Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Gata, a fost frumos si s-a terminat repede. Am fost la Sunny Beach, hotel Planeta. Noua ne-a placut totul inca de la intrare, imediat ne-am cazat, un tinerel cu gura pana la urechi ne-a dus bagajele pana in camera, camera spatioasa, foarte foarte curata, balcon mare, totul stralucea, dressing mare, baie ok. Am avut si patut pentru pitic in camera.

Mancarea a fost buna si multa, legume de tot felul, carne la fel, salate, prajituri. N-am patit nici unul din noi nimic, aveam ceva emotii, dar le-am dat copiilor ce stiam ca e ok pentru ei, adica nu am incercat chiftelute si mititei, dar asta nu le dau nici acasa, asa ca a fost bine pentru toti. Fructe erau mere, portocale, gref- motiv de nemultumire pentru compatriotii care povesteau ca ei acasa nu mananca fructe deloc, dar acolo erau prea putine. Si tot ei erau cei nemultumiti ca nu e carne, adica era carne de pui, de porc de vita, peste gatite fiecare in cate 3 feluri- dar nu era carne- am aflat ca asta inseamna ca nu era gratar preparata, deci ei nu mancau, deci nu aveau carne. Spun asta nu pentru ca am ceva de comentat, dar fiecare are alte asteptari si opiniile celor care scriu despre experientele lor sunt personale. Eu am plecat cu inima stransa, dar a fost atat de bine ca nu-mi venea sa mai plec. Cel mare baiat intreba cate secunde mai sunt pana la anul, ca el vrea sa mergem iar.
S-au ingrasat amandoi copii, noi nu mai zic , plaja a fost ok, noi oricum am stat lipiti de apa.

Cel mai mult m-a impresionat Nessebar orasul vechi. A fost magnific, la anul ma bate gandul sa mergem acolo. A fost superb, asa frumos aranjat totul, oameni draguti, tot felul de taverne care mai de care mai interesante.

Va doresc vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristeo, si noi ochisem Planeta dar am renuntat pe moment la Bulgaria. In zona Nessebar tot vreau sa ajungem odata si odata .

Cum ti s-a parut pozitionat hotelul? e multa nebunie in zona aceea?
stii cumva cum arata camerele mai mari, care e gradul de confort? (noi avem 2 copii ceva mai marisori)
cum sunt piscinele si animatia?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratacitoarea spune:

Cristeo, si noi mergem in august la Planeta asa ca ma bucur ca au aparut comentarii pozitive.
Spune-mi si mie te rog cam cat faceati de la hotel pana la plaja? Era suficient loc de stat cu prosoapele langa apa?
Animatia cum ti s-a parut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Zona in care e hotelul a foarte linistita, fata de nebunia- frumoasa de altfel din cealalta parte a statiunii. Noi am avut camera cu vedere la piscina, eu am vrut cu vedere al mare dar nu erau- a fost liniste,a dica cu toata harmalaia de al piscina, copiii mei dormeau dusi la pranz. Pe partea cu marea era galagie multa seara si noaptea- muzica, karaoke.
Camera in care am stat noi-standard e foarte mare, trimit poze pe mail daca vreti, earu doua paturi lipite mari- am dormit si toti 4 in ele cand nu s-a putut altfel, un fotoliu extensibil al geam - pe care si la- adjudecat cel mare imediat ce am intrat, o canapea imensa in mijloc si mult mult loc, ai mei se alergau linistiti, daca ii lasam.

Piscinele ok, noi n-am stat decat intr-o dupa amiaza, ca eram atat de dornici sa ne balacim in mare, apa era calduta, ai mei au intrat amandoi in apa fara probleme, era si piscina interioara, n-am fost ca era frumos afara. Am vazut ca luau probe din apa cam la 2 ore, mai rau era cu sezlongurile ocupate-cam de romani- daca nu veneai dimineata pe toate sezlongurile erau obiecte personale chiar daca cu orele nu statea nimeni. Pe noi nu ne-a deranjat foarte tare, pentru noi a fost mai usor sa stam la mare, mai mult spatiu, nisip, se jucau copiii mult mai bine decat la psicina. DAr am avut noroc cu vremea, altfel nu stiu.

Hotelul la 5 minute de plaja, adica treci o straduta si ocolesti un hotel, n-am avut nici o problema.

Spatiul pe plaja pentru cei care mergeau cu prosopul, era micut comparativ cu cel alocat sezlongurilor, dar n-a fost in nici o zi aglomerat, adica nu calcai unul peste altul indiferent de ora. BIne, iar, inceputul lui iunie, nu stiu in august.

Animatie-copiii au fost incantati, cu cel mic aveam scandal maxim ca de fiecare data cand noi vroiam la bar, el ne tara la sala de animatie.
Nu stim exact cum e ziua, ca noi eram de plaja dimineata si dupa amiaza, la pranz somn si seara la plimbare. Am stat numai seara pana la 9 era muzica, dansau, concurs de miss, am vazut de pe balcon tot felul de jocuri, concursuri, pictura, pentru cei cu copii mai mari era interesant.

Valeu, am scris un roman, sper sa va foloseasca si mie mi-a picat tare bine sa mai citesc din experienta altora.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Imi poate recomanda cineva un hotel bun de 3 stele in Nisipurile de Aur pentru o colega de-a mea? Si aproape de plaja? Merge cu 2 copii. Multumesc!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratacitoarea spune:

Multumesc mult, Cristeo, informatiile tale sunt foart bine-venite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Salut!

Vai ce ma bucur k am gasit acest forum. si noi vrem sa mergem in Sunny Beach in august si tot la Planeta vrem.
Eu vroiam sa te intreb cum erau piscinele, apa calda? puteai intra? citisem pe unul din site-urile cu oferte k apa din piscina interioara e cu apa minerala, e adevarat?

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

astazi ne-am intors din Constantin si Elena. Recomand Grand Hotel Varna. Pentru cei care au copii peste 12 ani este foarte avantajos (2 adulti si 2 copii pana in 13.99 in camera dubla, copiii fara costuri). Complexul este foarte ingrijit, piscina este superba, camera mare, curata, WiFi in tot complexul, inclusiv pe plaja, parcare mare pazita, verdeata, umbrele si sezlong inclus si la piscina si pe plaja, mancare foarte ok (cu un plus pentru fructe si cruditati). Comparand cu Astera din Nisipuri, Laguna Garden din Albena, AquaAzur din Ctin si Elena, Melia din Nisipuri, il plasez pe prima pozitie (evident Melia si Astera sunt mai dichisite, dar au destule minusuri fata de GHV, pornind inclusiv de la pret: la momentul acesta camera dubla 60E fata de 100E la Astera).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vin si eu cu o intrebare: m- ar tenta unlast minute din 4-5 iulie pt 7 nopti undeva la mare inBulgaria. As fi vrut la noi, cu prietena mea, dar fiul ei n- are chef de mare, asa ca....Unde ma sfatuiti sa intreb, dat fiind ca du abia i. 30 iunie seara ajung in Buc.? Si musai cu autocar, caci masina i Ro nu am.

Cam cit ar putea costa u astfel de sejur? Se merita all inclusive, sau mai bine maninci unde apuci...nu intentionam sa mincam toata ziua, ca amindoua avem in cap sa mai slabim, coar daca nu suntem grase:-)

Nu am rabdare sa citesc cele 22 de capitole, de aceea va cer ajutorul: idei de hoteluri, agentii, transp.
E ok la ei un hotel de 3 stele sau e musai sa fie de la 4 in sus. Mentionez ca ne intereseaza sa fie curat si sa fie relativ asproape de plaja ( cca 5 min).

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

helbi, http://www.vacanteinbulgaria.ro/ : asigura si transport cu autocar.

e mai rentabil sa iei all inclusive, in afara de hotelurile de 5* cam toate ofera si nu e scump.

Mergi la inceput