Laparoscopie 19

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nicole, eu incerc sa nu-mi doresc nimic pt ca indiferent ce mi-as dori deja e hotarat ce e. Asa ca astept cu interes si curiozitate sa vad ce e.

Da, am nascut de 2 ori cu dr Ion si sper si a 3-a oara. Hata-hata la noi e foarte bine, conteaza mult si cum te coase, cred, si dr Ion e specialist la cusaturi. Majoritatea prietenelor mele au nascut natural si niciuna nu s-a plans, ba din contra, de la mai multe am informatii pozitive.
Nasterea cu dr Ion e foarte OK, are experienta enorma, stie foarte bine sa te ghideze cum sa impingi, mai glumeste, eu am avut incredere in el si a fost foarte bine. In zilele urmatoare trece zilnic sa vada cum te simti.

Eu te incurajez sa nasti natural, e o experienta unica (nu neaparat unica dar rara) in viata. In plus iti revii foarte repede, la cateva ore dupa poti sa mergi, sa mananci, sa alaptezi, sa mergi la toaleta, chit ca te mai doare putin cusatura dar nu se compara cu cezariana unde stai toata ziua si noaptea urmatoare la terapie intensiva pe calmante puternice (fina mea zice ca toata noaptea o urmarea din ora in ora pe asistenta pt calmant, dupa calmant atipea 10-15 minute apoi iar se trezea de durere). Alta cunostinta a nascut cu cezariana tot acum, in aceeasi zi cu fina mea si amandoua s-au vaitat de dureri puternice in primele 3 zile dupa operatie.
Pana la urma "we are designed to do that" cum zicea o mamica pe un filmulet de pe babycenter.

Cat despre Capricorn stai linistita, nu te lasa dr Ion sa depasesti termenul mai mult de cu cateva zile, daca se intampla asta incearca sa iti declanseze nasterea si daca nu se poate iti face cezariana. Deci capricormn exclus. Mie imi spui cu capricornul? Eu am bagat contraceptie in luna respectiva ca sa nu iasa capricorn.

Oricum, avand deja colul scurtat probabil se pregateste si ai sa nasti usor si la timp.

Daca vrei caut prin calculatorul de acasa povestea nasterii mele (la a doua stiu sigur ca am scris-o) si ti-o trimit pe privat.

Sarcina si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Neata fetele,
ieri am fost si noi in vizita la doc, la 34 sapt...cred ca era cam obosit ca nu era zambacios ca de obicei, tocmai venise de la o laparoscopie, am stat o ora sa asteptam, eu credeam ca are operatii numai dimineata, pe mine m-a operat pe la 9 dimineata, nu cred ca rezistam de foame, sete si stres pana la 1
despre bursucuta ne-a zis ca e super bine, ma gadilau amandoi, ea topaia de zor, el cu sonda pe deasupra, abia a prins-o s-o masoare... garsoniera ei e ok, ea are cam 2200gr, a ramas ca data viitoare sa ne pov despre cezariana si sa vedem cand o programam(a ramas cez, oftalmologul nici n-a vrut sa auda de natural )

34+ asteptam bursucica mica Isabella Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bravo Nicole pentru bebica, ma bucur ca e bine!
Da, dr are operatii la diverse ore, in vinerea cand m-am internat eu o opera pe o fata pe la 7 seara prin laparo de extrauterina. La extrauterina cand e clar dovedita nu ai de ce sa amani ca sa nu se rupa. Azi ma duc si eu la el cu analizele de prim trimestru. Am 13 saptamani deja.

Imi pare tare rau pt ce ti-am promis, nici nu am apucat sa mai deschid calculatorul acasa seara, sunt prinsa cu cele 2 mandre sa le culc (programul de seara) si din cauza sarcinii sunt mai lipsita de energie, ma duc devreme la .

Asta este cu oftalmologul, asa e in Romania, in alte tari sunt mai destupati la minte. Sarcina usoara in continuare si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Eu am facut extrauterina in iulie 2009 dar la Municipal mi-a tratat-o cu embolizare si o doza de metrotexat, mi-a ramas trompa dreapta intreaga dar la HSG s-a strans substanta si s-a umflat acolo unde a fost; la laparoscopie dupa ce a facut doc curatenie in zona, au iesit amandoua functionale; am avut si o tona de noroc pt ca la bursucica a fost ovulatia pe stanga; i-am zis ieri lui doc ca noi n-am avut prea mare incredere c-o sa aiba efect laparoscopia si d-aia nu m-am chinuit sa slabesc mai mult si eram asa suparati ca n-aveam chef de tinut cura mai drastica; a zis ca depinde, la unele fete merge, la unele nu; noi ne hotarasem atunci la inceputul sarcinii, cand aveam bhcg 2000 si nu se vedea bursucica si eram iar suspecta de extrauterina, sa-mi faca laparoscopie sa taie trompa, nu eram in stare de trecut iar prin embolizare.
Bravo pt cele 13 sapt... daca il faci, vezi ca la dublu test tb sa-ti traca si osul nazal pe eco, la noi nu ne-a trecut si n-au vrut sa-mi faca testul la synevo si medlife...tocmai schimbasera softul cu cateva zile inainte, ne-am intors la doc la eco si nu-l vedea asa ca am facut alta eco in alta parte; cred ca aparatul lui e mai rabla, eu am tot vrut sa-l intreb daca poate face si pozite dar uit mereu
in leg cu povestea, nu-i probl, ne descurcam noi cu cezariana, nu mi-e frica deloc(acum ...atunci cand o sa se apropie ) abia astept s-o vedem, sa vedem cu cine seamana, blonda ca sotul sau bruneta ca mine; la personalitate seamana clar cu el, e nervoasa rau, sughite mult, se enerveaza si incepe sa se foiasca si sa ma bumbaceasca la ficat

34+ asteptam bursucica mica Isabella Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nicole, aoleu cate patanii ai avut si tu! Ai avut noroc ca s-a terminat cu bine, bun, a avut si dr o parte de contributie, ca a operat el bine ce a operat acolo.

Eu am facut dublul test in alta parte, la Filantropia, dupa metoda FMF, mi-a iesit foarte bine, risc 1:7900 ceea ce la varsta mea matusalemica de 33 de ani e super. S-a vazut os nazal, tot ce trebuia.

Doctorul nu are un ecograf prea bun la spital, adica e mai vechi, cand mi-a vazut inimioara bb-lui mi-a zis sa vin la cab particular pt eco de 12 saptamani ca se vede mai bine acolo (intr-adevar acolo ecograful mi s-a parut si mie mai nou) dar i-am spus unde m-am programat si a zis OK, atunci nu e nevoie. Ma duc azi la el si cu dublul test si cu analizele, sper sa mai puna si el ecograful pe mine sa-l mai vad o data pe bebe :), sa vad daca a mai crescut de vineri

Edit: Poze se pot face la spital, stiu ca se faceau inca de cand eram gravi cu Silvia, stiu ca era o taxa pentru poza, 5 lei sau ceva de genul asta. Dar nu stiu daca au mereu hartie. Mie nu mi-a facut nicio poza la primii 2 copii, nici eu n-am cerut ce-i drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

multi inainte fericiti....si eu tot 33, in aprilie fac 34
noi avem doar vreo 4 pozite de la aia morfo 4d de la 21 sapt in care se cam incrunta ca nu-i incapea piciorul in gura

34+ asteptam bursucica mica Isabella Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mortala bebica! Lasa ca pe la 7 luni o sa-i ajunga la gura si o sa-l molfaie fericita! Va fi si vara atunci, va fi desculta, deci fericire mare!

Deci suntem de-o varsta, eu fac 34 in iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele , revin dupa cateva luni bune....luna asta ar fi trebuit sa nasc...
am zis sa mai fac o laparo , trebuie sa ma programez in prima zi , ma opereaza dr ion ionut de la giulesti (super doctor) ,dar ma intrebam care mai sunt tarifele pt anestezist si asistenta?!
am slabit 12 kg si chiar sunt convinsa ca acum va reusi sa desfunde ambele trompe
pt fetele care nu ma stiu , am la activ 4 laparoscopii la prima am avut hidrosalping bilateral si am ramas gravi la 1 luna dupa laparo :-)) , o sarcina finalizata cu o fetita superba si 3 sarcini pierdute intre 5 si 6 saptamani
poate reusiti sa ma ajutati cu niste informati!
buna LAVI

---------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................


Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buna Macarie!

Bafta la operatie!!! Anul trecut erau 2-300 anestezist si 50-100 asistenta de la ATI. Nu stiu daca s-au schimbat intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

LAVI asa stiu si eu , pana la urma tot asa o sa dau si o sa vad care este nemultumit , chiar azi m-am programat , a venit prima zi cu 5 zile mai devreme, parca a stiu Doamne Doamne ca nu mai am rabdare :-), pe 25 ma duc la analize sa vedem daca am si eu loc si apoi am hotarat sa fac imediat inseminare , poate reiau performanta de la prima sarcina , ar fi super , o mica minune de craciun ....
--------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................


Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput