Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Buna, fetelor!
La mine e f bine cu timpul de munca, tocmai am facut un pas inapoi din punct de vedere financiar si al "carierei", dar un pas mare inainte din punct de vedere al timpului pt familie (mai lung) si al stresului (mai putin). Ma felicit pentru alegerea facuta si simt ca parca am castigat o viata in plus. E important sa pot fi mai mult langa copil in perioada asta de inceput de scoala si ma bucur ca am putut s-o fac.
Radu e bine, tot slab si micut, dar vesel si cooperant in continuare. Ma uimeste cu simtul umorului, cu raspunsurile pe care mi le da si mai ales cu intrebarile pe care mi le pune. Are parerile lui proprii despre orice si imi place ca gandeste cu mintea lui.
Pentru fetele din Bucuresti sau Ploiesti care nu au fost la Aventura Park (Padurea Lucianca - Crevedia, 20 km de Bucuresti) - recomand. Sunt niste trasee interesante (unul pentru copii si 3 pentru adulti) de catarare printre copaci, tiroliane - greu de explicat, dar interesant la fata locului. Mai au si diverse: castel gonflabil, minigolf, tir cu arcul (ii invata cineva pe copii) si nu mai stiu. Dragut pentru o zi de weekend.
Plecam si noi in sfarsit joi la mare pe undeva la Bulgari (Obzor). Noua ne prieste foarte bine all inclusive-ul lor si de-abia astept sa ajungem acolo si sa ne balacim, sa lenevim etc.

Va urez toate cele bune!

Cristina, mama Radului pregatit de scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor de August de la Piticodrom!
La multi ani Petra, la multi ani Vlad! Cum stati cu pregatirile de scoala?

Noi ne-am intors de curand din vacanta, am fost plecati aproape toata vara.
Cristina, super ca vei munci mai putin! Am plecat si eu din corporatie acum 2 ani si ceva, si e alta viata... urmatorul nivel e sa muncesc 2 zile pe saptamana si sa am weekendul de 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Si de la noi la multi ani piticilor nascuti in august !
Si mult succes la scoala boboceilor !
Fabiano a terminat clasa intai fffff bine, am si lacrimat cand am citit rezultatele (aici nu sunt note intr-a-ntaia si a doua, fiecare profesor caracterizeaza elevul si caracterizarea asta o primim noi la sfarsitul celor doua semestre de scoala), scria ca are ´un simt particular al limbii germane, dictari fara nicio greseala´, desi noi nu vb deloc germana in casa. Si la mate e f bun, dar asta stiam deja, nu a fost o surpriza. Cu disciplina mai avem ceva probleme pt ca vorbeste in timpul orelor, dar sper sa se rezolve cu timpul.
Altfel, a facut o boacana, si-a rupt (da rau) mana stanga si a fost operat de urgenta, poimaine va fi operat din nou sa-i scoata tijele. De data asta macar e ambulatoriu, nu mai trebuie sa stam in spital, dar tot imi tzatzaie oarece cand ma gandesc la anestezie generala..
Noi am fost 3 saptamani in Sicilia, ne-am intors sambata, am prins numai temperaturi de 40 de grade si peste, a fost groaznic de cald. Abia asteptam sa ma intorc in Germania, sa respir.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua dragelor,
s-a mai animat putin subiectul. E asa placut sa va citesc!
Am inceput si noi scoala astazi. Iaris e in clasa a doua. E printre cei micuti din clasa, de fapt e cel mai mic ca si varsta, are 119 cm si 22 de kg. Vacanta a fost frumoasa, calduroasa si la noi, cu multe iesiri la apa, cu doua sapt de rasfat, in care copilul a vazut cam ce si-a dorit, pe aici , prin zona. In rest, citit mult, extrem de mult, as indrazni sa spun, dar e pasiunea lui si nu poate decat sa ma bucure.El e acelasi IAris: curios, vorbaret, sugubat, pus mereu pe sotii si pe farse. Noroc cu mine ca ii mai temperez pornirile, mama rea ce sunt!
Le doresc copilasilor din Piticodrom un an scolar usor, cu teme dupa puterile fiecaruia, cu doamne invatatoare pregatite pe masura, iar voua mamicilor va doresc copii fericiti. Daca ei sunt fericiti, nimic nu conteaza.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna.
Eu nu mai tin minte de cand nu am mai scris,si nu tin mintedaca v-am spus ca Iosua a fost acceptat la scoala de muzica.A avut evaluare in martie.Deja am inceput din aprilie ore de pian in particular.Lui ii place foarte mult,dar trebuie impins de la spate.Stie sa citeasca putin,nu mi-am batut capul sa-l invat sa citeasca.Las lucrurile sa decurga natural.Iosua este pasionat sa confectioneze tot felul de lucruri,de la chitari la pusculite(din carton).A,am fost la control la oftalm. (mi s-a parut ca tot se apropie de partitura)si va trebui sa poarte ochelari,este congenital,la 18 ani se poate opera daca dorim noi acest lucru.A fost mai greu in primele zile,insa acum s-a obisnuit cu ochelarii.
Cam atat,asteptam scoala cu nerabdare si dorim succes tuturor scolareilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de august si de septembrie!

Mult succes scolareilor si scolaritelor! Mi se pare incredibil ca am ajuns sa avem copii asa de mari.
Ma uit la "piticodrom" si uneori as vrea sa fie iar "pitic" Vlad . Noroc ca imi indulceste Bianca dorul de bebeluseala.

Sincera sa fiu eu nu sunt pregatita de scoala, desi Vlad este...
Si cum am beneficiat de un plus de vacanta ne-am dus la munte in loc sa ne pregatim... nici ghiozdan n-am luat inca... mama denaturata ce sunt... Dar mai avem timp .

Carmi refacere rapida lui Fabiano .

Kristinutza ce bine ca e un parc de catarare mai aproape de Bucuresti. Multumim de pont. Noi (eu cu Vlad) am fost la Brasov si abia asteptam sa repetam experienta. E super!!

scolareii si inca o data mult succes la scoala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Luni incepe scoalaaaaa!

Ma bate toata lumea din jur la cap: cum e sa fie, o sa se descurce, ai luat ghiozdan, la ce ora e festivitatea, are uniforma, are manuale, ii dai pachet, ai analizele facute, e inscris sigur, cum e doamna, ai luat stilou, penar, o sa planga in prima zi, cine o sa faca temele cu el?????

Raspunsul meu: o sa vad amanuntele, inca n-am inceput; o sa fie bine oricum :). La cat ma streseaza cei din jur, chiar incep sa ma intreb de ce nu stresez? :))

In fine, singurul lucru important este sa fiu langa el (sa fac o poza de-aia penibila pentru el - scolarelul-bobocel stirb, cu ghiozdanul mai mare decat el in spate si cu un buchet de flori in mana pt doamna - haha) si sa-i transmit cumva ca ii va placea la scoala, va fi fooaarte bine :).

Ne-au crescut piticotii... Cred ca putem schimba titulatura subiectului de forum. Suntem scolari deja, nu-mi vine sa cred :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor de septembrie!

Carmi, felicitari pentru rezultatele exceptionale din primul an de scoala al lui Fabiano!
Oana, felicitari lui Iosua pentru admiterea la scoala de muzica!

Miruna e foarte entuziasmata de inceperea scolii. Invatatoarea ne-a recomandat stilou cu penita subtire, pentru a scrie mai caligrafic - astept sa vad daca efectul stiloului e mai tare decat genele cu scris "de doctor" din familie.

Noi luna viitoare mergem din nou in vacanta, in Spania, asa ca urez in avans la multi ani sarbatoritilor din octombrie! Si succes la scoala, si copiilor, si parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Azi incep scoala multi copilasi de la Piticodrom. Va urez succes si un an scolar excelent cu rezultate bune si mult timp de joaca . Curaj si parintilor, va fi bine, am trecut si noi pa acolo.

La multi ani sarbatoritilor de pana acum revin mai tarziu ca sunt intr-un curs.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cu mare rusine recunosc ca n-am mai dat pe aici de ceva vreme , dar nu v-am uitat si sper ca nici voi pe noi.
Dar azi e o zi speciala pentru intreg piticodromul si vreau sa urez mult succes in noua etapa a vietii: SCOALA!!!!
Noi suntem bine, emotionate...va pupam dulce

Mergi la inceput