Fulgusori de nov-dec 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

DianaR, vad ca tu esti specialista noastra, spune-mi te rog (sau oricare dintre fete care stiu sau doar sa-si spuna parerea) eu mananc doar mancare de regim, adica: legume si fructe DOAR fierte, carne de pui sau vita fiarta, supe, felul doi dar doar din astea, beau 2 litri de lichide pe zi (apa, ceai, supa, sirop)....fara prajeli, grasimi deloc, fructe prospete....treaba asta ,,afecteaza'' cumva laptele meu? adica stiu ca din laptele matern bebe trebe sa primeasca toate vitaminele, fier, calciu.......al meu le primeste?
eu recunosc ca sunt cam ,,fanatica'' cu alaptatul (idealul meu ar fi sa-l alaptez macar pana la 6 luni) dar totusi n-as vrea sa ma trezesc mai incolo ca bebe are deficiente de una si de alta. (oare ai inteles ceva? )


A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara!
Eu reintru in puseul de mutenie, si ma scufund direct in butoi. Da' poate ma tratez.
Am intrat sa va asa de seara,ca nu prea am nimic interesant de comunicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
acum am aterizat si eu din capitala Olteniei, unde am fost sa cumpar "potoalele" cu care sa va cinstim la ceas de seara . Nu am apucat sa citesc din urma, sunt tot la pag 4, asa ca va trimit tortulet, alte tortulete ca suntem multe pofticioase pe aici si nelipsitele breezere, asa ca pofta buna sa aveti.
Sunt convinsa ca am primit multe urari si ganduri de bine asa ca va multumim din suflet.
Revin mai tarziu cu poza de 4 luni.

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

cuscri, te-am votat!

RamoC, Broscutza...multam de cinste!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

A_driana, dar ou, lactate, fructe si legume proaspete (pe acolo ar fi intr-adevar grosul de vitamine) de ce nu ai voie? Decat sa incepi cu suculete, daca ti-e teama ca nu primeste destule vitamine ia tu vitamine prenatale si gata.

RamoC, cuscrulina, bine ai revenit in forta! Delicios ce ne-ai aratat tu pe acolo...

Biara, te-am votat!

Lili, nu, nu n-ai voie! Hai spune catelul cum ii, mai bine? In ce sens e bolnav?


Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Biara am votat si io.
Ramona multumim de tratatie. Tocmai mi-ai adus aminte ca trebuie sa renunt la dulciuri din cauza de kg. Chiar azi am fost la ginecolog dupa rezultatul de la lama si pap si si-a adus aminte de mine inainte de sarcina si mi-a zis "daca te ascundeai dupa bara aia(cea pe care e montat paravanul) nu te vedeam dar acuma...".
Diana si eu i-am dat lui Danut Calcium de la Pharco la sfatul neonatologei in primele doua luni de viata pana cand un nene doctor de la Spitalul de copii mi-a spus sa ii dau calciu gluconic ca nu se da sirop la sugari ca strica la burtica. Urmatoarele luni i-am dat calciu gluconic dar il primeste cam greu chiar daca il pun in ceiutul de la Humana care e dulceag. Nenea doctorul respectiv mi se pare cam depasit si daca si tu zici ca i-ai dat lui Vlad ma gandesc sa reincep cu el de prin aprilie. Plus ca neonatologa zicea ca e cel mai bun produs ca ar fi calciu natural.
Fetili noi am reputat o mica victorie. Cu laptele pe care urma sa il dau(Alfare) am reputat un mare rateu ca nu il vroia sub nici o forma(bine ca si are un gust oribil) insa dupa negocieri cu nenea doctorul suntem in a doua zi de incercari cu Humana SL(am inceput de ieri de la 13) si pana acum nici un KK.. Lapticul asta l-am mai incercat odata si nu a mers dar dupa tratamentul cu probiotice se pare ca merge treaba. Si revin la ideea mea cum ca nu are intoleranta ceea ce ar fi super.


mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dymomo, nu se dau siropele la bebelusi in cursul episoadelor de diaree, dar in rest, da. Desi si atunci e voie daca nu au zahar sau lactoza ci alt fel de indulcitori.
Beton cu laptele! Morcov cu carne ii mai dai?


Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

nu stiu calciul asta de la pharco cum este, dar mie imi zisese pediatra sa ii dau 10 zile ori calciu natural sirop ori calciu gluconic. l-am ales pe cel din urma, chiar daca are un gust rau pentru ca am cerut in farmacie siropul ca sa vad ce mai contine... nu scria nimic in afara continutului de calciu.

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna seara la mamici si pitici!
am fost la plimbare vreo 3 ore , acum dormim un pic ca afara mai mult am stat treze!

Adriana- eu ii dadeam dupa -amiaza san si dupa vreo ora plangea, asa ca am discutat si cu pediatra si mi a zis sa fac proba suptului. Dimineata si pe la 2 manca cam 130-150 dintr-un san iar la masa de la 6 si seara 70-90 din ambii sani, deci ea nu se satura. asa ca am decis sa i dau completare cate 30 sau 60 LP


Natalia, fericita de Amalia Maria!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Ramo , Broscuta- multumim de cinste

pentru toata lumea

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!


Mergi la inceput