experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

3X3, iti voi povestii acum un vis de-al sotului meu (si vin si eu apoi cu un vis de-al meu), dar acesta mi se pare destul de graitor (nu stiu daca mai tii minte, dar ti-am povestit despre experientele mai deosebite pe care le-a trait el).
Se facea ca era intr-o camera foarte mare, inalta si sotul meu stia ca acolo e Dumnezeu. Sotul L-a intrebat de ce a facut ziua asa de mare, iar Dumnezeu i-a raspuns ca special pentru ca sa poata sa munceasca mai mult si sa aduca mai multi bani pentru familia lui. Adevarul este ca acum are un job foarte solicitant si ne zbatem si noi ca restul lumii (din punct de vedere financiar), dar mi se pare extraordinar ca a visat ca a stat de vorba cu Dumnezeu.
Iar eu nu pot sa-mi scot din minte un vis recent in care eu eram la o fereastra si au zburat spre mine doi pui de bufnita care imi spuneau 'mami'- nu mi-a placut senzatia deloc.
Nu mai stiu daca ti-am povestit ca a fost o perioada in ultimul an in care baietelul nostru imi spunea adesea ca la noi in casa mai e un Domn (nu la-m invatat cu 'nenea'), care, zicea el, il iubeste foarte mult si are grija de el, ca are picioare mari si imi arata cum tropaia (nu am putut sa nu ma gandesc la socrul meu care nu mai este de 11 ani, care era intr-adevar masiv)

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

incerc sa-l fac pe sotul meu sa inteleaga "the new me".nu reuseste mereu.reactioneaza instinctual in situatii de decizii,de confruntare.asa a fost el mereu,insa eu nu am fost cum sunt acum.dar nu conteaza,sunt langa el si voi fi mereu.vroiam de fapt sa povestesc un vis care m-a bucurat pt ca a spus multe despre relatia noastra.se facea ca am plecat impreuna cu masina.parca era si fetita cu noi.si am mers intr-um magazin.de acolo i-am cumparat haine si agrafe.erau scumpe,dar nu era nici o problema.isi alegea ce isi dorea.si erau atat de frumoase......iar ea era incantata.
m-a bucurat ca el a pornit cu mine pe acel drum.
si cum minunile vin mereu mai multe,de cateva zile gasesc lucruri frumoase pt ea pe care i le cumpar si care o incanta.si straluceste de fericire,le arata tuturor.pornisem sa-mi cumpar mie ceva,dar e si mai bine daca e pt ea.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

eu am altfel de intrebari:de ce nu -mi visez tatal decat foarte rar?
de ce nu pot accepta "plecarea "lui?de ce am momente cand plang cu aceeasi durere si intensitate ca si atunci?
Si daca tot veni vorba si de intamplari: inainte de a se implini 40 de zile, mi s-a zgaltait geamul de-am crezut ca vine cutremurul (strada e la 200-300 m de blocul meu),dupa un praznic am vazut ceva ,ca o umbra trecandu-mi prin fata,de m-am racit toata?!sunt lucruri pe care in nestiinta mea nu mi le pot explica dar mi-e teama.Desi mama a facut aghiasma mereu in casa ,totusi se intampla.A,si inca ceva:mama il viseaza mereu,cu ea vorbeste.Eu,in putinele dati in care l-am visat ,doar l-am vazut dar cred ca numai o data am vorbit cu el.De ce?Am avut cel mai bun parinte de pe pamant ,cel mai DEMN SI CINSTIT OM CARE MI-A FOST MODEL DE VIATA, relatia noastra a fost asa cum numai intre un tata si o fiica poate fi.In majoritatea cazurilor, nici nu era nevoie sa deschid gura si stia totul.Cu mama, nu !

Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

m-am trezit de dimineata la ora6 dintr-un vis in care am vazut printre crapatura de perdea un picior de urias la geamul meu. ii vedeam degetul mare, cam de dimensiunea unei jumatate de casa. m-am speriat si am inceput sa zic rugaciunea in vis, pe care nu am zis-o niciodata pana acum "DOAMNE CARE NE ESTI, SI CARE PE TOTI NE PAZESTI" . piciorul de urias, era reprezentarea simbolica a unor sarcini in planul fizic de mari proportii care batea la "fereastra" sufletului meu" si pe care sa le duc la capat, in planul fizic.este ora 5 dimineata urmatoarea zi, si nu am reusit sa ma culc. dar am terminat ce am de facut. insa nu ma puteam duce la culcare fara sa imi ofer compensatoriu si un gram de "drept" al spiritului si sufletului prin scris!
talla imi cer scuze ca nu am raspuns. nu mai am resurse energetice sa mai stau acum. maine promit ca scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Multumesc ptr raspuns. Inca il mai citesc, si recitesc si incerc sa inteleg anumite lucruri.Sper sa pot si sa nu intreb prosteste cine stie ce.


mi-am adus aminte de ceva. Tata ne-a iubit nebuneste si pe mine si pe mama (firesc ,a se intelege ca ptr fiecare o altfel de dragoste).Intrebare:de ce pe mama n-o ajuta atunci cand ii este rau , de ce nu-i da un semn, o posibilitate,o "o indrumare" de a merge undeva sa se amelioreze starea (parkinson, AVC,HTA, ruptura de col femural)iar pe mine nu ma "apara" de rele/de cei rai?
Am momente cand inafara de a evita anumite persoane sau pur si simplu de a-mi inghiti cuvintele ,nu stiu ce sa fac.Unele probleme incep odata cu revenirea mea acasa la mama, adica dupa ce tata nu a mai fost.
Prima data s-a suparat o vecina (pe care mama mea a ajutat-o ff mult in cresterea copiilor, fara a cere nimic in schimb).Motivul supararii ei am fost eu. Adica eu, fata parintilor mei, vin sa stau cu mama- ceea ce mi s-a parut firesc si normal in conditiile in care mama mea, cand face celebrolysin are ameteli si daca nu e cineva cu ea ,pica din pcioare- si ea, vecina, trebuie sa vina mai rar...In fine, nu m-a durut faptul ca m-a jignit pe mine, desi a spus vrute si nevrute , ci faptul ca a jignit-o pe mama, iar ceea ce mi s-a parut revoltator , a fost faptul ca s-a luat de tata, el care nu mai avea cum sa se apere.E inutil sa-ti spu ca tata i-a leganat copilul pe picioare si ca l-a hranit cu biberonul.
A doua intamplare e cu o cumatra ,careia parintii mei ,la fel au ajutat-o cu copilul , iar la cateva luni dupa ce a murit tata , s-a revoltat intr-o zi, mi-a adus inapoi toate podurile, mi-a cerut banii pe care i-a pus tatei pe piept (si sa nu crezi ca nu i-am dat).Acum pe mine si pe mama ne-a lasat in pace.a inceput sa se ia de sotul meu.
Revin la intrebarea:de ce tata nu o apara macar pe mama? De ce tata nu o indruma pe mama la cineva care s-o ajute sa fie femeia care a fost -adica omul sanatos? sau macar cat de cat de sanatos?De ce nu ma apara tata de rautatile astea? Mi se pare atat de nedrept ptr mama sa sufere din cauza rautatilor oamenilor carora le-a intins o mana atunci cand au avut cea mai mare nevoie?
Eu, uite, daca ai puterea ,te las sa "intri" in casa mamei , in sufletul ei, sa vezi si relele si bunele ,s-o ajuti pe mama,de poti. Ca atat mai am! Si-un sot tare bun! Ca o fata! Si n-am cuvinte sa-I multumesc Celui de Sus !Eu... sunt un om, cu rele ,cu bune, cu pacate, cu rautati,dar sunt eu.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-ti cresti bb !

I-am citit mamei raspunsul tau. A plans. A stiut ca tatal meu a fost acolo la tine.
Ma pune sa te intreb de ce l-a visat pe tata, la o masa plina cu toate bunataturile dar fara lumina. Si tot timpul am dat de pomana cu lumanare aprinsa si chibrit. mentionez ca a murit in prima saptamana din Postul Pastelui a anului trecut.A murit crestineste, spovedit,impartasit ,cu lumanare in mana,dar fara mine langa el.Si nici mama nu era.Pe ea o adusera vecinii in bucatarie, eu ,in clipa in care isi dadea ultima suflare, ii cumparam panza de doliu.Oare am sa mi-o iert vreodata? Mi-aduc aminte ca mi-am intrebat sotul"Adi,cat e ora?" Si el mi-a raspuns "Doua fara un sfert" In clipa in care vanzatoarea baga foafeca in panza s-o taie. Ajunsa la usa mamei, aflu ca tata "nu mai era". Isi daduse obstescul sfarsit la 13.45. Iar eu .....Iar imi vine urletul din suflet.As urla, dar nu pot.N-am facut-o nici atunci.Doar am inaltat ochii spre cer si am intrebat ca un copil "Si eu cui raman?". Pentru ca ramaneam copil numai de mama. Pentru ca OMUL cel mai bun din viata mea,plecase.Pentru ca Dumnezeu mi l-a luat cand eu credeam ca tata e nemuritor.Si acum cand iti scriu, a inceput sa ma doara capul.S uite in vine in minte sa-ti spun ca -mi iubesc mama.Dar altfel. Ea e mama si este.El e tata,dar nu mai este.
Daca ar fi sa pun intr-o balanta :tata,mama, sotul, nu ar exista deosebiri, ptr fiecare mi-as da sufletul.Dar altfel.Sau poate a venit vremea sa recunosc ca pe tata il iubesc cu o secunda mai mult decat mama.In dragostea asta, sotul meu nu intra la socoteala.
Cum spuneam, iti "deschid" usa casei si a vietii mele si a familiei.Si atunci,poate,imi vei da raspunsurile pe care eu,in neputinta mea, nu le vad.Pentru ca nu stiu cum sa le vad. Sau n-am atata stiinta sa le vad. Nu stiu...Dar as vrea sa-mi vad si mama si sotul cat de cat sanatosi. Si poate pentru o clipa sa aud vocea tatalui meu.O clipa...Tata! Iti scriu tie si mi-l imaginez... intrand in casa si intreband" ce faceti fetelor? Baiatul e acasa? (sotul meu).Pentru el, Adi n-a fost ginere,ci copil.Poate copilul care eu n-am fost.Eu fumez, beau cafea, sunt apriga.Adi e linistit, cuminte, nu bea nici macar cafea,nu fumeaza.E ca o apa linistita pe care numai eu,uneori,dar foarte rar,o pot tulbura.


Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Of Gabriella, m-am cutremurat toata!

Multa putere tie si mamei in special...

ai un tata special, deosebit...sper ca legatura dintre voi sa continue, binenteles sub alta forma decat pana acum....

raspunsurile le gasim in noi, in sufletul nostru, dar sunt oameni deosebiti in jur, care ne pot ajuta, indruma...3x3, e unul dintre ei



Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

3X3, stii ca ma intreb oricum de unde ai atatea resurse. La mine nu e graba, cred ca de cand ma stiu, oricat de grea, apasatoare, complicata ar fi o situatie in care ma aflu am simtit ca trebuie sa am rabdare si rezolvarea sau raspunsul vine cu siguranta. Si acum traiesc cu senzatia ca urmeaza sa se intample ceva bun, chiar minunat si am acea stare de "abia astept!". Am iesit dintr-o 'goana' care nu ma ducea nicaieri bine si ma bucur de familia mea si viata mea asa cum este, incercand sa ma delectez cu fiecare moment.
Iti doresc bine, liniste si putere
cu drag

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns quackro spune:

cu bunavointa unu imenbru, quackro, am reusit sa intru sa va scriu un mesaj.
sunt 3x3, si vreau sa imi cer scuze ca nu am putut sa scriu asa cum am promis Talla-ei! asta este a doua zi de cand incerc sa intru pe forum. am facut curatenie in computer, asa cum mi-a sugerat quackro si am inrat si pe alt computer unde am XP si nu vista
dupa ce am facut toate cele ce a, putut face, nu mi s-a dat accesul
am scris administratorului
nu am primit nici un mesaj feed-back. nu mi apot scrie pe forum sub numele de 3x3; imi pare rau ca nu mai pot comunica. alta inregistrare nu mai pot face.
daca cineva din administrativ poate sa clarifice problema, multumesc anticipat. in data de baze exista adresa mea de email. astept raspuns.
imi pare rau gabriella1 ca nu pot sa raspund. sunt foarte multe de spus.
astept pana cineva imi va sustine cauza
pot citi dar nu scrie
cu drag la toti 3x3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

3X3, am deschis topic la "probleme/sugestii"etc si am redat o parte din mesajul tau catre admini.Sa vedem ce iese

Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

3X3 , uite rapunsul adminului:

Din investigatia care am facut-o am observat ca 3x3 are contul inchis. Nu stiu care au fost motivele care au dus la inchiderea contului. O sa verific....

O zi buna Echipa Desprecopii.com

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150410



Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput