Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

'Neatza,

ce le mai scrieti voi de mancare

Nici noi nu gatim separat de vreo doi ani insa noi mancam absolur orice, prin noi inteleg toti trei, unii mananca mai mutle decat altii. Mancam porc, vanat, vita, miel (io pas), pasaret, epuri, scoici, garnali, creveti, sepie (io pas la tot ce vine din mare mai putin vreo doua soiuri de pesti...retul mari fani) si mancam si derivatele, carnati, salamuri, mici, sarmale sau mai stiu eu ce. Adica noi suntem in regim complect. Acu' ca se intreba de cata carne mancam pe saptamana...e greu de spus, dar tot am stat si m-am socotit, cred ca impreuna nu mai mult de 2.5 kg asta daca nu cumva avem seara de bbq cu prieteni si atunci sigur iese mai mult. Dimineata noi nu mancam (astia mari si tari) dar Lorelei mananca, iar seara obligatoriu e masa in familie ca altfel nu este cand.

Nu v-am mai zis de mult de Lorelei si as avea un milion dar nu este timp, asa ca va zic faza de ieri.
Dupa cele 4 povesti citite cu lumina aprinsa, in timpul povestii cu "printul Robert si printul Lorelei", poveste in care mai spuneam ca ancorez evenimente petrecute in timpul zilei, astfel prelucrand memoria (nu ca elefantii ar avea nevoie de memorie mai multa) imi zice a mea..."mami sa-ti zic eu cum e povestea, printesa Lorelei a fost la speeltuin si s-a jucat in ballen bad si si-a facut gaura in picior"...Initial zic, uite ce chestie, povestitul asta a atins si scopul subliminal, acela de a o face pe ea sa povesteasca amanunte pe care eu nu am cum s ale stiu, apoi girofarul de alarma se porneste...zic hai sa o cuget, intr-adevar au fost cu scoala la speltuin, probabil au intrat in ballen bad despre ce gaura la picior e vorba???? Zic "hai mai Lorelei, chiar gaura in picior, cum"..."nu aveam papuci, nu aveam sosete, o intrat cuiul si o facut gaura la picior"...ochii cat cepele...si o curs sange??? ..."nu, da' o fost apa rosie" (bun deci copii care inca nu au vazut sange decat atunci cand s-au nascut e greu sa inteleaga ce e ala...drept ca nici eu nu m-am obosit sa ii explic vreodata). Panica, tremurici...Lorelei :"vrei sa vezi mami"...pai da, normal, cum altfel...merge Lorelei, aprinde lumina si imi arata degetul mare de la piciorul drept cu o gaura in el dinspre varf spre calcai...da asa o gaura de vreo 5 mm adancime iar pe lungimea degetului o ditai zgarietura. Fetele nu mi-au spus nimic cand am luat copila, dimpotriva mi-o laudau cat de frumos s-a jucat, dimineata cand le-am pus in fata piciorului astea sa lesine si ele. Mi-am intrebat si fata daca a plans si raspunsul a fost "nu, de ce sa plang?", pai nu a durut, "ba da da' nu tare"...Acasa cateodata plange (stiti voi se smiorcaie) numai daca sufla vantul pe fata ei si acolo si-a facut o gaura in picior si a curs apa rosie dar nu a durut suficient de tare cat sa planga....

saptamana trecut inainte sa merg in irlanda a picat de pe trambulina. Avem evident plasa si in timpul sariturii nu poate sa pice insa are ea o treaba cu tura in afara trambulinei pe padurile de protectie. A picat de acolo in fund, inaltimea nu e teribil de mare si daca ar fi picat pur pe iarba nu avea nimic, ea a aterizat insa pe unul dintre picioarele trambulinei asa ca s-a ales cu o ditai vanataia...de aia cum faceam cand ne lovea careva cu muchia liniei cand eram mici. Si inca pe fund. A inceput sa planga, am intrebat-o cum s-a intamplat (vazusem oricum evenimentul) si i-am spus ca deh, asta inseamna ca nu ar mai avea voie pe trambulina...brusc i-au trecut lacrimile si s-a urcat inapoi. De atunci insa nu a mai iesit in afara plasei.

La ce nu sunt bune conferintele...
Conferintele nu sunt bune pentru mame. una dintre lucrari, prezentata de un australian se referea tocmai la accidentele pe trambulina. In Australia 30% din accidentele copiilor sunt pe trambulina. E adevarat ca in Australia majoritatea nu au plasa de protectie si ajung din saritura pe padurile de protectie si apoi pe jos dar noah...asta nu inseamna ca nu i-am pus un milion de intrebari respectivului profesor.

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

de la Ana - banana!

Si noi mancam la comun, eu incerc sa gatesc child friendly cum zicea Cleo, parca. Dar, din moment ce la gradi papa mancare normala nu pot sa-i fac eu acasa papa dietetica de bebei. Normal, dar cat d ecat sanatos.

mi bebelina , noi am scapat de constipatie de cand am fost la tara, cand Robert vrand nevrand a treb s afaca la olita, ca nu puteam sa-i pun reductorul pe wc-ul din curte. Si si-a gasit o pozitie in care face mai usor, nu-l mai doare si merge fara frica s afaca; la el era o "constipatie la cap" in primul rand; bine, inca sunt zile cand nu face, inca face uscat si "uiash", dar macar nu mai urla si nu mai folosim supozitor. Apropo MIT MARE ASTA CU SUPOZITORUL SI DEPENDENTA!

Esme ce poveste!! Si Robert am observat ca daca vb ta - ii sufla vantul in fata urlaaa...iar daca ii zic nu sari in pat, ca poti sa cazi si intr-un final cade, nu plange orice ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi bebelina, noi dupa o cura de protectis nu mai avem probleme. Nu ii lipseste iaurtul o data pe zi, miere incerc sa ii dau cu unt si vorba ta ciorbite cat de multe, nu lipseste butelcuta de apa din mana si hopa, face de 2-3 ori pe zi dar culmea, tot tare ca si consistenta.
Esme ce mai poveste mai, cu piciorul Of, da si Eva se smiorcaie cand iesim afara vrea in brate ca o dor picioarele. daca te dor picioarele ne intoarcem. Incepe sa tzopaie in pas alergator catre parc

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Edit: am intrat pe site si mi-a iesit rezultatul si la mutatia protrombinica si este tot negativ Doamne ajuta-mi inca un rezultat negativ maine sau cand o fi gata ptr Gena MTHFR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ESME - uite asa si-al meu, cand se joaca si e prins tare, n-are nimic, desi se juleste si "curje sanje" , el sare in continuare. Cand termina de jucat incepe un scandal deodata, ca nici nu stiu ce are. La noi stie demult de sange, vara, de cand a invatat sa mearga si a trecut la pantaloni scurti, e imposibil sa nu se umple de zgarieturi si julituri care nu trec pana toamna ca tot cade pe ele si tot le mai juleste odata, si inca o data si tot asa.
Si mie imi mai zice povesti din astea asa si aflu si eu ce-a mai facut la gradi. Ca de-l intrebi cand vine, "Ce-ai facut azi la gradi?" imi raspunde "Un kiki!"

Alte perlute :
Patrick ia si papa brocoli sa fii ca Spiderman!
Nu pot, ca brocoli e verde si Spiderman e rosu. Am sa mananc morcov, desi e oranj, poate totusi ma fac rosu ca Spiderman. Dar daca mananc brocoli am sa ma fac verde si verde e monstrul.

Il tot batem la cap cat e de important sa "partajeze" sa-si imparta jucariile si ce mai are el cu ceilalti, avand in vedere ca acusi incepe si Kevinul sa ceara jucarii.
Intr-o zi Patrick manca o bombonica, se posteaza cu bombonica in fata oglinzii si vad ca tot o scoate din gura si o baga inapoi.
Apoi vine victorios la mine:
Mami, am partajat!
Eu: Bravo! Ce-ai partajat?
Patrick: Pai am partajat bombonica cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

vroiam doar sa va salut. noi suntem bine, Slava Domnului. copii sanatosi, ne distram, ne certam, avem soare, la piscina, lectii de inot, o viitoare vacanta: California, Disneyland cu 3 copii mici: 6 ani, 3 ani si 16 luni. mai mult mergem pentru mine. eu am vrut sa vad neaparat.
Am vazut Cleo ca s-a mutat. eu is nomada din fire. cred ca am ceva singe de tigan ca m-as muta mereu!

mai e cineva cu pampers noaptea? nu reusim! stie ca am pentru baby si imi cere ea singura.

aici am vazut diapers pentru 5 si 6 ani! deci se poate!
sper sa intru mai des....pa si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cenia noi mai purtam noaptea. Cere ea. Dar eu DELOC DELOC nu am fortat-o cu pipi. Nici macar nu i-am zis nimic, mama denaturata ce sunt. De vreun an face kk doar la wc, cred ca s-a prins ea ca face mai usor la wc decat in pampers, iar de vreo luna a inceput si pipi. Ma trezeste si noaptea sa o pun pe wc ptr pipi, dar vrea in continuare pampers noaptea. Pe afara am inceput sa purtam chilotel si noi de cateva saptamani si facem pipi la copacel daca vione.
Pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Noi suntem cu pampers noaptea, la un litru jumate de lapte pe care il bea noaptea, e greu sa renuntam. Ar sta numai treaz la baie, el adoarme / readoarme foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ce tare e Patrick, a gasit el rezolvare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ESME ce frumos povestesti !

DOLORES hahaaaa a impartit in oglinda :))))
cica nici sa-l bati la cap cu impartitul asta nu e neaparat bine.nu ca o faci tu,dar ca sa stii.cica pana la urma daca nu vrea,face parte din personalitatea lui.ii spui ca educatie,dar sa nu il fortezi prea tare:)) daca nu vrea,asta e...ceilalti se descurca :)

pampersi nu mai avem noaptea.

mancare,mancam si la comun,dar nu numai.adica eu mananc ce mananca ei,dar ei nu mananca mereu ce mancam noi
asa ca fac chestii pt noi,ce stiu ca ei nu mannaca ,DOAR atunci cand am timp sa gatesc altceva si pt ei.
eu ma conformez la mancarea pt ei,cu tati e mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Hei MsBB, stai mai nu fugi sa-ti spun si eu si sa te pup si pe tine si pe piticele tale.

Te iubim, printesa Victoria!!!



MULTUMESC MULT ! Am interceptat pupicii pt pitice si sunt bucuroasa sa le ventuzez . Trimit si eu cu expressul o gasca de pupici, pt tine si piticele tale

mi-bebelina si , multumesc pt urare! Uof, saraca Delia Si nu-mi mai zi de bunici care au impresia ca intr-un dulce sta fericirea copilului ca

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput