Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hehehe, ce tare avem si prescurtare la sondajul zikian, SZ

eu am stat azi cu bebelinul lipit de brate. de la 11 sta cu ochii ca fazerele setate pe mine... a fost treaz chiar si la plimbare, el care de obicei cadea ca snopu de cum ieseam din lift. atipea 3 secunde si apoi speriat isi marea din nou ochii, ca babele care motaie la televizor. zici ca ii spusese cineva sa nu ma scape din ochi mai mult de 3 secunde, cu ochii pe ceas.
o fi episodul cu puseul...
macar lui sa-i mai "puseze" ceva in cerebel, ca deh, altii n-au avut parte

m-am distrat copios cu soacrele si mamicile voastre, care mai de care mai speciale in felul ei...

legat de eu abia astept controlul de la 6 saptamani, maine o si sun pe dr... eu vreaaaaaau si al meu, mai catolic decat papa si mai abstinent decat Maica Tereza, imi zice ca nu, da-te fomeie jos de pe mine, trebuie sa fim siguri ca e totul ok, asa ca intai mergi la doctor...
acum ca sa-l dau de gol si sa-l fac de ras pentru refuzul drastic, sa va mai spun ca pisica noastra (ne-castrata biata de ea) a intrat in calduri de 3 ori in ultimele doua luni pe motiv de atmosfera imbibata cu testosteron? sa va spun ca prima oara cand a mers cu ea la veterinar a mai fost cum a fost, dar a doua oara ala s-a crucit, iar a treia oara i-a spus clar "aveti un motan prin preajma ei. trebuie sa scapati de el ca altfel o s-o tina tot asa" ?
bine, nu va spun, ca il fac de ras



Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:



Zikianule!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011



Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Sa bag si eu scris repede cat mai are rabdare bb Patrick sa se joace putin.
M-au emotionat mult cuvintele bunicii de Sophicut. Multumim ca ne sunteti alaturi si va mai asteptam cu cate-o parere/ sugestie/ sfat din cand in cand, "sa ne trageti chiar de urechi" la nevoie ca meritam din cand in cand.

Am fost la dentist azi ca aveam ceva dureri cu o masea de cand eram graviduta si credeam ca e cariata... cand dincolo era maseaua de minte pe care a fost necesar sa o scoata ca a zis ca nu arata prea bine. Brrr... scurt si la subiect, dar fun sigur n-a fost.

Sherbi, Ralukara - ati luat cateva absente nemotivate, dar acum ca sunteti iar "pe baricade" le motivam... Ne-ati lipsit

Revin pe masura ce citesc...



Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna si de la noi1

Sherbi, eu am fost la eco abdominala si transfontanela la dr. Stamate Mircea / Medlife. Am citit de bine despre el.

Eu ii dau bebelului fier - cate 4 picaturi pe zi.





Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Saltea am luat din aia cu cocos. E ok pana acum. Nu mai tin minte modelul si de pe ce site, dar iti scriu daca imi aduc aminte.

Al meu era campion la intins si scos sunete dupa c el-am adus din maternitate, ca la un moment dat am intrebat-o pe pediatra daca e normal sa faca chiar asa. Acum a lasat-o mai moale.


Aa, trebuie sa-mi laud si eu sotul :) Maa ajuta cu bebe cat poate: schimbat scutece, preparat lapte, dat cu biberonul. Sambata noapte chiar sta cu bebe si eu dorm de rup.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZIKI... AM RIS CU LACRIMI!
DE PISICA, DRAGA, NU DE SOT!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Am revenit. Despre carucior: eu am primit de la cineva din austria unul sh Knorr Pram Maker 4X4. Sunt tare incantata de el: urc borduri, trec peste gropi, urc dealuri, virez cu usurinta, pot cara o gramada de cumparaturi e super ok. Dar...nu incape in masina noastra. Acum caut unul usor, sport chiar dc il voi putea folosi doar de la 6 luni. Vreau sa aiba un pret rezonabil si sa fie stabil. Astept sugestii si recomandari dc are cineva chef

Roxx, eu am luat saltea de cocos si mi se pare ok. E mai tare ca si alte saltele si mi s-a parut ca nu e asa lata (voluminoasa). Am mai avut una primita, dar am dat-o inapoi, ca si salteaua de la patul nostru cu fata de vara si de iarna. Nu stiu sa-ti descriu bine, dar nu m-a convins.

Roxx, Shine mamici harnicute azi ca si de obicei.
Vreau sa-i urez bun venit bunicii de Sophiuc. Sunteti pe aceeasi lungime de unda cu noi. Va pupam. Fetele dv , TOATE sunt niste norocoase.

Gabiv si Lavi sunteti tare simpatice prin modul in care expuneti siuatiile. V-ati gandit sa va apucati pe bune de scris? Sau deja faceti asta si am ramas eu in urma?

Shubu...pai tu numai cand te distreaza fetele treci pe aici? Se poate asa? Stim noi ca esti ocupata. Mi-ai lipsit.

Mirela n-as putea sa-ti spun nimic mai bine decat au facut-o deja fetele. Esti tare curajoasa, rezistenta si ambitioasa. Mai ai putin si mergi la mama ta si te mai eliberezi un pic. Cu sotul...un pic de rabdare sa mai ai...si implica-l de cate ori ai ocazia chiar daca te deranjeaza cum face si simti ca te incurca. Sa simta ca e responsabil.

Anka, felicitari pentru minunatul program pe care ai reusit sa i-l faci lui bebe (la masa ma refer aici) Noi mancam haotic deocamdata si la fel si dormim pe timpul zilei. Mi-e un somn acum....

Tunde mama, eu in urma controlului de la gine iau Cerazette. Citind aici ca nu e tocmai ok sa le iau dc am fata...ma tot gandesc.La cat de rar se intampla nici nu stiu dc merita sa ma intoxic. Mai vedem.
Sotul meu e ok as putea zice (vorba andutei ne e vreun sexos sa vrea mereu). Cand lucram amandoi si nu aveam bebe el facea curat si tot felul prin casa (eu munceam si sambata). Imi ramanea mine partea cu mancarea. Dupa ce am ramas gravi, si dupa ce nu am mai mers la serviciu am preluat din sarcinile casei: curatenie. Ma mai ajuta si el din cand in cand la ce era mai greu. Acum ma ajuta dc ii cer asta si cu copilul si cu casa dar nu are initiativa. Cu joaca cu Elena mai are dar cu restul treburilor nu prea. Adevarul e ca sta la serviciu de dimineata pana seara si la sf de saptamana incercam sa iesim cat mai mult, deci chiar nu ar trebui sa ma plang. Eu sincer nu pot sa cred ca exista tati care nu schimba scutece. Nu inteleg de ce nu fac asta: le e frica, nu vor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara

Am avut o zi plina
-am fost la coafor inainte de masa sa ma vopsesc
-am facut curatenie in camara..car e si debara.Scos papuci de vara,bagat incaltaminte de iarna..sters,spalat etc..
-dupamasa am fugit la Miercurea Ciuc la control sold- la ortoped.Nenea dr ne-a spus ca totul e ok..nu avem nici o problema.

la multe lunite
bube
Kristian bb d Foxy
Andrei bb de Kitzy
Alexandru bb de Iubita Mara
sa cresteti mari



----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004


Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buni de Sphiot - bine ati venit la noi, si pe mine m-ati binedispus de dimineata! Tare bine ne prinde si punctul dv de vedere!

Mirela si eu ca fetele, jos palaria, cum te descurci tu cu 4 copii! Bravo! Am vazut filmuletul, sunt niste dulci, ia zi, care cum sunt? Cel cu capul in jos e Razvan, asa-i? Mereu ma amuz sa-i ghicesc si pe ai lui Dragaica.

Anduta. Asa si sora-mea, toata lumea o congratula cat e ea de puternica, cum se descurca singura in State, fara nimeni, dupa o casnicie nereusita, cu o tona de probleme de sanatate etc. Si ea imi zicea ca prefera sa nu-i mai zica lumea ca e asa puternica, ar prefera efectiv sa stie ca poate fi si fragila si sa planga pe umarul cuiva, sa nu mai fie mama ranitilor pentru toti.

Gabi sa stii ca si eu descopar cu uimire cat eram de panicata la Patrick, nu neaparat ca era primul, dar pentru ca plangea asa de mult. Imi era frica si sa respir pe langa el sa nu porneasca sirena. Poate asta e si la voi, de asta e asa diferenta cum te porti intre Ioana si Ilinca. La Kevin, daca vad ca merge si-asa si nu protesteaza cu nimic, apoi mergem asa in continuare, mai relaxati.

MIMO sa stii ca harta puseelor cerebrale e dupa varsta corectata pentru prematuri. La Patrick s-a potrivit cam cu o diferenta de 2 luni, deci exact pe varsta lui corectata. In fine, el mi se parea intr-un continuu puseu, asta e alta poveste

RALUKARA bine ai revenit! Ma intrebam chiar pe unde umbli!

Tunde,SHerbi si eu leoaica, si eu stiu mai bine, mai ales pentru copii. In rest mai deleg si eu, nu ma supar. Mai dar ce-i cu barbatii nostri, ca nici al meu nu mai e dornic de nebunii. Asta dupa o pauza de acusi un an. Ca noi in sarcina nu am facut absolut nimic, deci de prin mai anul trecut. Eu parca m-as baga, dar el nimic. Si mi-e oarcum sa insist, ca n-am fost niciodata cea cu initiativa. Si n-are nici mandra, ca nu are cand efectiv. Cred ca-l amenint ca-mi scot vibratoarele de la naftalina. Sper sa nu citeasca buni de Sofifi...

JUCARII - intr-adevar, mami si tati sunt cele mai bune jucarii, si eu i-am cumparat lui Patrick de toate, el era si mare plangacios. Si statea fix 5 minute la fiecare si apoi se plictisea. El se plictisea si cu mine, trebuia mereu sa schimb jocul si decorul. Si acum are o camera de jucarii - abia daca se joaca cu ele. Ce-i place lui cel mai mult- sa ma secondeze ptin casa la treburi. Numai el face cafeaua, stie exact cate masuri de apa-cafea sa puna, scoate vasele din masina, spala vasele, pune rufele la spalat-uscat,pregatim masa seara, facem muffins, surubareste cu tati, etc. L-am lasat de mic sa umble mai peste tot si l-am tot implicat in ce faceam eu. Nu va zic ce simpatic era ieri la restaurant, cu manca el cu furculita si cutitul ca oamenii mari. Nu prea ii iesea, dar perseveram.
Si in restul timpului face scenete, nascoceste povesti. Inainte avea nevoie de ceva recuzita, acuma si recuzita e imaginara. Deci cam cu 3-4 figurine se joaca el cel mai mult.

Despre SOT - eu ma declar multumita, face cam de toate. L-am lasat sa se ocupe mai de toate in afara de bucatarie, ca asa a fost invatat si in plus, e si un control freak. E obsedat de curatenie si igiena, eu ii zic Madam Scama si il las numai pe el sa se ocupe de asta ca si-asa dupa parerea lui nu fac bine. E mai cicalitor ca o mamaie. Eu sunt cu bucataria si spalatul rufelor. El cu curatenia, cumparaturi, platit facturi.
La copii e mai delicata treaba. S-a implicat mult in toate treburile astea de genul schimbat copilul, spalat, dat de mancare, etc. Dar de jucat cu ei, are mai putina rabdare. Ii place acum sa stea cu Kevin ca e cuminte si nu zice nimic, insa mereu cand au plans mi i-a pasat imediat. Ca eu cica stiu sa-i linistesc. De iesit cu Patrick pe-afara, cu mare greutate iese, indoor type of person. In week-end cand organizez activitati, intoarce ochii pe dos si se declara foarte obosit apoi imi face o mie de nervi, sta 4 ore in baie sa-si aranjeze freza, sa se cremuiasca, sa se spele, etc, eu sunt gata cu copii la usa si el tot mai are de aranjat un fir de par! Va amintiti ca va ziceam, mi s-a rupt apa la Patrick si aveam 32 de saptamani, primul impuls al lui a fost sa-si puna placa de intins parul in priza. Eu cu placa aia m-am facut de vreo 3 ori in viata mea, el se face in fiecare zi. Vara mai merge, mai iese cu Patrick pe teren la fotbal, dar in general eu bat toate parcurile cu el. Cat am fost in spital, 2 luni de zile copilul meu nu a iesit afara, nici macar odata! A trebuit sa vin din spital si sa fac scandal monstru sa-i dau pe toti afara, ca altfel nu se juca copilul meu in zapada iarna asta.

Asa ca... ma ajuta, insa in week-end sau la sfarsitul zilei tot eu sunt in programul de divertisment. Cu unul in wrap, cu unul pe langa mine, tati sta la calculator. Il las 5 minute cu Patrick, ii gasesc pe amandoi la desene. Sau pe amandoi urland, ca al meu sot n-are nici un pic de rabdare cu piticania. Bine, el il pune pe Patrick la baita, el il culca, asa ca nu ma plang.

Ieri am fost si noi la o activitate specifica de pe-aici, am vazut cum se face siropul de artar, la vreo ora de Montreal, am mancat mancare traditionala, am dansat pe muzica de-a lor populara, ne-am plimbat cu caruta cu cai prin padurea de artari si ne-am jucat pe-afara ca a fost chipurile mai cald, adica 1-2 grade.
Kevin a fost cumintel ca intotdeauna, am plecat de dimineata si ne-am intors la 5 seara, l-am schimbat pe=acolo pe mese, a stat intr-o aglomeratie de nedescris, ca erau cred ca 200 de oameni intr-o cabana de lemn, galagie si copchilaraie la greu. N-a avut nici o treaba. cand am iesit afara nu prea i-a placut, eu banui ca e cam friguros, nu stiu, afara nu-i place si pace. Inauntru la agitatie dormea de puteam sa tai lemne pe el. Si seara a fost cumintel, a dormit el bine pana pe la 5 dimineata cand a inceput frichineala, cred ca am exagerat si eu ieri ca am mancat toate prostiile la cabana aia. Supa de mazare, fasole cu afumaturi, jumari, tot felul de dulciuri, vreo 3 cafele. Mai imi lipsea bautura si ziceai ca nici n-alaptez. Si cred ca nu mai repetam asa dezmat, plus ca se vede si la cantar, am iar 55 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

ziki, m-ai omorat la faza cu pisica!!!!!!! fiti mai "zen" mai dragilor, cautati armonia in voi...bla bla bla....oricum...ma gandeam ce ma faceam eu cu matele daca nu erau castrate!

despre sot: e mai mamos decat mine si vorba uneia din fete, daca ar avea cum, cred ca ar si alapta-o! a schimbat pampersuri din ziua 1 de venit acasa, are un talent fantastic sa o adoarma, ii canta in fiecare zi repertoriu divers, doarme pe pieptul lui cel putin o ora in fiecare zi, iese cu noi la plimbare, se trezeste noaptea inaintea mea sa o ia din patut si sa o puna langa mine sa o alaptez, baita i-o facem amandoi....ce mai, din punctul meu de vedere, e taticul perfect! in fiecare zi cand e la serviciu(lucreaza in ture) la telefon mai intai intreaba de fie-sa si apoi isi aduce aminte ca de fapt vorbeste cu mine!
din prisma asta chiar nu am ce sa ii reprosez si imi e tare drag cand il vad cu Maia si vad cum ii stralucesc ochii!

iar in casa face curat, matura, aranjeaza lucrurile la locul lor, face piata, spala vase. de obicei amandoi facem curat iar la bucatarie eu sunt cu gatitul, el cu spalatul. sincer spala cratitele si tigaile mai bine decat o fac eu...singurul lucru la care nu se baga e masina de spalat, ca atunci in mod cert am avea hainele de culoarea curcubeului....

daca ar stii ce il laud...in paun s-ar transforma!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput