Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Fetelor daca va mai amintiti va spuneam ca nepotelul meu a facut febra 2 saptamani si doctorii nu stiau ce are. Acum e la spital, are infectie urinara.
Cand ma gandesc ce il asteapta imi vine sa . Ii vor face si lui cistografia si toate celelalte analize sa vada daca are ceva la rinichi.

Anda-magda


mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

A, am uitat: Maria felicitari pentru job, sper ca in curand o sa intru si eu aici sa va dau aceeasi veste buna, ca acum simt ca e imposibil sa mai gasesti ceva omeneste de lucru.

Miruta si eu am terminat pedagogicul ( am colectie de diplome si nimic de lucru' ) dar nu mi-a placut, nu cred ca am atata rabdare cu picii, mai ales daca sunt mai multi de 2 la un loc

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009



http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

IOANA ( tiza mea de prenume..si acum vad ca si de zodie )

Maria felicitari !!! ...ma bucur nespus pentru reusita ta !
Imi place cum il pacalesti pe Darius ..

dici, coraly, carla

Despre noi...mi-a venit CM si pot spune k m-am desumflat , plus k am inceput sa tin dieta monti ( anda magda, din cate am inteles o tii si tu? )

Mandrutza mea din cuminte a devenit maraita non-stop, iar ora de culcare a devenit un chin..ea care la 19.30 dormea dusa, acum sunt zile cand la ora 22.00 ne uitam impreuna la desene . Tot stirbe, bineinteles, speram sa apara dintisor mai repede si la noi...

Andreea, vazut pozele cu noua casa. E spatioasa !!!...tot sa mai faci copii

noapte buna, albinutze !

p.s. Clody, pls, cand iti da razvi o pauza poate imi modifici si mie anul nasterii....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Maria, felicitari!
Coraly, casa e in Oklahoma, undeva la tara. am cumparat-o pt ca n-am gasit nimic de inchiriat aici. nu stiu cat vom zabovi aici, am venit pt ca sotul a prins un job bun, dar cred ca vom sta macar vreo 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

seara buna fetelor,
andata...tare faza cu instructiunile,nu a fost necesar sa ma fac rea, cred ca l-a speriat amenintarea, ca a fost mai cooperant astazi.Sa vedem si maine,poate doar m-a amagit astazi
ertina...felicitari pt dezumflare, ca sa fiu in ton cu tine. se poate daca vine CM sa se mai duca din kg, s-a mai iintamplat la cineva? Ar fi bine...
am adormit pipticul si acum ma duc sa ma apuc de calcat.Of treaba asta nu se mai termina...si parca vad ca o sa am noapte facuta ciu, ca vad ca de acum bate spre rutina

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...

cosminica,maria.multumim pt intrebare suntem bine doar k nu am chef de scris,va citesc periodic..uneori as fi vrut sa raspund dar broscutik nu ma lasa,alteori sotul si tot asa..mi-a pierit cheful...
....Denise creste bn,mai mult in lungime,este sanatoasa multumim lui d-zeu..ma striga cand este in dificultate,cand e nervoasa sau ii este foame!dupa tati merge cu premergatorul ..cand se intoarce de la servici,ii face cu manuta "ciao-ciao"dk nu o i-a in brate plange,este lesinata dupa tati(il vede si f putin,k pleca dim f devreme si vine seara dupa ora 18..)il stiga...a inceput sa se ridice cu un piciorus,unul il tine pe jumatate indoit,cred k ii este teama inca sa se ridice,se succeste pe toate partile,sta in picioare dk o pun eu se tine cu manutele de patut si roade ce gaseste!dintisori tot 2 avem..cei de sus se vad,gingiile sunt destul de umflate..cu dormitul e mai rau uneori,se cam trezeste noaptea 4-5ori...iar ziua doarme la pranz 1h30 min in general...sunt multumita de ea...face multe in arcul unei zile..nici eu nu m-i le amintesc toate...cert este k ma buur de fiecare clipa petrecuta alaturi...cam atat...

maria.....felicitari pt locul de munca,sa va ajute d-zeu..sa va indepliniti visele...

cosminica....voi cum sunteti?micuta Eliza..?sunteti la buc?

restul va si va salut!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE


http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Imi beau cafeaua cu voi ca ma cam doare capul! David s-a moturit la micul dejun!

Maria ma bucur pentru locul de munca!
Otiliada, doi dintr-o lovitura! Crezusem ca sparsese intr-o parte, dar nu! seara era gingia continua si dimineata era cu 2 incisivi in plus!
Happy multumimde vesti si fotografie!
Felicitari mamica Oana! Sa va traiasca micutul Eric!
Carla vad ca ai fost in priza nu gluma! Dar cred ca le place la voi! Cu asa fete frumusele!
Deci harnicuta ca de obicei! Vezi si tu partea buna! Vor avea baietii o camera super! Nasol cu invatatul cand ai copii mici, dar ce sa facem!
Miruta copii sunt minunati mai ales la gimnaziu! E o meserie grea si frumoasa!

Copii au bronsita! Nu au nimic in gat sau plamani! Doar o tuse seaca! Ne-a dat dr. un antibiotic usor 3 zile, antialergic si expectorant! Azi vreau sa-mi fac curaj sa-i scot singura afara! E pentru prima data!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eritina cred ca esti bine dupa instalarea CM! Bravo pt dieta!
Eu azi noapte am visat ca aveam un peste in burta!Eu am avut CM la sf lui noem inceputul lui dec si de atunci nimic! Am facut si teste si sunt negative! Si ma simt ca un balon!Ma gandesc sa merg la un control gineco, dar nu stiu cand! Deocamdata sunt singura si neajutorata cu copii!
Oanace durere pe micut! Bine ca i-a dat de capat!

Matei sta mult timp copacel! Cred ca are de gand sa o porneasca singur! Deocamdata ii lipseste curajul! In caz ca se duce jos si nu ma uit nu plange, dar daca ma vede ca ma uit la el e jale mare! Aseara era in patut si se zbenguia cu gura pana la urechi "tata" "tata"! Si poc jos, peste cap s-a dus! L-am prins din zbor de cap! A plans, era tot speriat! L-am dus la geam cu el sa-i arat afara! A tinut ochii inchisi ca-i era frica! Dar nu a plans mult ca i-am atenuat mult caderea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimineata!

sarbatoritilor de astazi!!!

ely, da suntem la Bucuresti. Eliza... exact ca Denise, parca ai descris-o pe Eliza mea: cum se ridica, cum se bucura de tati, cum doarme noaptea si ziua etc. foarte mult se aseamana. multi

sambata am reusit si eu sa vad Avatar 3D, a stat tati cu puppeta, am lipsit vreo 5 ore!! s-au descurcat de minune.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

neatza fetelor!
ginette stai linistita ca asa fac toti copilasii acum. puteai tu sa fii chiar langa ea si cu atentie maxima si tot se putea intampla. de dimi clara si-a busit nasu. statea pe covor langa mine si se juca, ca sa pot eu sa-i fac micu dejun. si cred ca a dat cu moaca de covor intr-un avant de a se indrepta spre mine. si acu a re o frumusete de nas bulit
asta e! eu zic sa declaram deschis sezonul busituriloe, al loviturilor, cucuielor, zgarieturilor si al altor chestii de genu asta si sa nu ne mai facem probleme de constiinta! asta e situatia. ei asa invata care miscari sunt gresite care nu.
ertina da si eu tin dieta.
andata am dat la sarciuri pe gugal de mi s-a luat. si in romana, si in engl, si fr si italiana. nimic. imi arata numa mobile de bucatarie si nimic relevant cu adevarat pt mine.
chiar voiam sa va intreb si eu ceva apropos de CM. eu am luat pana nu demult minipilule. le-am intrerupt prin ian si imediat dupa aceea (la cateva zile) mi-a venit asa o spoiala de CM, de nu se vedea nici pe chilot bine. asta timp de cateva zile. apoi dupa o saptamana aceeasi poveste. de atunci nimic altceva. eu tind sa cred ca are leg cu intreruperea anticonceptionalelor. voi ce ziceti?
astazi m-am hotarat sa incerc un lucru mare. am lasat-o pe clara pe gol, fara pampers. sa vedem daca reusesc s-o tin asa toata ziua. pana acu n-a facut pe ea.
gata. ne bagam la tzi-tzi - nani.

Mergi la inceput