Oana si Pepe s-au despartit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu mai stiu ce sa inventeze jurnalistii astia, sa castige si ei o paine:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/copilul-oanei-zavoranu-cu-tudy-trucaj-328563.html

- ca nu mai stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eunu inteleg ce urmareste .

Daca este intr-adevar gravida este o lovitura de imagine foarte negativa caci dovedeste o moralitate indoielnica si un motiv in plus pentru Pepe sa o lase.

Daca se deovedeste ca nu este, isi pierde total credibilitatea de om ...cu chestii din astea nu prea te joci, lumea nu percepe bine jogleria asta "sunt gravida-nu sunt gravida"

Asta desigur daca conteaza pe undeva imaginea Oanei Zavoranu ...ea exact cu ce se mai ocupa in ultimul timp, dupa ce a plecat de la OTV ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

un om cu probleme psihice[si va garantez ca are probleme]nu se gandeste atunci cand minte....,pentru ca in momentul ala crede si ea ce spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

mie mi se pare un joc ieftin . pepe se promoveaza la greu cu noul album + bani pe aparitii, concerte etc.
tot scandalul asta gravideaza in jurul marioarei- dar tipa e super desteapta- si-a dat seama si nu-i lasa sa puna mana pe bani. nu inteleg reactia tatalui lu pepe ca marioarei i-e frica de saracie- cui nu-i frica de saracie? oana tb sa-i multumeasca toata viata ei maica sii pt ca tine de bani si e o femeie cu capul pe umeri. daca oana avea banii pe mana pana acum erau papati . ( la ce prieteni fomisti are prin jur- marculescu, mara banica etc).si pana la urma e munca marioarei . oana e doar o fetita rasfatata careia i s-a luat jucaria preferata si devine isterica. oricum fetele din afara stiu ca legile in afara sunt altele. copii nu vad nimic pana nu mor ambii parinti. maica-sa e o tipa f rationala. e normal sa aiba o batranete linistita dupa o viata de munca. si eu as face la fel. n-o sa stau sa muncesc toata viata si la pensie - sa ce? sa-mi arunce copii daca vor laturile. cel m rau e sa fii la mana copiilor. a spus bine cine a spus- un parinte poate creste 7 copii dar 7 copii nu pot creste un parinte. imi iubesc copii dar independenta financiara e f buna. ei isi vad de viata lor iar eu de batranetea mea. eu in locul ei m-as duce excursii, croaziere etc si as lasa-o pe nebuna sa se bata cu morile de vant. i-a spus f bine- o ajuta financiar dar nu-i trece averea in acte. ce e asa greu de inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

un om cu probleme psihice[si va garantez ca are probleme]nu se gandeste atunci cand minte....,pentru ca in momentul ala crede si ea ce spune...

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin



100% de acord...scrie MITOMANA pe fruntea ei

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

mai arunc cate un ochi la tv, e circ in toata regula, pe mine ma obosesc, Pepe e un pic mai amuzant.
in rest mare lucru nu intelegse minte prea vehement ca sa mai pot intelege ceva
Ah, am ras bine la replici pe calea tv-lui versus FB dintre O Zavoranu si O. Roman(hai ca le agat aici sa le vedeti)
OZ despre OR http://www.antena3.ro/life-show/tabloid/oana-zavoranu-despre-oana-roman-gogoasa-infuriata-are-bucurii-la-pepe-120668.html
replica OR http://www.apropo.ro/showbiz/de-la-noi/oana-roman-ii-raspunde-lui-zavoranu-de-pepe-ma-leaga-o-veche-prietenie-8063508
RR OZ http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/zavoranca-pepe-si-oana-roman-sunt-prieteni-de-cand-el-era-mic-si-ea-era-un-crenvurst-155307.html


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

N-o aprob pe Oana, dar si Pepe mi se pare sinistru. Eu chiar nu inteleg de ce toata lumea e de partea lui, in afara de faptul ca face caterinca ieftina nu vad deloc baiatul bun, calm si iubitor prins in mrejele vrajitoarei cea rea. E un individ razbunator, calculat, care vrea s-o distruga cu orice pret, pe principiul: daca nu-i a mea, sa nu fie a nimanui.

Sa-ti urmaresti nevasta cu detectivi, sa-i citesti mailurile, sa-i fotografiezi sms-urile din telefon, sa o urmaresti luni zile, sa faci insinuari legate de viata sexuala si s-o ameninti ca dai imagini compromitatoare mi se pare un comportament dement. Sunt curioasa cat va mai tine telenovela asta, ca vad ca Pepe e abonat la Happy Hour. Daca o tin asa pana-n octombrie, ne face pe toti cu nervii.

Cat despre Maruta, un comportament mai josnic n-am vazut in viata mea, sa zgandare invitatii, sa-i atate unii impotriva altora. Nu mi-a placut niciodata de el, dar acum direct il detest. Mi-e mila de Andra, care e o finuta. Nu stiu cum poate sta cu "tzatza" asta de Maruta. Bine ca s-a isterizat toata lumea cu OTV-ul, ca acum sa-i copieze toti, de la A la Z!

Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:


http://vodpod.com/watch/5885493-senzational-oana-zavoranu-pepe-si-marioara-zavoranu-la-otv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C


http://vodpod.com/watch/5885493-senzational-oana-zavoranu-pepe-si-marioara-zavoranu-la-otv




m-a mancat undeva sa ma uit la asa ceva. Circ ordinar, cum poate vorbi Oana, nu conteaza ce parere are despre maica'sa putea fi si un om oarecare, jenant, si oribil. Cred sincer ca saraca sufera de ceva, o depresie, o anxietate, ceva, face efectiv spume la gura, isi pierde vocea cand tipa, trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu am obosit sa ii tot vad pe astia pe toate canalele Tv. nu am timp de televizor dar mai dau drumul cate 15-10 de min macar seara dupa ce culc copii sau cand ei se mai joaca si e liniste in casa. si nu am ce vedea. Daca nu e Pepe e Oana, daca nu e oana e Marioara, si hop-top si Pepe senior.
Am facut greseala sa ma uit la Oana invitata la B1. Este o femeie fara caracter si fara pic de bun simt. Jigneste necontenit, pe oricine. Faza cu "pe mine ma iubesc oamenii inteligenti si cu facultati" sau cam asa s-a exprimat....m-a scarbit de-a dreptul. Si faza cu copilul: nu concepe decat ca va face baiat si nu se gandeste ca sa fie copilul sanatos (desi nici eu nu cred o secunda ca e gravida) ci sa nu se ingrase ea. Frate, asta nu o sa fie mama niciodata. pana si Columbeanca, la 20 de ani gandea mai matur decat tzatza asta. Toata emisiunea nu a facut decat sa acuze si sa jigneasca, nu a dat nimic inteligent din ea. Mie nu-mi este drag niciunul, dar ea e o mahalagioaica fara caracter.Si faza cu "mustacioasele care merg cu tranvaiul" mi s-a parut iar de prost gust. bine ca exista si femei stilate ca ea ca altfel eram o tara de sarantoci prosti.
Ueah, nici nu vreau sa mai aud de astfel de specimene.

Mergi la inceput