Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

seara buna fetelor,
ne-am adunat si noi pe acasa, Amir a fost ok dar din pacate a sarit peste somnicul de la ora 5, pt ca toata povestea cu analizele si cu drumul pana acolo a durat vreo 2 h si ceva. Acum l-am pus la somnicul de noapte, cu o ora si ceva mai devreme decat ora lui obisnuita, sa vedem ce-o iesi pana maine dimineata.
Flobaby... Maria parca e sora geamana a lui Amir, au un comportament identic. Acum cateva zile spuneam si eu ca nu mai pot. Cu mancarea vreau sa-ti spun ca nici eu nu am ajuns nicaieri, nu vrea mai mult de 2-3 linguritze, si pace, ar sta cu sanul in gura toata ziua. Dar in privinta comportamentului, parca e un pic mai bine, sa nu-l deochi. Ce-am facut? sunt un pic mai ferma si nu mai cedez imediat la primul scancet cand il las in patut sau jos pe paturica lui. Si in general functioneaza, scanceste un pic dar apoi isi vede de jocul lui. E alintatura multa si santaj sentimental

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna dimineata si multumesc pentru urarile de bine. Saby nu merge la gradinita, dar am avut multe vizite saptamana trecuta si am mers cu fetele in supermarket. Larisa a luat de la Saby, este cu o zi dupa ea, azi-noapte ardea toata, nu i-am pus termometrul decat la o ora dupa panadol, cand se mai racorise, si avea 38.7, deci clar depasise 39. Saby pare sa fi scapat, nu mai ajunge la 38 si tuseste mai rar, deci sper sa nu dureze mult nici la cea mica. Eu sunt ca vai de capul meu cu oboseala si durerea de gat, cand imi vad copiii bolnavi zau ca nu-mi vine sa mai fac si bb3.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07


-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Lasa Carla nu te gandi acum la bb3! Faceti-va sanatosi! E cumplit prin ce treci! Poate ti-l va da DD cand fetele vor fi mai mari si vei avea ajutos si din partea lor! E foarte greu! Numai cine nu are copii nu stie cum e! Greu e si cu unul, dar cu 2 mici e minunat si uneori groaznic!

Stiti ce-mi spune sotul ieri?! Ca ma plang, ca nu am fost invatata de acasa cu greul, in sensul ca nu m-am implicat... Si mi-a cam sarit "mustaru'"! I-am spus ca eu in clasa a 7a faceam trei feluri de mancare, am avut grija de sora mai mica (sunt 12 ani diferenta, dar nu se compara cu statutul actual....Cand esti mama sunt cu totul alte responsabilitati! Sa cresti doi copii mici nu-i usor! Va zic ca si acum ma mai "roade" ce mi-a zis... Uneori barbatii astia gandesc nu orice in afara de cap...

Flobaby te inteleg ca-ti este greu! Mi-e mi-a fost foarte greu pana la un an cu primul baiat si imi spuneam ca nu as mai putea trece o data prin asta! Cu Matei parca nu am mai simtit asa! In schimb greutatea vine ca ai de supravegheat si ingrijit doi dintr-o data!

Andata felicitari pentru dintisor, Ioanei! Are mama fata mare! Cum se impaca fratii mai mari cu ea? Care e mai atasat de ea? Te ajuta?! Chiar sunt curioasa! La mine eu sunt cea mai mare, mai am o sora la 4ani jumatate diferenta si alta la 12 ani! Noi am ajutat-o mult pe mama cu cea mica- o scoteam afara, ii dadeam de mancare!{Fac aici o paranteza! Abeam o conserva de la rusi-dupa revolutie- erau vinete in bulion! Noua nu ne placea si am incercat-o pe Alexandra, mezina! Ei i-a placut! Mama ne-a certat ca-i dam ce nu neplace noua!]. Si la mijlocie m-am implicat cand eram mai mare! Ieseam cu ea afara, o supravegheam! Cred ca e mai bine la tine decat la mine de exemplu din prisma asta,nu?!

Lauraa, Alic planuim o iesire pentru 8 martie in grupul mamicilor de Iasi! Nu veniti si voi?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alynta, , cred ca toti barbatii au in comun macar o mica parte de egoism. Cand Lary incepuse sa vorbeasca dimineata la 6, dupa ce toata noaptea eu am stat cu ochii pe ea si cu ea in brate, sotul s-a trezit suparat ca il deranjam si mi-a zis sa comunicam telepatic, ca sa mai doarma el...
Tu esti tare draguta, dar sa mai am un copil cand vor fi fetele mai mari ar insemna sa ma vezi in ziare ca cea mai batrana mama .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07


-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor, Carla si Alynta ma provocati la barfit sotul, al meu acum cateva zile cand le-am facut baie , le fac la amandoua deodata in cada mare, Andreea s-a apucat de tipat cand am inceput sa o spal pe cap, a pornit-o si pe Alexandra si urlau amandoua ca din gura de sarpe, clar nu se opreau daca nu le desparteam ca se luau una dupa alta. Sotul nu vine numai dupa ce urlu eu la el peste tipele lor ca sa o ia pe Andreea ca amandoua erau cu spume in cap, se termina totul si la sfarsit imi zice, ca imi era prea bine si m-am gandit sa fac circ facandu-le baie (nu erau spalate de 3 zile). Deci ... dupa ce il cert, imi raspunde ca era nervos de tipele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neatza fetelor!
Maria, sper si eu sa-i treaca fitele ca m-a terminat!!!!!
Ginette, suntem ok acum ca ne-am mutat dar asteptam vremea buna sa ne apucam de plimnbari si vizite.
Of Carla, acum a luat-o si Lary, speram s-o sara. sa se faca bine repede.
Ganesha, eu nu m-am gandit ca poate un copil sa fie asa santajist dar Maria mi-a demonstrat ca se poate. Nici eu nu cedez imediat doar ca fii-mea, dupa ce s-a plictisit, nu se mai opreste din urlat, oricat as ignora-o. Am incercat dar nu s-a oprit, urla de ziceai c-o bat. Poate cheama vecinii protectia copilului. tie si lui Amir, tovaras de grupare terorista al Mariei
Alynta, Betty, Carla, uite cum avem noi barbatii frati de..............egoism. Sa-l parasc si pe al meu: ultimele 2 zile s-a fofilat cu fata ca deh, e racit. Aseara l-am rugat sa ma ajute s-o spal. Doamne ce s-a strambat, imi venea sa-i dau 2 la ce figuri facea. Asta a durat putin ca dupa aia tot eu am bibilit fata ca nu prea sta nici cu el, doar cu MINE. Asa ca barbatul meu poate sa faca orice doreste, cand doreste, eu n-apuc nici sa ma spal pe cap, sa-mi fac unghiile sau mai stiu eu ce si tot el face figuri cand il deranjez 10 min sa ma ajute sa spal fata.Pentru asta tb sa-mi gateasca in we.A, are si el 2 griji: sa nu scot fata afara acum ca sa nu raceasca si sa-i pun noaptea caciulita in cap....
Ioana, cum e Rebeca?
Dici, where r u?
Pupici tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.com/108007027533031130378/Maria7Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
sunt si eu un zomby printre voi. Amir nu mi-a dormit mai deloc azi-noapte, asta pt ca i-am stricat ieri programul. Acum e nervos si nu-i convine nimic si ma chinui in disperare sa-l adorm macar o ora pt ca la 1 trebuie sa plecam cu el la o masa( obligattzie obligatorie )
Casa e vraiste, eu la fel si sotul a plecat dupa flori, si cand vine o sa fie si el o floricica care va spune, mergem? si se asteapta ca totul sa fie gata.
Macar acum stiu ca nu e singurul, sunt un munte de egoism barbatii astia

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Carla... cum te simti esti bine?Larisa cum este? Frumos ca tu te gandesti la bb3, eu ma tot gandesc si ma razgandesc daca o sa fie bb2 sau nu. Dar fara ajutor si cu inca un bebe ca Amir nu stiu cum asi face fata.
Toata stima si admiratia pt mamicile care au de la 2 bb in sus.
sa treaaca febra la toate 3

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetelor.mai...ce harnicute sunteti:scrieti,scrieti se vede ca sunteti mamici de albinute
eu am cam ramas in urma cu cititul,abia acu am terminat de recuperat.nu am prea avut timp sa scriu,Andreea e tot maraita,cu gingiutele umflate,umblu dupa ea toata ziua.se plimba cu premergatorul si mi le trage toate pe jos,imi deschide usile de la mobila.ieri,cand spalam vasele ea a fugit rapid in dormitor,a deschis usa la dulapul ei si a imprastiat hainele peste tot...off off.dar sa vedeti ce smechera e,cand a auzit ca ma duc spre ea,repede s-a ascuns dupa perdea si statea acolo nemiscata.
ma omoara si cu papa,nu mai stiu ce sa ii mai fac sa pape.acu ii pregatesc un pireuas de conopida cu curcan.mai dati-mi si voi vreo idee.
la toata lumea si un week placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihaelutza cresc albinutele si noi imbatranim!

Carla de ce batrana?! Vrei sa o faci la 80 ca tantea aia?!

Cred ca barbatii au prin natura lor o perceptie altfel asupra unor lucruri! Sincer nu cred ca ar face fata la multe din ceia ce tin de noi mamele, de exemplu: nastere, nopti nedormite, alaptat si rabdare! Ei se enerveaza mai repede, sunt mai impulsivi!
Asa cum sunt ii "iertam" ca sunt ai nostri!



Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput