Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani ,Florentin Andrei de Florentina_C !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De cand a implinit V 1 an, i-am tot aratat ca are 1 an, asa, frumos, degetelul. Acuma imi arata ca are 5 ani, ca tot i-am mai numarat pe degete.
V are perioade in care face achizitii lingvistice, alte perioade motorii s.a.m.d. Acum spre ex. Apa e ATA, Pa este Ta. Repeta dupa mine multe cuvinte, uneori uimitor de corect, dar acuma e numai pe bodoganeala. Un regres, oarecum, dar sigur nu inseamna absolut nimic.


Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Btz, ROR-ul nu e pentru poliomielta. Ala e Pentaxim/Infarix (sper ca nu gresesc)

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu cred ca cel mai important e sa fii impacata cu decizia pe care ai luat-o (indiferent de ce e vb...vaccin sau olita, sau medicamene, etc). Sanatatea copilului e mai presus de orice, pt orice mama din lumea asta.
Cat despre autism, nu pot sa ma pronunt. Citisem mai demult ca ar fi o cauza genetica, apoi am citit ca de fapt nu e nici o cauza genetica, apoi ca ar fi legat de mediu, de aer, de nu mai stiu ce. Nu se poate dovedi ca e legat de nimic, in nici un caz de vaccinare, asa ca nu inteleg de unde ideea asta...Am o prietena cu un copil cu autism, chiar ieri am fost pe la ei. E un copil normal, tare simpatic, doar ca nu ii plac masinile mari, cand vede un tir, nu se mai poate vb cu el. Daca nu stiam, nu mi-as fi dat seama ca are o pb.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

crispro eu zic sa lasi naibii kg in plus, ca oricum esti super ok. mai importanta e viata ta, sanatatea ta si a familiei tale..sanatatea mintala..crede-ma..stiu ce zic..nu prea am vorbit pe aici dar eu am clacat la un moment dat

si mai e o chestie, eu daca ma foiesc noaptea se foieste si sebi

si trebuie sa dormi, neaparat!incerca intr-o seara de weekend sa il lasi pe asta micu cu sotul noaptea si ia un distonocalm sau extraveral. o sa iti faca bine, pentru ca deja esti in depresie si nu e bine.

eu sunt suparata cu sotul..bytz iti zic eu ca il inteleg dar e prea de tot ce face in ultima vreme...v-as zice mai mult dar sunt prea nervoasa acum...ideea e ca e iar somer si nu se prea chinuie sa caute..tot asteapta de unii , de parca aia ii dau sigur un post iar el intre timp daca aia zic sa sara sare..azi trebuia sa mergem la medic cu sebi cu cazatura lui ca e mult prea marait..si el a si uitat..e la cumparaturi cu aia..am niste draci..in loc sa caute..si asa suntem varza cu banii...dar la tigari nu ar renunta neam si altele

scuze...eu nu prea mi-am mai barfit de mult sotul..si daca voi ati luat pauza am zis sa incerc eu

si stau sa plang ca iar imi amintesc de toate si se adune si pe cuvant daca nu am momente cand vreau sa divortez..am momente cand ma satur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, si pe mine ma atrage sudul . dar parca as da o fuga la fete in Barcelona... de zis e usor

carla, pai nu vb singura dar, pana iti raspundem noi, tu nu mai intri sa citesti . ai mai intrat intr-o noapte sa intrebi ce sa faci cu CARLA ca are febra, ti-am raspuns toate, apoi ne-am ingrijorat ca nu ai mai intrat multa vreme sa ne spui ce s-a intamplat (cand nu mai aveai laptopul). deci, de raspuns fiecare raspunde la timpul ei, daca are ceva de zis. eu de ex nu am ce zice de vaccinul asta, la 1 an nu facem nimic aici, plus ca au discutat fetele cateva zile numai despre asta... eu in schimb m-am preocupat de relatia ta cu Calin si de MI

cris, noi suntem aici, prietene/confidente

no, ma bucuram de dimineata ca am o zi buna . pai sa vedeti: merg la bancomat sa platesc o factura, lume multe, coada - nu merge!! stau o ora la coada la banca, o rezolv, ies de-acolo - fac pana la carucior , roata din spate moale de tot, si eu in centrul orasului. aveam de urcat o jumate de ora pe deal!! mai era o ora buna pana sa iasa sotul de la munca, asa ca am pornit frumos la deal, mai cu Isa in brate, mai pe jos, mai in carucior!! si ma suna si mama sa-mi spuna ca nu are loc saptamana asta la autocar . soseste sotul acasa schiopatand, abia isi pune piciorul pe pamant (probleme cu genunchiul), noroc ca aveam un gel pentru asa ceva si i-a mai trecut. ei, ma fac ca e totul bine acum, oricum va fi bine! Isa a papat de minune la pranz (dimineata doar a ciugulit o jumate de piersica si doua cubulete de mar copt) si doarme, eu lenevesc putin pe-aici si apoi pregatesc masa. deci, o zi obisnuita de mama, sotie si fiica, eu nu le prea pot separa ca-s in mine toate trei


am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Lala, il pupam pe Sebi, sa nu fie nimic cauzat de cazatura. SI pe tine, mami! Suntem aici! Of, e tare greu uneori!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ce de patanii si la tine! bine ca inca esti optimista!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mi s-a stricat epilatorul . Vin la MI cu plete..

Lalique, iubita, cat te-ai chinuit sa-l ai pe Sebi.. sotul ar tb sa stea numai in spagat in fata ta.. Dar poate se rezolva si cu munca.
Sper sa va rezolvati problemele .
Cu Seby, poate din cauza dintilor, cum spuneai si tu.

Rody, uff, alta patanie!! Sanatate sotului!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

noi am fost in wkd la mare, la mediteraneo in neptun, foarte frumos, cum spunea si racusor. Prima data cand mergem doar noi 3, fara mama sau fara alt ajutor.
Cred ca v-am mai zis ca Sarei ii place marea, sta in fundulet acolo la "intrarea" in mare, ajung valurile la ea (si am prins valuri mari si frumoase), iar cand pleaca valurile intinde mainile in fata dupa ele, sa se intoarca iar. Si tot asa, se stransese lume in jurul ei s-o vada! Apa a fost calda, curata, foarte frumos la mare!A mancat si Sara la terase prima data, bors de peste, peste, i-a placut mult!

A fost si greu, am dormit prost noaptea, nu sunt obisnuita sa dorm cu Sara in camera si am un somn tare usor, iar ea se foieste intr-una si scoate tot felul de sunete,geme, incat ma trezeam din ora in ora, ma ridicam in fund si ma gandeam daca am gresit ceva peste zi cu ea, daca a fost prea vant pe plaja si acum sufera din cauza asta, daca au lovit-o valurile prea tare si acum o doare...
Si mai aveam deasupra 4 copii, care sareau intr-una, ghinion, dar sambata plecam in Italia, si acolo vom avea cazare singuri (merge si printesa, bineinteles).

V-am citit doar de la capitolul asta la mare, asa ca nu mai stiu prea multe, dar recuperez, si cand ma intorc, pe 3 septembrie, voi veti fi deja mutate!

ooana, Sara bea topfer nr 3.

Mergi la inceput