Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

helpppp..ana s-a iritat tare pe gatulet..are mai multe randuri de cute acolo..adica o gusulita si din cauza transpiratiei au nu stiu de ce s-a iritat..este asa rosieee....offf...cu ce sa-i dau oare..i-am dat cu apa termala de la avene..

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Nu merge cu putin Bepanten?sau cu crema aceea de fata(am uitat cum se numea)de care sunteti tu si Ana foarte multumite.


FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ratusca la noi a mers f bine combinatia apa termala, sa nu-i pui nimic care sa deranjeze gatul si sudocrem.Si trebuie mentinuta zona f uscata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Heidy

Lidia, bouncer-ele de regula merg pana in 9-10 kg. Eu am gasit un singur model, de la Fisher Price, care merge pana la 18 kg si se transforma in scaunel-balansoar si scaun pentru copii. Acesta:www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=52494&ncat=thumbnail&pcat=bgb#fabric-close-up" target="_blank">BOUNCER
Sunt super multumita, ziua doarme in el, se joaca...din pacate insa fiind foarte lung nu mai incape prea mult in pozitia intinsa si vom avansa la scaunel in curand.

Sugubina nu eu sunt cu Puffies si nici nu am retinut cine era, tot un neuron am si azi a mancat suc de portocale si morcovi deci e anemic

Raportam prima baie cu Iustin in cada maaaare. A fost un succes. Era asa fascinat de baie, de luminitele de la telecomanda, de lumina din apa... nu mai stia unde sa intoarca capsorul. A mai venit si Ema si ne-a populat cada cu vreo 20 de rate ... saracul a basculat un biberon pe nerasuflate si a cazut lat . E super, merita incercat daca va incumetati. Pentru el a fost de 10 ori mai placut decat in cadita lui, in care oricum nu mai intra.

Acum ma duc si eu la
ursoaicele si va urez o noapte cu bebei linistiti si somnorosi asa ca noi.




MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)


ai cumparat balansoarul de pe site-ul dat de tine?pt ca la noi costa 400 ron iar de la ei de pe site este 200 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor credeti ca este posibil ca la 3 luni sa ii dea dinti?este marait toata ziua si a inceput sa faca balute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Am intrat rpd sa va spun ca am facut baita in cada... cu cel de-al doilea colacel! Asta seamana cu cel al Puficelor, i-a placut maxim puiului meu. Vedeti ca are 2 supape colacelul, prin care trebuie suflat aer. La noi o supapa era degeaba, ca n-avea gaura si doar pe una s-a putut umfla.

Fug la somn.

Ratusca, sper ca ai rezolvat cu Ana mica... un pup mare pentru ea. Eu zic sa usuci zona bine, apoi apa Avene si atat(lasi apa sa actioneze, apoi tamponezi pana usuci din nou zona). La cute, cremuta noastra nu face bine, parca "arde" pielea aia(care e mai sensibila ca in alte zone). Of!

Somn usor si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

despre ce colaacei tot vorbiti..k nu am vrut sa intervin niciodata pt k nu vreoiam sa va intrerup...dar este ceva legat de baita lui bebe vad.. poate ma dumiriti si pe mine cu ceva informatii:D

lidia..este posibil sa-i iasa dintisori..dar poate este doar curiozitate si placere...sa-l stergi mereu pe manute...dar stai linistita ca multi microbi nu pot fii ..si vba fetelor..cand o sa manance de pe jos in parc seminte chistoace si pietre...o sa vezi cum se fac anticorpii..

va si bebei papaciosi si cacaciosi sa aveti incontinuare!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Lidia eu am cumparat bouncer-ul de la Mothercare din RO cu 350 Ron. Am incercat sa il comand pe Amazon dar ma costa transportul 80 Lire. La Mothercare, daca te intereseaza, poti suna sa vezi daca il au si in ce magazin. Stiu ca afara e muuult mai ieftin dar deh, ghinionul nostru ca de obicei. Am uitat sa iti spun ca husa la al meu e mult mai colorata decat cea din poza (bleu cu un leut rosu si alte vietuitoare simpatice) insa modelul e acelasi.

Anya si Iustin tot 62 cm are. De incaput incape, mai raman vreo 10 cm pana la partea de sus, dar cand il ridic il mai dau cu capsorul de marginea rigida de deasupra. Acum am schimbat tehnica si mai merge. Ideea este ca marginea de sus se mentine doar in pozitia intinsa. Nu o poti cobora decat daca ii ridici spatarul. Cu spatarul ridicat sta ca in scoica dar nu vreau sa ii fortez inca coloana. Il tin asa 10-15 min / si pentru moment. Oricum eu zic ca merge la fix pana pe la 4 luni si apoi schimba si bebe pozitia.

Cat despre rosul mainii pe langa biberon/san si Iustin face al fel si eu tot pe gingii dau vina. Sotul rade de mien si imi spune ca in mintea mea ii creste si barba in curand

Ratusca eu as da cu apa termala si atat. Roseata este de la transpiratie si umezeala aferenta. Daca o dai cu crema intretii cauza si nu obtii prea multe. Daca o dai cu o crema pe baza de oxid de zinc ii usuca putin pielea si scapa si de roseata dar, pentru o piele atopica uscaciunea nu e buna.

Leloo, acestia sunt colaceii minune [url=http://www.bizrate.co.uk/swimmingequipment/productskeyword--baby+neck+swim+ring+uk.html]COLACEI[/URL]

Beatrice azi te astept cu catalogul, prea se strang absente pe aici.

Doura pe tine cel putin te stergem din lista daca lipsesti nemotivat

Si acum sa ma plang. Iustin s-a trezit la 2 sa pape, de bine ce il laudam si a stat treaz o ora jumate sa gangureasca si sa se holbeze la scafa in forma de Mickey ... probabil in speranta ca ii pornesc si luminitele sa se hilizeasca si la astea.

Ma duc sa imi halesc micul dejun: un morcov



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

deci miruna, asta i culmea ..ana la 3:30 cerea de mancare...deja nu mai aveam ce a-i fac...am mai lasat-o 30 min si apoi i-am dat..copilasii nostriiiiiiiiiiii vorbesc prin telepatie....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Miruna, cum a fost morcovul?

Lidia_P, si Ilinca baloseste si e maraita uneori, dar eu sper ca e prea devreme ptr dinti.Lui S i-au iesit la 8 luni.

Ratusca, ce mai face bb, i-a mai trecut roseata?

Ana_O, succes cu micul inotator!

Anya2010, si I. scuipa suseza uneori si isi molfaie degetele sau pumnul dupa caz.Le suge cu o pofta si niste zgomote asa haioase, le cearta.Tare-s curioasa ce o determina sa faca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata....

este putin mai bine...i-am dat doar cu apa termala si am uscat bine zona...cam greu asta pt ca este exact la pliurile gatului...nici nu se vede decat daca ridica, capul in sus...offf nu stiu cum de s-a iritat pt ca eu am sters o dupa fiecare masa...


Mergi la inceput