*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

printeso, zici ca te-ai apucat de cura de slabire?Pai ...ce ai patit? Ce ti-a venit?


Ralukutza, citisem si eu de colostrum cu probiotice, dar nu stiu de ce medicul mi-a zis sa nu-i dau.chiar n-am mai retinut, asa ca am renuntat la idee.O sa mai studiez problema si o sa revin cu intrebarea, ca acum e alt medic.

cherieactiv, multa bafta la cautat casuta.Sa dea DD sa gasiti si sa va luati ce va doriti.

Darling, alra, multmim, david e mai bine.Nu mai face febra de duminica.Are in continuare sinusurile infundate sau polipii inflamati, ca nu m-a lamurit nimeni pana acum unde este problema, ca respira inca pe gura si uneori haraie.Mai facem doar aerosol cu ser si ii dau niste bobite de imunitate, cica, homeopate.Dar, am vazut ca la David racelile se leaga de cele mai multe ori (cu exceptia problemelor aduse de la gradinita) de iesirea dintilor sau a maselelor.Acum ii iese maseaua de sus, din partea dreapta.Mai avem una in stanga si poate pe urma scapam mai usor cu racelile.La David racelile au un parcurs ciudat.Incep cu mucisori si tuse si abia dupa o saptamana apare febra.Iar febra il tine 3-4-5 zile.Urata traba la Nicole cu bronsita.David nu a facut niciodata.Sanatate multa sa aveti si multa putereeeeeee.Pupici


Manumanu, sanatate multa bonei.


Amalia, David cred ca face din rasfat scheme cand e vb de imbracat, fiindca aplica tratamentul asta doar cu mine.Cu bunicile sau cu tati nu face la fel.Multa bafta la medic azi.Pupici pt Luca si pt tine.


Amalia, ginye, uite, eu nu imi fac bilant de sfarsit de an niciodata si am mai putine griji.Iau lucrurile asa cum vin si ma bucur de viata, daca imi fac planuri nu reusesc sa ma mai tin de ele, asa ca mai bine nu-mi mai fac.O fi bine, o fi rau, nu stiu.


Otilia, David nu are inclinatii de astea, sa se imbrace singur.Mananca singur uneori, dar atat.

Bertha, sanatate multa frumusetilor rare.


Articolul este aici(scoateti voi spatiile): h t t p://w w w.u t i l e c o p i i.ro/articole/copii-1-5-ani/sfidarea-de-ce-se-intampla-si-ce-poti-face-2-ani/6839/


www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

neata,

La multi ani pt ultimii sarbatoriti, cei mai mici copii din grup, Andra (Ralukuzza) si Cristian (Madutza_bra)!

Bertha, ma bucur sa te recitesc! Inteleg ca lucrezi in perioada asta. Ma bucur ca Ioana este bine si s-a acomodat cu lipsa ta, cat esti la serviciu. Sanatate multa copiilor! Si ale mele, in special cea mare Andreea, sunt un pic racite.

Amalia, ma gandesc la voi astazi. O sa urmaresc diseara sa vad ce ai scris.

Printesa, ma bucur sa "aud" de tine. Super se joaca copiii tai. Si ale mele cam la fel. Doar ca nu le-am dat voie sa mazgaleasca, dar au mazgalit singure, le-a venit aceasta idee, se joaca cu hainute, caciuli, esarfe, si alearga prin casa cu ele. Fantome inca nu... De fapt nu le las cu hainele pe care le folosim in mod curent, asta ar insemna sa le spal/calc/impaturesc de n ori pe zi, ceea ce ar fi cam imposibil. Dar au in sertar cu diverse hainute ramase mici, sau care nu prea le-au purtat, si au acces acolo. La caciuli si fulare e "la liber", ca se strang usor. Imi probeaza pantofii si merg cu ei prin casa, isi fac mancare utilizand tot felul de chestii de bucatarie, tot asa puse inr-un loc special, unde stiu ca au voie... Tot asa chestii pe care nu prea le foloseam.
Deci ne luam de mana cu haosul din casa...

Malinas, cadn se termina concursul? Cam am votat constiincios. Ce inseamna "energie"? Ca o daat mi-a dat, sau de fapt ti-a dat x bani si y energie...

Cherrie, o imbratisare! Sa treceti cat mai usor peste probleme. Te cred ca ti-e greu.

Otilia, si eu te admir cum te descurci cu 3 copii. Eu nu m-as mai baga, imi ajung 2... nici daca imi da dl boc concediu 5 ani cu 300% din salariu

Vad ca a fost cam tensionata atmosfera pe aici, bine ca s-a mai dezamorsat
Nici nu stiu exact de la ce a pornit, de la picaturile alea de linistire? Eu recunosc, personal nici eu nu sunt pro diverse chestii vorba Printesei de adormire, linistire, foame etc. Nici nu sunt f stricta, decat in linii mari, ma rog, nu poti lasa totul la voia intamplarii. Dar in fond, fiecare raspunde de copilul lui...Normal, mai tragem cate un semnal de alarma, daca ni se pare ceva in neregula, caci na, ne preocupa binele copiilor nostri in general.
Iar partea cu haine, pantofi etc, mi se pare normal sa discutam pe aici si despre alte lucruri in afara de copii si d=ce deriva de aici.



Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii


si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BERTHA, ma bucur ca ai revenit! Sanatate multa Ioanei si lui Darius, sper sa se rezolve toate problemele cat mai repede!

Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate pentru bona noastra, chiar o sa-i transmit, ca e chiar ca din familie!

Si mie mi-e dor de Lauramiron, de Diamisha, de Mirtha, de Babyzapi, de Mav, de Mamiseli ... si sigur am uitat pe cineva! ce mai faceti fete dragi? Poate ne scrieti cate ceva despre voi acum, la "bilant" .



mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Un pupic dulce special pentru tine , Anastasia si Radu ! Si un pupic larg pentru toti cozonaceii si mamicile lor !

Sanatate si un an bun , mai bun pentru toata lumea !

Incerc sa revin astazi spre seara cu un mesaj mai omenesc .Nu de alta dar si mie mi-e foarte dor de voi toate si mai ales imi lipsesc dialogurile cu voi. Acum ma simt foarte rau - trebuie sa ajung si la birou si nu am habar cum voi face asta , ca abia ma misc prin casa dar sper ca pina spre seara sa imi mai revin .

Pina atunci poate reusiti sa intrati si sa va distrati cu pozele din contul cozonaceilor : din vara si de la serbarea Evei. Ea este ok , a reusit sa depaseasca inaltimea de 88 cm la care stagnase o perioada lunga de timp , acum are 90 cm si 13,5 kg. In rest va pot spune ca este o fetita absolut delicioasa de care suntem iremediabil indragostiti. Este o lipicioasa , tandra si sensibila ca un balsam. Chiar cand face bocane imi este foarte greu sa ma supar.
Nu am reusit sa incarc filmuletele de la serbare dar o sa le incarc pe youtube.

Sa aveti o dupa-amiza cat mai placuta si promit ca revin pina spre seara. As mai avea cateva vorbulitze de spus acum....dar nu ma intind.




Citat:
citat din mesajul lui manumanu


Si mie mi-e dor de Lauramiron, de Diamisha, de Mirtha, de Babyzapi, de Mav, de Mamiseli ... si sigur am uitat pe cineva! ce mai faceti fete dragi? Poate ne scrieti cate ceva despre voi acum, la "bilant" .



mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Wow, Mirtha, bine ai revenit! Si noua ne era dor de tine! Sper sa reusesti sa intri mai des. De abia astept sa ma uit la pozele cu Eva.

La multi ani lui Cristian!

Multa sanatate tuturor cozonaceilor si parintilor lor!






Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ooo cate discutii am avut de recuperat. Nu am avut timp neam sa intru pe forum ....se intelege de ce.activitate maxima acasa.

Printeso mi-au atras atentia povestirile tale despre copii tai si tare mult mi-au placut. Observ o mare relaxare, desi stiu cat de greu trebuie sa-ti fi fost cu cei 2 copii cand au fost mai mici.
Acum ia zi-mi si mie cum te-ai descurcat cu ei cand era copilul mic bebe? Isi lua vreo "bucata" ceva de la copilul cel mare?
Si mai povesteste-ne, ca sunt sigura ca sunt multe mamici interesate...
Lorena nu-l iarta deloc, nu-i da sa-l faca sa-l planga...dar...nu mi se pare ok. Simt ca tot timpul e alergat saracul. In rest parca s-a mai calmat asa...dar cere mult mai mare atentie decat inainte...si se alinta la maxim...noi normal ca ii facem jocul sa nu fie cupilul suparat....

Gata fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicabo, concursul se termina in februarie, la inceput.Deci...mai aveti de votat.Energia o utilizez ca sa fac diferite actiuni.Povestea este asa: in joc ai bani si energie.Astea sunt resurse limitate. Ai nevoie de energie si anumite haine ca sa faci diferite actiuni.Facand actiuni tot mai complexe castigi tot mai multe puncte si treci de la un nivel la altul.Bani castigi si singur in joc facand actiuni, unde consumi insa multa energie.

Mirtha, bine ai revenit.Te asteptam cu povesti pe larg.

Ca veni vorba de mancare pt Revelion, eu sunt iar codasa.Am sa fac o salata beuf, iar pt david voi inlocui maioneza cu iaurt si voi scoate acriturile, ca nu-i plac.Mai fac oua umplute cu pateu de casa, din ficat de pasare, ca sa manance si David.Chiftele marinate pt noi si simple pt David.Si nelipsitul peste la cuptor.Inca ma mai gandesc ce prajitura sa fac.Poate imi dati voi o idee.


www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

malinas eu fac niste foi umplute cu crema de lamaie; le-am facut de craciun si le fac si acum, asa ca sa imi "fac mana", pt ca sambata facem parastas si atuncie musai sa imi iasa
cred ca fac si niste briose pt ca am vreo 50 de oua care trebuiesc consumate
poate fac si o prajitura ... nici nu stiu cum o cheama..stai sa caut un link

salata boeuf si icre fac oaspetii.
mai fac niste snitele subtiri, un soi de pui shanghai
ciuperci la cuptor cu branza+marar+cascaval

friptura de porc sau de pui cu piure
fructe si...multa voie buna

Hera, nu-s deloc relaxata, maica. Doar ca nu mai am putere de nimic. Cris si-a luat-o de Alex(il cam impingea, dar nu il lovea), apoi a inceput Cris sa il imbranceasca (pe la 7-8 luni, cand a inceput sa se deplaseze).
de cand a inceput gradinita si Alex o incaseaza la greu, a inceput sa se apere. si acum e pur si simplu camp de lupta.
Cris il bate pe Alex din orice. pr si simplu, asa are el chef, si ii arde cate una dupa ceafa. de obicei alex fugea sau incepea sa planga si venea la mine. Acum intoarce palma. Nu stiu cum sa gestionez situatia. Ma depaseste.
Mai mult decat sa le explic de 1 milion de ori ca bataia nu rezolva problemele, sa il pun pe bataus la colt, sa nu mai vorbesc cu el 5 minute drept pedeapsa..... altceva nu stiu ce sa fac.
in fine pb e complicata.
incerc sa le ocup timpul cat pot, dar, mai fac mancare, mai spal, mai strang/asez prin casa, si raman singuri intr-o camera si buuuum scandal.
Astept sfaturi cu interes.

sunt si momente in care se joaca impreuna, coloram, desenam, sortam sosete ca sa invatam culori, ne jucam alergatea pe... covor (adica un soi de cocotzatea, va mai amintiti?, doar ca ne cocotam pe niste covorase colorate), costruim castele din lego, facem puzzle....cand spal pe jos, le dau cate un servetel umed sa spele usa de la intrare
incearca sa te joci cu Lorena macar jumatate de ora, cat il tii pe bebe in scoica

dau send ca vor mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

http://gabrielacara.blogspot.com/2008/11/prajitura-creme-ala-creme.html


asta-i prajitura


si fac si placinta cu mere, pt ca mama a cumparat inegalabila cantitate de 20 de kg de mere, care incep sa mi se strice in debara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Meniu de revelion: salata boeuf, piftele, icre, pui la grill si friptura de porc la gratar...dulce: rafaello (reteta data de Anca) si cioco de casa.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput