Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!

Elsa
fce
sa fiti sanatoase si fericite mereu!!!
cu mii de scuze pentru intarziere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la proaspata


Nocom mai da un semn mami


o zi faina sa aveti

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aici ninge ...

Angy mersi de cafea

Felicia unde esti mami ? Sunteti bine ?

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

abe, multumesc frumos. Este putin cam departe de unde stam si nu au transport optional sau inclus. Altfel, suna tare bine ce scriu ei pe site.

babytza, nu mai plange ca ninge. Incearca sa te bucuri ca tot asa o sa o tii pana in aprilie -mai

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La noi este frumos, soare!
Fetelor, ce faceti de sarbatori? Ce gatiti?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza

babytza ma bucur ptr. voi ca v-au iesit actele ........wwwooooowwww nniiiinnge, super misto



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

unde ati disparut cu toatele?
dau o fara cofeina, sa va mai inviorati putin! eu sunt la al doilea nesquick pe ziua de azi.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Babytza, cam asa a fost si la mine, am facut un curs intensiv de 6 luni de germana cu deosebirea ca eu am platit cursul insa institutia care tinea cursurile avea propria gradinita pentru cursantii cu copii. Cursul l-am absolvit in 4 luni ca am mai invatat si acasa dar oricum dupa ce am terminat cursul si am dat examenul tot nu ma simteam in stare sa port o conversatie fluenta cu cineva. A mai durat un an pana sa incep sa fiu cat de cat fluenta. Nici acum dupa 4 ani nu pot sa spun ca vorbesc germana cum vorbesc romana dar abia dupa vreo 3 ani am inceput sa ma simt confortabil in limba asta afurisita. Sper ca suedeza e mai usoara. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare si invata cu spor. Tin pumnii sa mearga repede si cum vreti voi. Daca nu te superi m-as baga cu un sfat legat de limba: chiar daca inveti suedeza, vorbeste cu copilul in continuare in limba romana. Noi am facut greseala si i-am vorbit ambele limbi lui Stefan pentru ca ne-am gandit ca-l ajutam sa-si imbogateasca vocabularul limbii care ii va folosi cel mai mult insa l-am zapacit pe bietul copil. Abia acum a reusit sa ajunga la nivelul normal pentru varsta lui in germana iar in romana vorbeste foarte putin. Si nu-i un copil prost caci la testele prescolare a reiesit ca dpdv al inteligentei depaseste cu mult nivelul varstei lui. Ma rog, nu-i obligatoriu sa se intample la toti copiii la fel, sunt copii care se descurca mai bine si daca li se vorbesc doua limbi simultan insa specialistii spun ca pana in 4 ani copilul se confuzeaza daca aceeasi persoana ii vorbeste doua limbi. Cu Lucia am vorbit doar romana desi uneori e greu (uneori se uita lumea curios la noi) insa zic eu ca a meritat sa ne straduim pentru ca ea acum vorbeste ambele limbi fara probleme si fara sa le amestece. Acum vorbeste in germana ceva cu frate-su si in secunda doi se intoarce la mine si vorbeste romaneste dupa care se intoarce din nou la Stefan si continua in limba germana si asta pentru ca in creierasul ei ea ma asociaza pe mine cu limba romana iar pe frate-su cu limba germana.
Cat despre amenzi pot sa-ti spun ca-s mari si la noi. Eu am trecut intr-o dimineata pe galben; era ora 5:30 dimineata, eram singura pe strazi, ma rog, nu chiar singura, era si masina politiei pe care eu n-am vazut-o ca stateau pititi intr-o parcare. Am incasat o amenda de 250 euro si o luna permis suspendat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mimihoo eu i-am fc copro la Institutul de boli venerice , parca asa se numeste , este vizavi de parcul Tineretului.Iti da rezultatul pe loc!Sper sa nu aveti pb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumim pentru aprecierile la adresa lui Leon

Lumi, ma intrebai cum se poarta Sofia cu fratiorul ei. Foarte frumos se poarta. Recunosc, am avut ceva emotii, insa lucrurile merg bine. Il iubeste pe Leon, e grijulie cu el, il managaie, il alinta, vorbeste in soapta daca intra la el in camera si doarme, ca sa zic, sunt mandra de ea. Nu s-a pus niciodata problema geloziei, incerc sa-i acord atentiesi ei chiar daca il alaptez pe cel mic si ii cer sa ma ajute cu lucruri usoare. Si ceva amuzant, ma ajuta mai mereu cand e vorba de fratior, insa cand vine vorba de schimbat scutecul fuge repede din camera si striga "miroaseeeee"

babytza, ma bucur tare ca ati rezolvat cu banutii. Mai e putin si scapati si de socrela.

Mergi la inceput