**Zmeurici de iulie-august 2009 (28)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Giova!

La multi ani Ely_Cta!

Pupam bebeii si le dorim multa sanatate! Sa le treaca alergiile, sa doarma noaptea, sa pape, sa se ridice in picioruse!

Moni, din ce stiu eu terapia Vojta este mai dura. Cum o suporta fetitele? Stiu ca este recomandata la hipotonie, dar terapeuta "noastra" nu o practica. Am auzit o mamica plangandu-se ca bebeul ete terorizat si are dureri foarte mari, ca nici nu mai poate sa il atinga in anumite locuri, dar presupun ca nu e normal asa ceva ci doar nu i-a fost facuta cum trebuie.

Noi chipurile progresam, dar maine poimaine face 8 luni si piciorusele lui tot moi sunt . Kineto imi spune ca a progresat si ca sa mai astept cateva sedinte. Adevarul e ca e mai cooperant, in timpul sedintelor se si sprijina in picioruse, incearca sa se ridice in fundulet...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

La multe lunite, dragilor:
Roan
Serban Alexandru
Ana Maria
Ana Alexandra


Blanca, eu stiu ca, galbenusul se introduce dupa 7 luni, de fapt voi imediat avesti. Nu se da carne si galbenus in aceeasi zi. Incepi cu 1/4 din galbenus dupa ce a fiert 10 min oul. Iar cu silueta facem si noi concurenta, Laura are 6800, iar Irina 7200. S-au blocat aici dar sigur o sa porneasca si o sa ma uimeasca.
Clara, cat de cald e draga la voi. E super locul in care locuiti. Si eu vreeeeaaauuuu . Sunt topita dupa plaja, soare....
Rallu, imi pare rau de problemele aparute, sanatate multa. Dar cum te simti? Vad ca stai super bine cu kg. Eu nu am mai tinut, bag doar mentinere, cu toate ca ar trebui sa se mai duca din ele, ca sa nu intru in criza la primavara/vara.
Puiutul tau e precoce rau de tot.
Vally, eu nu le dau decat picaturi vitamina D3 cate 2/zi.
Cornelia, azi vom merge la a 2-a sedinta. Irina nu a lasat impresia ca o doare, era deranjata de faptul ca era impobilizata si urla. Cand o elibera nu mai zicea nimic. Ieri am vazut-o ca se impingea din picioruse si isi ridica funduletul in sus sa inainteze. Sa vedem azi cum va fi si la Laura care pare mai sensibila. De fapt e doar la unele chestii sensibila ca la aparitia dintisori nu deloc, deja are 2.
Tehnica Vojta nu dureaza mult, o sedinta e cam 10 minute. Daca e efectuata corect cred ca da rezulta bune si rapide. Sper sa fie bine si la noi. Tipa o practica de vreo 8 ani si a zis ca e cea mai buna.


de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Meniul de azi:
pireut de fructe din borcan (expira in martie si ma grabesc) mixt de fructe si fructe din gradina
iar la pranz carnita de pui si poate o fac cu orez.
Nu mai stiu cine a gatit asa, a avut succes la zmeuric?

Vreau sa cumpar cartof dulce, brocoli, conopida, si biscuiti. Ma gandesc sa fac si branzica din lapte formula. Si in felul acesta mai diversific.
Multumesc ca ati scris si voi ce le dati. Asa e mai usor.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


trezire odata pe naopte...super zic eu...i-am dat tzitzi la ora 4 cand a miorlait puti si la ora 8 azi dim. daca tot mananca prost pe timpul zilei, macar noaptea sa-i dau sa suga, daca plange. caci daca doarme frumos nu ma bag eu sa-l .

a trecut si ziua de ieri....am fost la un mare prag de o depresie...nu din cauza schimbarii prefixului, ci multe altele...cred ca oboseala si-a spus cuvantul si ca efectiv nu am putin timp de relax, pe care sa-l petrecem in 2....tare greu este...numai si numai copii, tot timpul se invarte in jurul lor.
Sunteti niste dragute ca mi-ati urat sa ne dea DD o fititza...dar eu nu mai vreau...gata. I-am zis si sotului, daca mai vrea copii sa faca cu altcineva si acasa sa nu mi aduca. Vreau sa creasca ei 2 mai maricei...macar sa ajunga si Edi de 3-4 anisori sa ma pot intelege cu el...sa dorm si eu o noapte linistita, sa scapam de probl. urechiuselor...cred ca si asta ma termina.
of....hai sa revin la subiect...ca prea am deviat.

la cat mai mult elunitze:Roan, Serban Alexandru, Ana Maria si Ana Alexandra!

Elenada vroiam sa te intreb cate grade aveti voi in casa? am vazut piticii doar in body si piciorutele goale. nu le era frig?
nu cred sa aiba ceva, ca a papat putin dovlecel condimentat. Edi aseara sugea pe un castravete murat. vad ca de ala nu-si face greata.
Vally felicitari pt. primul dintisor.
eu in jolly \jumper o pun cam de 2-3 ori pe zi, dar nu sta mult, maxim 10 min., cred. nu m-am uitat la ceas niciodata. Ieri nu l-am pus defel.
Noi luam Vigantol, iar ca steamer folosim unul primit cadou, no name, dar isi face super bine treaba.
Condoleante pt. pierderile suferite. refacere rapida bunicii si tatalui tau...e trist cand vezi oameni bolnavi in jur.
Calciu nu-i dau, pediatra noastra nu e de acord...cica se fac pete pe ficat din cauza lui si pe urma scapam mai greu de ele si o dam in altceva. Nu e de acord, mai ales ca nu are nevoie.
Blanca super ca v-ati simtit bine ieri si Eva a fost o cumintica. deci si voi stagnati...atunci nu-mi fac probleme...cine stie...o fi si din cauza ca nu mai prea bea laptic ziua, doar papa si nu prea.
Eu stiu ca oul se introduce cu piureul de cartofi. In aceasta compozitie se absoarbe mai bine in organism. Un sfert de ou, cum ai zis si tu. ii poti da o zi carnita, o zi galbenus de ou.
si eu vreau sa caut si sa cumpar dintr-astea de casa...in mag am gasit doar cu cifra 3, si uitandu-ma la stiri...nu-mi prea vine sa-i dau .
Alinutza bine ca ati ajuns cu bine, acomodare rapida frumosului si fara reactii de la vaccin.
Sper sa-i dati de cap dermatitei asteia, ca sa poata papap Eric cum trebuie.
Rallu of mai...ce mai tragi si tu....
Felicitari pt. primii pasi ai micutului! presimt ca va fii primul plimbaret din tufa.
Cu "mama" cum mai stati? zice ceva?
mQQm pai e super daca ai luat slip small. arati bine d-na! sanii sunt mari, produc laptic, isi revin ei dupa alaptat.
Clara superbe pozele. asa e de cald la voi?
Cornelia si bafta cu sedintele, sa dea rezultate bune cat mai repede.
Moniland nu mai stiu cine zicea de orez cu carnitza, dar tare i-a placut zmeuricii. si eu cred ca-i fac maine asa ceva.
si eu as face azi niste branzica din formula. mai ales ca am luat o cutie de Nan, crezand ca nu mai vrea lapte de-al meu, dar nici pe asta nu-l bea. asa ca musai sa incerc azi.

si o zi frumoasa sa aveti. fug si eu la treaba.



_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neatza

daca credeam ca nu se poate sa fiu mai tehuie de somn, astazi am descoperit ca se poate. Eric a avut un program de treziri dese noaptea trecuta insa daca inainte adormea rapid dupa ce papa, acum a avut chef de socializare insa in stilul lui cu tipete si chiuieli.

mqqm
si eu ma gandesc sa nu fie si ceva de la haine, insa sunt derutata cu totul pentru ca in ianuarie reactiile vizibile le-a avut dupa ce manca ceva. Desi imi este groaza sa fac analize unui bebe atat de mic sunt de acord cu pediatra ca suntem intr-un impas cu diversificarea nestiind la ce e anume alergic.
Hi..hi..hi...stai sa-ti zic faza si mai idioata...slip masura XL si sutien masura M. Unde nu as fi avut si eu masura de dinainte la sani, ca nu ma mai interesa ca am "curul" mare

vally de mult nu te-am mai "vazut". Felicitari Gloriei pentru dintucsi pentru "beaba baba". Ai fetita mare.
Condoleante pentru decesele in familie si multa sanatate tatalui tau. Ai avut o perioada grea.
Eu ii administrez lui Eric probiotic de la Biogaia - se numeste "protectis" si se gaseste in farmaciile noastre (eu l-am cumparat din Centrofarm), insa dupa cum spuneam Eric are o pofta de mancare enorma. Eu nu am auzit de vigantol injectabil...si ala se administreaza zilnic???
Acesta este steamerul pe care-l folosesc la Eric. Isi face treaba si nici nu ocupa mult spatiu.
Cu piscina zic pas o perioada pana ce-i dau de capat cu dermatita. Nu am voie sa-l tin in apa mai mult de 15 minute, iar pediatra chiar a facut o grimasa cand a auzit de piscina..."apa cu clor pentru pielea lui...neahhh". Asta e...

Rallu multa sanatate. E bine ca esti optimista...Dar cum doamne iarta-ma te-ai "pricopsit" cu asa belea???
Felicitari pentru "pasii" strumfului...chiar ca e precoce.
Si felicitari si tie mamico pentru kilogramele date jos

o zi buna la zmeurici..eu ma intorc la ale mele trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Vally vad ca il considera reclama. Da pe google robot 5 in 1 bebedelice de la Baby Moov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata!!!!!!!
Am dormit si noi putin mai bine,in sensul ca nu a mai plans asa de mult dartreziri au fost destule.|Facem si noi pasici si destul de multi.M-a invata pediatra sa-i leg un sal gros la mijlioc si sa o las si gurica sa paseasca eu doar sa o sustin de la spate,si a dat rezultate metoda.Am fost si noi ieri putin la plimbare si a dormit mandra asa de bine era fresh cand ne-am intors.
Am observat astaci ca e rosie in barbie,are ca niste cosulete mici,oare de la ce sa fie?Am dat-o cu mustela pt piele sensibila oare o fi buna?A mai avut vreo zmeurica/zmeurel asa ceva?
|Meniul de astazi!
la 7 tzitzi prin somn
la 10 iaurt cu cereale bio
la 11-12 tzitzi apoi somnic
la 13/14 pirre de legume cu carnita(dovlecel,pastarnac,broccoli,spanac)
la 15-16 tzitzi apoi
17-18 branzica cu banana
20 2-3 felii de minola la care le suge sucul
22 tzitzi si nani
a
Apropo aseara i-am dat branzica +mamaliguta(am pus o lingurita de unt in ea)+iaurt sa fue mai omogena compozitia.

Giova ce fain ca mergeti la Paris.

Vally eu ii dau Vigantol picaturi 4/zi iar referitor la calciu deocamdata nu avem nevoie .

Moniland eu i-am dat orez cu carnita si intr-adevar a avut succes.
Maine asi vrea sa-i dau orez cu file de cod

Rallu imi pare rau de probleme dar cu ajutorul lui DD treceti peste toate!SE compenseaza cu bucuriile din partea zstrumfului.Felicitari pentru Lupta cu kg,si eu sunt in razboi DE la 64kg la 58 sa speram ca mai castigam cateva in minus.

Alinutza fara reactii la vaccin!!

nu in ultimul rand de ieri Alexandru, Bianca Maria, Darius Mario, Razvan Ioan, Codrin Marius, Maria Lavinia, Anastasia Marina, Eva-Maria si Nikolai James!


si de astaziRoan,Serban Alexandru,Ana Maria,Ana Alexandra


MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Corinna, noi am schimbat medicul lui Filip doar la capitolul controale la domiciliu, n-am facut si transferul hartiilor. Mi-a zis noua dr ca este o regula ca sa treaca 6 luni de la inscrierea la un medic de familie pana la trecerea la altul, dar ca se poate si fara aceste 6 luni. N-am retinut exact forma. Eu sunt multumita ca vine alt medic sa-l vada, nu ma grabesc sa-l si inscriu la el.

Elena-adina, daca vrei sa pleci intr-un loc mai frumos si esti dispusa sa faci eforturi, puteti sa apucati frumos si legal calea Canadei sau a Australiei, ca primesc emigranti in mod oficial. Daca-ti doresti, de ce sa n-o faci? Mie mi-a murit tot patriotismul de cand il am pe Filip. Si m-am saturat de badaranii si de mizerie ...

Unguras, am vazut discutii aici pe DC despre copiii bilingvi (crescuti in alta tara sau ca parinti de limbi diferite) si erau foarte interesante Am citit tot.

Inutsa, sa-ti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare, mamica sa se refaca repede!

Monica, felicitari pentru succesul inregistrat cu olita! Azi l-am pus si eu pe Filip prima oara si a facut un pis mic

Laura, eu am folosit creme antivergeturi si cred ca si anti celu din prima luna dupa nastere cand a venit maseuza. Erau pe baza de plante. Acum folosesc unele de la dm speciale pentru gravidute. Chiar dau rezultate bune.

Maya.maya, chiar ma gandeam azi dimineata cand am vazut ca ninge iar, daca asa ninge si in Canada sau v-am luat iarna asta!

Vally, te cred ca ti-e greu, dar o sa reusesti! Doar ai nascut un copil Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste perioada asta si tatal tau sa se puna pe picioare! Noi folosim vigantol si steamer petit terrailon (in care incape putina mancare, echivalentul unui morcov sau cartof dulce taiati finger, dar e bun si de calatorii).

Alinutza, eu din faina de mei fac mamaliga (se fierbe cam 15 min), pe care, cand e gata, o amestec cu banana sau magiun fara zahar

Rallu, multa sanatate si felicitari pentru mers!!!

Clara, super-valentines! Placut pozele

Mqqm, super masuri! Sa-ti tot iei costum de baie

Noi am avut un weekenf full. Sambata Filip a facut senzatie la mall cand a papat singurel brocoli, eu am vazut Avatar (super film), iar tati a rama sa se plimbe cu bebe prin mall. Ieri am fost in vizita la niste prieteni unde in total erau 6 pitici (toti vegetarieni ca noi ).

Vineri seara am comandat carutul nou si abia astept sa vina! Pana atunci, ne plimbam cu marsupiul.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Eu sunt franta, ma termina andreea, nu stiu ce are dar de cateva zile maraie continuu si tipa/urla de-a binelea dc nu-i convine ceva...nu stiu ce poate fi ca dc ii faci pe plac in momentul cand vrea ea e ok...tot timpul tb sa facem altceva ca sa nu se plictiseasca...am crezut totusi ca e de la burtica ca tot trage parturi si atunci plange mai mult...ba de la gingii...dar eu cred ca deja a inceput rasfatul la noi...si partea cea mai grea ca nu poate adormi, f greu adoarme si efectiv ne chinuim amandoua..eu sa o adorm si ea sa adoarma...mancarea o refuza in continuare...de fapt de 2 zile nu i-am mai dat supa...azi sa vad cum se comporta...sunt la limita rabdarii...in brate nu pot sa o mai iau ca ma doare si burta, incerc sa menajez cat decat bebele din burtica...ce sa ma fac?
As vrea sa-mi recomandati un pediatru bun fetele din Bucuresti, vreau sa ma asigur ca nu are ceva si plange doar ca e un mic rasfatel...nu stiu ce sa mai cred...si sa gasesc o solutie sa o adorm ca e un chin...plange crunt cand e obosita si nu vrea in nici un fel sa adoarma...inainte adormea la san, acum cu greu si la san...plange si iar plange, parca suntem in perioada cu colici...

Ayda6+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)



poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Am actualizat si semnatura

Ayda7+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)



poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput