Copii din 1995-1998(36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Agho, Andra multumesc de urari... Eu de o saptamana ma tot serbez

MiReLa, imi pare bine ca a fost fain la concert.
Nu ti-au bazait urechile vreo 2-3 zile dupa? Eu am fost la concert la Rush, si vreo 3 zile mi-au bazait urechile. De atunci, prefer sa merg la concerte pe stadion in aer liber.
Elliot continua sa ma bazaie cu ACDC la maxim din camera lui, asa ca sant si eu la actualitate cu repertoriul lor.

Agho ce-i cu tine? S-au tradus "What's wrong?"
Deci cele doua coruri s-au unit, si s-au format prietenii. Frumos.
Felicitari lui Andrei pentru rezultale bune la teste. Bafta cu alegerea liceului. Stiu prin ce emotii treceti, si va sustin de aici, sa iasa cum e mai bine pentru voi si Andrei.

Mara bravo lui TB, si rezultatele excelente. Da, intr-adevar, cam multe teze, intr-o saptamana, dar baiatul tau face fata si la 5 teze pe saptamana, eu nu m-as stresa cu un TB pe langa casa. Mi-ar fi trebuit si mie copilul tau, joia trecuta sa-mi aduca o floare...

Andra ce emotii de ultim moment, cu teza de la mate. Si fatuca aia, ce fraiera... Oricum, bafta si tin pumnii sa faca bine.

Mihaela azi citeam un articol, destul de interesant despre educatia din tara vecina cu voi. Daca ai timp, www.greatschools.org/students/finland-education.gs?content=2453&page=1" target="_blank">uite aici tot articolul In mare, articolul demonstreaza ca daca platesti profesorii si sant alesi a fi profesori, si ii lasi sa predea, nu stai cu biciul si programa langa ei, se poate face si carte.

Am fost in Orange County, plecat vineri seara cu trenul. E prima oara cand iau trenul pe ruta asta, si vreau sa zic, ca a fost super fain. Daca puteam deschide geamul, ii puteam ciupii de fund pe surferi, aveai impresia ca treci cu trenul prin ocean... Distractia cu fetele a fost frumoasa, am avut si timp pentru mine, am mers la sala, hotelul a fost bun. Gasit si magazin romanesc, cu vinuri romanesti, si halva, si nuga... umplut un porbagaj cu carnati (exagerez) si intors acasa sambata seara.
Ha, si sa va mai zic una haioasa. Tata, singurel acasa (ca de toti eram la petrecere in OC), s-a apucat el singurel si a facut ciorba de burta. Si-a scos reteta de pe internet, a fiert burta 5 ore cum scria la carte (dar aici se vinde burta fiarta gata ). Ne-a lasat pe toti masca, cand am vazut talentul lui de bucatar... Eu va scriu de taica-meu care sta nemancat sa vina mama de la servici si sa-i incalzeasca mancarea. ..
Duminica am petrecut, cu toate ca era o zi rece, de as fi stat numa in pijama si-n pat.

o saptamana buna la toti.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca, Finlanda e recunoscuta a avea cel mai bun sistem de invatamant din Europa, daca nu din lume...e putin diferit de cel suedez dar nu mult. Atata doar ca au rezultate mult mai bune.
Ma bucur ca v-ati simtit bine si ai petrecut clipe frumoase . Au fost si baietii tai sau au mancat cu tatal tau din ciorba de burta?

agho, frumos ce ai scris despre cor si francezi.
Felicitari lui Andrei, bafta la ales licee si bafta Anei la teza.

mirela, ma bucur ca a fost atat de bine la concert, bravo ca v-ati distrat.

bafta la toti copiii care inca au de dat teze, extemporale si ce or mai fi .

La noi deja miroase tare a vacanta, avem zilnic 19-20 de grade, e atat de frumos! Mi-au inflorit si lalelele, urmeaza liliacul...ce mai, e superb!

fii alaturi de Mihaita


vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:


Felicitari, copiilor, pentru notele obtinute

Mirela, sa va fie de bine distractia, mor de ciuda ca n-am putut merge si eu la concert

Agho, bravo lui Andrei, Mihai a luat doar 7,50 la evaluare(ambele), la romana 8 la teza,iar la mate vor da saptamana viitoare.

La ce liceu v-a ajunge, nu stiu, oricum de "Spiru" nu are medie

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

...ma mai tineti minte???

in primul rand,urez si eu ,desi cu intarziere,La Multi Ani,Sanca!sanatate,noroc si multa fericire alaturi de cei dragi!

noi suntem bine,sanatosi(acum...)...am trecut printr-o perioada mai nasoala sa zicem,pe la jumatatea lui aprilie,Paul(sotul din dotare) a facut varsat de vant,dupa care a facut Mihaita si una din terapeuta lui,Andreea pana acum a scapat,daca nici saptamana asta nu face,cred ca nici nu mai face(eu am avut deja varsat de vant...),iar eu de ceva timp incoace o tin numai in raceli,cred ca am sistemult imunat varza...

Andreea,a dat si ea tezelea,acum asteptam rezultatelese pregateste sa plece de 1 IUNIE,in excusie la Bucuresti(cica la gradina zoologica),iar de saptamana trecuta,am domnisoara in toata regula(intelegeti ce vreau sa spun....).....

in rest,de criza si de tot ceea ce se intampla in tara asta de kko,refuz sa mai vb.....,ne rugam sa fim sanatosi,ca restul le-om duce noi pe toate....

principalul proiect pt urmatoarea perioada este infiintarea unei asociatii umanitare,sper sa-mi iasa si cel mai important....asteptam vacantaaaaa

va pup si promit sa trec mai des pe aici!


MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:


Mirela, ma bucur pt voi ca v-ati simtit ca niste frumosi nebunisi v-ati incarcat bateriile.

Sanca, merci de aprecieri cu Tiberiul da sa stii ca nu-i chiar asa. La mate ii place dar la romana numai eu stiu cum ce echilibristica fac neuronii mei sa-l conving ca nu are legatura disciplina cu individul de-si zice profesor si-nca diriginte.
Cat despre aducatorul de flori sa stii ca si eu am suferit un picpana am inteles ca daca nu-l invatam noi si nu ne deschidem catre el ...nici de-acolo n-are de unde veni

Felicitari pt Andrei!, agho si succes Anei!

Pai sigur , miha, iti convineai trimis frigul la noi [de la 27Cs-a racorit bine]

Succes sa aveti la teze Andra. Noi cu subiecte grele suntem obisnuiti ca numai de-astea servesc. Numai de-astea cu chichite le dau. La teza la mate aproape toti au gresit o problema. Al meu era mandru ca el n-a gresit-o.

Miha, nu fi dezamagita. Isi va gasi el calea. Stiu ca pare aiurea dar nu-i arata ca esti dezamagita ca nu a ramas in Spiru. Nici nu aveti idee cat de mult conteaza ca copiii nostri sa simta ca-i iubim neconditionat.

Miha007, succes cu fundatia si sanatate multa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor!
Ce de lucruri bune pe la voi, concerte, note bune, vreme frumoasa...
Scuze de absenta
Am sa incep cu urarile pe care nu le-am transmis la timp:
LA MULTI ANI! Andreea si Andrada, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii si note bune. Mihaela-umflatel si mirela68, sa va traiasca fetele si sa aveti numai bucurii alaturi de ele.
LA MULTI ANI! Mihaela_s, mhldvrc, Sanca. Multa sanatate si bucurii va doresc si voua, si sa intineriti frumos in fiecare an.
Si aceleasi urari in avans: LA MULTI ANI! agho si andacos. (scuze, dar nu cred ca mai apuc sa intru pana dupa 7 iunie).

Noi suntem bine, Daniel are note bune, iar la interviurile cu profesorii ne-au zis numai de bine. Proful de la matematica de-a 10-a a inceput cu "nu stiu ce as putea sa va zic sa nu vi se fi spus deja". Ce problema are Dzaniel? Ca face greseli prostesti, de neatentie. La matematica de-a 11-a a avut vreo 3 teste cu nota intre 70 si 77, apoi a avut un test cu nota 99. Abia astept sa vad pentru ce i-a scazut un punct. Oricum, era tare fericit, ca i-a crescut media. Mai ales ca a fost la un pas sa nu dea testul in ziua in care au dat colegii, caci nu avusese prea mult timp sa repete. Cu o zi inainte de test a avut ceremonia in care a primit cecul - a luat un scholarship, $500 pe an, timp de 2 ani, functie de rezultatele academice. Asa ca intre timp a devenit om cu cont in banca (n-are buletin, dar are card si cont), ca altfel nu avea cum sa acceseze banii, cecul fiind pe numele lui. Asa a vazut ca daca invata, casdtiga ceva, iar Mihai a fost si el prezent, sa vada ca poate primi bani de cum intra in clasa a 7-a. Acum, Daniel se pregateste pentru o activitate pentru ora de business: maine vor vinde bomboane (un fel de jeleuri in forma de serpi si broaste) la colegi, tinta fiind sa faca cat mai mult profit. Lucreaza in perechi. Asa ca azi am cumparat bomboanele, am schimbat bani in monezi de 10 si 20 de centi sa aiba pentru rest si tot asa. Tot la business au avut un joc in care trebuiau sa cumpere si sa vanda actiuni (pornind cu o suma fictiva de $50000) si urmareau evolutia pe internet. Daniel a iesit cam al 4-lea pe scoala. In rest, invata, repeta, se pregateste pentru examenele pe care le are cam in 2 saptamani...

Eu... citesc si scriu, merg la servici, unde am redus o zi, dar completez cu clienti la cabinet... Am predat o lucrare, o sedinta de consiliere filmata, cu transcript verbatim (grea munca transcriptul asta, zau asa) si comentarii si alte variante de a pune intrebari si a aborda problemele clientului. In fine, eu reusit sa termin cam pe ultima suta, adica in ultima noapte, in care am avut parte de numai 2 ore de somn. De-acum mai am o lucrare de terminat in 2 saptamani si gata primul semestru.

Sotul e in delegatie la Perth azi si maine, deci am toata raspunderea cu copiii. Acum ma duc sa pregatesc cu Daniel pachetelele de bomboane pentru maine. Si sa pregatim planul de actiune: cat costa o punguta, cat doua, cand da reduceri...

Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Vic, multumim pt urari. Andrada maine isi scoate buletinul...
Felicitari lui Daniel si vanzare buna cu bomboanele.
Succes, pe mai departe, pt Daniel si pt Mihai si pt tine.
Am pus cateva pozici de la AC/DC



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:


La multi ani,Agho, multa sanatate si fericire, o viata minunata cu realizari si impliniri Petrcere frumoasa

Citat:
citat din mesajul lui flower-power
Miha, nu fi dezamagita. Isi va gasi el calea. Stiu ca pare aiurea dar nu-i arata ca esti dezamagita ca nu a ramas in Spiru. Nici nu aveti idee cat de mult conteaza ca copiii nostri sa simta ca-i iubim neconditionat.

Nu-s dezamagita, Mara, l-am felicitat pentru nota de mate, care de fapt a fost 8 Nu l-am crezut si am fost sa vad
Poate mai are o sansa la filologie(clasa care se formeza anul asta), ultimul pe lista, acolo un pic de noroc ... cine stie ... n-o fi atat de negru

daca stau sa ma gandesc , la fel ii faceam capu'oala si Tatianei, iar acum sunt mandra ca-s mama ei Multe se schimba-n 4 ani, oricum el stie ce vrea

Ajutati-l pe Dan !
de si
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

La Multi Ani , agho! Sanatate, bucurii si noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Constantini si Elene

pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si


Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput