David-Steluta mea de mare.(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna tuturor.
Gata,vineri il operam.Sa ne tineti pumnii ca-s stresata la maxim,indiferent de ce mi se spune si de ce stiu si eu la randul meu despre operatie..am stomacul ghem si asta mi-e starea,nu pot s-o controlez.
Azi a fost musai sa-l duc la gradi sa-l evalueze psihologul gradinitei,ca asa-i la noi,multe hartii,multe rau,multa birocratie..nu conteaza ca abia a inceput gradinita,ca a stat acasa fiind bolnav..si punem si alti oameni in impas ca nu stiu ce sa scrie din moment ce abia a fost pe acolo..Dar sa revenim,ca doar suntem invatati ca traim in tara tuturor posibilitatilor..
Voiam sa mai spun ca el e ok,vorbeste destul de corect,spune inclusiv literele mai grele r,j,s,t,mai spune si David atunci cand se refera la el insusi,dar spune si eu,mie,al meu..numara pana la 100 si chiar peste,dar si inapoi si numara f corect,nu sare,stie toate literele,le recunoaste,stie toate culorile,le spune si in engleza,stie in general destul de multe,prinde repede tot ce il inveti,insa trebuie sa fie ceva care sa-i placa..desenatul nu-i tocmai pasiunea lui,mazgaleste el,dar nu in contur,ce-i drept nici eu n-am stat de capul lui cu asta daca nu a vrut..si se plictiseste repede.Daca-i taica-su acasa nu ar sta la activitati nici batut,el vrea numai zbenguiala..
In general a evoluat f,f mult,practic e un alt copil,ca poate nu am atins si acest subiect in postarea anterioara si stiu ca anul trecut povesteam ca aveam probleme si ne gandisem la alte lucruri si am vrut sa lamuresc si acest aspect.
In rest e un copil timid,in ciuda faptului ca nu ar parea,este foarte sensibil,in ciuda caposeniei lui :)),si-a facut prieteni la gradinita chiar daca nu prea a stat foarte mult pe acolo,ii place de o fetita Maria :),ii plac foarte mult educatoarele pe care le are,cel putin dupa una din ele e lesinat complet.
Maine plecam spre Bucuresti,sa ne tineti pumnii,singura chestie de care mi-e teama e sa nu prinda ceva din spital..bine,mie mi-e teama de foarte multe,ca nah,e fii-miu..si el jeleste mai nou si la o mica zgarietura,sange sa nu vada ca urla ceva de groaza.
Va pupam si va dorim toate cele bune.
Multumesc celor care ne sunt alaturi,celor care nu ne-au uitat,care inca imi mai scriu mailuri si se intereseaza de el si celor care se gandesc la David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Leditia, ma bucur ca ai venit cu vesti noi. Imi place tare mult ce scrii despre David. Felicitari ca l-ai crescut asa frumos si stie o multime de lucruri. Nici nu zici ca face 4 ani. Eu nu intru pe aici decat sa citesc, dar sa stii ca m-am gandit de foarte multe ori la voi. Va Tin pumnii la operatia de miine.
Sper sa citesc intr-o zi si vestea cea mare: ca s-a gasit tratament pe fc.
Va doresc sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doamne ajuta sa treceti cu bine si peste acest hop si sa veniti repede acasa



Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sanatate multa si succes, Leditia! Pupa nazdravanul si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Multa sanatate lui David, sa se recupereze rapid! Cum a fost??

Felicitari si pentru super progrese Ma bucur ca ai scris si aici, eu il tot admir in poze cat de frumos creste!

Multa sanatate si tie

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna Leditia !
Multa putere si numai bine tie si scumpului de David !!
Ne rugam sa fie bine
Asteptam vesti bune .
Va pup cu drag

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna seara..Is obosita rupta ca azi noapte atat m-a batut fii-miu in somn ca n-am inchis un ochi..el neinvatat sa doarma cu noi in pat :) si oricum lui nu-i ajunge nici un pat de 5m patrati daca i-as da :))
Revenind,am plecat ieri,azi dim la 7 eram la spital si am stat o gramada,din pacate anumite informatii foarte importate nu au fost transmise sau intelese,ca nu stiu ce s-a intamplat si ei nu stiau ca el are fc..Apoi m-am trezit ca pe biletul de internare/trimitere scria altceva,dar noroc ca am discutat intai cu asistenta sefa si i-am spus ca eu am venit pt polipi.(bine..si eu zuza nu m-am uitat pe biletul ala sa vad ce scrie si a gresit asistenta de aici..)Ma rog,am vorbit si ne-am inteles ca eu il operez doar de polipi si mai multe nu.
La 12 fara 20 l-au luat,se plictisese rau,ba voia apa si nu avea voie,ba voia acasa ca gata,el nu mai sta..ba alerga de colo-colo de ziceai ca e pe baterii...pana a venit dna asistenta si i-a dat un siropel pe care abia l-a luat,3 oameni ne-am chinuit,el care ia siropelele fara comentarii..Asaa..si siropelul asta l-a ametit si a stat tare cumintel in pat,la pachet nu se dadea :)))),zambea asa,ziceai ca-i pe alta planeta..L-au terminat repede,l-a adus adormit,a dormit un pic,se mai trezea,plangea,tusea,iar adormea..Insa a fost ok..s-a trezit,a vrut apa,a baut mai mult de jumate de sticla,apoi s-a dat jos din pat ca el se plictiseste frate..Si-a luat-o iar la pas pe acolo in timp ce toti copii stateau vai de ei prin patuturi sau la parinti in brate ametiti,somnorosi sau dormind..al meu bantuia noah.Mi-a cerut mancare,am mers si i-am cumparat..a papat un iaurtel cu fructe si o banana si a stat si s-a jucat cu niste masinute,ale unui copil...dupa care a urlat ca din gura de sarpe,ca deh,copilu a plecat si el voia masinutele..dar pe alea,doar pe alea!!!desi se dusese taica-su sa-i ia masinute de la un magazin de jos numai sa nu mai planga ca se umplea de muci si-l durea si gatul..aiurea,ca el voia verde,dar si rosie..si portocalie..Si uite asa,a plecat nebuna de maica-sa sa-i caute masinute sa se calmeze copilu'..ne-am intors acasa cu 11 masinute.Pe masina a dormit,apoi daduse o energie in el si un cantat de nu mai stiam ce sa-i facem sa taca..ca deh,dupa operatie nu te apuci sa tipi.
Dna dr anestezist s-a cam crispat cand a auzit de fc,dar cand l-a vazut pe fii-miu nu i-a venit sa creada ca are fc si cam toti,inclusiv asistentele s-au mirat cat de bine arata,ca se asteptau sa vada un copil f slab,mic si in general aratand rau..Asa ca pana la urma a fost totul bine.
Acum suntem acasa,l-am pus la nani si merg sa dorm si eu ..tare bine-i acasa la noi.
Ah..Marry..de multa vreme ma tot chinui sa-ti multumesc din nou pt cartile cu miffy..au fost primele carti la care a stat fii-miu sa-i citim,practic cu alea l-am invatat sa stea sa-i citim..si am citit la ele de le-a invatat si el pe de rost si cica citeste si el,ca vede poza si spune textul de la fiecare pagina in parte,de-ai zice ca stie sa citeasca :)))Asa ca multumim inca o data pt ele ,acum e cu bobita si buburuza,insa miffy a ramas una din iubirile lui.
Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, ma bucur ca a mers totul usor, fara probleme, si ca sunteti inapoi acasa.

Sanatate multa!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Ledi, ma bucur sa aflu ca sunteti bine si cresteti frumos si ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie, David e un scum si din ce am citit se aseamana mult la comportament cu Robert al meu.
Felicitari pentru ce ai reusit sa faci si pentru taria ta, esti de admirat.
Eu intru destul de rar pe forum, dar mereu ma uit sa vad daca ai mai scris ceva sa mai citesc despre voi.
Va pup si va doresc sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna ziua tuturor celor care ma citesc pe aici.
Nu am mai scris de mult si mi-am tot propus sa mai scriu despre David,dar m-am luat cu altele si am tot uitat sau amanat.
Incep prin a povesti despre David si progresele lui.
Cele care au urmarit subiectul stiu ca acum multa vreme ma ingrijorasem ca David nu vorbea cum trebuie si aveam tot felul de ganduri in cap.
A recuperat fantastic pe partea asta,nu e nici acum un f bun orator,mai face greseli gramaticale,insa este un copil extrem de inteligent.Este ahtiat dupa cifre si litere,sunt singurele ''jucarii'' cu care se joaca zi de zi de la aproape 3 ani...restul,sa fie pe acolo pt atunci cand il apuca dorul de ele.Stie sa numere in 3 limbi pana la 200,si in alte 3 pana la 20-30.Mi-a numarat din 2 in 2 in engleza pana la 100 de la el putere,stie sa formeze numere cu mii,stie matematica simpla..de genul un nr adunat cu 1..sau cu 0..orice nr..si chestii simple gen 1 plus 1..2 plus 2..A invatat ceasul in 10 min..stie anotimpurile in ro si engl,notiunea de timp,dim ,pranz,dupa-amiaza,seara,stie semnele de circulatie,cele mai uzuale,alfabetul in ro si engl..si in general stie ff multe lucruri si ma uimeste zi de zi.A recuperat fantastic de mult,parca e alt copil..si ma bucur ca mi-am ascultat instincul acum un an jumate si nu de nush ce ''specialisti'' care nu stiau cum sa ma imbrobodeasca sa mai scoata niste bani de la alti parinti disperati.
La gradi nu a mai mers,l-am retras din motive intemeiate si o sa mai vedem cum o rezolvam si pe asta.Pe langa asta imunitatea lui anul acesta a fost cumva mai scazuta,ca desi l-am retras,tot s-a imbolnavit lunar,ceea ce anul trecut nu s-a intamplat.Evident merge cu noi peste tot,este scos afara..
Boala lui stagneaza,este f bine,a crescut bine,cu greutatea nu sta grozav,insa eu zic ca e bine..are 16 kg si 107cm..Avand in vedere faptul ca are fc..eu zic ca e f bine..Dozele de medicamente au ramas aceleasi si din punctul meu de vedere e un copil normal si sanatos.De multa vreme am depasit acel stadiu de a-l privi ca pe un copil bolnav..si il privim ca pe un copil normal care se imbolnaveste ca oricare altul si ia niste medicamente.
Mai am un plan,sper sa-mi iasa,sa-i putem oferi inca ceva ce i-ar face bine,psihic,fizic..si din toate punctele de vedere si sper sa ne iasa..si poate asa si imunitatea lui va creste.
Imi doresc foarte mult ca el sa aiba o viata normala si ok si imi doresc f mult ca lumea sa nu-l mai priveasca altfel daca aude de boala lui.E un copil frumos,inteligent si bun pt care ii multumesc lui Dzeu in fiecare zi ca mi l-a dat..si ca m-a ales pe mine sa fiu mama acestui copil.Sunt mandra de el si il iubesc cum nimeni nu-si poate imagina vreodata..iar el este o minune de copil.
In vara probabil ca vom merge iar la Tm,ca in fiecare an si speram sa aflam numai vesti bune.
Va pupam si va dorim toate cele bune.
Le multumesc si acum tuturor celor care ne-au sprijinit de-a lungul timpului,celor care nu l-au uitat pe David si care din cand in cand m-au mai intrebat de el spunandu-mi ca acest copil le-a ramas lipit de inimi si suflete...
edit :as fi pus o poza cu bubu,insa nu ma pricep absolut deloc.

Mergi la inceput