America (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Elenita, eu nu stiu, nu am trimis copiii singuri in Ro.

MSL, m-as muta eu in Ca, dar Ca de la Canada mai degraba.
Tot pe aici pe unde suntem intentionam, aproape de un orasel universitar.
Bine ca mi-ai amintit de o vizita noaptea prin zonele vizate... ia auzi, mai si miroase marijuana? Pot s-o faca si intr-o magazie? Iese fum cand o fac? Cineva imi spunea ca-i methlab ce-a vazut sotul pe undeva, nu magazie de depozitat. Nu stiu daca sa cred, dar am gasit pe Google, in apropiere de zona respectiva un methlab inchis de politie in 2005. Poate sunt eu mai slaba de inger sau incuiata, dar ma ia cu ameteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

ML, cred ca msl1 te baga in panica prea mult...

M-as uita la preturile caselor, la veniturile locuitorilor, la gradul de educatie, la white collar vs blue collar jobs, la school rating...sta pentru inceput.
Parerea mea este sa te gindesti de 1000 de ori pina te muti sa fii sigura ce este ok pentru voi (tu si copiii)...stiu ca iti este extrem de dificil acum. Copiii se fac mari si cred ca nu poti mentine chiar o stare de copilarie "de basm" nonstop. Oricit cind de mult ne-am dori noi, traim intr-o societate cu bune si rele (asa cum am trait si noi...dar preferam sa aducem aminte de lucruri buna si nu de cele rele).

Inteleg ca va veti muta la casa...deci misrosul de vietmanezi e putin probail (eu una ADOR mincarea vietnameza...fac deseori acasa...noroc ca nu sta nimeni sa ma miroasa!!!!).

Eu cind m-am mutat am fost in special interesata de scoala...am folosit greatschools.net si de acolo am pornit cautarea casei. Am facut mai multe vizite in zona pina sa ma hotarasc ce arie imi place in mod deosebit.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Spun doar care e realitatea unde stau, nu intentionez sa bag pe nimeni in panica!
Marijuana miroase de la o posta a SCONCS! dar s-ar putea cum stai in natura sa miroase a sconcs chiar de la sconcsi...dar daca vreun vecin care trece pe linga tine pute a sconcs apai sa stii ca nu tocmai s-o tavalit cu un sconc ci tocmai a fumat marijuana! de cracin si an nou am lucrat si se pare ca f multe persoane si-au petrecut craciunul si anul nou in mod fericit cu marijuana ca puteau oribil prin magazin lasau o dira dupa ei de mi se intorcea stomacu pe dos...si refuz sa cred ca toti au calcat sau s-au tavalit cu vreun sconc!Marijuana este o planta si cine o face o "creste" in culturi; daca o creste afara banuiesc ca se poate vedea si miroase, daca o creste inuntru ii trebuie conditii speciale cu lumina si mediu climatic constant atunci nu poti sa o mirosi, deci nu ai de unde stii.dar in ca e legala, e pe reteta, asa ca de aceea f multe persoane "put" a marijuana...
Simbata am fost obligata de catre fata-mea sa o duc la un birthday party a unui coleg de a ei, si, jur ca cit traiesc io la vietnamezi in casa nu mai calc! cel putin nu cind e vorba de mincare; noi(eu cu fata-mea) am fost singurii albi restul au fost toti vietnamezi si facea gazda o supa asa de puturoasa ca imi venea sa vomit tot la 5 minute de miros; pe cuvint ca putea ceva intre voma fiarta si peste putrezit...ORIBIL! am stat afara in curte tot timpul, bine ca era caldut ca altfel as fi plecat imediat cu toata proasta impresie care as fi facut-o! eu nu pot sa ii inteleg ce naiba baga in mincarea aia a lor de pute in halu ala. toata ziua m-am simtit ingretosata dupa aceea si tot ce am mincat dupa mi se parea ca are gust de peste imputit!
oribil;
cit despre sex offenders, asta e nr care e iesit pe o raza de jur imprejur unde locuiesc eu cind am dat search; dar eu stau intr-un oras mare unde densitatea populatiei e f mare deci nu cred ca e iesit din comun.
Dar unde se muta ML s-ar putea sa fie alta situatia sa nu exista atitia sex offenders;
Daca tot in "natura" te muti eu as zice sa fi atenta sa nu existe infestari cu tot felul de gindaci, animalute si alte chestii asemenea cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

vrei sa cumperi casa sau iei cu chirie?


noi ne-am lluat casa in 20010, suntem f. pretentiosi, credea agentul ca in veci nu o sa ne gaseasca casa
-sa aiba view( e super)
-stilpi de inalta tensiune,
-galagie: vecini,avioane, trenuri, caini...
-du-te prin magazine, vezi ce fel de lume e
-nu te speria de methalab inchis in 2005..bine ca nu a fost saptamana trecuta(astea se intimpla si in zone bune...la fel si marijuana)
-casa sa nu fie la vale (in caz de ploi iti intra apa in garaj)
-ai grija la restrictiile din zona(HOA...)nu poti face nimic fara aprobari si platit la ei.
-casa sa fie in conditie buna, altfel bagi f. multi bani aditional.
-inspectie :water heater, geamuri...
-cat se plateste la apa, gaze...
-cum e casa pe gaz(ieftin), curent(scump)
-aproape de magazine, scoli, spital...



michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

http://bestplaces.net/

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Msl1, nu stiu unde stai, dar este INGROZITOR. Sa accepti sa traiesti asa, este strigator la cer. Ti-am mai citit din postari si pe de o parte inteleg, dar la un moment dat trebuie sa reusesti sa iti depasesti conditia pentru ca nimeni nu vine sa te ia de mina si sa te duca intr-un palat. Stiu, suna dur si rece dar inainte de a imprastia frustrarile tale, mai stai si mai reflecta la ceea ce poti face tu sa schimbi.
Am locuit in NYC mai bine de 22 de ani (si am batut America in lung si in lat)...am mirosit marijuana o singura data la un concert in aer liber la plaja.
Sincer, problemele tale sint de cu totul alt ordin...

ML, relax, cauta dupa greatschools.net si gindeste-te ca uneori, noi (parintii) tinjim dupa lucruri dragi noua si poate disparute de mult dar care nu neaparat se potrivesc copiilor nostri. Poti fii safe si intr-un oras...,mai ales ca la un moment dat copiii tai vor fii nevoiti sa stea pe propriile picioare intr-o lume diferita de satucul uitat din NC (not a very progressive place to begin with). Orasul nu "strica"...poti mentine moralitate, inocenta si siguranta...asta incepe din familie. Eu iti doresc putere de convingere asupra sotului si CURAJ. Un drum nou nu trebuie sa te sperie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Intai va multumesc de idei si linkuri, apoi sunt destul de suparata pe baiat, nu-mi vine sa scriu prea mult, sa ma iertati.

Da,cumparam casa (sau construim), daca cea de aici se va vinde (piata este proasta).
Stiu ca orasul are avantajele lui, dar nu tin cu orice pret sa ajung acolo, in special daca am fi vecini cu unii care ar vinde droguri,ar avea curtea plina de gunoaie etc. (asa gasise sotul pe undeva, la 10 minute de centru). MSL, nu sunt vietnamezi aici si am locui la casa (de ex. am vazut o casa, relativ aproape de centru, ne-a placut, dar vecinii tineau in curte 3 cai; intre timp s-a vandut, ma intrebam cum este sa ai peste drum niste cai. Sau vaci).

Anamaria as vrea ca sotul meu sa aiba mintea de pe urma si sa se orienteze in functie de scoala, sa puna copiii pe primul loc. El sustine ca ne vom muta pentru copii, eu simt ca va face schimbarea, de va fi posibil, intai pentru el.
Ii voi spune ce gandesc, vad ca la ultima "descoperire" a tinut cont.

Mihelle, am retinut (multumesc de randuri, am citit intamplator despre mama ta si inteleg prin ce treci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

ML, mi se rupe inima in mine citeodata...TREBUIE sa iei atitudine. Esti o jumatate VITALA dintr-un intreg. Esti o femeie extrem de inteligenta, sensibila, deschisa si iubitoare dar trebuie sa fii ferma. Daca nu pentru tine, pentru copii. Trebuie sa le fii un model de urmat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Daca nu pentru tine, pentru copii.

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes




... ai dreptate


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ohohoohooooooo au reemigrat fetele in "America"



Ma bucur de reintalnire. Ce mai faceti? Pe unde mai sunteti. Adrian are 4 ani acusica...da trece vremea. Nu stie decat ff putina engleza pentru ca a petrecut 10 luni cu ai mei in RO.

Un an spornic si plin de bine va dorim.

Miericica...vreau poze cu crocodici si Nr2



Mergi la inceput