LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**160**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pisigri, povestile horror la bulgari se intampla pe principalul drum care duce spre Grecia. Adica cel care merge Ruse-Sofia-Plovdiv si apoi iese din tara si ajunge repede la HAlkidiki. Nessebar este pe malul Marii Negre. Noi nu am avut probleme in bulgaria niciodata. POate doar cu politia care ne-a oprit de viteza si ei ziceau "this is city" si noi "fifty-fifty varna"- adica ne faceam ca nu pricepem. Romani sunt doar vara-cei care isi cumpara bilete. Primavara mai putin- probabil vor mai fi de Paste.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimi, ca s-o citez pe Daniela Crudu!Noi suntem la masa de fructe, matinale ca multi ghiocei de-aici!Bogdana, off, pupam cei trei scumpi sa le treaca repede durerea de la intepatura.Nu se mai poate, trebuie sa ies, Eva e mofturici, nici fructe nu prea a vrut, nu stiu ce are. Ea care dimineata mananca 1/2 banana, o portocala si 1/2 avocado, azi a refuzat tot ce i-am dat, inclusiv mango, de care stiam ca ii place. Doar cateva felii de porto le-a mozolit.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Am primit noi surpriza formelor de biscuiti, si in afara faptului ca se trezeste troaca aia colorata vorbind cind ti-e lumea mai draga... Ma rog, are buton on-off, da' fireste ca o uit pornita. Pisilinca nu e interesata. In schimb avem asta http://www.busyballpoppers.com/ care ii place la nebunieIf you can't say something nice, then don't say nothing at all"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jacksonhttp://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009)
De unde il aveti? Pare ft ft fain!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neatza. Iau si eu o cu voi, vad ca pe Claudela o entuziasmeaza ziua de vineri, pt noi astea care stam acasa nu e mare diferenta...

Leeloo, si zici ca i-ai facut buhuhu lui Alin aseara?

Io tocmai am culcat piticul care are ceasul setat la 7 pt trezire. Acum a fost o culcare cu scandal, ceea ce se intampla rar la noi, ori avea el ceva pe suflet de comunicat, ori il deranja faptul ca de cate ori arunca suzeta pe jos i-o dadeam fara vreun zambet pe fatza.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

anamaria, am luat-o din carre4 de craciun...



If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

HAi ca mi-am linistit si eu gazuta, ne-am machiat ca asta ii place ei tare sa faca. Acum roade un biscuite nestle.Pisigri, e scump? Eu daca merg la jucarii, tb sa ma duc la tinta, ca altfel stau si doua ore acolo si nu ma pot hotari, asa ca trebuie sa imi fac temele dinainte.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor;
Bogdana insanatosire grabnica puiutzilor...cat despre medicamente si pretul lor...care-i mai bun pentru fiecare in parte si povestea(reala sau nu) cu 100% natural...chiar nu stiu ce sa spun...Tie multa rabdare si putere
Lucia

Sunt convinsa ca trebuia sa mai zic insanatosire grabnica ,,,dar...am uitat..

Insanatosire grabnica tuturor puiutzilor si mamicilor din dotare


Bazar general pe DC


Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena


Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Am vazut aseara filmuletze cu Picuratorul dansator si Vitamina catzarator.

Am cerut si eu un sufragiu azi, ca implinim 10luni jumate! 7580g Tot cornuletz ramanem. Cu mere!

Citat:
Aris
aaa...chiar asa, eu am hotarat sa nu il mai pun sa mearga in picioare,e asa haios ca unursuletz(apropos, in greaca a merge in patru labe se zice...in traducere libera "sa ursuleasca"). de ce sa nu ma bucur de etapa asta??


Super! Adelake face cativa pasi in 2 picioare, apoi urseleshte, ca la asta are viteza.



Citat:
Kea
Eu incep sa fiu stresata cu vorbitul lui fiu-meu. Nu-s inca, acum o iau la vale. Ma simt vinovata ca nu vorbesc destul de mult cu el. Eu nu-s prea vorbareata. Iar cand ma apuca vorbitul, el isi ia mingile sau masinile si le rostogoleste din camera in camera si am asa impresia ca nici nu aude ce-i spun. Stiu ca nu-i asa, pt ca vad ca intelege, azi de ex ii zic " hai sa o sunam pe buni" si m-am dus sa-i pun sticla de lapte pe masa. In timpul asta el s-a dus si a adus telefonul. Acum nu stiu daca intamplator sau nu, dar eu cred ca totusi intelege. Dar nu vorbeste!


Si Adela trece acum printr-o perioada mai putin vorbareata... Mai mult "ta-ta-ta", rar "mama", "toto" si "tete", "papa" nu a mai zis de mult... Acum se concetreaza pe faza cu statul in picioare si mersul. Nu cred ca avem de ce sa ne ingrijoram.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

PLEASE !!!
Am cumparat aparat aeroposol, lui Stef ii curge nasu` si vreau sal foloseasc.
Am cumparat solutii ; ACC + SER FIZIOLOGIX + DEXAMED, cum se da doza la copil de 9 luni ? Cum se amesteca ? Toate odata?
Pup la fete, eu am ramas la pg.15 din cap.trecut, sper sa recuperez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
am disparut ca magarul in ceatza..dar se trezise muciosul si am ramas cu el. toata noaptea iar nu am dormit, noroc ca l-a luat mama la 7 si am bagat cornul pana la 10 si aveam la treaba dimineatza...

raspund cu ferestrele deschise in paralel...asa ca o sa fac un mesaj kilometric

anamariame - merci pt rabdare si pt aprecieri. asa cred si eu ca de la par se trage. ii sta asa bine cu caciula sau ceva pe cap dar nu le suporta

ayla - pai i-am zis intentionat ca sa se duca mai repede. stie ca nu e voie asa ca atunci cand ajunge acolo baga viteza ca sa apuce macar cateva trepte pana il prind. sper ca zilele astea sa imi monteze tata poarta la scara, dar el face treaba dar ca orice geaman mai intai face calcule, schitze, masuratori. cu mersul in picioare, lui ii place in 4 labe, rar o ia singur biped, de cele mai multe ori trebuie sa ii zic eu:"sus, mergi tu singur"

kea - si noi tot bilingvi...sau chiar trilingvi. e de ashteptat sa vorbeasca un pic mai greu, dar o sa vorbeasca doua limbi simultan...ceea ce e mare lucru. relax, o sa isi dea drumul la gura cand o sa fie timpul si atunci o sa iti doreshti sa taca. dar pana la urma sunt copii nostri,nu sunt cumparati de la magazin si seamna cu noi. eu am o limbaritza de imi disper prietenii, deci ma ashtept la un copil limbut. dar daca esti tacuta de felul tau...ce vrei de la copil???

monnvas - sa stii ca si eu m-am gandit sa fac un subiect despre ce alte activitati au proaspetii tatici(jocuri pe calc...etc) ca am senzatia ca toti au cate o chestie de genul asta...orice numai cu bebelushul sa nu stea.noroc ca au inceput sa creasca copii si isi cer singuri dreptul

gigelica - of. nu exista tratament? ca sa tzi tiroida sub control?poate cel mai bine mergi la un nutritionist bun, ii explici problemele tale si iti face un regim de viata adecvat

gata...trimit asta si recuperez capitolul nou


25 martie 2009

Mergi la inceput