Fulgusori de nov-dec 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Monica - am inteles . Are cine sa te ajute cu Maria?

Diana - sarumana de raspuns .
Da, sta bine in wrap, mai ales ca am invatat sa-l pun cum trebuie, ca la inceput l-am pus in halul asta .
Sa vedem, daca vin inelele si reusesc sa fac si slingul, cum va fi.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi
Diana, multumesc mult pt explicatii si linkuri. Am aruncat asa o privire fugitiva pe ele, dar mai tarziu le citesc pe indelete.
Nu l-am lasat sa-i fie foame tare, ca sa nu devina agitat si sa planga non stop. L-am pus pe un plan usor inclinat (cum zicea Monis ) si i-am dat cu lingurita. Nici 20 de ml nu am reusit sa-i dau asa, ca a inceput sa dea din maini si din picioare, de parca era pe baterii. Imi si dadea peste mana, si ramaneam cu aproape nimic in lingurita, din care nimic mai scotea si el cu limbuta inapoi afara. Boon. L-am ridicat, ne-am plimbat, am cantat, repetat figura, acelasi rezultat. Am luat din nou seringa (sau cum s-o fi chemand..) de la Panadol. A luat vreo 2 seringi (una are 8 ml), dupa care a inceput din nou sa planga isteric. Se potolea doar cand il ridicam la verticala, pe umar. Daca il luam in brate sau il culcam si ii mai dadeam din nou, plangea, se inneca si iesea tot afara. Din 125 ml cat au fost in sticla, au ramas 40. Dar nu pot spune ca a mancat 85, pt ca a curs ff mult pe langa, in timpul "luptelor". Acum a adormit. Cu siguranta nu e satul si sper sa se trezeasca mai repede sa reincepem lupta

Aa, am uitat: intre lingurita si seringa, am incercat din nou cu sanul. Dupa joaca si ras in hohote, am facut "avionul" cu el, si ii spuneam ca oprim la alimentare A tras doar o data din sfarc...cat sa declanseze laptaria si a inceput sa urle , iar laptele sa curga suvoaie.
Incerc sa reunut de tot la biberon, desi simt ca ma cam lasa puterile si mi se rupe inima cand il vad cum plange, se zbate, mananca cativa zeci de ml si aia inghititi cu noduri, si-apoi adoarme flamand
Si daca aseara spuneam ca mananca la san macar noaptea, azi-noapte a pornit din nou circul din timpul zilei, incat a trebuit sa ma mulg rapid si sa-i dau, pana nu trezea toti vecinii.

Si ca si cum nu ar fi deajuns toate astea, miercuri avem zborul spre Elvetia. Mai "nimerita" perioada nici ca se putea
Incerc azi din rasputeri sa nu ii dau deloc biberon, sa vedem cum merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetele, am pus pozici de la petrecere

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:


http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/DropBox?authkey=Gv1sRgCMqx_6ab1tv15gE&pli=1&gsessionid=-KkauAh2wwkF_iMFQ9DMpA#5440606777629972690




de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetelor multumesc din suflet de sustinere, sunteti niste dragute, multumesc lavinia, diana, andre si monis.
monis, da ma mai ajuta mama, dar cand poate si ea ca le are si ea pe ale ei.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Smaranditza Sa nu uiti ca ai dreptul sa urci printre primii in avion, sa ocupi spatiul de langa culoar (mai ales daca problemele vor dura pana atunci) si daca e posibil scaunul de langa tine sa fie gol, daca e cazul de schimbat pampers. Si sa ai la tine jucarii colorate sa ii atragi atentia daca incepe scandalul. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetili multumesc pentru cafia. Am luat una cu cofeina de la italianca noastra si una fara de la Monica.
Diana am scris la dovlecei ca tot cautand impresii despre acest laptic(eu eram deja pregatita pentru Althera dar stoc la spital 0) am fost directionata catre forumul lor. Inca nu am reusit sa intru sa citesc dar sper sa o fac cat mai repede. Merci de incurajari.
Laura chiar vroiam de ieri sa iti zic ca arati super. Eu am pus multe kg pe solduri si bulanase si arat ca un mic elefant.
Monica ca sa treaca supararea ca pleaca sotiorul. Stiu ca e greu.
Smaranditza mult succes in lupta cu piciul. Si al meu face greva cand de san cand de bibe. Acum il mai fortez si eu putin si vad ca a reinceput sa ia in greutate ca ma saturasem de 5.600.
Noi aseara am avut musafiri ca luni e ziua sotului si cum e o varsta rotaunda au venit nasii si finii in vizita.


mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mai aveam sa le salut pe alexia si pe lidia si sa le trimit un virtual.
Lalu tin pumnii sa scapi cat mai repede de dureri si sa reintre lucrurile in normal.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Smaranditza mult curaj. Si eu patesc la fel cu Andrei, dar in general seara. Eu in schimb, ii dau din biberon fie LM fie LP daca nu am muls. Nu sariti la mine, stiu discutiile cu Camy. Eu l-am hranit pe Andrei 2 sapt numai din bibe, si acum ii dau numai san.
Incearca sfaturile Dianei. Eu il mai pacaleam prin plimbari si miscari cand nimerea exact in sfarc. Manca putin, dar eram multumita daca tragea de cateva ori din sfarc.



CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Off mai Smaranditza..da ce chin povestesti tu acolo. Am citit si eu prin articolele date de Diana , si spunea la un moment dat ca trebuie musai sa dai cu altceva lapticu nu cu biberonu..Si am citit ce chin ai tu cu lingurita/seringaSper sa treceti cat mai repede de perioada asta!!

Dymomo, sa stii ca afara e vopsit gardu, inauntru leoparduAdica ce ati vazut voi in pozici se vad piciorutele slabute, dar sub palton stau randuri randuri de colacei ca la fiimea, si niste pulpoaie grase

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput