pe creier: ador ghioceii si vreau si eu cativa prin gradina, prin fata casei... se gasesc de cumparat? caz n-am vazut... am vazut in parc si am vrut sa iau cativa anul trecut dar m-a certat sotul (erau multi multi, nu s-ar fi simtit cativa in minus)... eu ce sa zic, i-as cumpara, in mod civilizat...dar de unde???


Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput