Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 4
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi lalely actele pt alocatie le-a depus sotul cand eu eram in maternitate. pofta de mancare am avut si eu mareeeeee de tot vreo luna dupa ce am nascut catank un pampers curat are aprox 25-30gr (pampers sensitiv). la buric dupa ce s a vindecat nu am mai facut nimic. mada, mii de pt raspunsuri. eu pe I nu am bagat-o in apa la botez (ortodox) si nici pe L nu il voi baga. bebele meu are culoarea ochisorilor spre verde de asta intrebam...nu e exagerat de mult 11 cm sa creasca in 2 luni?? mamica implinita de fetita si baietel |
sincer mi se pare cam mult 11 cm, dar atat timp cat e si nbine facut nu vad sa fie vre-o pb. Decat mic si indesat sau lung si desirat, mai bine inalt si frumos
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
simonacip spune:
citat din mesajul lui madutza_bra ioanna, nu vad pozele tale de pe picasa simo, am bagat la greu drob si pasca si am pus 1 kg rapid. Am avut regim de la nutritionista dar nu am reusit sa-l tin..am bagat si pepsi antguess, pitica iti seamana f bine Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Eu am pus 2 inapoi, sunt asa necajitaaaaa!
bb_yasmi spune:
mada pai a pus si in greutate bine...arata ca un bb de 3-4 luni
simo si eu 1
mamica implinita de fetita si baietel
ailed_dota spune:
cumatra, Lavi si mada si eu am pus un kilogram de Pasti....Pasca sa traiasca si inghetata, cand vedeam ceva muream de pofta...de atata abtinere...dar gata ... ajunge.Vreau sa-mi iau relax & tone...
Apropo a mea a luat in 6 saptamani 1400 g si 7 cm
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
madutza_bra spune:
am mai pus si eu poze si am sters altele
Fetele, hai sa mai stergem din pozele vechi pt ca nu mai avem deloc, deloc spatiu
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
bb_yasmi spune:
mada ce totala e ultima poza!!! dar pune o pozica cu bubulina mai de aproape!!!
mamica implinita de fetita si baietel
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada ce totala e ultima poza!!! dar pune o pozica cu bubulina mai de aproape!!! mamica implinita de fetita si baietel |
am pus cu mine nu e nici o poza, eu am fost fotograful./..
Povestea nasterii
Poze
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bulina_mica Neatza fetele! Cum ati petrecut de Pasti? La noi au venit bunicii, ceea ce a fost foarte bine deoarece am stat si eu mai linistita. In rest suntem bine, grasutzi, papam tot, cu somnul stam mai prost. Nu stiu de ce si-a adaugat din nou masa de noapte, in sensul ca cateva nopti se treazea la 6-7 ore distanta prima data, si de 2-3 nopti tot la 3-4 ore distanta de culcare. Voi cum faceti sa doarma bebeii toata noaptea? E posibil fiindca doarme mult ziua? Le-ati facut o rutina? Daca poate sa-mi scrie si mie cineva programul zilnic al bebeului ar fi super bine... Inca mai avem colicutze, mai rar, desi luam picaturi, insa fara nici un efect. Dar ne trec repede si apoi ne apucam sa radem Va pup pe toate si va doresc bebei cuminti si vreme frumoasa sa iesiti cu in parc. Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian |
de facut n-am facut nimic special ca sa ajung la un program, dar pot sa ti-l spun:
6-7/9-10/13-14/18/20/22
la mine seara vrea mai non stop la san, dar o pun si eu la 2 ore macar..si tot seara dupa 6 sta treaza pana adoarme la ora 22-23..probabil de aceea doarme si mai mult legat noaptea..dar cum spuneam, n-am facut nimic special ..asa a fost ea..
vlad in schimb nu dormea mai mult de 3 ore legat nici noaptea pana tarziu..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Iar cu greutatea..tind sa cred ca rasare soarele si la noi.. astazi avea 3565 (ieri avea 3500 grame si miercurea trecuta 3440 grame)..cred ca asa incet incet ia si gangurel in greutate... Astazi mancase inainte si ieri la fel..deci nu cred ca ar fi o eroare asa mare de la faptul ca papase...Eu ca sa ii fac siesta de dimineata (ochisori,buric,gurita..) tb sa-l mufez ca altfel ne stie toata scara..si astfel il si dezbrac sa il bag la cantarit... Buricul al noi abia se mai tine si sangereaza..Cu ce sa ii dau dupa ce pica??Pediatra zicea de spirt + baneocin,voi ati facut la fel?? Am vazut cateva pozici pe picassa (Strumfy mi-a trimis datele..le uitasem..) si toti bebei sunt magici... Vroiam sa va intreb pe cele care alaptati cum va descurcati cu alaptatul in parc??Eu am iesit cu bebe dar asa prin jurul blocului si sincer imi este teama sa merg in parc ca daca i se face foame cum ii dau sa pape ???Nu stiu nici o bancuta laturalnica la noi in centru... Cica de maine sunt precipitatii...si eu care credeam ca ies cu bebe mai mult pe afara... Mami de David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
eu am de gand sa-i dau si in parc sa suga daca vrea..dar n-a fost nevoie..a mea si daca sta 6 ore afara doarme incontinu..si daca e nemancata tot asa..se trezeste doar cand ajung cu ea acasa
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ama22 Vin si eu cu nelinisti :) Care sunt marjele de luat sanatos in greutate? Ca noi ne-am nascut cu 3790, am dat jos nu mai stiu cat si am si inceput sa punem la loc inca din spital de am iesit de acolo cu 3700. Am cantarit-o aseara (la 10 zile de la externare si la fix 14 zile de viata) si avea 4300 gr. Nu a luat prea mult prea repede? totusi banuiesc ca fiind alaptata exclusiv nu ar trebui sa fie probleme. Si a doua chestie. Daca un bebe raceste care sunt simptomele? Febra, neliniste, muci? Ca s-a racit barbatul si chiar daca nu a stat nas in nas cu ea, tot in aceasi casa au stat si imi e teama sa nu ia cea mica ceva. Momentan nu am observat nimic dubios... lalely nici eu nu stiu cum o sa alaptez, daca va fi nevoie, in public. Eventual ia cu tine o bucata de finet si acopera-te mami de Natalia - 11.04.2011 http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
daca-i alaptata nu cred ca e bai ca ia prea mult..adica asta e, slabeste ea mai tarziu oricum media e de 20 gr/zi..dar si mie mi-a luat si 40/zi ca medie in anumite saptamani fata de altele cu 20-25gr/zi
cu raceala, ai grija ca bebeii nu fac febra pt ca inca n-au sistem imunitar dezvoltat care sa-i apere..febra e reactia organismului la virus, practic arata ca lupta organismul cu boala..probabil mucisori, rosu in gat..dar poate e protejata de anticorpii tai ca o alaptezi..