Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Fetele, cum zicea si DOLORESS, profitati cit mai puteti! E drept, mindrie mare cind puiul face chestii, dar nu va agitati daca nu face nu stiu ce. Va face! Eu imi doream la Ioana sa se intoarca si ea de pe o parte pe alta... E, si cind s-a pornit, numai asta facea. ca pestele! Ma dispera, ii schimbam pampersul in juma de ora de chin...
Apoi am lasat-o cum doreste, nici macar n-am mai studiat tabele cu ce achizitii ar trebui sa aiba la nustiuce virsta. Oricum, stiu sigur ca baietii unor prietene mergeau super bine in patru labe la opt luni si a mea era un fel de rima... Si ei au mers in picioare la 10 luni (bine) si a mea dupa un an (prost, cu spe mii de cazaturi pe spate!). Acum, fii-mea a super sportiva (asa ii e felul, iubeste miscarea in aer liber si iubeste sa faca sport. Eu o temperez, ca nu-s de acord cu sportul de performanta, dar toata lumea o lauda si spune ca-l are in singe, pt ca prinde extrem d erepede si are rezistenta), deci ea acum e sportiva si baietii aia niste lenesi, abia misca, nu fac niciun sport, si sunt si cam mototoi. Deci nu are nicio relevanta cind se intoarce, merge etc.! La noi, dupa cum citirati, a fost fix pe dos decit parea.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Hi, hi, LORICH, gind la gind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

De-abia am reusit sa va prind din urma.

Multumesc fetelor ca incercati sa ma ajutati. Si nu va speriati (Carmen) de ce zic eu pe-aici. Ca eu povestesc dar nu renunt asa usor.

Gabi cum zici tu? Sa-i dau piure cu lingurita?
Asa am incercat a 2-a zi cu dovlecelul si marul... dar chiar mi s-a parut ala a fi un esesc. Ca isi baga lingurita cu totul in gurita si se ineca de nu se putea. Si dovlecelul ala sigur n-a prea fost proaspat de-aia era atos asa.

Lori am studiat bine blogul ala... m-a ajutat ceva - cat despre forumul de autodiversificare l-am citit cap-coada. Am si luat legatura cu o mamica de acolo care are fetita acum de vre-un an si m-a incurajat si mi-a explicat ca daca se ineaca asa cum zic eu (Acel gaging) e ok, nu e de speriat. Toti o fac. Ideea e sa-l las pe el sa se descurce nu sa sar la prima miscare sa-l ajut cu batai pe spate.
A fost oricum mult mai ok.

O sa trimit pe contul comun niste retete speciale pentru autodiv preluate se pare din cartea aia de care vorbeam acum catva timp.

Ieri am incercat sa-i fac din cereale amestecat cu dovlecel si mar pasate cu furculita ca niste chifteluite asa. Dar erau cam lipicioase. Apoi i-am dat si mar aburit simplu. A supt ceva din ele.

Azi i-am dat banana. I-a placut tare. Si s-a descurcat binisor. Cand s-a inecat l-am lasat, si s-a descurcat.

Acum poate ca si eu ma astept cine stie cat sa pape - habar n-am cat ar trebui de fapt.
Kk si-a schimbat consistenta si mirosul . Vorbum altfel...
Era azi dimineata cu niste firicele negre si alte prostii pe=acolo si mult mai verzui ca de obicei. O fi bine, o fi rau?!?

GAbi ca tot am zis de kk am vazut ca ai scris ca ai patit-o si tu cu firicele de sange. si eu am pacut copro si coproparazitologic si au iesit negative. Mi-a dat sa-i dau probiotice. Nu a mai facut - decat atunci o singura data.
Ce fete mumoase am vazut eu acolo... Gabi, ioana, Ilinca - una mai scumpica ca alta!

Hai va pup ca ma bag sa calc si eu ceva ca am muuuulteee!!!

Si dau de baut si de papat bunatati ca azi e ziua la sotior!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi aaaaaaniii tati de Patrick!!

Gabi v

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011



Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lori - te mamica scumpa!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FRAGRANT- imi pare rau de noul diagnostic, si eu l-am banuit pe-al meu, am tinut vreo 2 saptamani regim fara lactate (nici acum nu exagerez cu ele) si totusi nu s-a vazut nici o schimbare. Dar intr-adevar, am citit ca alergia asta pacatoasa da si alte manifestari, cum are Soficul - mucus, iritatii, inecat, etc. Pe care al meu nu le are, deci cred ca e numai reflux la noi. Am inteles de la o prietena ca alergia asta se extinde si la produsele din soya si oua, deci nu numai lactatele sau carnea de vita. Succes, ai sa vezi ca ai sa slabesti fortat, eu 2 saptamani n-am pus gura pe paine (ca si painea are lapte), nu mai vorbesc de dulciuri, prajituri, etc. Atunci am ajuns eu repede la greutatea dinainte de sarcina.

Subscriu fetelor, nu trebuie sa va faceti griji cu facutul cutarei chestii. Al meu copil la fel, cum povestea GABI, la 8 luni a stat in fund, la un an a mers de-a busilea si la 15 luni in picioare. Acum e tare sportiv de felul lui, si cel mai important, e tare precaut! Mai cade el, se mai loveste, dar n-am avut niciodata vreun accident major. Si eu m-am stressat la inceput, apoi m-am relaxat incet incet Cu vorbitul, pana la 2 ani, nimic n-a zis. Dupa 2 ani a inceput sa turuie ca ma doare capul. Si in doua limbi deodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello gagici!

GABRIELA, ma speriasi mami cu asistenta aia...parca imi amintesc si io una mai noua...dar noua ne-a facut mereu vaccinul madam dr. Da, asa e ea cu remedii multe...io zic ca ea si fac ca mine, adica nu-i dau toate balariile...

MAYANE, ce ai mami cu peretele ala? Ce-ti facu?

SHINE, pe unde-s casutele alea de le-ai ochit? Ceva pana-n 100k?
Te-am mai intrebat eu odata, dar cred ca n-ai observat, i-au dat dintisorii lui Edu? Cuma fost pana la urma?

SIMIS...4,5 kg?? E totusi cam mutl pt o sapt, e greu fara bubu, clar, dar nici sa te imbolnavesti nu trebuie...

Haha, GABI, si noi la fel ..e circ cu schimbatul pampersului...se rasuceste pe toate partile! Nici eu nu ma grabesc si nu ma agit cu nimic. Le va face pe toate pana la urma.

IRINUKA, ma bucur ca te-ai mai linistit cu inecatul. ASta vroiam sa ti zic si eu din ce am citit, sa nu te impacientezi, sa nu sari repede sa-l bati pe spate, ei se descurca singurei. E bine ca ai primit un sfat de la cineva care are experienta, nu stei doar teorie, ca mine asa... Daca kk si-a schimbat consistenta, e bine, inseamna ca ajunge ceva si in burtica. Nu te astepta sa pape asa mult, el doar de joaca acum, exploreaza, pt papa tot tzitzi e de baza.
LA MULTI ANI SOTULUI!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna fetele!

Doarme piscotul meu si am intrat si eu rapid...mult ati mai scris, dar tare-i bine cand ma pierd in lectura:)

Noi azi am papat banana cu para...succes total a fost...dupa care a dormit vreo ora asa cu burta in sus...ea car dormea 25-30 minute maxim...acu am obsrvat ca papa la 3 ore de cand i-am introdus masa de fructe dimineata...sau de cand iesim afara cu noaptea-n cap:))

Mi-au placut povestirile despre femeia de cariera, din pacate am un gust amar despre o astfel de femeie in Romania zilelor noastre...cat despre mine simt ca acum am cel mai tare job, extenuant, solicitant, dar "primele" pe care le primesc sunt divine...nu-mi mai trebe nik cand imi vad piscotul zambindu-mi dimineata sau ori de cate ori ma vede langa ea:)

Vazut poze si filmulet cu bebei deliciosi. Nu te mai saturi privindu-i...si stau si ma intreb cum pot unele persoane sa spuna ca bebeii cresc singuri cand ei sunt atat de dependenti de parinti...si nu numai acum la varsta atat de frageda dar si mai tarziu. Ma rog numai sa nu treaca repede timpul ca sa ma pot bucura pe indelete de piscotul meu.

Multumesc fetelor ptr cursurile de prim ajutor...O sa ma documentez mai intens.

Irinuk - la multi ani sotului!

Declar weekendul inceput...de data asta o sa fie si tatelu nostru liber sa ne bucuram impreuna de piscot...o sa bagam o iarba verde pe undeva pe la racoare ca am inteles ca o sa fie foarte cald in urmatoarele zile...De asta nu-mi era dor de vara...

Ne pregatim de plimbare mai pe la 5-6 incolo...prin IOR...asa ca poate ne vedem.

Va pupez





Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

http://praemonitio-blog5.blogspot.com/2011/05/despre-experimentul-romania-faraoni.html?spref=bl

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Peretele... il las deocamdata. Ma apuc de costumas. Am ciopartit deja materialul in bucatele. Dar nu ma pot hotara la ce e mai important: modelul 1 sau modelul 2

Voi ce va dati cu parerea? E clar ca n-o sa iasa ca in poza, dar cine stie?


"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."


Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput