Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ai de mine, ce galerie i-ati facut la Phiphi Multumesc si vorba aia: same to you!(same, nu "shame", daaaa?:)))
Mihaela, eu am mai zis ca nu-mi bat capu' cu suptul degetului, de pe unde am citit (inclusiv in brosura primita de la maternitate) scria ca nu exista pericol pt. dinti pana la 2-3 ani. Nu e imaginea ideala s-o vad cu degetele-n gura (ea baga 2 deodata) dar nu intreprind nimic in a o "dezvatza". Ea-si suge degetele cand ii e somn/ foame in general, dar de cand ii tot cresc masele si canini si le suge mai des, daca n-are la indemana ceva sa roada. Am grija sa fie curata pe maini (desi la groapa de nisip mai greu:))) si atat. Cu alaptatul: pana pe la 9-10 luni Phiphi a supt...ca un nou nascut, tot la 3 ore. Dar dupa 10 luni programul a fost: dimineatza buna (inainte de trezirea definitiva, deci ca sa mai doarma putin), la pranz si seara la culcare. Daca somnul de pranz si-l face afara (se intampla destul de des) se sare peste "masa" de pranz lactata. Cea mai lunga pauza intre supturi e la Phiphi 12 ore (dar asta se intampla mai rar). In orice caz, alaptatul peste zi e strict pentru somn. Deci ziua rar suge mai des de 2 ori; in schimb noaptea e cam "fara numar", cel putin intre 4 si 9 dimineatza.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ramona, sa ne tii la curent cu soarta copilasului!
Novus, si Sophiphi facuse "buburuze" de la caldura, o spuzeala de punctuletze rosiatice mai ales pe bratze si un pic pe gat/piept, nu am dat decat cu apa termala+ dushuletzuri peste zi. De cateva zile ploua non-stop la noi si "buburuzele" au disprut ca prin minune, deci clar au legatura cu caldura. Mi s-au parut inofensive (cata vreme Phiphi nu se scarpina, nu parea ca o deranjeaza, nu aratau foarte urat...) de aceea am preferat sa nu dau cu tot felul de alifii care nu stiu cat de bune sunt pentru o piele asa de frageda, la urma urmei (toate-s chimicale, m-am lamurit eu si cu mustelele si alte chestii).
V-am zis ca mi-am facut analizele? Ma gandeam sa vad cum stau cu fierul, calciul etc dupa atata alaptat (stiti voi:"iti mananca vitaminele/ iti strica dantura/te nenoroceste") plus 4 luni fara carne, am vrut a vad daca m-au privat de ceva. Mi-au iesit ca la carte, a zis doftoroaia ca am analize de fecioara

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
V-am zis ca mi-am facut analizele? Ma gandeam sa vad cum stau cu fierul, calciul etc dupa atata alaptat (stiti voi:"iti mananca vitaminele/ iti strica dantura/te nenoroceste") plus 4 luni fara carne, am vrut a vad daca m-au privat de ceva. Mi-au iesit ca la carte, a zis doftoroaia ca am analize de fecioara

tocmai bune ptr bb2

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dyana ce dilutie are chamomilla ??pt dintii....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dyana ce dilutie are chamomilla ??pt dintii....

eu am 7CH; merge si 9Ch daca nu gasesti 7; ii dau cate 2 bobite de 3 ori/zi; acum ca-i ies caninii i-am dat si cate 3, ca tare-s bune

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor eu cred ca ma apuc de bebe2; pai mi-am dat eu seama ca ar fi penibil sa ma intorc la servici doar un an dupa care sa bag iar 2 ani pauza.... nu apuc sa fac nimic, ca la noi totul e pe termen lung; adica nu ma pot apuca de un proiect de cercetare la care sa lucrez cateva luni... ori 2-3 ani ori deloc; asa ca.... ma mai gandesc nitelus si cred ca-i dau bataie; ca oricum vreau inca un bebe, asta e clar; si cred ca acum e cel mai potrivit moment din toate punctele de vedere

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai fetelor eu cred ca ma apuc de bebe2; pai mi-am dat eu seama ca ar fi penibil sa ma intorc la servici doar un an dupa care sa bag iar 2 ani pauza.... nu apuc sa fac nimic, ca la noi totul e pe termen lung; adica nu ma pot apuca de un proiect de cercetare la care sa lucrez cateva luni... ori 2-3 ani ori deloc; asa ca.... ma mai gandesc nitelus si cred ca-i dau bataie; ca oricum vreau inca un bebe, asta e clar; si cred ca acum e cel mai potrivit moment din toate punctele de vedere

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Pai, bafta la antenamente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai fetelor eu cred ca ma apuc de bebe2

nu te mai gandi da-i inainte, spor la bb2

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tucucuiete,

Ca de obicei cind "ma tirez" citeva zile, am fost prezenta "din umbra" dar ca sa va si raspund, tre' sa reiau cititu'; sa vedem daca reusesc

Vazui toate pozele, inclusiv cele ale Gigelicai si ma declar multumita Chiar cred ca ati avut o vacanta minunata! Sa va fie de bine si sa ne vedem "fara numar, fara numar" in septembrie.

Chiar, cine vine? Deschid lista:

1. Io
2.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, imi pare rau ca preferatul Chiscuta (imi place mai mult decit dl. Injiner desi, admit, a crescut si-i baietel in toata regula! ) avut probleme; sper ca, pina acum, au trecut si sinteti cu totii macar pe calea cea buna, daca nu vindecati complet. Ca de obicei, nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste cauzele, desi mi-ar placea sa te pot ajuta si, chiar daca nu compenseaza, va trimit multi

In ceea ce priveste Cercopitecul, eu l-as aborda direct pentru ca, din punctul meu de vedere, solutiile simple functioneaza cel mai bine; si, apoi, functie de raspunsul/atitudinea lui as vedea in continuare daca ar trebui abordati si parintii.
Oricum, situatia e una delicata si nu stiu ce si cit se poate rezolva. Mi se pare ciudat ca fetita poarta aceleasi hainute o saptamina; adica, parintii o lasa pe mina lui o saptamina fara sa o vada? Mi s-ar parea si mai nashpa situatia asta. Greu de luat o hotarire

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput