Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim de urarile de sanatate fetelor, au ajutat in mod sigur pt. ca azi am scapat de varicela . L-am tinut si azi totusi acasa pe Chris, desi putea sa mearga la gradi. De luni insa sintem toti back to business .

Luminita, merci de cafea, eu una sint mare dependenta. Preferata mea e Starbucks . Oricum nu ajunge nici pe departe la savoarea cafelelor din Franta, carora le duc lipsa

Babytza, nu stiu cum sint legile in Suedia, eu o singura data am luat amenda pt. viteza, dar am facut recurs si am castigat. Interesati-va ca poate exista posibilitatea asta si acolo, e pacat sa pierdeti banii aia, mai ales ca sinteti la inceput. Cat despre limba, desi este grea sint convinsa ca atat Tina cat si David vor recupera intr-un ritm fantastic, vei vedea . Noi am avut noroc ca atat Yasmine cat si Chris s-au nascut aici, si au mers in sistemul de aici inca de la camin. Dar la noi desi am amestecat limbile, Yasmine vorbeste fluent 3 fara probleme.


Joy, as fi vrut sa-ti vad si eu bebelusul, sint convinsa ca e un scump .

Pio, la noi vin socrii si se va lasa cu sarmale si tot tacamul. Totusi eu vreau sa fac la aperitiv o salata dementiala de chickpeas (pois chiche ?) si o rulada cu ciuperci si nuca. Sa-mi zici daca te intereseaza.


Am pus niste poze aici din recuperare daca tot am stat in casa zilele astea : http://picasaweb.google.com/khristin107/ChrisRecoveringFromChickenpox#

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

pio La multi ani pentru Elsa! cu intarziere ce-i drept, dar ii doresc sa fie sanatoasa si sa aiba o viata lunga si frumoasa!

de sarbatori nu stiu ce facem, stam acasa cu copii :)
io de gatit nu gatesc, las pe altii mai vrednici sa o faca, asa ca aici nu stiu ce sa zic...
...incredibil ce repede a mai trecut un an, parca acum discutam despre turta dulce si grog anul trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica chiar nu stiu ce voi face de sarbatori, in principiu merg pe traditii plus ceva dulce pe langa, la turta dulce vreau sa o corup pe fi'mea

Babytza arunca niste zapada p-aci si nu mai fi trista

Lumi eu am disparut la rufe

azi a fost o zi nasoala...mama a venit cu nervi, pompa de la put s-a ars, normal ca am inlocuit-o ..dat 100ron pe una noua si uite cum se duc niste bani care vroiam sa ii folosesc pt altceva...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Khristin recuperare rapida puiului , moa cate jucarii

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Netaza,

haideti la

crina mea a fost la discoteca azi noapte...s-a trezit undeva la 04.00 adormit la 06.00...eu dorm pe mine...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

unde ati disparut cu toatele?
dau o fara cofeina, sa va mai inviorati putin! eu sunt la al doilea nesquick pe ziua de azi.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"


in clubul mamicilor de pe facebook, nu vii si tu?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

khristin, am vazut pozele. Sanatate maxima! are o camera foarte frumoasa printul tau, dar el mai tare mi-a placut parchetul, e o nebunie (sa ma ierti, incepem curand amenajarea noului apartament si sunt sensibila la parchet)

nikol, n-am auzit de spitalul asta dar ma interesez. Dr imi recomanda seria de 3 probe si deja am cumparat 3 recipiente ca sa le duc ... Babes este inca aproape de mine, desi nu e in drum spre servici. Multumesc mult! ce-ti mai fac fetele?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Angelynna, Mimmihoo, merci de aprecieri!

Mamidestefan, merci de PM !

Joy, vazut strumf micutz, e dulce tare, si toata familia foarte reusita. Tu esti o mamica tanara si pari foarte relaxata !

Angelynna, eu una am ajuns sa fiu alergica la jucariile copiilor mei. Am amenajat camerele lor cu rafturi speciale sa le mai suspendam cat de cat, plus tot felul de storage boxuri ca sa nu fie in picioarele noastre mereu, si guess what, oriunde calci e imposibil sa nu dai de vreuna .

Mimihoo, noi am ales culoarea asta de parchet Brazilian cherry, si este intr-adevar estetic tare , dar are si un mare minus daca vrei . Trebuie sa cureti mult la el, in sensul ca se vad toate petele, praful, si mai ales cum Chris e creativ tare , mopuim de zor . Chiar vorbeam cu sotul deunazi si ziceam ca trebuia sa alegem culoarea asta mai spre pensie asa , nu acum cu cei doi nastrusnici, dar ma rog faptul e consumat oricum. Asa ca daca esti in proces de amenajat, eu zic sa te gandesti de doua ori .

Laureta, pe tine nu te-am mai vazut de ceva vreme….sper ca sinteti toate ok.

A propos de facebook, mie mi-e greu tare sa fac conexiunea intre numele voastre adevarate si nickurile de aici. Banuiesc ca voi va cunoasteti mai bine intre voi si va identificati mai usor. Asa ca daca ma vedeti confuza pe-acolo, sa stiti ca nu e cu intentie . Va urez un wk placut tuturor !

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Khristin eu multe din jucarii le-am dus la mansarda... nu de alta dar las jos cateva ... insa apoi tot eu sric, zic ca nu are copilul jucarii si mai cumpar cate ceva

azi am fost cu, Crina la targul de carte gaudeamus, la standul editurii aramis, i-am cumparat ei, Alexei si mie carti faine cu tot felul de chestii si apoi ne-am dus la un party ptr copii, poahhh, m-a alergat fi'mea peste tot... luand absolut la rand toate "manele" aka baloanele...

inainte sa ajungem la targ in taxi i-a fost rau Crinei...nu stiam ca are rau de masina si nu am fost pregatita...asa ca am fost la party plina de tot meniul crinei de dimineata...

avem si poze, dar trebuie sa ma mai vrednicesc...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Khristin, am admirat si eu jucariile pustiului dar mai ales carliontii. Tare dulce e micutul.

Despre limbi, felicitari Yasminei pentru reusita! La noi n-a mers deloc simplu cu Stefan, ne-am zbatut mult pentru ca undeva pe parcurs circuitele s-au incurcat. Specialista in dezvoltarea vorbirii a zis ca de vina ar fi fost faptul ca am amestecat limbile plus mutarea intr-un moment nepotrivit (avea un an si 8 luni). Am citit o gramada de carti despre dezvoltarea vorbirii in dorinta disperata de a gasi rezolvarea. Momentan toti specialistii sustin reteta "o persoana - o limba". Se mai spune ca la baieti in general se dezvolta centrul vorbirii mai tarziu decat la fetite (exista evident si aici exceptii). La noi a fost foarte interesant caci Stefan la toate testele de inteligenta scotea punctaj cu mult peste varsta lui (acum la 5 ani jumate a scos un punctaj specific pentru 7 ani) insa la capitolul vorbire... Cu Lucia merge totul struna desi am muuult mai putin timp sa ma ocup de ea. Cu Stefan am vorbit, am citit, am cantat... ce n-am facut, i-am sorbit fiecare cuvintel, am facut party cand a legat primele cuvinte. Cu Lucia am facut un singur efort si anume acela de a-i vorbi doar limba romana. Asa ca babytza avand tot baiat m-am gandit s-o previn nu s-o sperii/descurajez. Acuma deh, fiecare cu experientele lui.

Mergi la inceput