Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alysh, stai linistita ca nu te condamna nimeni; mie mi-e foarte greu sa cred ca vreo mamica nu i-a dat la fundulet sau peste mana copilasului. Poate ca sunt... nu stiu. Si Victoria si-a luat o palma la fundulet pe care a ignorat-o total, ca si cum nu as fi dat... cred ca ea nici nu a realizat ce am facut eu... si io cu nervii cat casa pana i-am dat palma aia la fund si dup-aia cu vinovatia cat Palatul Poporului... asta e, normal ca te mai lasa nervii. Nu, nu sunt de acord cu datul in copii, nici macar la fund, DAR uite ca se intampla...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Desiree - si de la mine LA MULTI ANI si numai sanatate iti doresc, tie si micutzei Victoria si lui daddy

Alyshule - ce sa zic, ar fi asa fain sa fim monumente de rabdare Eu am avut o perioada n,asoala cu Robertzone cand a renuntat la somnul de pranz, in fiecare zi eram plina de nervi, nu intelegeam ce naiba are de se tot zvarcoleste si ma capia Atunci i-am scapat si eu vreo doua si da, m-am simtit nasol, a fost cu cantec, am plans, l-am sufocat cu pupici dupa aia deci saracul copil cred ca o fost tare bulversat. Dupa episoiul asta mai m-am calmat, ca sa zic asa, l-am lasat pe el in genere sa ma conduca si mi-am stabilit limitele f jos. Adica incerc sa reactionez urat doar la anumite faze: lovit parintii si copiii. NU cu lovit back, dar cu certat rau si trimis la colt. Si la fazele periculoase (el insa e ok, nu prea se pune in pericol, e asa haios cand de ex vrea sa se urce pe masa si ma intreaba cu un picior deja pe masa: Mami, urc? E voie ? NU :D el ofteaza si mai incearca odata sa obtina acordul si a doua oara renunta :)

Cu pierdut rabdare - ni se intampla si noi, mai rar, dar na, nu poate fi totul roz bombon mereu. Chiar acum doua zile mi-a vomat si a murdarit vreo trei camere Si eu stergeam pe acolo si i-am zis sa stea in pat pana termin - m-a ignorat cu desavarsire, era vesel tare - a inceput sa ztopaie de acolo, i-am zis de trei ori sa stea locului - eram dupa o zi de trening, de curatzat casa, obosita (sunt zombie, nu imi revin) si m-am apucat sa matur cu el pe jos L-am tarat pana in pat si am tzipat la el oleaca si l-am lasat acolo singur pana am terminat de spalat pe jos. Uf, dupa un minut nu am mai putut si m-am dus la el si mi-am cerut scuze, am vorbit f calma cu el, i-am zis Pardon (a invatat si el la scoala sa isi ceara scuze ), ca am gresit etc si la final ne-am pupat, am promis sa fiu mai linistita. Ce sa zic, parca a fost o reconciliere de amorezi M-am dus cu el sa imi schimb bluza de voma si am pus o alta si el: "Bravo mami, esti frumoasa" m-a topit, ce sa zic uf ...

Cu agresivitatea sta mai bine - mi-a zis Madama ca si-a mai revenit, de fapt am remarcat si eu. Sper sa fie mai bine, la scoala cand il duc dau de o gramada de copii , chiar si mai maricei, care il saluta ("A venit Robert, salut Robert, vii cu noi la pipi ) etc. Si cand l-am intrebat a zis ca sunt prietenii lui Nu stiu daca a contat, dar i-am luat o carte cu o tanti care avea o pisica ce i-a baut o cana cu lapte si tanti aia a tipat si a gonit pisica si Robert a vazut cat de trista era pisica gonita ... si apoi tanti si-a cerut scuze de la pisica si i-a oferit lapte - cartea asta o citim in fiecare seara si ii povestesc cat de bine e sa fii gentil si dragut, ca e lapte pentru toti, la fel si jucarii, ca uite ce veseli sunt daca nu tipa nimeni etc etc. Nu mai poate dupa pisica aia

Eh, fug sa ma culc, nu stiu ce am, sunt terminata de oboseala, zile grele la servis ... si ne asteapta o vacanta plina de bunici si vizite la prieteni si rude

Ah,; am vazut ROBERT de LORI la serbare cu fulguletzi :) O MINUNE !! De fapt multe minuni

Ah si Dolores - te pup si iti doresc sa treci cu bine peste problemele astea, sa fii aproape de amandoi piticii Un gand bun pentru voi toti, pupici la Patrick !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, multumesc.


Hai sa va mai dau o melodie care ne place, de fapt 2, una cu linku' si "The Tale of the Sun and Moon":


http://www.youtube.com/watch?v=exads7KV-Y0&feature=channel

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, apropo de siguranta, Victoria e fff atenta la ce face, daca i se pare ei ca nu e ok, ca e periculos imi spune sa fac eu, ca "No safe". Deocamdata e super ok, sper sa nu o apuce curajul intr-o buna zi si eu sa nu fiu pregatita. Cred ca v-am zis ca a stat intr-o zi pe scaunelul ei si a scapat nu mai stiu ce oe jos si i-am zis sa il ridice si ea a zis ca nu, sa-l ridice mami, ca daca se apleaca, o sa cada de pe scaun si se loveste cu capul de podea... am cam ramas uimita, dar si ff placut surprinsa de felul in care a gandit.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

A avut si Vlad ieri serbarea numai ca DVD-ul va fi gata doar dupa vacanta, in ianuarie. Mi-au spus ca a iesit frumos, voi vedea. Vlad a venit foarte incantat ca l-a vazut pe Mosu', numai ca a fost dezamagit de faptul ca masina primita cadou, cu telecomanda, nu functiona. Asta e, s-a facut la comun, s-a ocupat cineva si l-a durut in dos daca functioneaza sau nu jucariile, m-a enervat rau chestia cand l-am vazut mititelul cum apasa disperat pe telecomanda doar-doar porneste masina. Pacat ! Dar lasa ca mami are grija sa compenseze, mosul a fost darnic anul acesta, ieri am impachetat parte din cadouri, mai am si azi, sper din tot sufletul sa-i placa tot ce i-am luat.

Maine imi pleaca sotul la Sinaia, au petrecerea de sfarsit de an, nu stiu cum va fi cu astia mici, sunt innebuniti dupa el, presimt plansete noaptea, parca il vad pe Vlad "tatiiiiiii, tatiiiiiiii ...". Doamne ajuta sa fie ok, sa ne descurcam astea 3 zile. Maine vine mama, nu de alta dar daca am nevoie de ceva, mi-ar fi imposibil sa plec cu amandoi sa cumpar, iar sa apelez la prieteni/amici/colegi nu-mi place, toata lumea e ocupata, au atatea pe cap, numai de noi nu ar avea chef si e absolut firesc.

Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc o zi minunata.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
si m-am apucat sa matur cu el pe jos L-am tarat pana in pat si am tzipat la el oleaca si l-am lasat acolo singur pana am terminat de spalat pe jos.
Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe



SI la noi se intampla atat de des asta.... faza e ca Mara rade ca o sfecla de noi . Se mai tranteste jos in mijlocul noroiului si iar maturam pe jos cu ea de o aripa...iar acasa am ajuns asa de des sa o trimitem la coltz, ca deja nu cred ca mai e o solutie.
Dupa ce mananca, insa, e alt copil. Si ar manca non stop




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata, multam de Dani!

Alysh nu condamn, nu condamn, m-am ars de prea multe ori! Adica...sa-mi dau cu parerea unde n-am fost inca- cand voi avea 2 copii si voi fi zen si nu voi face crize, isteriii, iesiri..atunci te voi condamna.
Si eu am momente cand imi pierd cumpatul, slava Domnului nu l-am lovit ( o singura data in viata lui o palma la fund care a fost mult prea grea de dus de catre mine), in schimb mai tip la el, mai urlu..ma critica ta-su, ca e usor sa zici cand stai cateva ore / zi cu copilul.


Adriana si la serbarea lui Robert se facuse o caldura in sala de festivitati de mureai, noroc ca atunci astia mici terminasera si asteptam sa termine si restul si sa luam cadoul de la Mosh. Asa ca Robert as colindat liceul I.L. Caragiale (nah..cam devreme pt liceu, dar copiii din ziua de azi...) si am papat din cozonacii si dulciurile oferite de gradinita.


Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Alys scumpa mea nu te condamna nimeni stai linistita,
Sunt convinsa ca e f. greu cu 2 pui mici acasa, voi experimenta in curand aceasta ocazie si sincer , nu stiu cum va fi, tocmai de-aia m-am gandisty ca voi avea nevoie de ajutorul cuiva asa ca 5-6 ore pe zi pt linistea mea mentala mi se pare normal sa aduc pe cineva sa ma ajute.
In alta ordine de iedei, am inceput sa avem si noi mici crize, ieri de exemplu a facut una in masina, era nervos ca de ce l-am luat de la gradi, sa vedem ce om face de joia viitoare cand iau vacanta pana pe 3 Ianuarie, sper sa fie bine ca plecam si va avea mereu o ocupatie, nu va sta el prea mult intr-un loc.
A ajuns sora mea de 2 sapt in Suedia, acolo unde a plecat cu munca, e f. bine , spre deosebire de Romanica noastra, si sincer nu stiu daca mai vine inapoi, oricum e tanara, nu are obligatii familiale( nu are sot si copii), asa ca e perferct pt ea!!!!
Am inceput sa adunam cadourile pt Mos Craciun si se pare ca desi e an de criza va fi destul de bogat, are deja cumparate o vioara si o chitara, costm de schi pt munte si apreschiuri( a primit in fiecare an dar cel de anul trecut nu mai e bun), niste bluze de la buni a lui, dulciuri si mai vedem ce jucarii mai cumparam ca deja e plin de ele.
Fetelor merci de info cu carutul, Adriana e bestial caruciorul pt frati, eu m-am uitat la ei pe site si e cam 1000 de euro, dar face toti banii, pana una alta i-am comandat asteia mici carutul la o ruda de-a noastra de sta in Italia la Milano, si vreau sa va zic ca e f. ieftin comparativ cu ce e la noi ca preturi, vine dupa sarbatori.Intre timp am facut deja rezervare pt botez care va fi in Mai la Residence( imi place mie mult restaurantul asta), nu va fi foarte mare nebunia , vreo 40 de pers maxim maxim.
Sapt asta mi-am comandat niste materiale de patchwork si quilting, sunt minunate, fff. frumoase, deja fac niste decoratiuni handmade pt bradul de Craciun, la anul voi fi mai in tema cu toate si le voi face mai din timp.Daca vreti sa vedeti niste minunatii facute de doamnele de la asociatia romana de patchwork la Casa Schiller e deschisa o expozitie cu aceste quilturi pana pe 19 Decembrie, se face si o tombola la care s-a pus la bataie un quilt facut numai cu Frafurii de Dresda( SUPERB!!!!), iar banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati unor copii nevoiasi.Oricum vreau sa va spun ca sunt minunate!!!! Am sa va pun poze sa le vedeti si voi.
Va pup



Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Pt quilturile de la expozitia de iarna va invita sa va uitati pe urmatoarea pagina: http://artadinpeticele.blogspot.com.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Dragele mele, Adriana, Desiree, Simonix, Lorich, Magne, , multumesc ca nu m-ati condamnat, m-am simtit ca o criminala, off. Urat moment! Si acum parca am un gol in suflet, imi vine sa-i fac toate poftele....

Azi are si el serbarea, am alergat intr-un suflet sa-i duc camera video doamnei ca tati a uitat-o dimineata. Cu Luca dupa mine. Am emotii, abia astept sa-l vad.

Si la noi e Mos bogat, desi criza, am zis ca mananc cartofi si tot le iau cadouri multe. Si mari! Am luat pungi din acelea imense de la Bamboo si le umplu. Probabil ca mi-a lipsit ceva prin copilarie

Va pup cu drag pe toate si multumesc!

Mergi la inceput