M-am hotarat.............adoptie(76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ditza_ditza spune:

Multumim de urari!

Baietelul nostru se cheama Mihai si-n aceasta vara si-a intalnit doua surioare biologice.Poza facuta la aceasta intalnire se afla in concurs
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara+2011+amintiri+de+vacanta.(dz1.jpg)

In cazul in care ne votati...Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

sa stiti ca am mai coborat standardele, nu mai tin mortis sa fie blond cu ochii albastri. asa este, important este chemarea spre acel suflet, nu conteaza in ce ambalaj apare. a incercat in zadar psihologa sa ma convinga ca nu conteaza aspectul, ca multe fete au descris un profil fizic si au luat cu totul altceva. Pana la urma psihologa s-a lasat pagubasa in a ma convinge sa las descrierea facuta...cand ma uit in urma, parca ma pufneste rasul si totoda mi-e rusine de modul cum ceream sa arate copilul. important este sa fim fericiti, ca de restul are grija dzeu. Nu imi vine sa cred ca erato s-a gasit baietelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Multumim pt.urari

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

As dori sa le impartasesc putin si din experienta mea fetelor care inca asteapta minunea de a fi mame. Dupa ani de zile in care am visat sa fiu mama, in care asteptam cu infrigurare sa nu-mi mai vina menstra si sa vad cele 2 liniute atat de mult asteptate, dupa ani de framantari si infrangeri am simtit ca vreau sa fiu mama si nu sa fiu insarcinata si am luat hotararea de a adopta. Bine-nteles ca imi doream un bebelus, chiar din maternitate si in lunile in care am intors pe toate partile ideea adoptiei, toate avantajele si dezavantajele unui asemenea gest, m-am pregatit luni in sir pentru acest drum, m-am dus la DPC cu ideea de a adopta un bebelus. Ma hotarasem la varsta maxima 2 ani, dar in sinea mea tot bebelus imi doream. La sfatul doamnelor de la DPC am trecut pe cerere 0-3 ani. La fel m-au intrebat ce-mi doresc si am raspuns din tot sufletul ca vreau un copil sanatos, in primul rand, dar n-am stiut sa-l descriu deloc pe copilul visurilor mele, pt ca nu stiam nici macar daca vreau fata sau baiat, important era sa fie sanatos. Dar dupa ce mi-a iesit atestatul, mi s-a intamplat ceva care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai fericite intamplari din viata mea(Myh stie de ce) desi pe moment m-a zdrobit sufleteste, m-a facut sa-mi dau seama ca ar trebui sa fiu deschisa si la un copil mai mare si iata-ma viitoarea mama a unui baiat de 5 ani, care a devenit din prima zi lumina ochilor mei. Nu mai conteaza ca nu i-am auzit primul gandurit, ca nu i-am calauzit primii pasi, ca n-am auzit primul "mama" din viata lui, ca nu l-am ingrijit cand a fost bolnav, ca am pierdut 5 ani din viata lui. E baiatul meu si nu mai conteaza nimic in afara acestui lucru. Asa ca stati bine sa va ganditi ce va doriti cu adevarat, priviti profund in sufletul vostru, cunoasteti-va bine limitele si fiti deschise la suflet si gandire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Erato, felicitari. Ma bucr mult pentru tine. Cum mai stai cu actele? Cand o sa aveti piticul acasa?
Ma bucur mult cand aud povesti cu final fiercit, ma bucur cand aud ca se dau sanse si copilasilor mai mari si cel mai mult ma bucur cand aud de la fete cuvantul " acuma sunt mama". ATunci cand iti doresti cu adevart acest lucru, trebuie sa fim mai putin egoiste si sa ne gandim la ceea ce putem oferi viitorului nostru copilas , nu la ceea ce nu i-am oferit. Intradevar Erato, ai pierdut niste ani din viata baitului, dar o sa vezi ca o sa-ti umple inima si casa cu rasteul lui. Atunci o sa uiti de toti anii pe care nu i-ai petrecut alaturi de el, si o sa incerci sa-l sufoci cu dragostea si pentru perioada in care nu ai avut parte de el. Acelasi lucru se intampla si cu cei mai mici, niciodata nu o sa participam in totalitate la dezvoltarea lor.
Din punctul meu de vedere mi se pare aberant sa te duci la DPC si sa incepi ca vrei un copil blond, cu ochi albastri si cu nasul carn. Eu una nu-mi aduc aminte sa ma fi intrebat cum as vrea sa fie viitorul copil. Cred ca nici nu as fi stiut sa-l descriu, dar acuma cand ma uit la cele mici imi dau seama ca specialistii au stiut foarte bine ce sa ne propuna. Este important sa ne lasam si pe mana celor din DPC-uri, si daca vin cu o propunere sa o luam in calcul. Fiti deschisi.
Apropo de Bacau, si noi am lucrat foarte bine cu cei de acolo. Sunt niste oameni minunati, deschisi si foarte promtzi.
Nu trebuie sa va ganditzi ca numai cei cu pile reusesc, este o conceptie gresita. Sunt in sistem multi oameni care pun suflet in ceea ce fac, eu cel putin am dat peste acesti oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Erato, felicitari! Ai pus poze pe adresa noastra de e-mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Multumesc pt urari. N-am pus poze pt ca nu cunosc mail-ul comun si nici atat parola. Dar nu vreau sa va suparati pe mine, deocamdata, pana nu finalizez adoptia, nici nu as dori sa pun poze, dar daca vreti sa va cunosc minunile, imi puteti trimite pr privat mail-ul si parola.
Din pacate, inca nu cunosc termenul la incredintare, pt ca nici acum nu s-au dus in instanta. Sper totusi sa petrecem sarbatorile impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Am fost luni la DPC si am fost sursprinsa intr-un mod placut de personalul de la adoptii, numai tineri si foarte intelegatori, mi-au raspuns cu mult calm la toate intrebarile mele.
Sper sa reusim sa strangem actele cat mai repede.
Stiti cumva, cam cat dureaza eliberarea Cartii de identitate?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Citat:
Stiti cumva, cam cat dureaza eliberarea Cartii de identitate?



Depinde ce fel de oameni ai sa gasesti acolo ,il poti schimba si intr-o zi ,max.2.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

am uitat sa zic ca nasul copilului sa fie carn????ptiu....

Mergi la inceput